stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ξυπνησα σημερα το πρωι να παω για δουλεια.....ηταν νυχτα ακομα και δεν το προσεξα ανοιγω την γκαραζοπορτα το τσουλαω στην κατηφορα γυρναω τον διακοπτη παταω τη μιζα και εκανε σαν 10 harley μαζι!! μονο οι σωληνες....τα τελικα δεν υπηρχαν................Γ@μ@τ@!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) σκατα! τι γκαραζ? πυλωτή κλειστο? τις μαμα ελπιζω να τις εχεις... κοιτα και κανα car.gr καμια αγγελια Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) σκατα! τι γκαραζ? πυλωτή κλειστο? τις μαμα ελπιζω να τις εχεις... κοιτα και κανα car.gr καμια αγγελια σαν πυλωτη λιγο καβατζομενο με γκαραζοπορτα....ευτυχως τις εχω!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον stratos28 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Να τους κοπουν τα χερια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Σε λιγο και μες στο σπιτι μας να το βαλουμε το μηχανακι, θα βρισκουν τροπο να το περνουν τα τσογλανια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) απιστευτο.... σε γκαραζ?? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον giorgos_drz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 σκατα! τι γκαραζ? πυλωτή κλειστο? τις μαμα ελπιζω να τις εχεις... κοιτα και κανα car.gr καμια αγγελια Το αυτό, βάλε και 2-3 φίλους να κοιτάνε, θα βγάλεις άκρη! (και στο φόρουμ για κανένα θρεντάκι του στιλ, Πέρασα καινούριες Ακράπα σε τιμή ξεφτύλα") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 συναγερμός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Τους είχες κάνει καμιά πόντα να μην βγαίνουν? Γιατί είναι πανευκολο δυστυχώς να βγουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 κριμα ρε παλικαρε, ελπιζω να γινει το θαυμα κ να τα βρεις, οπως ειπε κ το παλικαρι απο πανω εχουμε βρεθει πλεον στην κατασταση να τραβαμε 3-4 ποντες στις βιδες κ λαιμους για να ειμαστε το ελαχιστο ασφαλεις σε τετοιες περιπτωσεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 οχι ρε φιλε!!!! πολυ κριμα!!! να τους μπουν στο κ@λ@.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Ε οχι...μεσα απο το γκαραζ? Που θα φτασουμε ρε πστ μου ηθελα να ηξερα....... Αν ειχαν κανενα διακριτικο σημαδι πανω τους ψαξε στο car...αν και μαλλον ηταν παραγγελια η υποθεση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) υπομονη ρε φιλε εσυ να εισαι καλα ποναει το ξερω αλλα......για να σου δωσω μια παρηγορια θα σου πω οτι πριν λιγο καιρο φιλος ειχε τρανσαλπ 650 στην πυλωτη καβατζωμενο και του αφησαν μονο μοτερ σκελετο και ζαντες και δεν τους πηρε χαμπαρι κανεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον tuning Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Σταμπαρισμένες τις είχαν.......... Τί να λέμε τώρα, παρηγοριά στον άρρωστο. Άμα με κάποιον τρόπο τις εντοπίσεις, μην πας μόνος ή με παρέα, ειδοποίησε και ασφάλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 πωπω ξενέραααα! τα τσογλάνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 πφφφ κριμα !!! Εγω ενα εχω να πω, τα βραδια κοιμομουνα ησυχος και τωρα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 πφφφ κριμα !!! Εγω ενα εχω να πω, τα βραδια κοιμομουνα ησυχος και τωρα..... Μια απ τα ιδια.!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Μια απ τα ιδια.!!!! Ποτέ ήσυχα. Έλεγχος της μηχανής τακτικά μέχρι να πέσω για ύπνο και στην άκρη έχω ένα μεγάλο κάβουρα και ένα μπαστούνι μόνο και μόνο για αυτο τον λόγο. Ο πρώτος που θα κάνει την μαλακία και τον πετύχω, θα του ανοίξω το κεφάλι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamael 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Κρίμα, περαστικά στον φίλο. Δυστυχώς αν έχουν πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης, πολύ δύσκολα θα τους εμποδίσει κάτι να λύσουν οτιδήποτε από τη μηχανή. Εμένα μου λύσανε το μισό vstrom μέσα στην πυλωτή και το πρωΐ που πήγα να το μετακινήσω ο συναγερμός δούλεψε κανονικά..... Μακριά από όλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 πυλωτη=ειναι θεμα χρονου να γινει η ζημια....απαγορευεται δια ροπαλου η λυση της πυλωτης ή του δρομου,τα περιστατικα ΑΠΕΙΡΑ δυστυχως πολλοι μοτοσυκλετιστες δε το γνωριζουν ή δε θελουν να το καταλαβουν(''σιγα μη συμβει σε μενα'') παρ ολες τις προειδοποιησεις.Οποιος ζει σε πολυκατοικια(σε μονοκατοικια υπαρχουν λυσεις) οπωσδηποτε ΚΛΕΙΣΤΟ παρκινκ αλλιως μη παρει καθολου μηχανη.Δυστυχως ετσι ειναι κα ιειδικα αυτα τα χρονια που εχει πεσει πεινα στα κλεφτρονια. περαστικα φιλε τουλαχιστον φυγαν μονο οι εξατμισεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Μάλλον έχουν βάλει στο μάτι την ευρύτερη περιοχή εξειδικευμένα κλεφτρόνια... http://www.mybike.gr...75#entry1329175 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 οχι ρε Στρατο...κριμα ρε γμτ ολα τα ειχαμε με το κωλοκρατος που πληρωνουμε την περιουσια μας χρυση μας την κλεβει και το καθε τσογλανι εκει εξω. μακαρι να πιασουν οι καταρες που τους εριξες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Τι να σου Στράτο,… περαστικά και να μη σου συμβεί ξανά. Ζούμε με φόβο σε να κράτος τόσο διεφθαρμένο που ούτε τα αυτονόητα δεν είναι εξασφαλισμένα. Έχω πεθυμήσει τις εποχές που ήμουνα παιδί που κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά και το κλειδί έξω από την πόρτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Nα παθουν γαγγρενα στα χερια και να τους τα κοψουν απο την ριζα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Μλκια.. δεν πειραζει ομως, αρκει που το 990 ειναι στην θεση του. εσυ να εισαι καλα αγορινα. οι εξατμες να παν να μαμηθουν φιλε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες