Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2017 Την 9/5/2017 at 4:48 ΜΜ, το μέλος hayabusas έγραψε: Πώς ειμαστε σιγουροι οτι το ξιαμα σου εχει αισθητηρα θερμοκρασιας λαδιου???? Σωστό, μετά από ψάξιμο παίζει να έχει απλά βαλβίδα, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα Την 9/5/2017 at 10:05 ΜΜ, το μέλος propapias έγραψε: Εχεις δικιο, οπως και να εχει εχω ενα προτζεκτ για το καλοκαιρι και αν ολα κατσουν καλα και δουλεψει θα βρω και καποια χρηση για αυτον. Οταν τον ανοιξω ενδεχεται να υπαρξει και φωτογραφικο υλικο. Drift Trike! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 Τα ξύλα (καδρονάκια) όταν τα παίρνεις είναι περασμένα ήδη με φάρμακο για το σαράκι ή θέλουν πέρασμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 99,9999% δεν κάθεται ο ξυλαποθήκης να τα περάσει,πρέπει μόνος σου Τζώρτζ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Τα ξύλα (καδρονάκια) όταν τα παίρνεις είναι περασμένα ήδη με φάρμακο για το σαράκι ή θέλουν πέρασμα? Συνηθως τα καδρονακια ειναι ειτε απο πευκο ειτε απο φλαμουρια αρα δεν εχουν και τοσο αναγκη το φαρμακο. Σε καθε περιπτωση η προστασια του ξυλου απο παρασιτα ειναι δουλεια του εργοστασιου επεξεργασιας και οχι του πωλητη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 Άρα ας τα περάσω ένα χεράκι φάρμακο, έτσι για μπαμπούλα που λένε, σωστά? (Πεύκο είναι όντως το καδρονάκι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 Λογω ρετσινιου ειναι αχρηστο το φαρμακο. Αν θυμαμαι καλα δεν πιανει σαρακι το πευκο. Αλλα αν εχεις φαρμακο, δεν χανεις και τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Έκανα τη μαλάκια και αντί να αγοράσω paysafe, αγόρασα PayPal 25€...... Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος μεταφοράς /μετατροπής (από PayPal σε paysafe)?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος originalksd έγραψε: Έκανα τη μαλάκια και αντί να αγοράσω paysafe, αγόρασα PayPal 25€...... Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος μεταφοράς /μετατροπής (από PayPal σε paysafe)?? Κάτσε, τι εννοείς αγόρασες PayPal 25 ευρώ; Πως "αγοράζεις" PayPal; Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2017 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Άσε.... Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω τέτοιες κάρτες και τα έχω κάνει σκτ.. Μπέρδεψα τη βούρτσα με την....τσατσάρα. Τελικά τα γράφω ανάποδα :p Αγόρασα paysafe από τον kotso στον volo και ήθελα paypal!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 16 λεπτά, το μέλος originalksd έγραψε: Άσε.... Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω τέτοιες κάρτες και τα έχω κάνει σκτ.. Μπέρδεψα τη βούρτσα με την....τσατσάρα. Τελικά τα γράφω ανάποδα :p Αγόρασα paysafe από τον kotso στον volo και ήθελα paypal!! Δυστυχώς αυτό δε γίνεται. Αν γκουγκλάρεις θα βρεις πολλά site που διαφημίζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά τα πιο πολλά είναι μούφα και δεν αξίζει να το ρισκάρεις. Αν θέλεις (και νιώθεις ότι μπορείς να με εμπιστευτείς) μπορώ να βάλω αύριο 25 ευρώ στο δικό μου PayPal και να στα στείλω και εσύ να μου στείλεις τον κωδικό της 25άρας PayPal. Το αν φυσικά θα με εμπιστευθείς εξαρτάται από εσένα και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σε πιέσω. Φαντάζομαι έχεις λογαριασμό PayPal έτσι; Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2017 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Με την paysafe τι μπορώ να κάνω? Έχω μια κάρτα εθνικής debit Mastercard. Μπορώ να μεταφέρω τα λεφτά εκεί? Και αν οχι Μπορώ να πληρώσω online μέσω της Master να αγοράσω PayPal??? Σορρυ αλλά είμαι εντελώς άσχετος σε σχέση με τις online αγορές..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος originalksd έγραψε: Με την paysafe τι μπορώ να κάνω? Έχω μια κάρτα εθνικής debit Mastercard. Μπορώ να μεταφέρω τα λεφτά εκεί? Και αν οχι Μπορώ να πληρώσω online μέσω της Master να αγοράσω PayPal??? Σορρυ αλλά είμαι εντελώς άσχετος σε σχέση με τις online αγορές..... Την Paysafe μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για online αγορές σε όποιο κατάστημα την δέχεται. Μεταφορά από Paysafe σε πιστωτική δε γίνεται. PayPal δεν "αγοράζεις" όπως παίρνεις π.χ. μια Paysafe αξίας 10€. Είναι μια online υπηρεσία στην οποία φτιάχνεις λογαριασμό και σου δίνει τη δυνατότητα να "φορτώσεις" σε αυτόν χρήματα για να κάνεις online αγορές με έναν αξιοπρεπή βαθμό ασφάλειας. Το "φόρτωμα" στο "πορτοφόλι" σου στο PayPal γίνεται είτε απευθείας από τραπεζικό λογαριασμό είτε από κάποια πιστωτική κάρτα. Μπορείς επίσης να συνδέσεις μια πιστωτική κάρτα με τον λογαριασμό σου στο PayPal και να τραβήξεις απευθείας τα χρήματα. Τα ξεμπέρδεψες κάπως τώρα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 Νομίζω !! Άρα μπορώ να αγοράσω με την paysafe κάποια μενταγιόν που βρηκα Και με την μάστερ να μεταφέρω χρήματα στο PayPal για την άλλη αγορά. Σωστά??? Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος originalksd έγραψε: Νομίζω !! Άρα μπορώ να αγοράσω με την paysafe κάποια μενταγιόν που βρηκα Και με την μάστερ να μεταφέρω χρήματα στο PayPal για την άλλη αγορά. Σωστά??? Σε ευχαριστώ πολύ!! Στείλε μου μια το λινκ με τα μενταγιόν να σου πω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Paysafe για να το αγοράσεις. Όσο για τη μάστερ, ναι, έτσι δουλεύει το σύστημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2017 https://www.etsy.com/listing/124898636/celtic-triskele-necklace-triskelion?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=triskelion pendant&ref=sc_gallery_2&plkey=608b8db45a08ef940767b75620d6331a4e11ec94:124898636 https://www.etsy.com/listing/193173930/celtic-triskelle-pendant-triskele?ref=market (Σορρυ για την αργοπορία αλλά είμαι στη δουλειά.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος originalksd έγραψε: https://www.etsy.com/listing/124898636/celtic-triskele-necklace-triskelion?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=triskelion pendant&ref=sc_gallery_2&plkey=608b8db45a08ef940767b75620d6331a4e11ec94:124898636 https://www.etsy.com/listing/193173930/celtic-triskelle-pendant-triskele?ref=market (Σορρυ για την αργοπορία αλλά είμαι στη δουλειά.) Το συγκεκριμένο store απόσο βλέπω δεν δέχεται Paysafe, οπότε αυτά τα συγκεκριμένα δεν μπορείς να τα αγοράσεις με την Paysafe. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2017 Στην τελικη απ´οτι εχω καταλαβει μονο για στοιχηματικα site μπορουμε να την χρησημοποιησουμε περισσοτερο, ειναι ελαχιστα τα αλλα σημεια αποδοχης της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2017 Την 26/5/2017 at 0:18 ΜΜ, το μέλος hayabusas έγραψε: Άρα ας τα περάσω ένα χεράκι φάρμακο, έτσι για μπαμπούλα που λένε, σωστά? (Πεύκο είναι όντως το καδρονάκι) Περασε τα ενα χερι πετρελαιο κανονικο.Κανει καλη δουλεια και η μυρωδια φευγει αμεσως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Τελικά μας βγαίνει φθηνότερα να αγοράζουμε εμείς ως ιδιώτες τα αναλώσιμα; λάδια παραφλού μπουζί κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 παράδειγμα αν ενα λίτρο συνθετικό λάδι το αγοράσεις εσύ 15 ευρώ απο ενα κατάστημα ή στο χρεώσει ο μάστορας 15 ευρώ απυθείας σε σένα η διαφορά ειναι στο που πήγε το κέρδος. στην πρώτη περίπτωση ενα 20-30?40?% δεν ξέρω με τι ποσοστά δουλεύουν σε αυτό το είδος θα μείνει στο κατάστημα που το αγόρασες, αλλιώς θα μείνει απευθείας στον μάστορα σου. απο εκεί και πέρα ειναι θέμα επιλογής π.χ εμένα σιλκολένε δεν δουλεύει κανένα συνεργείο οπότε τα αγοράζω μονος μου (καλά πλεον τα αλλάζω και μονος μου). διαφορές μεγάλες δεν εχει σε λεφτά εχει κυριώς σε μάρκες. ενα συνεργείο πχ φέρνει συνηθως 2 μάρκες τακάκια. πχ φερόντο και κάτι αρτραξ ματραξ πως τα λένε που ειναι η φτηνή σειρά τους. και εσύ θες να βάλεις ebc για παράδειγμα. τα παίρνεις και τα πας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος pit_hal έγραψε: παράδειγμα αν ενα λίτρο συνθετικό λάδι το αγοράσεις εσύ 15 ευρώ απο ενα κατάστημα ή στο χρεώσει ο μάστορας 15 ευρώ απυθείας σε σένα η διαφορά ειναι στο που πήγε το κέρδος. στην πρώτη περίπτωση ενα 20-30?40?% δεν ξέρω με τι ποσοστά δουλεύουν σε αυτό το είδος θα μείνει στο κατάστημα που το αγόρασες, αλλιώς θα μείνει απευθείας στον μάστορα σου. Όχι ότι αλλάζει πολύ το νόημα, αλλά το ποσοστό κέρδους δε μένει επ ουδενί ατόφιο σοτ μάστορα, όπως υπαινίσσεσαι Πέτρο. Αν ο λαδάς στο δίνει 15€ και το αγοράζει 10€ (κέρδος 50%) στο συνεργείο θα το δώσει πχ 14€ (κέρδος λαδά 40%) και ο συνεργείος θα στο πουλήσει 15€ (κέρδος περίπου 7%) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Η εμπειρία μου Γιώργο από το χονδρικό εμπόριο μου λέει άλλα. Εκτός ότι τα συνεργεία συνήθως αγοράζουν βαρέλι 100λιτρο το οποίο αυτομάτως ρίχνει το κόστος, όταν πρόκειται για μεταπώληση οι τιμές χονδρικής είναι διαφορετικές. Δεν επιμένω για το συγκεκριμένο είδος αλλά αυτό ισχύει σε ότι δουλειά έχω δουλέψει μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ότι σε είδη εκτός τροφίμων κάποιος πάει για 7% κέρδος. Πρόσφατα στο συνεργείο όσο περίμενα να πάρω την μηχανή πέρασε ένας πωλητής αναλώσιμων και κάτι έπιασε το αυτί μου. Επίσης ένα νορμάλ κατάστημα με λάδια και το συνεργείο πιθανότητα αγοράζουν χονδρική από τον ίδιο εισαγωγέα απευθείας. Με μια μικρή επιφύλαξη για το αν παίζει κάτι διαφορετικό ειδικά για συγκεκριμένα είδη. Και για να μην παρεξηγώ δεν θεωρώ κακό το να δουλεύει κάποιος με 30-40%. Αν βάλεις μέσα ενοίκια, ασφάλιση, φορολογία και τα ρέστα και λίγο είναι. Σκέψου όμως γιατί κάθε συνεργείο προμοταρει τα δικά του λάδια ως τα καλύτερα? Γιατί αν πας τα δικά σου θα χρεώσει μόνο την εργασία. Επίσης όσο πιο πολύ πουλάει τα δικά του ενδεχομένως διασφαλίζει είτε μεγαλύτερες εκπτώσεις ή καλύτερη αρχική τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε, τα παλια Honda δεν εχουν μετρητη βενζινης. [αχρειαστη λογοδιαροια] Στην γρια η Honda "μεριμνησε" κατα καποιο τροπο και εβαλε μια μαλακια το λεγομενο tripmaster το οποιο σου εδινε 2-3 μετρητες χιλιομετρων οπου μπορουσες να μηδενισεις οταν φουλαρεις/οταν λαδωνεις αλυσιδα / οταν τσεκαρεις αερα στα ελαστικα / κ.α. χρησιμα πραγματα για να ξερεις ποτε θα τα ξανακανεις. Το Tripaster στην γρια μας αφησε χρονους εδω και χρονια, και κλασσικα καθομουν και υπολογιζα με το κεντρικο κοντερ ποσο περιπου θα βγαλει η βενζινη ή ποτε θα λαδωσω αλυσιδα. Δηλαδης, βαζεις βενζινη στα 85530 km και υπολογιζεις αλλα 330 το ρεζερβουαρ παμε στα 85860 οποτε εισαι προετοιμασμενος να βαλεις βενζινη καπου κατα εκει. Το κολπο "πιανει" οταν χρησιμοποιεις την μοτο καθε μερα και εχεις στο μυαλο αυτο το "530" που σου λεει μεχρι που εχεις να πας. Οταν ομως η χρηση πεφτει, πρεπει να βρεις καποιο τροπο να....μαρκαρεις ευκολα τα χιλιομετρα. Κινητο και αλλα τετοια ξεχαστε τα. Και μετα το αχρειαστο σεντονι, παμε επι του θεματος.... [/αχρειαστη λογοδιαροια] Μπας και γνωριζει καποιος που θα βρω τιποτα τετοιο στην ελληνικη αγορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Verbal Kint έγραψε: Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε, τα παλια Honda δεν εχουν μετρητη βενζινης. [αχρειαστη λογοδιαροια] Στην γρια η Honda "μεριμνησε" κατα καποιο τροπο και εβαλε μια μαλακια το λεγομενο tripmaster το οποιο σου εδινε 2-3 μετρητες χιλιομετρων οπου μπορουσες να μηδενισεις οταν φουλαρεις/οταν λαδωνεις αλυσιδα / οταν τσεκαρεις αερα στα ελαστικα / κ.α. χρησιμα πραγματα για να ξερεις ποτε θα τα ξανακανεις. Το Tripaster στην γρια μας αφησε χρονους εδω και χρονια, και κλασσικα καθομουν και υπολογιζα με το κεντρικο κοντερ ποσο περιπου θα βγαλει η βενζινη ή ποτε θα λαδωσω αλυσιδα. Δηλαδης, βαζεις βενζινη στα 85530 km και υπολογιζεις αλλα 330 το ρεζερβουαρ παμε στα 85860 οποτε εισαι προετοιμασμενος να βαλεις βενζινη καπου κατα εκει. Το κολπο "πιανει" οταν χρησιμοποιεις την μοτο καθε μερα και εχεις στο μυαλο αυτο το "530" που σου λεει μεχρι που εχεις να πας. Οταν ομως η χρηση πεφτει, πρεπει να βρεις καποιο τροπο να....μαρκαρεις ευκολα τα χιλιομετρα. Κινητο και αλλα τετοια ξεχαστε τα. Και μετα το αχρειαστο σεντονι, παμε επι του θεματος.... [/αχρειαστη λογοδιαροια] Μπας και γνωριζει καποιος που θα βρω τιποτα τετοιο στην ελληνικη αγορα? Αυτό σου κάνει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2017 Και γιατί δεν ξαναβάζεις ένα trip master; Βάλε ένα ποδηλατικό κοντέρ, που είναι το ίδιο πράγμα με το trip master που είχες. Μόνο διάλεξε ένα που να δείχνει και τριψήφιες ταχύτητες, μην πάρεις κάποιο που δείχνει μέχρι 99km/h. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες