klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Ναι είναι αλήθεια, πριν το ιντερνετ δεν υπήρχε ζωή στον πλανήτη χαχααχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Για μενα το λαθος της Honda ειναι στον ποιο τυπο της μηχανης αποφασισε να διαφημισει! και εξηγουμαι.. η σωστη διαφημιση θα επρεπε να ειναι.. ''Κυριοι βγαλαμε ενα μηχανακι a la motogp που γ@μαει,215 αλογα που δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο σε οποια πιστα και αν μπουν!!'' και απο κατω με ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ''για οποιον θελει να τη βγαζει που και που καμια βολτα υπαρχει και κιτ που ριχνει τους ρυπους,υποδυναμη κτλ σε ανεχτα επιπεδα για τη νομοθεσια''. Αντ αυτου η ολη λογικη ακολουθησε την αντιθετη οδο.. ''μπλα,μπλα μπλα μηχανη με 160 αλογα'' και απο κατω με ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ''με ενα κιτ γινεται αυτο που επρεπε να ειναι''!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιάννη aka Ksino εγω συμφωνώ με όλα όσα έχεις γράψει. Βγήκανε οι γνωστοί πωρωμένοι να πούνε είναι αρκετά τα 159. Ε αναμενόμενο είναι να να βγουν και κάποιοι και να πουν πως το δικό του μεκανάκι την έχει μεγαλύτερη.και όχι τίποτα αλλο,πρέπει να το λάβουμε και σοβαρά υπόψιν μας. So?που λέμε και στο χωριό μου.τα ίδια έγιναν και στα Ντούκια τα ίδια και εδώ. Ο ελληνάρας ξέρει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 και εσένα τι σε χάλασε σε αυτο? Ο Ελληνάρας δεν ξέρει? εσύ πως ξέρεις? Μηχανικός της Honda? Υπεύθυνος του project? Τι σε κάνει εσένα πιο κατάλληλο από τον τάδε για να εκφέρεις άποψη? και ξεκολλάτε επιτέλους με την σύγκριση που έκανα για την ιπποδύναμη, έχουμε φτάσει στην 16 σελίδα, εάν ήθελα να επιδείξω την μηχανή μου θα επέλεγα άλλους τρόπους για να πω πόσο μεγάλη την έχω... ανέφερα μερικά facts, τα οποία είναι αδιαμφισβήτητα, και για τα οποία θεωρώ την πολιτική της Honda ως αποτυχημένη... Η μηχανή της βγάζει την ίδια ιπποδύναμη με ένα μηχανάκι μαμα 10ετίας! Το πως την βγάζει κάτω, το τι παπάδες ράβει, δεν το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσύ, και πολύ φοβάμαι ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και εσύ θα την πιάσουμε ποτέ... άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές παπάτζες του τύπου " το δικό του μεκανάκι την έχει μεγαλύτερη" γιατί δεν έθιξα το δικό σου μεκανάκι, και δεν "έδειξα" το δικό μου μεκανάκι... ανέφερα στατιστικά, προς σύγκριση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Ας πω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου. Ξέρω, ξέρω. Σκεφτόσαστε "να, ήρθε κι άλλος ένας φιλοχοντάκιας να υποστηρίξει την εταιρεία". Αμ δε, απατάστε οικτρά. (Τεχνικές και "ιστορικές" γνώσεις περί μοτοσυκλετών δεν έχω ώστε να συμμετάσχω παραθέτοντας και συγκρίνοντας στοιχεία και αριθμούς, οπότε sorry προκαταβολικά φίλε ksino και λοιποί που θα θέλατε κάτι "πιο εποικοδομητικό"). Νομίζω βιάστηκα να τους κρίνω. Το σκεπτικό πίσω από το "απλό" με τα 159 άλογα είναι να το έχεις αντί για παπί. Θα βγαίνει και με topcase μάλλον. Μλκα, εγώ χωρίς top case δεν τό 'παιρνα πάντως...... γυφτιά ρε φίλε, πού θα βάλω το κράνος και τα συμπράγκαλα? :lol: ακόμη "καλύτερα" νέα στην αμερική ~100 άλογα και δεν θα πουλάνε το race kit (γιατί είναι παράνομο , αλλά και το desmo rr λίγο πολύ δεν είχε δεύτερο κιτ μαζί του?) και το μέγιστο στην ιαπωνία 70 άλογα (αλλά θα πουλάνε "race kit" εκεί) Και δεν κάθομαι με το V-Strom? 70 έχει κι αυτό και πάει και λίγο χώμα και στοιχίζει τίποτα μπροστά του. Και μου περισσεύουνε και 180.000+ να κάνω ζωάρα. :lol: στην honda πάνε απο κακή κίνηση σε αυτοκτονία πηγή : http://www.cnet.com/...honda-rc213v-s/ Κι ότι σκεφτόμουνα να παραγγείλω ένα να μη λέτε ότι γουστάρω τους τάφους, διαβάζω "στα 100 άλογα στην Αμερική". Άντε, 101 ή 102 γράφουν άλλοι. Κλάϊν-μάϊν ρε σεις. CBF-1000 ρε και ξερό ψωμί. :vv: 98 είχε το παλιό που μ' αρέσει και 106 το καινούργιο. Μια χαρά τα κόβω. το μοντελο που θα παει Γαλλια και Αμερικη το παταω. Σχεδόν το πατάω κι εγώ ρε συ με το on-off. Τώρα πού 'βαλα και λάστιχα ποιός με πιάνει...... Ορίστε μια αναλυτική λίστα με τους 250 πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη. http://www.theriches...e-in-the-world/ Αυτοί αποτελούν το κοινό για μια τέτοια μηχανή. Πόσοι σας φαίνονται σε θέση να αντέξουν 200 άλογα; Και τα 159 πολλά τους είναι. Respect στην χόντα, να τους τα φάει όλα με τις μ@λακίες της. Ναι, αν το target group και ο λόγος που το έβγαλαν και το προμοτάρισαν έτσι είναι άτομα από τέτοιες λίστες (νεούδια όλα), τότε πάσο. Μετά διαμαρτυρόμαστε που τα λένε τάφους και παπουδιέρες. Ας λέγανε στην παρουσίαση "μλκες ψωνάρες πλούσιοι, σ' εσάς μόνο θα το πουλήσουμε, οι άλλοι είναι ταπεινοί και ξεβράκωτοι" να τελειώναμε. Να δω που θα πετάξουν τα 180 188 (μην τους κλέβεις) αν μπουν και οι Ελληνικοί δασμοί/φόροι. Κ η λογιστική άποψη του Σαραβαλάκη.... Άσε ρε συ. Θα πάω με μετρητούμπα και θα το ρίξω στα 187.000 πιστεύω..... Honda είσαι μεγάλη απογοήτευση. Σε ότι βγάζεις τα τελευταία χρόνια. Ο δύσμοιρος ο Σοϊχίρο θα γράφει km στον τάφο με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που βλέπει. Πρόσφατο τηλέφωνο στον Σαραβαλάκη: - "Γειά σας, έχετε σκοπό να κατεβάσετε σε πιο λογική τιμή τα ελάχιστα στοκ κομμάτια απ' το 6 χρόνια καταργημένο cbf-1000?" - "7.950 έχει κύριε". - "Το γνωρίζω, αλλά είναι μόλις 2.000 κάτω απ' την τότε αρχική. Ρωτάω αν θα κατέβει κι άλλο δεδομένου ότι έχουν απομείνει ελάχιστα πλέον και παλιώνουν εκεί που κάθονται και δεν τα παίρνει κανένας σ' αυτή την τιμή. Η Suzuki με το bandit στα 5.900 είχε σπάσει ταμεία με το καταργημένο μοντέλο". - (με υφάκι σαν να θίχτηκε που του ανέφερα σύγκριση με άλλη εταιρεία) "3 κομμάτια μου δείχνει το κομπιούτερ. ΌΧΙ, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει άλλο η τιμή". - "Ντάξ', φχαριστώ"...... ενώ σκεφτόμουν πραγματικά "στο πάτο σας θα τα βάλετε και τα 3". Αυτά περίπου θα έγραφα, αλλά η "ταμπέλα" είναι έτοιμη. Αν έβγαινε ένα τέτοιο μηχανάκι από Απρίλια, Ντουκάτι, Μπεμβέ, θα είχαμε ουρανομήκεις ιαχές από τους "ψαγμένους". Τώρα που το έβγαλε η Χόνδα, μέχρι και άκυρες οικονομοτεχνικές συγκρίσεις με Μπούσα διαβάσαμε, έλεος. Banzaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ Δε νομίζω Παναγιώτη. Οι fan αυτών των εταιρειών γενικά δίνουν πολλή μεγάλη βάση στις επιδόσεις και στους αριθμούς (ασχέτως πάντα αν μπορούν ν' αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στους ελληνικούς σαπουνόδρομους), και ως εκ τούτου είμαι σίγουρος ότι θα ντρεπόντουσαν ν' αραδιάσουν διθυράμβους. Κι εδώ θα μπορούσαν άνετα να βγάλουν το άχτι τους για την καζούρα που τρώνε για άλλα θέματα, αλλά δεν το έκαναν (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Από μένα Respect. Για μένα συνοπτικά (και όπως είπαν ήδη πολλοί άλλοι): 1) Κακώς έβγαλαν μια replica motogp μοντέλου με ανάποδη λογική και τέτοιες τιμές ιπποδύναμης στις φιμωμένες εκδόσεις. Μερικές δε (αυτές των 100-102 ίππων για Αμέρικα πχ) είναι ικανές να πετάξουν τα κόκκαλα του Σοϊχίρο απ' τον τάφο και να γυρνάει σαν φάντασμα στο Grand Canyon. 2) Απ' τη στιγμή που πιάνεις στα χέρια έναν μύθο αγώνων και ποντάρεις στην αναβίωσή του, οφείλεις να το κάνεις top of the top και να κλείσεις στόματα. Ιδίως όταν έχουν ήδη εμφανιστεί άλλα εξωτικά μοντέλα ανταγωνιστών με 300 άλογα!, το να είσαι 85 κάτω είναι κάπως..... 3) Για την τιμή τί να πω? Νομίζω την έχουνε δει πολύ ιστορία εκεί στη Χόνδα γενικώς (αν θυμηθούμε και τον διάλογο που παρέθεσα για ένα καθημερινό μοντέλο). Η σύγκριση με άλλα παρόμοιας λογικής ή έστω δυνατοτήτων (συχνά υψηλότερων) είναι αμείλικτη. Και δεν πιστεύω ότι έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτικά και πανάκριβα υλικά που να δικαιολογούν τέτοιο ποσό, πάντα σε σύγκριση με τα μοντέλα των άλλων εταιρειών. Λέγαμε τη Ducati πανάκριβη και σε λίγο θα λέμε ότι τα ψωνίζουμε απ' τον πάγκο της λαϊκής. 4) Ακόμα και αν σκοπεύανε μόνο τους πολύ πλούσιους για να τους πουλήσουνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αυτό δεν παύει να είναι απαξιωτικό για τους κυρίως και αληθινούς μοτοσυκλετιστές. 5) Το marketing της BMW είναι αιώνες πιο μπροστά απ' της Χόντα και μακράν το καλύτερο και αποτελεσματικότερο που έχω δει (το αν είναι αληθή όλα όσα πλασάρει ή ανταποκρίνονται στις προσδοκίες είναι άλλο θέμα). 6) Έδωσε λαβές για υποτιμητικά σχόλια ακόμα και σε λάτρεις της εταιρείας (καλή ώρα) και αυτό είναι μεγάλο πισογύρισμα που δύσκολα θεραπεύεται. 7) Κρίμα τη φαιά ουσία, τα υλικά και το χρόνο που ξοδεύτηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 και εσένα τι σε χάλασε σε αυτο? Ο Ελληνάρας δεν ξέρει? εσύ πως ξέρεις? Μηχανικός της Honda? Υπεύθυνος του project? Τι σε κάνει εσένα πιο κατάλληλο από τον τάδε για να εκφέρεις άποψη? και ξεκολλάτε επιτέλους με την σύγκριση που έκανα για την ιπποδύναμη, έχουμε φτάσει στην 16 σελίδα, εάν ήθελα να επιδείξω την μηχανή μου θα επέλεγα άλλους τρόπους για να πω πόσο μεγάλη την έχω... ανέφερα μερικά facts, τα οποία είναι αδιαμφισβήτητα, και για τα οποία θεωρώ την πολιτική της Honda ως αποτυχημένη... Η μηχανή της βγάζει την ίδια ιπποδύναμη με ένα μηχανάκι μαμα 10ετίας! Το πως την βγάζει κάτω, το τι παπάδες ράβει, δεν το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσύ, και πολύ φοβάμαι ότι ούτε εγώ αλλά ούτε και εσύ θα την πιάσουμε ποτέ... άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές παπάτζες του τύπου " το δικό του μεκανάκι την έχει μεγαλύτερη" γιατί δεν έθιξα το δικό σου μεκανάκι, και δεν "έδειξα" το δικό μου μεκανάκι... ανέφερα στατιστικά, προς σύγκριση! εγώ προσωπικά σαν Μάκης δε ξέρω τίποτα για την μηχανή αυτή πέρα από αυτά που διαβάσαμε όλοι μας. Έτσι,χωρίς να δούμε κάποιο συγκριτικό,δε μπορώ να πω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από μια άλλη. Ούτε για το παραμικρό. Παπάτζες όμως και μούφα συγκρίσεις δεν θα κάνω.όπως δεν έχω κάνει και για τα υπόλοιπα στολίδια που βγήκαν φέτος. όσο και για την ιπποδύναμη μια χαρά την έχω κράξει και εγώ μη μου αγχώνεσαι.Δε με πληρώνει η χόνδα,πλήρωσα για την πάρω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) +1 στον Κώστα... Παπάτζες όμως και μούφα συγκρίσεις δεν θα κάνω.όπως δεν έχω κάνει και για τα υπόλοιπα στολίδια που βγήκαν φέτος. μούφα συγκρίσεις? Ε πως αλλιώς να στο πω ρε φιλαράκι, στον σκλύλο μου αν το έλεγα μέχρι τώρα θα το είχε καταλάβει... Σύγκρινα δυο απλούς αριθμούς ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ, την ιπποδύναμη ενός μοντέλου ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ υποτίθεται του 2007 με ενός του 2015 ELIT/EXOTIC ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ.... Καθαρά και μόνο δύο αριθμούς... τι παπάτζα έκανα? τι μούφα σύγκριση? δηλαδή τι άλλο να σου πώ για να το καταλάβεις? δεν συγκρίνω ΚΑΝ όλο το πακέτο... είναι σαφώς άλλη φάση... αλλά σύγκρινα δύο μηχανάκια που μπορεί να μπούν σε μια πίστα ταυτόχρονα έστω και με διαφορετικές συνθήκες (gsxr l5, r1m κτλ)! δεν σύγκρινα την ιπποδύναμη του RC213V με ενός Multistrada... που σε λίγο απότι φαίνεται θα το ρίχνει και το Multistrada.... αλλά εκεί κόλλημα... Εσύ σύγκρινε το μόνο με διαστημικά λεωφορεία, ή μην το συγκρίνεις με τίποτα ρε! Γιατί ξέρεις κάτι? Είναι ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ που δεν συγκρίνεται με τίποτα ρε... με το που μπέι σε πίστα, όλοι οι άλλοι θα βγαίνουν από το ΣΟΚ και το ΔΕΟΣ.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2015 από τον leosake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 παντως ειναι αδικο να συγκρινεις μονο τις ιπποδυναμεις του κ7 και του rc................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Ενταξει αφου μπορουν να μπουν μαζι στη πιστα τι αλλο να πουμε. Εχει πολυ πλακα να μιλατε για κοληματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 +1 στον Κώστα... μούφα συγκρίσεις? Ε πως αλλιώς να στο πω ρε φιλαράκι, στον σκλύλο μου αν το έλεγα μέχρι τώρα θα το είχε καταλάβει... Σύγκρινα δυο απλούς αριθμούς ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ, την ιπποδύναμη ενός μοντέλου ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ υποτίθεται του 2007 με ενός του 2015 ELIT/EXOTIC ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ.... Καθαρά και μόνο δύο αριθμούς... τι παπάτζα έκανα? τι μούφα σύγκριση? δηλαδή τι άλλο να σου πώ για να το καταλάβεις? δεν συγκρίνω ΚΑΝ όλο το πακέτο... είναι σαφώς άλλη φάση... αλλά σύγκρινα δύο μηχανάκια που μπορεί να μπούν σε μια πίστα ταυτόχρονα έστω και με διαφορετικές συνθήκες (gsxr l5, r1m κτλ)! δεν σύγκρινα την ιπποδύναμη του RC213V με ενός Multistrada... που σε λίγο απότι φαίνεται θα το ρίχνει και το Multistrada.... αλλά εκεί κόλλημα... Εσύ σύγκρινε το μόνο με διαστημικά λεωφορεία, ή μην το συγκρίνεις με τίποτα ρε! Γιατί ξέρεις κάτι? Είναι ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ που δεν συγκρίνεται με τίποτα ρε... με το που μπέι σε πίστα, όλοι οι άλλοι θα βγαίνουν από το ΣΟΚ και το ΔΕΟΣ.... Να σου πως γιατί είναι άκυρη η σύγκριση, το 1992 όταν κυκλοφόρησε η ΗONDA το NR 750, είχε ιπποδύναμη 125 άλογα, ενώ το SUZUKI GSXR 750 της ίδιας χρονιάς 118. Τόση τεχνολογία,οβάλ πιστόνια για να μοιάζει με V8 και να έχει μόνο 7 ίππους παραπάνω απο ενα "απλό" 4Κ σε σειρά. Τότε βεβαια κανείς δεν εστίασε στην ιπποδύναμη και καλά έκανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Είμαι της άποψης πως θα'πρεπε να βγάλουν κι ένα παρόμοιο σε specs (και σε εμφάνιση) αλλά λιγότερο... one-off εξωτικό (σε όλα του) μηχανάκι, καθαρά πολιτικό και με προσιτή τιμή. Ας μην είναι προσιτή για τον "μέσο" μοτοσυκλετιστή, ας είναι και στα πλαίσια του R1 ή ακόμα και του H2. Να μπορεί όμως να κόβει κ@λους σε δρόμο και πίστες και να'ναι κάτι που να μπορεί ο πορωμένος χοντάκιας (ή και μη) "μηχανόβιος" να ονειρεύεται και να αναμένει την στιγμή που θα μαζέψει τα χρήματα για να το πάρει και να το χαίρεται. Αυτή την στιγμή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα φετίχ για τις συλλογές ματσωμένων και μια φαντασίωση για τους υπόλοιπους που θα μείνει ανεκπλήρωτη. Κάτι σαν τα posters των supercars που είχαμε πιτσιρίκια στους τοίχους μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Να σου πως γιατί είναι άκυρη η σύγκριση, το 1992 όταν κυκλοφόρησε η ΗONDA το NR 750, είχε ιπποδύναμη 125 άλογα, ενώ το SUZUKI GSXR 750 της ίδιας χρονιάς 118. Τόση τεχνολογία,οβάλ πιστόνια για να μοιάζει με V8 και να έχει μόνο 7 ίππους παραπάνω απο ενα "απλό" 4Κ σε σειρά. Τότε βεβαια κανείς δεν εστίασε στην ιπποδύναμη και καλά έκανε. Ειχε ψεκασμό. Η NR. Το '92. Και με πουσάρισμα, έβγαζε 150 άλογα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Κι εγώ δεν είμαι σύμφωνος με μια απλή αντιπαράθεση πολιτικού μοντέλου με τέτοιες μηχανές παρότι κατέκρινα τη Χονδα για το φάουλ στο να ανακοινώνονται τέτοιες ιπποδυνάμεις. Αν ήταν έτσι απλό όπως παρουσιάζεται με μπακαλίστικο τρόπο δεν θα είχε πρόβλημα η Suzuki στο MotoGP με την ιπποδύναμη της αφού πιάσαμε τα Gixxer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Ειχε ψεκασμό. Η NR. Το '92. Και με πουσάρισμα, έβγαζε 150 άλογα. Δεν διαφωνώ και το rc213v φτάνει τα 215 με "πουσάρισμα". Άλλα ήταν τα στοιχεία που έκαναν την NR μοναδική, όχι η ιπποδύναμη της. Σε μερικούς μήνες θα ξέρουμε τι έχει ξεχωριστό αυτή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Είμαι της άποψης πως θα'πρεπε να βγάλουν κι ένα παρόμοιο σε specs (και σε εμφάνιση) αλλά λιγότερο... one-off εξωτικό (σε όλα του) μηχανάκι, καθαρά πολιτικό και με προσιτή τιμή. θα'πρεπε να βγάλουν = Ξερεις για τι κόστη, μιλάμε ? Το στησιμο μιας ξεχωριστης γραμμης παραγωγης που ΗΔΗ εχει γινει (και αναμενουν μεχρι Ιουλιο, να δουν τις προ-παραγγελίες = προκαταβολές καπαρωματος ), ειναι τεράστιο. Εμπλέκονται λογιστηρια, σχεδιαστες, μηχανικοί, μεχρι και ο ξεχωριστος φυλακας της εισόδου... Προμηθευτες, ποιοτικος έλεγχος, δοκιμαστες, η λίστα δεν τελειωνει. ΔΕΝ ''πατανε'' πανω σε κατι ήδη γνωστό, αλλά δημιουργουν απο μία αγωνιστική μοτό (με απεριόριστο μπάτζετ), μία πολιτική με φλας + πινακίδα. Το εγχείρημα απο μόνο του, ειναι σχεδον ''αυτοκτονικό''... Τα ίδια κάνανε και με την NR. Ομως τότε, ηταν άθλος (με την τεχνολογία/τεχνογνωσια 1992). Ο λόγος όμως, ηταν ο φόρος τιμής στον Soichiro. Και δεν υπήρχε καμμία πιθανότητα, να αποτύχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) ναι παιδιά το ξέρω, είναι τελείως άκυρη γιατί όπως είπα ήδη, με το που μπαίνει το RC στην πίστα θα εξατμίζονται όλοι ρε... 3 λεπτά θα κάνει ο χεράς.... 1 λεπτό θα κάνει ο άλλος με το RC... τα είπαμε, αφού θα στρίβει είπαμε με τηλεκίνηση... Αν ήταν έτσι απλό όπως παρουσιάζεται με μπακαλίστικο τρόπο δεν θα είχε πρόβλημα η Suzuki στο MotoGP με την ιπποδύναμη της αφού πιάσαμε τα Gixxer. δεν διαφωνώ, ίσα ίσα που για 1000ζτη φορά επαναλαμβάνω αυτό το μηχανάκι έναν Gandalf μέσα και θα στρίβει μόνο του... αλλά μην σε δώ πουθενά στο forum να πείς, ότι στην εκάστοτε έξοδο στροφής ή στην εκάστοτε ευθεία το τάδε Ducati τα περνάει τα άλλα σαν σταματημένα... γιατί δεν έχει σημασία... αφού το τάδε στρίβει με μάγια.... ιπποδυνάμεις σύγκρινα και ΓΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ RC.... σε τόση συζήτηση δεν συγκρίναμε πλαίσια ψαλίδια κτλ, γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε... δεν έχουμε στοιχεία... για την ιπποδύναμη όμως έχουμε... και guess what? It's a fuckin number!!!! και η άλγεβρα (η βασική) μας έχει μάθει (τους περισσότερους) να συγκρίνουμε νούμερα... και εφόσον το ΜΟΝΟ νούμερο που έχω αυτή τη στιγμή για να συγκρίνω είναι η ιπποδύναμη, άσε με να την συγκρίνω με ότι γουστάρω... ακόμα και με την ιπποδύναμη της Lambretta του προπάππου μου....εσύ όταν βγεί και το οδηγήσεις, κρίνε το ψαλίδι που σου επέτρεψε να στρίψεις στην Κ4 με 0,4 δεπτερόλεπτα πιο κάτω... α και κάτι άλλο το μηχανάκι της Suzuki στο MotoGP με τα Gixxer δεν έχει καμία απολύτως σχέση.. όπως δεν έχει και το R1M, και το RSV4 RF, και οποιοδήπωτε ναυαρχίδα SS της οποιαδήπωτε εταιρίας... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2015 από τον leosake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Ένα πολυ απλό παράδειγμα περί δύναμης,περιφερειακών,βάρους,πλαισίου,και πως ολα αυτα μεταφράζονται σε γύρολογιο στην πιστα.Φετεινη SUPERPOLE στο PHILIP ISLAND που δεν ειναι και καμία μικρή πιστα REA με KAWASAKI 1:31:3 περσυνη pole στην MOTO 2 1:32:4 διαφορα ένα δεύτερο απο τα εξακοσαρακια τα δε αντίστοιχα SUPERSPORT που ειναι πιο δυνατά σε μοτέρ απο τα MOTO 2 αλλα πολυ υποδεέστερα σε ολα τα υπόλοιπα απο τα MOTO 2 δυο δευτερόλεπτα πισω 1:33:4.Και για τέλος ο περυσινος χρόνος του AOYAMA που ξεκίνησε 12ος τον αγώνα με το πιο γρήγορο OPEN HONDA 1:29:955. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) οσοι ψιλοκραζουν ολους εμας που χoντροκραζουμε την Honda για τα 190+ χιλιαρικα, και τα 159 & 101 αλογα, ας δουμε τι θα πουν τωρα για τα 70 αλογακια σε μια εκδοση για την Ιαπωνια (δεν ξερω αν υπαρχει και με 159hp για εκει) η Honda ειναι για κλωτσιες με αυτα που κανει με το συγκεκριμενο μηχανακι, που αντι να βγαλει εναν πυραυλο και να παραμιλανε ολοι (ακομη και αν δεν εβγαζε πινακιδα) καθεται να χαιδευει τα αυτια των μελλοντικων αγοραστων NC που μια χαρα μηχανακι ειναι αλλα δυστηχως παιρνει μπαλα οτι παει να φτιαξει μελλοντικα η εταιρια (γνωμη μου) :mB_faskelo: Japan-spec Honda RC213V-S makes 70hp πηγη >>> http://www.visordown...l#ixzz3eRhArPi0 (διαβαστε και καποια σχολια απο κατω) περιγελος παει να γινει Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2015 από τον ghostkon 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 με 70 αλογα το ""παω"" και γω λογικα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Δε το λέω με σιγουριά,αλλά εκεί έχουν σοβαρό θέμα με την νομοθεσία και τα μάξιμουν άλογα στα δίκυκλα. Απο την αλλη μπορεί να λέω και μαλακίες και απλά με προσπερνάτε.(αν μπορείτε με 70 άλογα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 Δε το λέω με σιγουριά,αλλά εκεί έχουν σοβαρό θέμα με την νομοθεσία και τα μάξιμουν άλογα στα δίκυκλα. Απο την αλλη μπορεί να λέω και μαλακίες και απλά με προσπερνάτε.(αν μπορείτε με 70 άλογα ) εχω φιλους απο Ιαπωνια στο φατσοβιβλιο με Yamaha FJR 1300 και Suzuki Hayabusa...δεν παιζει αυτο περι νομοθεσιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 εχω φιλους απο Ιαπωνια στο φατσοβιβλιο με Yamaha FJR 1300 και Suzuki Hayabusa...δεν παιζει αυτο περι νομοθεσιας είπα προσπεράστε με :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 πλακα-πλακα (καποιος το ειχε ποσταρει πιο παλια) μηπως η Honda το παει σιγα-σιγα για να το βγαλει σε εκδοση για A2 διπλωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 πλακα-πλακα (καποιος το ειχε ποσταρει πιο παλια) μηπως η Honda το παει σιγα-σιγα για να το βγαλει σε εκδοση για A2 διπλωμα? είδες φίλε κίνηση ματ; το καλύτερο α2 του αιώνα θα πάρεις με 150 χιλιάρικα χαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2015 μια παρενθεση για να μην υπαρχει παρεξηγηση... οπως πολυ ευστοχα το εχει θεσει ο Γιαννης σε πολλα posts, δεν κραζουμε το μηχανακι το οποιο ακομη και με τα 160hp ισως να τα ριχνει στα SS των 200hp, αλλα την πολιτικη της Honda που πλεον γινεται κραυγαλεα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες