Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Conti φοράς; Ναι όπως ήταν απτη μανα του, 5600 χλμ έχει πάνω Continental φορας μαλλον (εκτος κι αν τα αλλαξες τα μαμα που φοραει το μηχανακι σου. ) Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια αλλα μαλλον ειναι απο το μπροστινο σου λαστιχο. Βαλε ΑΛΛΑ λαστιχα αλλης εταιριας . Την εχω παθει 2 φορες . Και ποσοι ακομα . Στο GS μου που το πηρα καινουργιο με τα continental επανω το μπροστινο μου κουνουσε σαν πο&τανα . Τα πεταξα Η αλήθεια είναι οτι στο orange day που ειδα το μάστορα απο κοντά μου είπε : "Καλό χρυσο το conti αλλά είναι πολύ βαρύ λάστιχο και στις υψηλές ταχύτητες τρέμει" Τώρα τί να πω στο θέμα ελαστικά δεν είμαι και γνώστης. Μηπως ελαστικα για αλλαγη ή θελουνε κανα εκτος πολης χιλιομετρο να φτιαξουνε; Μηπως κανα κοπανηματακι στη ζαντα; Τα χιλιομετρα είναι λίγα όπως προανέφερα και γίνονται σχεδόν αποκλειστικά εκτος πόλης. Τώρα για κοπάνημα δεν ξέρω λες να είναι τοσο ευαίσθητο το ατιμο!!!! Ψαξου λιγο με τις ρυθμισεις της πισω αναρτησης.... Με τη νορμάλ ρύθμιση εκανε τα ίδια κουνήματα οταν εκλεινες απότομα το γκαζι μετά από απότομη επιτάχυνση πραγμα που διορθώθηκε μόλις το ρύθμισα στη σκληρη επιλογή. Τί να πώ θα αρχίσω τις δοκιμές και βλέπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Aπ'οτι βλεπω μαλλον επεσες στην "ωραια" περιπτωση των Continental που λενε και τα παιδια...εισαι για αλλο ελαστικο...δυστυχως Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2014 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ. Λαστιχάκια και είσαι έτοιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astra 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Εχω το Duke 690 του 2012. Εδω και κανα μηνα και εμενα κουναει οπως ακριβως αναφερει το παλικαρι (οχι στα ιδια χλιομετρα, αλλα απο τα 160 και πανω). Το μηχανακι γινεται πολυ επικινδυνο. Ο μηχανικος μου, μου ειπε οτι ισως να φταινε οι χουφτες οταν φυσαει και γι αυτο κουναει. Μου εχει προτυνει να τις βγαλω για να δοκιμασω αν το κανει, πραγμα που δεν το εχω κανει για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Τελικα μαλλον οπως λενε πρεπει να φταιει το ελαστικο γιατι κι εγω Conti φοραω. Θα δοκιμασω βεβαια και αυτο με τις χουφτες, αν και το θεωρω λιγο κουλο, γιατι τις εχω ενα χρονο, (επανω original ktm) και δεν ειχα θεμα, ενω τα λαστιχα ειναι καινουρια (ουτε 2000χλμ δν εχουν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Πως διάολο γίνεται να φταίνε οι χούφτες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Τα λαστιχα ειναι. Και εμενα στο GS στην αρχη δεν ειχα προβλημα. Μετα απο 3-4000 χλμ αρχισε να κουναει το μπροστινο . Το θυμουνται και τα παιδια εδω πανω απο τις βολτες μας ,οσοι το οδηγησαν . Μην ξαναβαλεις continental . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Τα λαστιχα ειναι. Και εμενα στο GS στην αρχη δεν ειχα προβλημα. Μετα απο 3-4000 χλμ αρχισε να κουναει το μπροστινο . Το θυμουνται και τα παιδια εδω πανω απο τις βολτες μας ,οσοι το οδηγησαν . Μην ξαναβαλεις continental . Κι εγώ ρε χάμπο δε την ειχα σε εκτίμηση την εταιρεία αλλά αρχικά δε με είχαν απογοητεύσει πουθενά Στεγνο,βροχή,χώματάκι παντου μια χαρά και ξαφνικά εκεί που γύρναγα απο Γιάννενα πριν κανα εναμιση μήνα (και τωρα που το λες γυρω στα 4500χλμ θα είχε το λάστιχο) μου κανει ένα κούνημα στα 190+ που απλά χέστηκα πάνω μου. Θα τσεκάρω πάντως πρωτα οτι δεν έχει τπτ ο μπροστινός τροχός και μετά φουλ αλλαγήΕυχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας, απότι φαίνεται η Continental έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Πάντως σε περίπτωση που αλλάξω τελικά ελαστικά έχετε να προτείνετε κάτι?? Γιατί σε αυτή τη διάσταση δε ξερω καν ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές.;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Aπ'οτι βλεπω μαλλον επεσες στην "ωραια" περιπτωση των Continental που λενε και τα παιδια...εισαι για αλλο ελαστικο...δυστυχως Μαθω, δεν ειναι μονο τα Continental. Αφου ειχα παει σε 2 λαστιχαδες κατελληξα πως εφτεγε το λαστιχο στο CBR (Dunlop). Το οποιο οπως ειπε και ο χαμπος το εμφανησε μετα απο καποια χιλιομετρα και οχι στην αρχη. Αλλα λαστιχακι και ηταν κομπλε. Τωρα αν ο Στεφ, λεει πως δεν το εκανε παλια και τωρα το κανει και εγω λαστιχα ψηλιαζομαι. Αν ελεγε απο την αρχη πως εχει τετοιο θεμα, θα μπορουσε να φταιει η αερωδυναμικη. Πηγενε σε εναν καλο λαστιχα πρωτου αλλαξεις και πες του να ρειξει μια ματια στα λαστιχα. Αν η ανομαλια στο λαστιχο ειναι μεγαλη φαινεται και με το ματι. Αλλιως αλλαζεις ενα μπροστινο μονο για αρχη να σιγουρευτεις οτι ειναι το λαστιχο (ωστε αν δεν ειναι να μην εχεις πληρωσει και το πισω). Αν στρωσει πας και για το πισω. Βεβαια εχω ακουσει και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, πως αυτο μπορει να ερθει και απο το πισω ελαστικο. ... .... .... ... Και κατι που σκεφτομαι τωρα... Απο την στιγμη που αποδειχθει πως ειναι το λαστιχο δεν θα επρεπε η ΚΤΜ η Continental να τα αντικαταστησει τσαμπα ? Και ας εχεις κανει 5-6000 χλμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Εγώ Στεφανε είχα ζητήσει αντικατασταση απο την bmw και μου ειπαν πως πρεπει να βγει το λάστιχο να το στείλουν στην Κοντί να το δει και να μας στείλει άλλο. Τρεχα γυρευε. Δεν το ψαξα παραπανω . Έβαλα αλλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 ............ Και κατι που σκεφτομαι τωρα... Απο την στιγμη που αποδειχθει πως ειναι το λαστιχο δεν θα επρεπε η ΚΤΜ η Continental να τα αντικαταστησει τσαμπα ? Και ας εχεις κανει 5-6000 χλμ . Το άλλο με τον Τοτό........... Πάντως Στέφανε δεν είναι απαραίτητα από το μπροστινό, το ίδιο περίπου σύμπτωμα έχεις και αν είναι στραβό και μόνο το πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Πάντως Στέφανε δεν είναι απαραίτητα από το μπροστινό, το ίδιο περίπου σύμπτωμα έχεις και αν είναι στραβό και μόνο το πίσω. Ναι αυτο ειπα πριν. Πως μου ειπε ο λαστιχας πως υπαρχει περιπτωση να ειναι και απο το πισω. Οποτε χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις και εσυ και ισχυει σαν πληροφορια λογικα. Τωρα οπως λεει ο χαμπος αν ειναι να κανεις τετοια μανουρα και να περιμενεις εβδομαδες... χεστο. Στεφ, οταν πας με καμια 100αρα και αφισεις τα χερια απο το τιμονι παιζει καθολου ? Πανω απο τα 200+ υπαρχει περιπτωση να σταματησει να στο κανει αυτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Λοιπον.... Αφου εκανα την πρωτη βολτα και οχι ενα απλο τεστ ride εχω μια λιγο πιο ολοκληρομενη εικονα πλεον. Να παρουμε το λοιπον τα πραγματα απο την αρχη και να τα πομεν με το ονομα τους, καλα και κακα. Να πω πρωτα οτι με τα On/off καμια σχεση δεν ειχα ποτε και οτι εχω οδηγισει ειναι μερικα χιλιομετρα σε μηχανακια φιλων. Οποτε για εμενα ειναι ενας νεος κοσμος και ειμαι ακομα στο σταδιο προσαρμωγης. -Κινητηρας: Αν και ακομα ειμαι στο στρωσιμο, το περιθωριο για παιχνιδια το βγαζει απο αρκετα χαμηλες στροφες ο κινητηρας. Ακομα και με 3η σχεση μεσα και χαμηλες στροφες ο κινητηρας δυσκολα θα σκορτσαρει. Την δυναμη την βγαζει αρκετα ομορφα ασχετος οι πολλες φοραδες που κουβαλα. -Κυβωτιο: Για αυτο μια λεξη αρμωζει. Βουτυρο. Σχεδον ολες οι σχεσεις μπενουν χωρις καν να ακουσεις το παραμικρο ηχο. Ο συμπλεχτης αρκετα μαλακος. -Αναρτησεις: Αυτο ειναι το αδυναμο μου σημειο και ειμαι σκραπας στο να καταλαβω τι ειναι καλο τι ειναι κακο. Ομολογω ομως πως ηταν αισθητο το πως η αναρτηση κρατουσε την μπροστινη ροδα παντα στην ασφαλτο χωρις να κανει πολλες αναπηδησεις. Σε καποιες στροφες ομολογω πως λιγο η μεγαλυ διαδρομη με τρομαξε αφου σε καποιες ανωμαλιες με εκανε να νιωθω πως η μηχανη ειναι σταθερη μεν αλλα βυθιζοταν περισσοτερο απο οτι εχω συνηθησει. Σιγουρα την επομενη φορα θα δοκιμασω μια πιο σκληρη ρυθμιση. Δεν μπορω να συγκρινω για κανενα λογο τις αναρτησεις του CBR με του KTM. ειναι εντελως διαφορετικες. Το CBR εχει αρκετα σκληρες αναρτησεις και νιωθεις πως δεν εχει πολυ παιχνιδι η ροδα σε καποια ανωμαλια. Το ΚΤΜ τις καταπινει μεν αλλα οπως ειπα μου ειναι ακομα καπως το συναισθημα της μεγαλης διαδρομης, ακομα και στο φρεναρισμα. -Ηλεκτρικα: Αν και εχω διαβασει κατα καιρους διαφορα πραγματα για σφαλματα που βγαζει ο εγκεφαλος, μακρια απο εμας δεν εχω αντιμετωπησει τιποτα ακομα. Μαλιστα ειναι αρκετα βολικες ολες αυτες οι πληροφοριες που εχει στο καντραν. Θερμοκρασια λαδιου, Βολτ μπαταριας, Θερμοκρασια περιβαλλοντος, πιεση ελαστικων. -Φρενα: Αυτο ειναι ενα θεμα που δεν μπορω να κρινω ακομα. Σιγουρα δεν εχουν το αποτομο μαγκωμα που προσφερουν οι δαγκανες του CBR αλλα για να μην συγκρινω ανομοια πραγματα, ειναι μηχανη με ABS και δεν εχω καμια εμπειρια πανω σε αυτο το συστημα. Δεν μου βγαινει να τσαρουχωσω το φρενο να δω τι γινεται. Εως τωρα δεν το ενοιωσα να μπαινει το ABS, ημουν αρκετα προσεχτικος με το φρεναρισμα σαν να μην ειχα ABS. Ισως να σταματαει καλυτερα απο το CBR λογο ABS , σιγουρα σημερα εκανα αλλα 10 μετρα σε καθε φρεναρισμα απο οτι θα εκανα με το χοντακι Και παμε στα αρνητικα τωρα, μερικα γνωστα, μερικα μικρομαλακιες. -Ο κινητηρας καλος η κακος, βγαζει αρκετη ζεστη. Ειναι κατι που το ειπαμε και πριν ενα χρονο. Ακομα και σε κινησει η ζεστη δεν ειναι ενοχλιτικη μεν, αλλα υπαρκτη. Σε σταση απλα νιωθεις το αριστερο σου μπουτακι να σταζει απο υδρωτα. Ευτυχως λυση πλεον υπαρχει με πανελακια που πουλανε για αυτο το προβλημα. Ακριβα μεν, αλλα ειναι σιγουρα λεφτα που κανουν την οδηγηση το καλοκαιρι καλυτερη. Το χειμωνα βεβαια δεν μπαινεις στον κοπο να παρεις θερμενωμενη σελα -Η ζελατινα εχει δυο θεσεις. Στην τερμα χαμηλη απλα την ξεχναμε. Δημιουργει απιστευτους στροβυλισμους με αποτελεσμα εγω που φοραω και γυαλια να μην μπορω πλεον να δω καλα. Οποτε οχι μονο ειναι κακα σχεδιασμενη, αλλα και επικυνδινη . Στην ψηλη σκαλα, τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα εως τελεια για εμενα που δεν ειχα ποτε ζελατινα. Δεν ειχα στροβυλισμους και ο αερας χτυπουσε μονο το πανω μερος του κρανους. Αν και αυτο που θα πω τωρα δεν ειναι προβλημα αλλα προβληματισμος δικος μου. Καλη η ζελατινα αλλα οχι για καλοκαιρι. Εβρασα πισω απο το παρμπριζ αφου δεν φισαγε καθολου να ξευδρωσω Tωρα, γενικα , καλο μου φαινεται, μαλλον θα το αγορασω . Απο καταναλωση δεν ξερω τι λεει ακομα. Το καντραν μου εδειχνε 5.5λ/100 και ο υπολογιστης ελεγε πως μπορω να βγαλω συνολο 390χλμ με 23 λιτρα. Κατι το οποιο μας βγαζει βεβαια μια καταναλωση στα 5.9λ/100 . Θα ξερω ομως σιγουρα με το πρωτο γεμισμα ποσο ακριβως εκαψα. Θελω να πιστευω πως μπορω να περιμενω μερικα ml μικροτερη καταναλωση μολις γραψει το μηχανακι μερικα χιλιομετρα παραπανω. Το βαρος του ειναι κατι που δεν εχω συνηθησει ακομα. Οδιγηκα πραγματικα η μηχανη ειναι αρκετα καλα ζυγισμενη και ευκινητη. Εν σταση, καθως δεν τρωω και το φαγητο μου, με ζωριζει ακομα και νιωθω λιγο ανασφαλια να την κανω μανουβρες με τα χερια. Λιγο το ψηλο βαρος, λιγο τα αρκετα κιλα παραπανω απο το αλλο μηχανακι.... που θα παει , θα ξεκινησω το γυμναστηριο :P Αυτα για την ωρα. Θα συμπληρωσω καποια αλλη στιγμη γιατι με καλει η μπυρα 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Χα!! Μέχρι να το συνηθίσεις και να μάθεις να το οδηγείς προκάνω να έρθω να σε πατήσω μαλήτη αλλιά μηχανομοτοσακοβιε με το μπυροκοίλι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Το πήρες τελικά ρε Στεφάνες; Καλοταξιδο ρε φίλος !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 μεγια και καλοβολτος στεφ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Καλη η ζελατινα αλλα οχι για καλοκαιρι. Εβρασα πισω απο το παρμπριζ αφου δεν φισαγε καθολου να ξευδρωσω Αχαχαχαχαχαχα!!!! Καλώς όρισες στον κόσμο των βαρέων θωρηκτών με την απροσπέλαστη θωράκιση. Ορισμένοι εξ ημών των ιδίων έχουμε βρει τη λύση σε αυτό το μικρό, μικρότατο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να παρακαλέσεις πολύ δια να μοιραστούμε μαζί σου αυτή τη γνώση γατάκι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Έλα Θωμά μολόγα το , κυκλοφορείς ακράνοβιτς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ακρανοβιτς εγωωωωωωώ????????????? Ποτές λέγω. Στην αρχή είχα σκεφτεί να αφαιρώ το καλοκαίρι τον ανεμοθωρακα εντελώς, αλλά σαφώς αυτό δεν ηταν η ενδεδειγμένη λύση δια την κομψή ιταλίδα μου. Έπρεπε να βρεθεί οπτικά αποδεκτός τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της θερμοπληξίας Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2014 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) -Η ζελατινα εχει δυο θεσεις. Στην τερμα χαμηλη απλα την ξεχναμε. Δημιουργει απιστευτους στροβυλισμους με αποτελεσμα εγω που φοραω και γυαλια να μην μπορω πλεον να δω καλα. Οποτε οχι μονο ειναι κακα σχεδιασμενη, αλλα και επικυνδινη . Στην ψηλη σκαλα, τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα εως τελεια για εμενα που δεν ειχα ποτε ζελατινα. Δεν ειχα στροβυλισμους και ο αερας χτυπουσε μονο το πανω μερος του κρανους. Αν και αυτο που θα πω τωρα δεν ειναι προβλημα αλλα προβληματισμος δικος μου. Καλη η ζελατινα αλλα οχι για καλοκαιρι. Εβρασα πισω απο το παρμπριζ αφου δεν φισαγε καθολου να ξευδρωσω Στέφ η ζελαντινα "μαγκώνει" και σε οποιοδήποτε σημείο στο ενδιάμεσο.Κάνε τις δοκιμές σου αν έχεις όρεξη Με στροβιλισμούς θέμα δεν είχα όμως η ζελατίνα ειναι όντως λαθος σχεδιασμένη αφού στη χαμηλή θέση, βράδυ ο προβολέας κάνει μια αντανάκλαση που σκάει ακριβώς στο κάτω μέρος του ματιου σου και σου αποσπά την προσοχή. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2014 από τον Stefanakis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εδώ απ οτι φαίνεται την μηχανή πριν την βγάλουν σε κυκλοφορία δεν την δοκίμασαν ουτε την ημερα με το φως του Ήλιου στο δρόμο. Θα την δοκιμαζανε βράδυ; Εμείς τι κάνουμε; Τα δοκιμάζει ο καταναλωτής που σκάει τα φράγκα....και στο επόμενο μοντελο θαααα το διορθώσουν Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2014 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Στην τερμα χαμηλη απλα την ξεχναμε. Δημιουργει απιστευτους στροβυλισμους με αποτελεσμα εγω που φοραω και γυαλια να μην μπορω πλεον να δω καλα. Οποτε οχι μονο ειναι κακα σχεδιασμενη, αλλα και επικυνδινη . Στεφ πολυ απολυτο σε βρισκω και κακως.Το οτι δεν βολευει εσενα η ζελατινα στην χαμηλη θεση δεν σημαινει τιποτα απο τα δυο.Μπορει να βολευει καποιον με υψος 1.65 και μπορει να βολευει αν πας εκτος δρομου ωστε να εχεις καλυτερο οπτικο πεδιο. Δεν εχουν σχεδιαστει ολα τα μηχανακια του κοσμου και τα εξαρτηματα τους για σενα ρεεεεεε Αντι να το κραζουμε εμεις και να το υπερασπιζεσαι εσυ το μηχανακι σου γινεται το αντιθετο ρε μπαγλαμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Εδώ απ οτι φαίνεται την μηχανή πριν την βγάλουν σε κυκλοφορία δεν την δοκίμασαν ουτε την ημερα με το φως του Ήλιου στο δρόμο. Θα την δοκιμαζανε βράδυ; Εμείς τι κάνουμε; Τα δοκιμάζει ο καταναλωτής που σκάει τα φράγκα....και στο επόμενο μοντελο θαααα το διορθώσουν Στην τερμα χαμηλη απλα την ξεχναμε. Δημιουργει απιστευτους στροβυλισμους με αποτελεσμα εγω που φοραω και γυαλια να μην μπορω πλεον να δω καλα. Οποτε οχι μονο ειναι κακα σχεδιασμενη, αλλα και επικυνδινη . Για τα 2 παραπάνω θα συμφωνήσω με το παρακάτω... Στεφ πολυ απολυτο σε βρισκω και κακως.Το οτι δεν βολευει εσενα η ζελατινα στην χαμηλη θεση δεν σημαινει τιποτα απο τα δυο.Μπορει να βολευει καποιον με υψος 1.65 και μπορει να βολευει αν πας εκτος δρομου ωστε να εχεις καλυτερο οπτικο πεδιο. Δεν εχουν σχεδιαστει ολα τα μηχανακια του κοσμου και τα εξαρτηματα τους για σενα ρεεεεεε Αντι να το κραζουμε εμεις και να το υπερασπιζεσαι εσυ το μηχανακι σου γινεται το αντιθετο ρε μπαγλαμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Συμφωνώ. Το ιδανικό θα ήταν κάθε αναβάτης να έχει μια ζελατίνα κομμένη και ραμένη στο ύψος του ή και για την περίσταση (off-road, street). Μια ζελατίνα που να καλύπτει όλους τους αναβάτες δεν μπορεί να υπάρξει. Βεβαίως θα μπορούσαν κατα την παραγγελία μιας μηχανής να λαμβάνουν υπόψη τους το ύψος του αναβάτη και να σου δίνουν κάποια που θα σε καλύπτει ως ενα σημείο χωρίς κάποια επιβάρυνση. Αλλά τι λέμε τώρα... Εκτός πραγματικότητας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Εγώ πάντως ξαναλέω στη χαμηλή θέση δεν είχα καποιο φοβερό προβλημα και είμαι 1.83 τωρα τί να πω ο Alarm μπορει να ειναι 2.03!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Προφανώς και το ύψος παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για την ανεμοκάλυψη, δεν είναι όμως ο μοναδικός παράγοντας. Άλλοι κάθονται καμαρωτοί-κορδωμένοι, άλλοι καμπουριάζουν, άλλοι έχουν τεντωμένη πλάτη (σχεδον κάθετα με τη μηχανη) αλλά κατεβάζουν το κεφάλι. Ρόλο παίζουν επίσης και τα χέρια του αναβάτη. Άλλος μπορεί να έχει "κουπιά" και να κουμπώνει μια χαρά σε μια μηχανή κι άλλος να έχει μικρότερα σε μήκος χέρια. Τέλος βέβαια, πολύ σημαντικό ρόλο, παίζει και το κράνος του αναβάτη. Οπότε Stefanakis κι Alarm, μπορεί να έχουν το ίδιο ύψος, αλλά σίγουρα έχουν διαφορετική σωματοδομή κι ίσως διαφορετικό κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες