Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 4:40 λεπτα χαμενα απο τη ζωη μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Έλα να δεις πακετα θεσσαλονίκη, με κουτί θασεμαλώσει, πως πάει....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Φίλε μου ξαναδές το βίντεο. Οι τύποι με τις χιλιάρες έχουν μετατρέψει τον δρόμο σε πίστα. Οι τύποι με τις χιλιάρες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων και όχι το παπί. Επίσης το μηχανάκι όσο δουλεύει χαμηλά πριν βγει στην Βουλιαγμένης μια χαρά ήσυχο είναι. Τέλος , δεν νομίζω να σου άρεσε να γελούσε κάποιος και να σε έκρινε για το 125 κυβικά μηχανάκι σου οπότε μην το κάνεις κι εσύ. Φιλικά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και οι δύο μεριές θέτουν σε κίνδυνο τον υπόλοιπο κόσμο.Όχι μόνο οι μικροί ή οι μεγάλοι κάγκουρες. υ.γ.:Και οι δύο μεριές είναι για γέλια (και για κλάματα) όταν χρησιμοποιούν για χαζό σκοπό τα μηχανάκια τους (π.χ. σαν αυτόν που περιέγραψε με spoiler απο πάνω ο originalksd) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον Μανώλης93 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Φίλε μου ξαναδές το βίντεο. Οι τύποι με τις χιλιάρες έχουν μετατρέψει τον δρόμο σε πίστα. Οι τύποι με τις χιλιάρες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων και όχι το παπί. Επίσης το μηχανάκι όσο δουλεύει χαμηλά πριν βγει στην Βουλιαγμένης μια χαρά ήσυχο είναι. Τέλος , δεν νομίζω να σου άρεσε να γελούσε κάποιος και να σε έκρινε για το 125 κυβικά μηχανάκι σου οπότε μην το κάνεις κι εσύ. Φιλικά. Μην το λες. Τα ίδια φρένα έχουν το παπί και η μηχανή; Όχι. Άρα και οι 2 είναι επικίνδυνοι. Το X είναι βήμα πάντως για Malossi. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Μπορεί να μην είναι καν μαλόσι και να είναι μανίσιο με μία εξάτμιση και να γράφει στο βίντεο μαλόσι που ξες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είπα πως όλοι τους είναι κάγκουρες και συνεπώς -> όλοι τους θέτουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους...... με αυτά που κάνουν, αφού κάνουν το ίδιο πράγμα... Άλλος με 135, άλλος με 1000άρα και άλλος με 1300άρα Αλλά βλέπουμε ένα βιντεάκι το οποίο δείχνει τον κάγκουρα με το 135 σαν βασικό θέμα και έτσι τον κάγκουρα με το 135 σχολιάζω σαν βασικό θέμα Επίσης στο τέλος ξεκαθάρισα πως θα ' πρεπε όλοι τους να πάνε σε πίστα..... Πιστεύω ήμουν ξεκάθαρος..... Δεν έγραψα πουθενά πως μόνο ο 135άρης είναι κάγκουρας.... Σχολίασα το γελοίο της υποθέσεως με το 135 να προσπαθεί να δείξει σαν φοβερός-και-σούπερ-ουάο την ίδια ώρα που τα 1000άρια τον προσπερνάνε όπως προσπέρναγαν τα concord τις σκνίπες Όσο για το αν θα μου άρεσε να γελάνε και να με κρίνουν για το μηχανάκι μου: είμαι σίγουρος ότι τα κάνανε και τα δύο, όσο αυτό ήταν ακόμα "ζωντανό". :P Αλλά δεν με ένοιαζε - και δεν θα με νοιάζει όταν θα το ξανακάνουν, όποιο και να ξαναπάρω, όταν θα έχω την αποζημίωση στα χέρια μου. Γιατί είχα (και θα έχω) απλά συμβιβαστεί με αυτό που είχα (ή θα έχω) και το είχα (θα το έχω) γιατί αυτό επέλεξα για να με εξυπηρετεί και γιατί απολάμβανα (θα απολαμβάνω) τις χαρές του μοτοσυκλετισμού ακόμα και με το από 125αράκι μου χωρίς καγκουριές με πειράγματα και "παπακιές" Άλλωστε ξέρω ότι σαν άνθρωπος δεν θα μπορούσα προσωπικά να χειριστώ σωστά μια μηχανή άνω των 400cc - βαριά 600cc και τις ανάγκες μου θα τις υπερκάλυπτα με μια μοτοσυκλέτα των 250cc-300cc Οπότε τα μεγαλύτερα τα θαυμάζω, αλλά δεν με νοιάζουν / δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα ζηλεύω !!! ΥΓ : εντός ορίων τα 130κάτι στη Βουλιαγμένης ???? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον originalksd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Κάγκουρες άκουσα, ας βάλω ένα βίντεο με ευρωπαίους κάγκουρες, όχι τους δικούς μας με τη σαγιονάρα το ζελέ και το φρέντο... Ας παραδειγματιστούμε όλοι 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 originalksd, γράψε τουλάχιστον κανονικά. Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω, λες και διάβαζα ποίημα στο σχολείο ήταν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oi64zwoDjtQ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 originalksd, γράψε τουλάχιστον κανονικά. Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω, λες και διάβαζα ποίημα στο σχολείο ήταν. χαχ0αχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 http://www.youtube.c...h?v=oi64zwoDjtQ φωτια και τσεκουρι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Τραγική απλά.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 παιδιά, όντως είναι άσχημο το θέαμα, το σκεπτικό της κοπέλας και γενικά το όλο σύνολο, αλλά δυστυχώς έχει ξεκινήσει λόγο αυτού μια άσχημη περίπτωση cyber bullying με βρισιές, κοροϊδέυματα και με αρκετούς να παροτρύνουν το κορίτσι να αυτοκτονήσει, μέσα από ψεύτικα και μη προφίλ, ξεχνώντας κάτι πολύ απλό: είναι 14 χρόνων παιδί και όχι ενήλικη, για να ξεχωρίσει τι είναι σωστό και τι όχι. κι αν η όλη κατάσταση της κι επιλογές της, φανερώνουν πως κάτι δεν πάει καλα με τον ψυχικό /πνευματικό της κόσμο, θα έπρεπε να βοηθηθεί από κατάλληλα άτομα πριν να είναι αργά κι όχι να της προτείνουν άλλα άτομα - ελαφρά την καρδία - να δώσει τέλος στη ζωή της στην προσπάθειά τους να κάνουν το πιο αστείο σχόλιο !!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Ok :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Αμα τον πετυχαινα στο δρόμο τον τυπά......... χαλαρά σταματούσα για να χορέψω και εγώ μαζί του. :D 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Πολύ κυνικό, αλλά αληθινό. Ακόμη και για κάποιον που πιστεύει πως "δεν πεθαίνεις από ένα πέσιμο, απλά μπορεί να χτυπήσεις ..λιγάκι" 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Κάγκουρες άκουσα, ας βάλω ένα βίντεο με ευρωπαίους κάγκουρες, όχι τους δικούς μας με τη σαγιονάρα το ζελέ και το φρέντο... Ας παραδειγματιστούμε όλοι Εσύ είσαι δικός μας!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Για όσους θέλουν να γελάσουν αρκετά! Ευτυχώς που έχουν και σημειώσεις τα παλικάρια!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Πολύ κυνικό, αλλά αληθινό. Ακόμη και για κάποιον που πιστεύει πως "δεν πεθαίνεις από ένα πέσιμο, απλά μπορεί να χτυπήσεις ..λιγάκι" http://youtu.be/5gc796oqSIY Βρε φέρτε τα 30 εκατομμυριάκια και πάρτε μου και την ψυχή... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 παιδιά, όντως είναι άσχημο το θέαμα, το σκεπτικό της κοπέλας και γενικά το όλο σύνολο, αλλά δυστυχώς έχει ξεκινήσει λόγο αυτού μια άσχημη περίπτωση cyber bullying με βρισιές, κοροϊδέυματα και με αρκετούς να παροτρύνουν το κορίτσι να αυτοκτονήσει, μέσα από ψεύτικα και μη προφίλ, ξεχνώντας κάτι πολύ απλό: είναι 14 χρόνων παιδί και όχι ενήλικη, για να ξεχωρίσει τι είναι σωστό και τι όχι. κι αν η όλη κατάσταση της κι επιλογές της, φανερώνουν πως κάτι δεν πάει καλα με τον ψυχικό /πνευματικό της κόσμο, θα έπρεπε να βοηθηθεί από κατάλληλα άτομα πριν να είναι αργά κι όχι να της προτείνουν άλλα άτομα - ελαφρά την καρδία - να δώσει τέλος στη ζωή της στην προσπάθειά τους να κάνουν το πιο αστείο σχόλιο !!! :clapping: συγχαρητηρια για το ηθος σου φιλε μου...!!! χαιρομαι παρα πολυ οταν "συναντάω" υγιως σκεπτομενους συνανθρωπους μου και εδω μεσα και στην ρουτινα της καθημερινοτητα μεσα σε αυτη την σαπια και απανθρωπη-απροσωπη κοινωνια στην οποια ειμαστε αναγκασμενοι οχι να ζουμε αλλα να επιβιωνουμε..!! και παλι πολλα μπραβο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 χεράς από του λίγους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=234654486683553&set=vb.101836046572738&type=2&theater Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 χαχαχαχαχαχχαχααχα Ο Alonso, :worshippy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες