Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Μήπως θέλεις 6 θέσεις ακριβώς; Honda FRV παίρνεις,με 1.8i-VTEC 140hp ή καλύτερα με 2.2 ντίζελ 150hp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Με μία μπαγκαζιέρα και είναι έτοιμο! :D Έτσι για να εμπλουτίσω τη συζήτηση... Κατα τ'αλλα νομίζω πως το Honda FR-V είναι μια άριστη επιλογή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Με μία μπαγκαζιέρα και είναι έτοιμο! :D Έτσι για να εμπλουτίσω τη συζήτηση... Κατα τ'αλλα νομίζω πως το Honda FR-V είναι μια άριστη επιλογή! Και συναμα ΠΟΛΥ ακριβη για τα οσα ψαχνω...οπότε και απορριπτεται δυστυχως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger4ki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&sa=N&tbo=d&biw=1024&bih=653&tbm=isch&tbnid=Xc-hbI6npPLX9M:&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:VW_Touran_Freestyle_(1._Facelift)_%25E2%2580%2593_Frontansicht_(1),_12._Juni_2011,_D%25C3%25BCsseldorf.jpg&docid=c2zWPA0NokALHM&imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/VW_Touran_Freestyle_(1._Facelift)_%2525E2%252580%252593_Frontansicht_(1),_12._Juni_2011,_D%2525C3%2525BCsseldorf.jpg&w=2301&h=1395&ei=udTnUI3DBOny4QSA3YDICg&zoom=1&iact=hc&vpx=333&vpy=365&dur=898&hovh=175&hovw=288&tx=234&ty=134&sig=107232967272196118056&page=4&tbnh=139&tbnw=218&start=57&ndsp=17&ved=1t:429,r:59,s:0,i:268 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Σωστός ο Σπύρος!! βαζω εδω και πολλα χρονια σε ολα μου τα οχηματα τα agip και ειμαι υπερευχαριστημενος....ποτε μα ποτε δεν πηγα για κανενα μου μηχανημα σε συνεργειο...ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα...και ουτε θα εχω σας βαζω στοιχημα...εξηγησε μου τοτε γιατι να αλλαξω λαδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Ενα μεγαλο μπραβο στην agip που τα λαδια της δεν μαυριζουν!!!. Εγω στο αυτοκινητο μου βαζω της amsoil αλλα επειδη ειναι η χειροτερη εταιρεια στον κοσμο βγαινουν κατραμι.Ευτυχως δεν εχω παθει ζημια ακομη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 μπραβο , πολυ χαιρομαι και δεν το λεω με καμια δοση ειρωνειας φιλε μου...εγω εξεφρασα την εμπειρια μου με σκοπο να βοηθησω τον Μαθο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Μήτσο, λάδι που βγαίνει από το κάρτερ χρυσό, δεν καθαρίζει το μοτέρ. Πρέπει να λιπαίνει και να τραβά εκτός μοτέρ και τα κατάλοιπα. Αν έχεις δει τα agip να βγαίνουν χρυσά, άλλαξέ τα. Αν δεν τα έχεις δει και μας μεταφέρεις τα λόγια του συνεργειά σου, είτε άλλαξε συνεργειά είτε πες του να σταματήσει να λέει μ@λ@κίες στους πελάτες. Τις καλημέρες μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 φιλε ksino1100 σε καθε σερβις ειμαι απανω απο το κεφαλι τους....στις πρωτες αλλαγες τα λαδια βγαιναν μαυρισμενα , οχι καρβουνο φυσικα , αλλα μαυρα...εχω την εμπειρια δοξα τον θεο να μπορω να καταλαβω αν υπαρχει προβλημα.δεκτη η συμβουλη σου και δεν εχω λογο να αντιπαρατεθω καθως και εσυ θα εχεις τις δικες σου εμπειριες , αλλα εχω με το αμαξι μου οπως ειπα 151000 χλμ και ξερω οτι δουλευει ρολόι...οταν βεβαια λεω ολοχρυσα εννοω (και λαθος μου για την υπερβολη ,συγνωμη) οτι ειναι πεντακαθαρα και οχι μια πηχτη μαυριλα γεματη γρεζια , οπως εχω δει κατα καιρους απο κατι VW που ειχαμε στην οικογενεια και μαλιστα μια ζωη με προβληματα τα ατιμα...να προσθεσω φυσικα οτι ενω τα σερβις που ειναι να τα κανω καθε 20000 χλμ , εγω τα κανω καθε 10000χλμ (ξερω ειμαι μαζοχα , αλλα εχω μανια με τα οχηματα μου να ειναι στην εντελεια απο λειτουργικη αποψη και εμφανισιακη κατ' επεκταση)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 οποιος αφηνει τα λαδια του πανω απο 10000χλμ κανει μ.......κια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 συμφωνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 οποιος αφηνει τα λαδια του πανω απο 10000χλμ κανει μ.......κια Η Ford ειναι μαλak€ς...συμφωνα με το σκεπτικο σου... :lol: βεβαια εγω τούς ακουσα και σε 3ο Ford μεχρι τωρα αλλαζα ΠΑΝΤΑ λάδια καθε 20.000χλμ...τα δυο εχουν φυγει απο εμενα και κυκλοφορουν ακομα Πατρα(τα βλεπω συχνα πυκνα)και το τριτο εχει 60.500 στα χερια μου και ειμαι σιγουρος οτι βγαζει αλλα 1.500.600χλμ... Μηπως τα παραλετε για τοσο συχνες αλλαγες λαδιων με γνωμονα Α)τοσο συγχρονους κινητηρες Β)κορυφαια λιπαντικα σημερα;..................... Α...και δυο Skoda που ειχα ανα 15.000χλμ άλλαζα και σε ενα Hyundai ανα 15.000 επισης... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η Ford ειναι μαλak€ς...συμφωνα με το σκεπτικο σου... :lol: βεβαια εγω τούς ακουσα και σε 3ο Ford μεχρι τωρα αλλαζα ΠΑΝΤΑ λάδια καθε 20.000χλμ...τα δυο εχουν φυγει απο εμενα και κυκλοφορουν ακομα Πατρα(τα βλεπω συχνα πυκνα)και το τριτο εχει 60.500 στα χερια μου και ειμαι σιγουρος οτι βγαζει αλλα 1.500.600χλμ... Μηπως τα παραλετε για τοσο συχνες αλλαγες λαδιων με γνωμονα Α)τοσο συγχρονους κινητηρες Β)κορυφαια λιπαντικα σημερα;..................... Α...και δυο Skoda που ειχα ανα 15.000χλμ άλλαζα και σε ενα Hyundai ανα 15.000 επισης... Και το δικό μου που δεν το ταλαιπωρώ καθόλου ,με φούλ φορτώματα και κάτι Αθήνες - Κομοτηνές σε 5.40 έχει ανατιναχθεί γιατί του τα αλλάζω κάθε 2 χρόνια ή 30.000 χλμ που λέει η μανούλα του. Δικαίωμά του βέβαια του καθενός να κάνει ότι θέλει αλλά μη τα παραλέμε λές και η μάνα του η κατασκευάστρια δεν ξέρει και θέλει να της βγεί το όνομα πως διαλύονται τα ρημάδια της. Και για να μην τρελαίνεστε θα σας πώ ότι έχω ένα OPEL KADETT του 84 για το καλοκαίρι να ρυμουλκώ το φουσκωτό, να πηγαίνω στα χωράφια και ότι αγγαρεία μπορεί να βάλει άνθρωπος στο μυαλό του. Θέλω να διαλύσει γιατί τόχω σκυλοβαρεθεί και έχω να του αλλάξω λάδια κανά 5άρι χρόνια με λάδια μέσα του LIDL 5 λίτρα με 15 ευρώ, επειδή από κατασκευής καταναλώνει λάδια, μόνο συμπληρώνω, τον άψοφο έχει, θέλω να διαλύσει να το αντικαταστήσω και δεν ψοφάει με τίποτα λέμε. Άς περιμένουμε να δούμε πότε θα ψοφήσει.............. Άλλα οκτώ έχω αλλάξει και όλα κυκλοφορούν ακόμα απροβλημάτιστα, μέχρι και το πρώτο μου ένα PEUGEOT 304 ακόμα το βλέπω ! Ότι λέει η μάνα του και είναι μια χαρά ! Υ.Γ. Ομοίως και τα μοτοσακά, ότι λέει η μάνα τους. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2013 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2017 Επαναφέρω το θέμα. Θέλει ο πατέρας μου να πάρει μεταχειρισμένο το scoda Octavia 5 1.400 κυβικά 122 άλογα. Έχω διαβάσει για τά προβλήματα που ίσως μας βγάλει αλλά έχει και φίλος παρόμοιο χωρίς κανένα θέμα. Τι γνωρίζετε για το παραπάνω αυτοκίνητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2017 Αυτό που έχω καταλάβει για το συγκεκριμένο μοτέρ είναι οτι το "μεγαλύτερο" προβλημά του είναι η καδένα χρονισμού, μιλάω πάντα για μηχανικά προβλήματα που μπορεί να βγαλει, τα ηλεκτροογικά είναι άλλο καπέλο. Το επόμενο πρόβλημα είναι οτι καίει λάδια, αυτό όμως εξαρτάται απο τη χρήση που κάνεις ή που έκαναν πρίν, είναι ενα αυτοκίνητο με turbo, ο μέσος ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 'Ελληνας δεν το δουλεύει όπως πρέπει με αποτέλεσμα να επερχεται η φθορά και να "καίει" λαδια. Το κόστος αλλαγης καδένας σε αντιπροσωπεια μπορει να φτασει τα 500-600 ευρω ενω σε ενα οποιοδηποτε αλλο συνεργειο τα 300-350. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος nikos_pc έγραψε: Επαναφέρω το θέμα. Θέλει ο πατέρας μου να πάρει μεταχειρισμένο το scoda Octavia 5 1.400 κυβικά 122 άλογα. Έχω διαβάσει για τά προβλήματα που ίσως μας βγάλει αλλά έχει και φίλος παρόμοιο χωρίς κανένα θέμα. Τι γνωρίζετε για το παραπάνω αυτοκίνητο? απο οτι βλεπω ειναι το μοτερ που βαλανε και στο golf αλλα οχι στο polo, αρα δεν ειναι το oil burner μοτερ. πολυ καλο και τιμιο αυτοκινητο. το μονο αρνητικο ειναι πως το μοτερακι δεν επαρχει για αυτη την καροτσα, τι εννοω, αν πχ φυγεις ταξιδι φορτωμενος με 5 ατομα, ε εκει στο δομοκο θα χρειαστεις πολυυυ υπομονη. αν δεν εχεις προβλημα με τις επιδοσεις και κανεις 1 μεγαλο ταξιδι το χρονο, παρτο αφοβα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:το μονο αρνητικο ειναι πως το μοτερακι δεν επαρχει για αυτη την καροτσα, τι εννοω, αν πχ φυγεις ταξιδι φορτωμενος με 5 ατομα, ε εκει στο δομοκο θα χρειαστεις πολυυυ υπομονη. αν δεν εχεις προβλημα με τις επιδοσεις και κανεις 1 μεγαλο ταξιδι το χρονο, παρτο αφοβα. Το golf που εχω ειναι 1290 κιλα, μπορω να πω οτι τα 122 αλογα το κινουνε με πολυ αξιοπρεπεια, και γρηγορες προσπερασεις κανω και δεν το νιωθεις αδυναμο πουθενα, και γω ειχα πολλες αμφιβολιες, το μοτερ αυτο δεν θα βαλει φωρια στην ασφαλτο με την αποψη οτι δεν ειναι προορισμενο για επιδωσεις, δηλαδη δεν το στησανε για να πιανει τα 0-100 πολυ γρηγορα, ουτε να τρεχεις 402 μετρα, το μοτερ αυτο βγαζει τη δυναμη του γραμμικα, δεν εχει ξεσπασματα, κανεις ανετα αλλαγες απο τις 1500rpm χωρις να κρεμαει ή να το νιωθεις αδυναμο, ειναι μοτερ που αγαπαει το ταξιδι, και ειναι πολυ ελαστικο. Η καταναλωση σε ταξιδι μπορει να πεσει στα 6,5 λιτρα ενω η μεση στο δικο μου ειναι στα 7,7 με νορμαλ οδηγηση, αν το κυνηγας τοτε θα καψει οπως ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 δεν υπαρχει περιπτωση να μην καιει εστω λιγο λαδι. 3 vw εχω αλλαξει τα 2 με τα τουρμπο μοτερ εκαιγαν το 1 το τεσσαρι το απλο οχι. το θεμα ειναι να μην ειναι τζιμινιερα. αλλο να καιει μισο - 1 λιτρο σε καθε αλλαγη και αλλο 1 λιτρο καθε 1000 χλμ σα διχρονος κινητηρας. το 122 σκοδα δεν τον εχω οδηγησει. εχω οδηγησει τα 1800 αρια οκταβια και οκταβια 5. καμια σχεση λογικα δεν θα εχουν απο αποψη δυναμης. σαν αμαξι οικογενειακο μου αρεσει παρα πολυ. για τι τιμη μιλαμε? γιατι κανα 10000 αν θες οικογενειακο βρισκεις και το s40 αρκετα τιμιο αλλα οταν ειχα παει να δω ενα δεν μου καθονταν(εμενα) καλα στο ματι απο κατι ψιλολεπτομερειες. επειτα μπορει να βρεις κανα avensis κλπ κλπ. το octavia παντως το θεωρω σαν μια καλη επιλογη. υ.γ πριν το παρετε, λεπτομερη ελεγχο σε λειτουργια γρυλλων και μηχανισμων παραθυρων, δοκιμη τουρμπινας (.τυχον κομπιασματα , διακοπες περιεργα σφυριγματα) , την καδενα αν εχει θεμα με το που το βαλεις μπροστα θα χτυπαει- κροταλιζει. επισης να δοκιμασεις σε βολτα το ac για τυχον θεμα της κομπρεσερας. θα την ακουσεις αν εχει θεμα σα βουιτο εντονο οταν κοβεις ταχυτητα. αυτα μου ηρθαν για τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Σκέφτομαι για αγορά golf 6 1.4 122hp. Αν και είμαι διστακτικός με αυτά που έχω διαβάσει-ακουσει, βέβαια φαίνεται να μην έχει τα πρόβληματα των άλλων μοντέλων τουλάχιστον. Από τρακαρίσματα είναι καθαρό, μηχανικά φαίνεται σε αρκετά καλή κατάσταση αν και κρατάω και μια πισινή καλού κακού. Σε συζήτηση με τον μηχανικό μου ανέφερε τι να προσέξω,καλό λάδι-συχνη αλλαγη,προσοχή ώστε να γίνονται τα προβλεπόμενα στα σέρβις κλπ. Κάποιος κάτοχος να δώσει λεπτομέρειες σχετικά είτε με πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο είτε με συντήρηση υπάρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Το συγκεκριμενο δεν νομιζω να σου βγαλει προβλημα. Τσεκαρισμα λαδακι ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Το συγκεκριμενο δεν το ειχα ποτε ειχα το 4 το 5 και polo gti. Το 5ρι tsi το γκολφ που ειχα ηταν το τιμιοτερο ολων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) Αβαριες εχουν ολα, googlare toyota και honda προβλήματα και θα βγαλει εκατονταδες σελιδες. Το τουρμπατο ειναι αμαξι επιδόσεων. Μην περιμενεις να καψει σαν 1400 ατμοσφαιρα. Οταν ομως προσπεράσεις θα καταλαβεις την δυναμη κ τη ροπη. Ενα μπάτζετ το θέλουν. Πολλαπλασιαστες καθε 140.000 προληπτικά, εγω εμεινα στις 172.000. Κοστος 120 ευρω. Τρομπα νερου καθε 120.000 κοστος με υγρα εργασια κ ολα 250. Γρυλος παραθυρου, εμενα εμεινε ενα παραθυρο στην δεκαετία κοστος 80ευρω. Παρολα αυτα κερδιζεις σε περπατημα στιβαρο πλαισιο, ενεργητική κ παθητική ασφαλεια. Μπες σε auris του 2014 και μπες σε golf αντίστοιχης χρονολογία. Θα απαντησεις μονος στα ερωτηματα σου. Θελεις λιγο παραπανω χρημα για συντηρηση απο το μέσο 1600 λαμβανεις αρκετα περισσότερα απο ενα 1600. Οταν εισαι αναμεσα απο μηχανη 250 κυβικών κ 650 δεν περιμένεις τα ιδια αλλα δεν κοστιζει η καθημερινότητά τα ιδια Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2018 από τον NIK_PAP_01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Φυσιολογικά μου ακούγονται αυτά, περιμένω πιο ακριβή συντήρηση σε σχέση ειδικά με το corsa c που είχα στα ίδια κυβικά. Οι επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν πολύ αλλά είναι ευπρόσδεκτες , αλλά οι χώροι, ποιότητα σαλονιού ,κυλησης ειδικά σε εκδρομές μου έχουν λείψει πολύ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Το γκαζι δεν πηγε ποτε χαμένο ασφαλεια στην προσπέραση δεν σέρνεται με το κλιματιστικό, σκεψου το αυγουστο το οκταβια με 5 ατομα κ 530 λιτρα φουλ αποσκευές με το μοτέρ 1400 στα 80 αλογα. Μαφ αισθητηρα και λ που ολοι εχουν φαγωθει με το vw γκρουπ εγω δεν εχω αλλαξει ακομα σγα 210.000χλμ. Κ δεν αναψε κανενα λαμπακι ποτεμ αλλωστε ολα εχουν τους αισθητήρες αυτους κ αναλώσιμοι ειναι. Αλλωστε φασον ειναι δεν τους κανει η καθε εταιρεία ξεχωριστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Ερωτηση Ποσο το βρηκες το golf 6; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) Εχω το μοντελο του 11 με 137Κ χλμ περιπου 10 μηνες, 1,4 122 TSI σε εκδοση highline, το αμαξι απο τοτε που το πηρα ειχε ενα θεμα με το ρουλεμαν σαζμαν στον πρωτευοντα αξονα το οποιο ο μαλακας που το πηγα να το δει δεν το καταλαβε, αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν σε ανακληση, το δικο μου δεν καει λαδια, το κοιταζω συχνα, η καδενα ακουγεται κατα την κρυα εκκινηση για 1-2 δευτερολεπτα την οποια σε καααααποια φαση θα αλλαξω, δεν με απασχολει και πολυ οσο το αμαξι δουλευει σωστα, απο θεμα γκαζι θα πω οτι τα 122 τουρμπάλογα ειναι ικανα να το κινησουν με ανεση παντου με χρηση κλιματισμου, το μοτερ του ειναι πολυ γραμμικο σε αποδοση, η καταναλωση του στη χρηση που εγω κανω ειναι νορμαλ και κυμαινεται γυρω στα 7 λιτρα στα 100 χλμ, να πω οτι δεν κανει πολλα χιλιομετρα σε μεσα σε πολη. Ειναι αμαξι που θα το ευχαριστηθεις στο ταξιδι, η ποιοτητα στην κυληση , η στιβαροτητα και η αισθηση της ασφαλειας που δινει ειναι αναλογη της τιμης του, μεχρι τωρα ειμαι ευτυχισμενος μπορω να πω που εκανα την επιλογη να παω συγκεκριμενο μοντελο, αλλοι βεβαια το βριζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα ειναι και θεμα εμπειριων που αποκομησε ο καθε ενας. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2018 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες