Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 ebλεπα βιντεο αποσυναρμολογησης συμπλεκτη και μου δημιουργηθηκε η απορια για το πως δουλευει, ιδου 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μου έλειψε το χωματάκι! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2015 από τον Giannis90 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 τι θα πει τωρα στο μπαμπακα??? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Όλα στην αρχή φαίνονταν πως κυλούσαν ομαλά. Το πλοίο είχε σταματήσει και είχε έρθει η στιγμή να κατεβάσει την άγκυρα. Ο αρμόδιος άνθρωπος ήταν στη θέση του και η άγκυρα άρχισε σιγά σιγά να κατεβαίνει.Μέχρι που ξαφνικά όλα στράβωσαν. Η άγκυρα άρχισε να επιταχύνει επικίνδυνα σε σημείο που άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και φωτιές μέχρι που στο τέλος χάθηκε τελείως ο έλεγχος και μαζί του και η ίδια η άγκυρα με την αλυσίδα! Το κερασάκι στην τούρτα στο βίντεο αυτό βέβαια είναι η λέξη που ακούγεται στο 1:58 αμέσως μόλις τελείωσε όλο αυτό το πράγμα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε… 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis4268 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 εκπληξη στο τελος που διακρινετε και στη φοντο πριν δειτε το βιντεο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αδέλφια βαρυκόκαλοι... υπάρχει ελπίδα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2015 από τον kafao1 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Καινούργιο βιντεάκι με καινούργια κάμερα. Για δείτε.Πρέπει να ρυθμίσω τη γωνία της όμως λίγο, Πολύ κάτω κοιτάει. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Αχ αυτή κ κακομοίρα η διπλή διαχωριστική, αν ήταν μέλος στο myBike μέρα παρά μέρα θα άνοιγε καινούριο θρέντ με τα παράπονα της! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Καινούργιο βιντεάκι με καινούργια κάμερα. Για δείτε.Πρέπει να ρυθμίσω τη γωνία της όμως λίγο, Πολύ κάτω κοιτάει.Ωραίο πλάνο στο 8.05 :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 τι θα πει τωρα στο μπαμπακα??? Χαχαχαχαχαχαχα τι κουλος θεε μου. Αν και οπως το βλεπω, μου φαινεται οτι επεμβαινει το Traction Control - ESP κλπ ηλεκτρονικα, αλλα το διορθωνει και αυτος με αναποδο και τον πεταει. Ή μπορει ετσι να μου φαινεται εμενα και να εκανε απλα υπερδιορθωση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Χαχαχαχαχαχαχα τι κουλος θεε μου. Αν και οπως το βλεπω, μου φαινεται οτι επεμβαινει το Traction Control - ESP κλπ ηλεκτρονικα, αλλα το διορθωνει και αυτος με αναποδο και τον πεταει. Ή μπορει ετσι να μου φαινεται εμενα και να εκανε απλα υπερδιορθωση.Το βίντεο είναι ο ορισμός του ESP!Είναι τόσο κουλός που το κάρφωσε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Ωραίο πλάνο στο 8.05 :Pσε εφτιαξα :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shumi 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 φοβερο βιντεο.. γουσταρα που το εβλεπα. Ωραιοι οι Πολωνοι(και οι πολωνεζες :Ρ)Στην αρχη βεβαια μου αναψαν τα λαμπακια που ο αλλος βαραει κοφτες και νομιζει οτι ετσι κανει κατι...Επισης στο ποταμι, ο τυπος με το χασκι δεν ηθελε να καταλαβει οτι στο πιο επιμαχο σημειο κλεινει το γκαζι ενω δεν πρεπει.. Τουλαχιστον το καλο για εμας ειναι οτι τα βλεπουμε και επιβεβαιωνουμε αυτα που ξερουμε..(αχ εντουρακι μου ποτε θα παμε βολτα) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Το βίντεο είναι ο ορισμός του ESP!Είναι τόσο κουλός που το κάρφωσε!εγώ καταλαβαίνω πως σε τέτοιες διαδρομές ή πας "κυρία" με γραμμές και το ESP να βοηθάει ή το βγάζεις οφ γιατί αν σου κόψει το γκάζι όταν πρέπει να κρατήσεις την ουρά συνεχόμενα εκτός γραμμής απλά την έκατσες αν δεν διορθώσεις ίσιωμα ασκαρδαμυκτί το τιμόνι με το που θα σου το κόψει το γκάζι το σύστημα αλλιώς τον πίνεις όπως το τυπάκι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 ηθελε κινεζικα clip on, δεν τον χαλασε ομως 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 άνετα είχα φύγει ευθεία και άλλαζα μέχρι και πολιτεία, έτσι όπως έγινε... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2015 από τον ghostkon 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες