spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 διαβαζοντας σε ενα φορουμ bmwδακηδων καποιο παιδι που αλλαξε μονο του γρυλλο γραφει οτι θελει προσοχη η επανατοποθετηση του παραθυρου για να κουμπωνει σωστα. ειναι δυνατον φανοποιος να εκανε τετοιο λαθος? μακαρι να ειναι αυτο... ενημερωνω αυριο γιατι ξερω πως δεν θα κοιμηθειτε αποψε αν δεν σας πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 Για να μπάζει νερά μπορεί να φταίει ο γρύλος ή να έχει κάνει αυτός καμιά μαλακία. πριν 8 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: σε προλαβα. εμπασε νερο... πφφφφφ... τωρα τι? μιλησα με το μαστορα και μου ειπε να το παω απο κει. παιζει να εχει κανει αυτος καμια μαλακια η απλα φταιει ο ιμιτασιον γρυλλος? Διάβαζα σε ένα φόρουμ για τα αυτοκίνητα του λαού έλεγε ότι θέλει προσοχή στις εκδόσεις με 3 πόρτες. Πάντως εγώ όντως δεν κοιμήθηκα. Μιλάμε για τρελό πονοκέφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Για να μπάζει νερά μπορεί να φταίει ο γρύλος ή να έχει κάνει αυτός καμιά μαλακία. Διάβαζα σε ένα φόρουμ για τα αυτοκίνητα του λαού έλεγε ότι θέλει προσοχή στις εκδόσεις με 3 πόρτες. Πάντως εγώ όντως δεν κοιμήθηκα. Μιλάμε για τρελό πονοκέφαλο παω για γνησιο τελικα. ο ιμιτασιον δεν εφαρμοζει καλα. το κορυφαιο σκηνικο στην αντιπροσωπεια: 《 ξερετε αν το αλλαξετε μονος σας δεν θα εχετε εγγυηση》 το ακουσαμε κι αυτο. αλλα θα τους τα πω απο κοντα οταν θα παω να παρω το ανταλλακτικο. θα θυμηθουμε τα παλια παλι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 Noob question of the day alert Πώς λέγεται στα ελληνικά το μπλέ χαρτί "κουζίνας" που χρησιμοποιούν στα συνεργεία και είναι έτσι πιο χοντρό και δεν αφήνει υπολλείματα όπως το συμβατικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2018 @The Dread Rider Από την Wurth το βρίσκεις αυτό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 @spiros!!! Αν εισαι Αθηνα κ εχεις τον γνησιο γρυλλο στα χερια σου, υπαρχει ατομο που τον επισκευαζει στην Ιερα Οδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Τώρα δα, το μέλος venzinas έγραψε: @spiros!!! Αν εισαι Αθηνα κ εχεις τον γνησιο γρυλλο στα χερια σου, υπαρχει ατομο που τον επισκευαζει στην Ιερα Οδο! δεν ειμαι αθηνα δυστυχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Την 22/2/2018 at 6:14 ΠΜ, το μέλος hayabusas έγραψε: Για να μπάζει νερά μπορεί να φταίει ο γρύλος ή να έχει κάνει αυτός καμιά μαλακία. Διάβαζα σε ένα φόρουμ για τα αυτοκίνητα του λαού έλεγε ότι θέλει προσοχή στις εκδόσεις με 3 πόρτες. Πάντως εγώ όντως δεν κοιμήθηκα. Μιλάμε για τρελό πονοκέφαλο λοιπον οκ. πεσε για υπνο ανετα . εβαλα τον γνησιο και ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 παιδια αυτο το στρογγυλο πλαστικο στον εξαεριστηρα πρεπει να το βγαλω απο πισω? https://www.google.gr/search?q=εξαεριστηρας+μπανιου&client=ms-android-samsung&tbm=isch&tbs=rimg:CUyu0nQ2tPNiIkBq9KDInBUusU-lPWAjDkOC3VKm4ZHujJlctc5WJFsIVENDtbO3pDaYWjkYn4nR8kwO-t9r0BA9GQJDWFEvOKOVKhIJavSgyJwVLrERJpUJukwQn9MqEglPpT1gIw5DghEhApAqZ9L5LioSCd1SpuGR7oyZETncx9rZWV5TKhIJXLXOViRbCFQRnHmcTur4nhkqEglDQ7Wzt6Q2mBGfhcegnbMtoyoSCVo5GJ-J0fJMETvK4KpWtY05KhIJDvrfa9AQPRkRU3QEIfqFploqEgkCQ1hRLzijlREaYXOcoZ0n4g%3D%3D&tbo=u&ved=2ahUKEwiq78C-tIPaAhUSiKYKHV_NDR0QuIIBegQIABAn#imgrc=TK7SdDa082JaDM: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) Mάλλον "σφραγίζει" όταν δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας ωστε να μην μπορεί να περάσει κάτι (ζωύφιο πχ) προς τα μέσα, οπότε, όχι. Δεν έχει ελάσματα-μεντεσέδες στα πλάγια? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2018 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 τι ενννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 36 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Mάλλον "σφραγίζει" όταν δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας ωστε να μην μπορεί να περάσει κάτι (ζωύφιο πχ) προς τα μέσα, οπότε, όχι. Δεν έχει ελάσματα-μεντεσέδες στα πλάγια? ειναι και καλα ταμπερ αντεπιστροφης? πιθανον γιατι ειχε δυο τρυπιτσες που κουμπωνε απο πισω αλλα μου φαινεται πολυ προχειρο για εξαεριστηρα 65 ευρω. ασε που δεν νομιζω να εκοβε αερα αυτο μιας και δε καλυπτε καλα καλα την επιφανεια. οσο για ζωυφια εγω βαλει ψιλη σιτα απο εξω στη ταπα τελος παντων ειχε κοπει στη μια μερια και το εβγαλα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2018 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2018 α και δεν ειναι πλαστικο συμπαγες σαν κλαπετο ας πουμε. ειναι σα μεμβρανη κινητου αλλη μια ερωτηση... τον εξαεριστηρα τον εχω βγαλει απο το ταβανι γιατι στα πλαγια δεν γινοταν. απο πανω στη ταρατσα στην εξωτερικη μερια εχω βγαλει σωληνα πλαστικη φ120 με δυο 《γωνιες》 για να κοιταει λοξα προς τα κατω η εξοδος του εξαερισμου , προφανως για μην μπαινει νερο μεσα οταν βρεχει. οταν ομως ριχνει κανα χαλαζι η δυνατη βροχη ακουγεται θορυβος τσικ τσικ απο τη σωληνα ( σκανε πανω οι σταγονες - χαλαζι) . μπορώ να την καλυψω με κατι για να το γλιτωσω αυτο? ειχα βαλει αφρολεξ γυρω γυρω στη σωληνα αλλα ξεραθηκε με τον ηλιο - βροχη και ετριψε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 σε peugeot 206 παρατηρησα κατι σαν ξεραμενα υγρα στο χωρο της μηχανης και προς τα πισω αυτη ( οπως κοιταμε απο μπροστα) επισης μου εκανε 3 σβησιματα μολις παταγα συμπλεκτη και πεφταν οι στροφες τυχαια μεσα στο μηνα. στο συνεργειο ειπαν οτι το πρωτο θεμα εχει να κανει με βαλβιδα υδραυλικου τιμονιου ( χανει υγρα) και κατεπεκταση βραχυκυκλωνει και μου κανει τα σβησιματα. ισχυει αυτο? και για να σας προλαβω . Δεν εχω σκαμπανεβασματα στροφων στο ρελαντι Δεν φταιει πεταλουδα ( ελεγχθηκε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Aς ριξουν κ μια ματια στο ματι των στροφων, ειναι ευαισθητα εκει τα Γαλλικα αυτης της γενιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 παιδια θελω να βαψω τους θερμοσυσωρευτες που εχω σπιτι. δεν ξερω τι υλικο ειναι , αλλα αναπτυσονται υψηλες θερμοκρασιες. πως μπορω να τους βαψω? ετσι ειναι https://imgur.com/GAwuBcB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 @Gouky7 @karellen @The Dread Rider @ΓιωργοςΤΤ Επιτέλους σας έσκισα!!! Μλκες ΞΕΡΩ ποιος είναι ο Ευλογητός!!!!!!! http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/535147/xerete-poios-kryvotan-piso-apo-ti-maska-toy-eylogitoy-sti-lampsi?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 Όχι ρε φίλε ας πούμε, που λέει και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί! Είναι σίγουρα ο Ευλογητός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 παιδια παρακαλω τη βοηθεια σας. χθες μου επεσαν 2-3 σταγονες νερο στο κατω μερος του κινητου εκει που φορτιζει και ειναι το home button ( το ειχα στο μπανιο για μουσικη και ειχε και αρκετη υγρασια) , επειτα μου πεταγε συνεχεια ενα μηνυμα 《 η συσκευη εχει υπερθεμανθει και θα κλεισει σε 10 δευτερα κλπ κλπ》 αυτο γινοταν χθες το βραδυ. σημερα πρωι ανοιξε η συσκευη ( και δεν εχει πεταξει παλι τετοιο μηνυμα) αλλα ψιλοτρωει σκαλοματακια ειδικα με το home button) Μπορω να κανω κατι? κατεβασα μια εφαρμογη για θερμοκρασια την cooler master και απο οτι λεει κυμαινεται απο 27 εως 31 βαθμους. α μιλαμε για galaxy s6 υ.γ με το χερι το νιωθω ζεστο στο υψος της πισω καμερας. εκει ζεσταινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Βουτά το σε ρύζι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος koukou έγραψε: Βουτά το σε ρύζι. Δεν λειτουργει και κανενας sensor. ουτε περιστροφη οθονης , ουτε αναγνωριση φωτεινοτητας , τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Έχει τραβήξει υγρασία. Κλειστό και βάλτο στο ρύζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε: Έχει τραβήξει υγρασία. Κλειστό και βάλτο στο ρύζι. @spiros!!! τελος αν δεις και δε δουλεψει, βρασε το ρυζι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Βράσε όρυζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 57 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: @spiros!!! τελος αν δεις και δε δουλεψει, βρασε το ρυζι Εδω που μαι δεν εχω ρυζι ( μεγαλη ιστορια) και δεν δυναμεθα ταυτην να παω να παρω Προς το παρον φουλαρω αντιγραφα στο drive για να κανω μια επαναφορα εργοστασιακων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες