Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2021 @spiros!!! Γενικά και πολύ χοντρικά, αναλογία άμμου τσιμέντου παίζει από 1 προς 3 μέχρι και 1 προς 6, ανάλογα με το τι θες να κάνεις και αν έχει και άλλα πρόσμικτα. Αν έχει αδρανή (βλ. χαλίκι) αν θυμάμαι βάζαμε 1 προς 2 προς 2,5 και 0,5 νερό. Καλά τον πυκνωτή τον άλλαξες με την συσκευή στη πρίζα; 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: @spiros!!! Γενικά και πολύ χοντρικά, αναλογία άμμου τσιμέντου παίζει από 1 προς 3 μέχρι και 1 προς 6, ανάλογα με το τι θες να κάνεις και αν έχει και άλλα πρόσμικτα. Αν έχει αδρανή (βλ. χαλίκι) αν θυμάμαι βάζαμε 1 προς 2 προς 2,5 και 0,5 νερό. Καλά τον πυκνωτή τον άλλαξες με την συσκευή στη πρίζα; Οχι εβαλα το χερι μου στη πλακετα ενω ήταν στη πριζα.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: @spiros!!! Γενικά και πολύ χοντρικά, αναλογία άμμου τσιμέντου παίζει από 1 προς 3 μέχρι και 1 προς 6, ανάλογα με το τι θες να κάνεις και αν έχει και άλλα πρόσμικτα. Αν έχει αδρανή (βλ. χαλίκι) αν θυμάμαι βάζαμε 1 προς 2 προς 2,5 και 0,5 νερό. Καλά τον πυκνωτή τον άλλαξες με την συσκευή στη πρίζα; Λοιπον πηρα ενα 25kg ετοιμο μιγμα, το οποιο μου ειπαν ειναι για τέτοιες δουλειες. Απλα προσθεσα ενα γαλακτωμα μεσα, με το οποίο περασα με ενα πινελακι την επιφανεια που θα το εβαζα για να κολλήσει μου ειπαν. Πιστευω εκανα καλη δουλεια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Προσπαθώ να πάρω μια βεβαίωση ενσήμων για λογαριασμό του πατέρα μου. Δοκίμασα ηλεκτρονικά αλλά τα ένσημα του είναι πιο παλιά και από τις λάσπες (1981) με συνέπεια να μην υπάρχουν καταχωρημένα ηλεκτρονικά ώστε να τα κατεβάσω. 1) Τα ένσημα τα κολλούσε στο ΙΚΑ Κηφισιάς. Πρέπει από εκεί να τα ζητήσει ή μπορεί σε οποιοδήποτε ΙΚΑ; 2) Παίρνω τηλέφωνο από το πρωί αλλά δεν απαντάει κανένας (πρότυπο). Έστειλα και email. Υπάρχει ελπίδα να απαντήσουν; Γιώργη Θεωρώ ότι κανονικά αν έρθουν σε επικοινωνία το τοπικό ΙΚΑ με το Κηφισίας θα πρέπει να τους σταλούν. Και από εκεί να εξυπηρετηθεις . Στις τράπεζες πάντως πρόσφατα που χρειαστηκε, έμαθα πως γίνεται. Προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία με το τοπικό σου ΙΚΑ. Και ρώτα εκει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με τον ενισχυτή ( audio) Έχω στον ενισχυτή ήδη μια έξοδο dac (σε usb σύνδεση ) η οποία χρησιμοποιείται. Λέω να αγοράσω ενα μικρό dac ωστε όταν θα θέλω να δω μια ταινία να βγάζω ήχο απο τον ενισχυτή απο άλλη έξοδο (πχ aux) . Μέχρι πόσα χρήματα να κοιτάξω; 30-50 ευρώ ή να ανέβω μέχρι 150€;. Νομίζω παραπάνω είναι περιττό. τυχαία παραδείγματα https://www.odes.gr/el/hi-fi/converters/dac-digital-to-analog-converter/dynavox-mini-dac-wandler.html https://www.diapasonhifi.gr/dac-box-s-usb-project-audio.html Για πείτε οι γνώστες.. Επίσης άλλη μια ερώτηση. Αν πάρω την έξοδο usd της τηλεόρασης ή οπτική ίνα για τον ήχο, θα έχω θέμα με την εικόνα ή όχι; Με λίγα λόγια, χρησιμοποιόντας την χ έξοδο της τηλεόρασης, μπορώ να έχω μόνο ήχο απο εκεί; Έντιτ. Δεν με νοιάζει αν θα δώσω 30 ή 200€ θέλω όμως να αξίζει τα χρήματα. ΑΝ πχ κάνω την δουλειά μου σωστά με τα πχ 50 ευρώ, προτιμώ προφανώς, αλλά αν είναι να είναι πραγματικά ψόφιος ο ήχος, τότε όχι Αλλά δεν έχω καθόλου άποψη για τα dac Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με τον ενισχυτή ( audio) Έχω στον ενισχυτή ήδη μια έξοδο dac (σε usb σύνδεση ) η οποία χρησιμοποιείται. Λέω να αγοράσω ενα μικρό dac ωστε όταν θα θέλω να δω μια ταινία να βγάζω ήχο απο τον ενισχυτή απο άλλη έξοδο (πχ aux) . Μέχρι πόσα χρήματα να κοιτάξω; 30-50 ευρώ ή να ανέβω μέχρι 150€;. Νομίζω παραπάνω είναι περιττό. τυχαία παραδείγματα https://www.odes.gr/el/hi-fi/converters/dac-digital-to-analog-converter/dynavox-mini-dac-wandler.html https://www.diapasonhifi.gr/dac-box-s-usb-project-audio.html Για πείτε οι γνώστες.. Επίσης άλλη μια ερώτηση. Αν πάρω την έξοδο usd της τηλεόρασης ή οπτική ίνα για τον ήχο, θα έχω θέμα με την εικόνα ή όχι; Με λίγα λόγια, χρησιμοποιόντας την χ έξοδο της τηλεόρασης, μπορώ να έχω μόνο ήχο απο εκεί; To πρώτο δεν το πιασα, κάνε ένα σχεδιάκι άμα θες. Στο δέυτερο, άν έχει οπτική είναι καλή φάση, γιατί θα έχεις εκει τον ήχο απο ότι δείχνει η τηλεόραση. USD έξοδος, πάλι δεν το πιασα. Αν εννοεις USB , αυτό δε θα δουλέψει, το USB στις τηλεοράσεις είναι για να βάζεις το στριγκάκι και να βλέπεις αποθηκευμένες ταινίες. Πρόσεξε μόνο η οπτική (SPDIF) να είναι ΕΞΟΔΟΣ. (Που μάλλον είναι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 πριν 25 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: To πρώτο δεν το πιασα, κάνε ένα σχεδιάκι άμα θες. Στο δέυτερο, άν έχει οπτική είναι καλή φάση, γιατί θα έχεις εκει τον ήχο απο ότι δείχνει η τηλεόραση. USD έξοδος, πάλι δεν το πιασα. Αν εννοεις USB , αυτό δε θα δουλέψει, το USB στις τηλεοράσεις είναι για να βάζεις το στριγκάκι και να βλέπεις αποθηκευμένες ταινίες. Πρόσεξε μόνο η οπτική (SPDIF) να είναι ΕΞΟΔΟΣ. (Που μάλλον είναι) Ποιο πρώτο δεν έπιασες; και τι σχέδιο θες γιατί ούτε εγώ το επιασα; Στο παρακάτω, ναι εννοώ usb ευχαρισ΄τω για την οπτική ίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Έχω στον ενισχυτή ήδη μια έξοδο dac (σε usb σύνδεση ) η οποία χρησιμοποιείται. Εχει εσωτερικό DAC , και βγάζει στο τέλος καλώδιο USB male, και πάει στο computer, στο οποίο εμφανίζεται σαν κάρτα ήχου; Αν ναι, και η τηλεόραση αν δεν είναι smart, δεν είναι πλήρες USB host. Αν έχει κανα android, έχει μεγάλη πιθανότητα να δουλέψει, αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 Κοιτάω για μπαταρίες λιθίου και από όσο καταλάβαινω χρειάζονται/καλό θα ήταν να υπάρχει ειδικός φορτιστής. Έχει δοκιμασει κάποιος κάποιον καλό και οικονομικό να μου προτείνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 Συνεχιζω τις ακυρες ερωτησεις. Ειχε κάποτε η γυναικα μια μανια να συλλέγει ζαχαριτσες. Αυτα τα φακελακια που δινουν με τους καφεδες. Προχθες κοιταγα το κουτι που τις εχουμε μεσα και ξεσκαρταρισα τις διπλές η τρίπλες. Έχουμε παρα πολλες και σκεφτομουν μήπως τις κορνιζαρω. Καποιος να προτείνει καμια ιδεα για το τι να χρησιμοποιήσω? Ετσι οπως το υπολόγισα φτιαχνω καδρο 80 Χ 70cm ανετα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2021 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με τον ενισχυτή ( audio) Έχω στον ενισχυτή ήδη μια έξοδο dac (σε usb σύνδεση ) η οποία χρησιμοποιείται. Λέω να αγοράσω ενα μικρό dac ωστε όταν θα θέλω να δω μια ταινία να βγάζω ήχο απο τον ενισχυτή απο άλλη έξοδο (πχ aux) . Μέχρι πόσα χρήματα να κοιτάξω; 30-50 ευρώ ή να ανέβω μέχρι 150€;. Νομίζω παραπάνω είναι περιττό. τυχαία παραδείγματα https://www.odes.gr/el/hi-fi/converters/dac-digital-to-analog-converter/dynavox-mini-dac-wandler.html https://www.diapasonhifi.gr/dac-box-s-usb-project-audio.html Για πείτε οι γνώστες.. Επίσης άλλη μια ερώτηση. Αν πάρω την έξοδο usd της τηλεόρασης ή οπτική ίνα για τον ήχο, θα έχω θέμα με την εικόνα ή όχι; Με λίγα λόγια, χρησιμοποιόντας την χ έξοδο της τηλεόρασης, μπορώ να έχω μόνο ήχο απο εκεί; Έντιτ. Δεν με νοιάζει αν θα δώσω 30 ή 200€ θέλω όμως να αξίζει τα χρήματα. ΑΝ πχ κάνω την δουλειά μου σωστά με τα πχ 50 ευρώ, προτιμώ προφανώς, αλλά αν είναι να είναι πραγματικά ψόφιος ο ήχος, τότε όχι Αλλά δεν έχω καθόλου άποψη για τα dac Βγάλε μια φωτό τις εξόδους της τηλεόρασης και μια φωτό τις εισόδους του ενισχυτή να καταλάβουμε τι είναι διαθέσιμο. Αν η τηλεόραση βγάζει κόκκινο, άσπρο RCA πάρε από εκεί και δώσε στο ενισχυτή. Mp4 κατεβασμένο από το νετ θα είναι το ταινιάκι, σιγά την ποιότητα ήχου - εικόνας και σιγά τις απώλειες. Ακόμα και το περιεχόμενο της digea, δεν είναι "αμάν και τι" από specs. Υ.Γ. Μην κάνεις σαν τους "μπαγλαμάδες" που πάνε παίρνουν 4Κ TV, νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερη ποιότητα (placebo), όταν το περιεχόμενο είναι HD. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Εχει εσωτερικό DAC , και βγάζει στο τέλος καλώδιο USB male, και πάει στο computer, στο οποίο εμφανίζεται σαν κάρτα ήχου; Αν ναι, και η τηλεόραση αν δεν είναι smart, δεν είναι πλήρες USB host. Αν έχει κανα android, έχει μεγάλη πιθανότητα να δουλέψει, αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Ακριβώς έτσι λειτουργεί . Δες και παρακάτω την φωτό. στην θύρα USB που εμένα είναι θύρα σαν αυτή των εκτυπωτών. συνδέεις το λαπτοπ και λειτουργεί σαν κάρτα ήχου. Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ άλλη έξοδο και άρα θα πρέπει να παίξω και με ενα επιπλέον DAC. Για αυτό ρωτάω μέχρι πόσα χρήματα να ασχοληθώ. (σε λογικά παίσια) πριν 6 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Βγάλε μια φωτό τις εξόδους της τηλεόρασης και μια φωτό τις εισόδους του ενισχυτή να καταλάβουμε τι είναι διαθέσιμο. Αν η τηλεόραση βγάζει κόκκινο, άσπρο RCA πάρε από εκεί και δώσε στο ενισχυτή. Mp4 κατεβασμένο από το νετ θα είναι το ταινιάκι, σιγά την ποιότητα ήχου - εικόνας και σιγά τις απώλειες. Ακόμα και το περιεχόμενο της digea, δεν είναι "αμάν και τι" από specs. Υ.Γ. Μην κάνεις σαν τους "μπαγλαμάδες" που πάνε παίρνουν 4Κ TV, νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερη ποιότητα (placebo), όταν το περιεχόμενο είναι HD. Φωτό απο την τηλεόραση δεν υπάρχει ακόμη.. δεν αγοράστηκε..... Αλλά θεωρώ οτι θα έχει ότι έχουν όλες οι σύγχρονες σμαρτ.... Αν θυμαμαι καλά αυτή που έχω σταμπάρει έχει και οπτική ίνα και όλα.. Γνωρίζω καλά πως ότι τηλεόραση και να πάρεις, όλες έχουν το ίδιο σήμα εφόσον χρησιμοποιούν digea. Δεν θα κατεβάζω ταινίες ( άμπαλος τελείως) , παίζω με νετφλιξ και λεω να βάλω σε λίγο καιρό HBO. Γενικά δεν θα παίζει απο τον ενισχυτή, θέλω όμως όταν θα κάτσω να δω την σειρά μου ή μια ταινία καλή να έχω καλό ήχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Αν η τηλεόραση σου βγάζει RCA, τότε συνδέεις κόκκινο στο κόκκινο και άσπρο στο άσπρο. Αν όχι, αγοράζεις έναν μετατροπέα από οπτική ίνα σε RCA (περίπου 7€) και είσαι έτοιμος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Kι αν δεν βγάζει RCA tο κλέβεις από την έξοδο SCART 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Γενικά δεν θα παίζει απο τον ενισχυτή, θέλω όμως όταν θα κάτσω να δω την σειρά μου ή μια ταινία καλή να έχω καλό ήχο. οι νέες σμαρτ, έχουν ΚΑΙ καλό ήχο πλέον, Ηλία. Πριν ξοδέψεις χρήμα για ηχο, να ακουσεις πως παίζει η νέα. Πηραμε το '20, LG866ΝΑ55'' και ο ήχος ΔΕΝ θέλει τίποτα πρόσθετο. ψαξου με τα σπέκς ΠΡΙΝ αγοράσεις οτιδηποτε σμάρτ. Επεξεργαστή, λογισμικό, τηλεκοντρόλ με κουμπί νετφλιξ, dolby Atmos, σχεδον όλα παιζουν ρόλο. αυτη την περίοδο, τα μαγαζια ''ξεφορτώνονται'' μοντελα '19 και '20... Και να βάλεις UPS οπωσδήποτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Αν η τηλεόραση σου βγάζει RCA, τότε συνδέεις κόκκινο στο κόκκινο και άσπρο στο άσπρο. Αν όχι, αγοράζεις έναν μετατροπέα από οπτική ίνα σε RCA (περίπου 7€) και είσαι έτοιμος. Η τηλεόραση που μάλλον έχω καταλήξει είναι μάλλον αυτή https://www.expert-hellas.gr/shop/lg-55nano816-55-tv-4k-nanocell/ Δώστε βάση στο μοντέλο και τις φωτό, όχι το μαγαζί. Δεν βλέπω RCA. Το DAC σε RCA που το βρίσκεις 7 ευρώ; εγώ βρίσκω απο Ελλάδα μόνο απο 30 € πριν 1 ώρα, το μέλος costikos έγραψε: Kι αν δεν βγάζει RCA tο κλέβεις από την έξοδο SCART Πολύ σωστός, δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δεν έχει και ίσως να μην έχουν πλέον οι τελευταίες σμαρτ πριν 1 ώρα, το μέλος innova 04 έγραψε: οι νέες σμαρτ, έχουν ΚΑΙ καλό ήχο πλέον, Ηλία. Πριν ξοδέψεις χρήμα για ηχο, να ακουσεις πως παίζει η νέα. Και να βάλεις UPS οπωσδήποτε. Ο Ήχος είναι σχετικός. Ναι είναι οκ αλλά δεν είναι για πολλά πολλά. Τα χρηματα έχουν ξοδευτεί ήδη για ήχο οπότε δεν με νοιάζει αυτό χεχεχε. Καί μην νομίζεις οτι θα παίζει κάθε στιγμή.. δνε υπάρχει λόγος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 € 4,06 32%OFF | Grwibeou Digital to Analog Audio Converter Optical Fiber Toslink Coaxial Signal to RCA R/L Audio Decoder SPDIF ATV DAC Amplifier Κάνε αυτό αναζήτηση στο Ali express. @HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: € 4,06 32%OFF | Grwibeou Digital to Analog Audio Converter Optical Fiber Toslink Coaxial Signal to RCA R/L Audio Decoder SPDIF ATV DAC Amplifier Κάνε αυτό αναζήτηση στο Ali express. @HLIAS Πες με κολλημένο, αλλα πως μπορούμε ν ξέρουμε αν αυτο το ντακ μετατρέπει σωστά τον ήχο; εδω σε συσκευές του 100€υρου και υπαρχουν διαφορές ως προς το πόσο ψυχρός ή ζεστός είναι ο ήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Πες με κολλημένο, αλλα πως μπορούμε ν ξέρουμε αν αυτο το ντακ μετατρέπει σωστά τον ήχο; εδω σε συσκευές του 100€υρου και υπαρχουν διαφορές ως προς το πόσο ψυχρός ή ζεστός είναι ο ήχος Πάρε 2 ασπιρίνες, ξάπλωσε λίγο και θα σου περάσει. Αν δεν σου περάσει, πάρε 2 ΚΑΛΑ ηχεία και συνεχίζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Πάρε 2 ασπιρίνες, ξάπλωσε λίγο και θα σου περάσει. Αν δεν σου περάσει, πάρε 2 ΚΑΛΑ ηχεία και συνεχίζουμε. Πως συνεχίζουμε; γιατί απο ηχεία είμαστε καλα. Αυτό που ρωτάω δεν είναι λάθος. Μια μαλακια κίνέζικη ( και ναι ξέρω πως σχεδόν όλα ειναι κινέζικα στον κόσμο μας) παίζει να σου κάψει καμια έξοδο στον ενισχυτή ή και χειρότερα. Θέλω αυτό που θα αγοραστεί να είναι πιστοποιημένο. Ο Ενισχυτής έχει αξιοσέβαστο ποσο αγοράς και είναι καλός σε ποιότητα κατασκευής και ήχου.. ¨οπως και τα ηχεία .Δεν ρισκάρω έτσι τα εργαλεία που αγαπώ Τέλος πάντων θεωρώ πως γίνεται η δουλειά εύκολα, απλά επειδή το συγκεκριμμένο δεν το έχω ξανακάνει ήθελα την γνώμη κάποιου που το έχει δοκιμάσει. Βασικά αν κάποιος μπορεί να πει έχοντας άποψη αν χρειάζεται να παίξουμε με καλό DAC ή με τα φθηνά επώνυμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Ηλία έχω το ps4 με τέτοιο πάνω από ένα χρόνο. Δεν έχει κανένα θέμα και ο ήχος είναι όπως πρέπει. Σε ηχεία 2.1 της Logitech. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 34 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Πως συνεχίζουμε; γιατί απο ηχεία είμαστε καλα. Αυτό που ρωτάω δεν είναι λάθος. Μια μαλακια κίνέζικη ( και ναι ξέρω πως σχεδόν όλα ειναι κινέζικα στον κόσμο μας) παίζει να σου κάψει καμια έξοδο στον ενισχυτή ή και χειρότερα. Θέλω αυτό που θα αγοραστεί να είναι πιστοποιημένο. Ο Ενισχυτής έχει αξιοσέβαστο ποσο αγοράς και είναι καλός σε ποιότητα κατασκευής και ήχου.. ¨οπως και τα ηχεία .Δεν ρισκάρω έτσι τα εργαλεία που αγαπώ Τέλος πάντων θεωρώ πως γίνεται η δουλειά εύκολα, απλά επειδή το συγκεκριμμένο δεν το έχω ξανακάνει ήθελα την γνώμη κάποιου που το έχει δοκιμάσει. Βασικά αν κάποιος μπορεί να πει έχοντας άποψη αν χρειάζεται να παίξουμε με καλό DAC ή με τα φθηνά επώνυμα Oκει κανονική απάντηση. Η μαλακία κινέζικη έχει το ιδιο τσιπάκι με το φτηνό επώνυμο. Αν σκέφτεσαι για πιστοποιήσεις και τέτοια, θα τα πληρώσεις x10 Και ΝΑΙ έχουν διαφορά . Και x10 απο πανω αν θέλεις να λες στον εαυτο σου οτι έχεις ζεστό ήχο. ΟΜΩΣ η φτηνή κινεζιά είναι συμβατή με τη ντεμί φτηνή κινεζιά Vincent και δε θα τον κάψει. (είναι class AB to Vincent η class D)? Κατά τ άλλα οτι θέλεις εδώ είμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 πριν 33 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: η φτηνή κινεζιά είναι συμβατή με τη ντεμί φτηνή κινεζιά Vincent και δε θα τον κάψει. (είναι class AB to Vincent η class D)? Κατά τ άλλα οτι θέλεις εδώ είμαστε. Σωστός στο πρώτο μέρος, κατα βάθος, αλλα κάπου το χάνεις αγαπητέ. Ρωτάω για τον απλούστατο λόγο ότι λενε οτι στα DAC παίζουν διαφορές σε αυτά. ανάλογα την ποιότητα παίζει ρόλο η ποιότητα του ήχου που σκάει στον ενισχυτή. Εγώ δεν ξέρω για τα DAC, και ρωτάω αυτό. Ισχύει; εκεί θέλω να καταλήξω. ¨οχι αν φοράει το ίδιο τσιπακι ο κινέζος με τον Ιάπωνα ή Αγγλο. Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου ( και πάλι υπάρχει διαφορά και στο υπόλοιπο της κατασκευής, αλλά ας μην πλατιάσουμε άλλο ) Ομολογώ οτι δεν ξέρω τι κλασης είναι. . Δεν θα με χαλαγε να μάθω, αν και καταβάθος, αδιάφορο μου είναι Επίσης πως κατέληξες οτι η Vincent είναι ντεμι φθηνή κινεζιά; Γιατί προκειται για Γερμανική εταιρία. Έτσι τουλάχιστον λένε στον χώρο οι γνώστες και έτσι δηλώνει και ο κατασκευαστής. πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ηλία έχω το ps4 με τέτοιο πάνω από ένα χρόνο. Δεν έχει κανένα θέμα και ο ήχος είναι όπως πρέπει. Σε ηχεία 2.1 της Logitech. Καλώς Γιώργη. Θα το σκεφτώ ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 (τροποποιήθηκε) DAC σημαίνει Digital to Analog Converter, και είναι ένα τσιπ, που πέρνει είσοδο ένα δυαδικό αριθμό, και βγάζει έξοδο μια αναλογική ηλεκτρική τάση, ανάλογη του δυαδικού αριθμού. Π.χ. για 16bit δυαδικό αριθμό, οι πιθανοί αριθμοί είναι από 0 μέχρι 65535, που δίνουν 2^16 διαφορετικές τάσεις στην έξοδο. Αυτό που αποκαλείτε DAC σε όλη την συζήτηση, είναι ένα μεγαλύτερο σύστημα, που έχει ΚΑΙ DAC τσιπ μέσα στην υλοποίηση, αλλά έχει και άλλα πράγματα, τον δίαυλο USB με την μονάδα ελέγχου, το διπλό DAC για ήχο stereo (ή μονό, που χρησιμοποιείται εναλλάξ από δείγμα σε δείγμα) και το κυριότερο από όλα για την ποιότητα του ήχου, το αναλογικό κύκλωμα της προενίσχυσης, αυτό δλδ που παίρνει την τάση που βγάζει το DAC στην εξοδό του και την κάνει τάση για είσοδο Line σε ενισχυτή. Η διαφορά προφανώς από καλές σε κακές υλοποιήσεις στον ήχο, είναι στο αναλογικό μέρος. Αυτά όλα θεωρητικά, στο πρακτικό μέρος, πάρε ένα αξιοπρεπές καλώδιο RCΑ και σύνδεσε αναλογικά με τον ενισχυτή σου. Αφού δεν σε ενδιαφέρει για πολυκάναλο ήχο (5.1, 7.1 κ.ο.κ.) δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα να ψάχνεσαι με ψηφιακά κόλπα που έχει ΗΔΗ η τηλεόραση που θα πάρεις. Και εννοείται, όσο καλό ήχο και να έχει μια τηλεόραση στα δικά της ηχεία, δεν συγκρίνεται με τον ήχο που θα βγάλεις με ένα καλό ηχοσύστημα συνδεδεμένο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2021 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες