Jump to content
Μανώλης93

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πω ρε π....τη μου τρόμος....

έχει abs το παλικάρι μπροστά ή το αμάξι ακούγεται?

Όντως... Τρόμαξα και μόνο που είδα το βίντεο! Τι Μ...ΚΕΣ οδηγοί υπάρχουν!

Η δική μου παρόμοια εμπειρία:

Τον Δεκέμβρη του 2011, πήγαινα με την πάπια στη δουλειά. Ενώ κατέβαινα το βουνό, με περίπου 70χλμ, λίγο μετά από μια κατηφορική κλειστή στροφή, βλέπω ένα 4x4 να είναι σταματημένο μέσα στη μέση του δρόμου, ακριβώς μετά τη στροφή! Και μάλιστα να ανάβει τα φώτα της όπισθεν! Δεν φαινόταν δηλαδή αν δεν έστριβες, επειδή η στροφή ήταν κλειστή! Τι να κάνω κι εγώ, επειδή δεν είχα ορατότητα μπροστά μου για να τον προσπεράσω, και ριψοκινδυνεύσω μετωπική με ερχόμενο αυτοκίνητο, πλακώθηκα στα φρένα, και έριξα το μηχανάκι στο πλάι απλώς για να μην πέσω επάνω του με τη μούρη! Γλίτωσα τα χειρότερα!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως... Τρόμαξα και μόνο που είδα το βίντεο! Τι Μ...ΚΕΣ οδηγοί υπάρχουν!

Η δική μου παρόμοια εμπειρία:

Τον Δεκέμβρη του 2011, πήγαινα με την πάπια στη δουλειά. Ενώ κατέβαινα το βουνό, με περίπου 70χλμ, λίγο μετά από μια κατηφορική κλειστή στροφή, βλέπω ένα 4x4 να είναι σταματημένο μέσα στη μέση του δρόμου, ακριβώς μετά τη στροφή! Και μάλιστα να ανάβει τα φώτα της όπισθεν! Δεν φαινόταν δηλαδή αν δεν έστριβες, επειδή η στροφή ήταν κλειστή! Τι να κάνω κι εγώ, επειδή δεν είχα ορατότητα μπροστά μου για να τον προσπεράσω, και ριψοκινδυνεύσω μετωπική με ερχόμενο αυτοκίνητο, πλακώθηκα στα φρένα, και έριξα το μηχανάκι στο πλάι απλώς για να μην πέσω επάνω του με τη μούρη! Γλίτωσα τα χειρότερα!

O οδηγός του αυτοκινήτου μπορεί να έπαθε κάτι!

Μπορεί να ακινητοποιήσε το αμάξι εκείνη την στιγμή λόγω βλάβης και να μην πρόλαβε να το πάει στην άκρη!

Οι άλλοι γιατί έτρεχαν τόσο σε τέτοιο δρόμο?

Όπου ακινητοποιημένο αυτοκίνητο βάλε κάποιο μεγάλο ζώο ή κάποιος που έβγαινε από παράδρομο και με δεδομένη την υψηλή ταχύτητα των βλαμμένων να μην προλάβαινε να αντιδράσει εξ'ορισμού γιατί αυτή η ταχύτητα είναι εγκληματική για τέτοιο δρόμο!

Όσο χεράδες μπορεί να είναι άλλο τόσο μπετόβλακες είναι!

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εσυ φανταζομαι οδηγας για να πηγαινεις με 50...

ειτε με μηχανη ,ειτε με αυτοκινητο.

Πολυ ευκολα βαφτιζεις τους αλλους μπετοβλακες-βλαμμενους κτλ ,παντου,οχι μονο στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Και εκεινη τη στιγμη να εγινε η ζημια,δεν τον βλεπω πουθενα εξω να ψαχνεται.

Επρεπε να εχει βαλει προειδοποητικο πισω η να ειναι πριν τη στροφη και να χοροπηδαει.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γώγο, νταξ με 50 όχι, αλλά όχι και με χωρίς αύριο σε τέτοιο δρόμο!Ή του ύψους ή του βάθους? ¨Η με 50 ή χωρίς αύριο! Σβέλτοι σε αυτήν την κοινωνία δεν υπάρχουν?

Κάτι ενδιάμεσο και νορμάλ ρε παιδί μου δεν υπάρχει?Πιάσε ένα 70-80 στο κοντέρ να προλάβεις να τον δεις κιόλας είτε είχε πάει για κατούρημα και παράτησε το αμάξι στην μέση του δρόμου, είτε αν έπαθε εγκεφαλικό, είτε αν εκείνη την ώρα έγινε κάτι και δεν πρόλαβε να βγει να βάλει το τρίγωνο πριν την στροφή!

Και που 'σαι οι συγκεκριμένοι που πήγαιναν μαλλιοκούβαρα είναι μπετόβλακες!Αφού είναι να μην το πω?

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι φαν της ταχύτητας, ή καλύτερα τρέχω χωρίς υπερβολές και ευτυχώς διαθέτω μυαλό και δεν πηγαίνω έτσι όπως στο βίντεο σε τέτοιο δρόμο που μετά από το κάθε τόξο της κάθε στροφής δεν ξέρεις τι σε περιμένει...

Θα περίμενα διαφορετική τοποθέτηση και όχι σχολιασμό του ύφους των posts μου και μάλιστα γενικότερα!

Ένα λάθος που κάνεις και είναι κατά σου αυτή την στιγμή είναι ότι δεν έχει σημασία τι θα συναντήσεις στον δρόμο μπροστά σου, ο σωστός οδηγός θα πρέπει να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες. Άρα το να συζητάμε που βρίσκεται ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι δευτερεύον και το γιατί δεν πήγε πριν την στροφή να βάλει το τρίγωνο!

Δεν έχει σημασία αν είναι αυτοκίνητο, αν είναι ηθελημένο, αν είναι αγελάδες που περνούν, αν είναι μποτιλιάρισμα, αν αν αν αν! Είναι σε ένα δρόμο που την ταχύτητα που έχουν αναπτύξει δεν θα μπορέσουν να την μαζέψουν αν κάτι εμφανιστεί μπροστά τους, και στην χειρότερη περίπτωση όπως εδώ, αν εμφανιστεί κάτι μπροστά τους με μηδενική ταχύτητα! Και επιβεβαιώνουν ότι είναι μπετόβλακες με το γεγονός ότι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν αλλά ζήτησαν και περισσότερα μέτρα επιβράδυνσης από το αντίθετο ρεύμα...όπου μάντεψε, μπορεί να ερχόμουν εγώ όντως με...50 και με 20 μην σου πω!

Αφήνω σε σένα να πεις σε ποια κατηγορία τους κατατάσσεις εντελώς αντικειμενικά! Εκτός και και εσύ με το Raptor πας έτσι...

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως εαν την τρωγανε,φταινε.

Αλλα ενταξει οταν βγαινεις στο επαρχιακο να κανεις τη γρηγορη βολτα σου,σε κομματια που ξερεις,θα πας γρηγορα.Παιρνεις το ρισκο και πας.τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.

Τωρα οπως ειπα,δε βλεπω κανεναν να ειναι εκει αρα μου φαινεται οτι απλα το παρατησε εκει η καθεται μεσα και κανει τσιγαρο.

Οταν ημουν σε ατυχημα με μηχανη φιλου,το πρωτο πραγμα που καναμε ειναι να πιασουμε τις στροφες και να κανουμε σημα σε οσους ερχοντουσαν.κοινη λογικη ειναι.δεν εχει σημασια αν ερχεται με 50 η 150.μπορει εκεινη τη στιγμη να ανεβαζει τη φωνη στο ραδιοφωνο ο αλλος.αν του εισαι μπαστακας στη μεση του δρομου,τελος.τον σκοτωσες και αρκετα πιθανο να σκοτωθεις και εσυ.

Ενταξει για ζωα κτλ δεν τιθεται συζητηση.και με 20 στην ευθεια μπορει να σου σκασει ζωο.

Σιγουρα οι στροφες κρυβουν κινδυνους οι οποιοι αυξανονται οσο πιο γρηγορα πας.

Στο συγκεκριμενο βιντεο κατ εμε φταιει λιγο παραπανω αυτος με το αυτοκινητο στη μεση.

Ετσι και αλλιως εκει που ειχε κατσει και με τα μισα να πηγαιναν παλι δε σταματαγαν με ασφαλεια.

Και εαν δεν ειχαν εμπειρια,απλα θα εσκαγαν πανω του και δε θα τον απεφευγαν οπως και εκαναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιρνεις το ρισκο και πας

Λάθος 100% . Ρίσκο, δλδ κατάσταση που είναι αβέβαιη πως θα εξελιχθεί ανεξάρτητα τι κάνουμε εμείς, ΠΟΤΕ στην οδήγηση.

Όποιος παίρνει ρίσκα, και όσο πιο πολλά και όσο πιο συχνά, μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τόσο πιο γρήγορα θα κλείσει η πιθανότητα να κάτσει η κακή εκδοχή στο ρίσκο.

Επί της κατάστασης εδώ, δεν βλέπεις όλη την στροφή, δεν έχεις ορατότητα => δεν μπαίνεις με φόρα, τελεία και παύλα.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τα αγαπημενα μου

και ενα ασχετο :

https://www.facebook...537&pnref=story

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης