Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Οτιδηποτε υπαρχει για την ασφαλεια του αναβατη και μπορει να απενεργοποιηθει με ενα κουμπι, καλο ειναι.

Το ιδιο λεγανε και για το ABS πριν καποια χρονια. Τωρα αρκετοι δυσταζουν ακομα και στην ιδεα μιας μηχανης χωρις ABS .

Δεν βλεπω κατι κακο στο να γλυτωσεις 2-3 τουμπες που υπο αλλες συνθηκες θα ετρωγες τα μουτρα σου.

Προτιμω να φτασω σπιτι ασφαλης παρα μαγκας :)

Με το συγκεκριμενο και ασφαλης και μαγκας. Και ασε τους αλλους να λενε, θα τους περιμενεις στο Σουνιο κανοντας τσιγαρακι χαλαρος, ενω ο αλλος θα εχει δει το Χριστο φανταρο να ακολουθησει. Γινανε χεραδες ολοι πια και σνομπαρουν το TC σε μοτοσυκλετες ανω των 130 αλογων.

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οταν πηρα το SMT μου ελεγε ο τυπος στην ΚΤΜ περιμενε να βγει το 1190, δεν θα ειναι πολυ ακριβοτερο. Αλλα ενω ηξερα οτι θα ειναι πιο δυνατο και πιο καινουριο τεχνολογικα ελεγα "εμενα αυτο το ΚΤΜ ΔΕΝ μαρεσει...ειναι ασχημο".

Με το MCS ομως, αν το ειχε απο την πρωτη version του 1190, πιθανον θα μου αλλαζε τα σχεδια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε λιγο για να εισαι πιο ασφαλης και μαγκας φυσικα θα θεσπισουν και κοφτη στα 130κμ και τα αλογα θα ειναι μαξ 100 οπως στην Γαλλια!!!Πολυ μπροστα τελικα οι Γαλλοι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν πηρα το SMT μου ελεγε ο τυπος στην ΚΤΜ περιμενε να βγει το 1190, δεν θα ειναι πολυ ακριβοτερο. Αλλα ενω ηξερα οτι θα ειναι πιο δυνατο και πιο καινουριο τεχνολογικα ελεγα "εμενα αυτο το ΚΤΜ ΔΕΝ μαρεσει...ειναι ασχημο".

Με το MCS ομως, αν το ειχε απο την πρωτη version του 1190, πιθανον θα μου αλλαζε τα σχεδια...

Αυτό που με χαλάει στο 1190 είναι οι χρωματισμοί του. Το πορτοκαλί θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν ήταν στο ίδιο ύφος με το σμτ χωρίς αυτά τα νερά και τις αναγραφές adventure. Το 1190 r, αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη παραμένει το ασχημότερο από τα υπόλοιπα μέγκα ον οφφ του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού δεν θα με απέτρεπε από το να το αγοράσω. Μακάρι να βγουν νέα χρώματα / συνδυασμοί για το 2014 γιατί κι εγώ πιστεύω πως το 1190 είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που με χαλάει στο 1190 είναι οι χρωματισμοί του. Το πορτοκαλί θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν ήταν στο ίδιο ύφος με το σμτ χωρίς αυτά τα νερά και τις αναγραφές adventure. Το 1190 r, αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη παραμένει το ασχημότερο από τα υπόλοιπα μέγκα ον οφφ του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού δεν θα με απέτρεπε από το να το αγοράσω. Μακάρι να βγουν νέα χρώματα / συνδυασμοί για το 2014 γιατί κι εγώ πιστεύω πως το 1190 είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία.

Σιγουρα ειναι προσωπικη αποψη. Στα ματια μου παντως το παρακατω μονο ασχημη μηχανη δεν το λες με αυτα τα χρωματα και το χωροδικτιομα.

i-SSmdvPj-XL.jpg

Καλα δεν νομιζω οτι το MSC θα το κανει αλλη μηχανη. Θα το κανει πιο ασφαλη απλα. Οπως και να εχει, αγορασες μια πολυ γαματη μηχανη, μην λεμε τωρα οτι θελουμε. Απλα ηξερα οτι ακομα και μεταχειρισμενη ηταν πολυ ακριβη και δεν θα με καλυπτε 100% σε αυτο που εχω στο μυαλο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε, το 1190R όπως έγραψα και πιο πάνω το θεωρώ όμορφο. Ασχημότερο ( για τα γούστα μου ) από τον ανταγωνισμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα με απέτρεπε ο χρωματισμός του και η γενική εικόνα του από το να το αγοράσω. Σε αντίθεση με το απλό 1190 που στους υπάρχοντες δύο χρωματισμούς δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου συνεπώς δύσκολα θα έσπρωχνα 18 χιλιάρικα σε μία μηχανή που δεν μου κάνει κλικ στο μάτι. Ούτε το R δεν θα αγόραζα επειδή παραείναι χωμάτινο για την χρήση που εγώ θέλω να του κάνω. Τόσο ο 21αρης τροχός όσο και η διαδρομή των αναρτήσεων και σε δεύτερη φάση η μέτρια ανεμοκάλυψη αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την κτήση του. Για το χώμα που σκοπεύω να πατήσω στην Ελλάδα με καλύπτει και το απλό 1190 ενώ για καμιά Ευρώπη, χώμα δεν βρίσκεις ούτε με αίτηση ακόμα και στο τελευταίο κωλοχώρι. Το μοναδικό μειονέκτημα του απλού 1190 θεωρώ πως βρίσκεται στην μετάδοση όπου θα προτιμούσα άξονα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν όμως έβγαινε στους χρωματισμούς του 1190R θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε, το 1190R όπως έγραψα και πιο πάνω το θεωρώ όμορφο. Ασχημότερο ( για τα γούστα μου ) από τον ανταγωνισμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα με απέτρεπε ο χρωματισμός του και η γενική εικόνα του από το να το αγοράσω. Σε αντίθεση με το απλό 1190 που στους υπάρχοντες δύο χρωματισμούς δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου συνεπώς δύσκολα θα έσπρωχνα 18 χιλιάρικα σε μία μηχανή που δεν μου κάνει κλικ στο μάτι. Ούτε το R δεν θα αγόραζα επειδή παραείναι χωμάτινο για την χρήση που εγώ θέλω να του κάνω. Τόσο ο 21αρης τροχός όσο και η διαδρομή των αναρτήσεων και σε δεύτερη φάση η μέτρια ανεμοκάλυψη αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την κτήση του. Για το χώμα που σκοπεύω να πατήσω στην Ελλάδα με καλύπτει και το απλό 1190 ενώ για καμιά Ευρώπη, χώμα δεν βρίσκεις ούτε με αίτηση ακόμα και στο τελευταίο κωλοχώρι. Το μοναδικό μειονέκτημα του απλού 1190 θεωρώ πως βρίσκεται στην μετάδοση όπου θα προτιμούσα άξονα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν όμως έβγαινε στους χρωματισμούς του 1190R θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Μια μικρη διορθωση. Ειναι 16 χιλιαρικα. Οποτε τα 2.000 ευρω μπορεις να τα δωσεις σε ασπρομαυρα φερινγκ :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μικρη διορθωση. Ειναι 16 χιλιαρικα. Οποτε τα 2.000 ευρω μπορεις να τα δωσεις σε ασπρομαυρα φερινγκ :tooth:

16.000 με την τριπλέτα; Δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο , όταν είχα περάσει από την ΚΤΜ όμως θυμάμαι πως η μηχανή μου έβγαινε στα 17500+ για να την φέρω στα επίπεδα τουριστικού και μη εξοπλισμού του GS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάθε φορά που έρχεται στην επιφάνεια αυτό το θρεντ, βλέπω μήνυμα του αλάρμ!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τα βλεπεις για καιρο ακομα...

...ισως μεχρι να βγει το επομενο ktm adv 1290cc

:crazy:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τα βλεπεις για καιρο ακομα...

Καλαααααααααααααααα.... Δεν κοιτας λεω εγω να βρεις κανεναν πιτσιρικα που να του αρεσουν τα..... :crazy:

a675ea04addc0f29842551557df3724a.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάθε φορά που έρχεται στην επιφάνεια αυτό το θρεντ, βλέπω μήνυμα του αλάρμ!! :P

Ειναι αξιος αντικαταστατης μου μεσα σε αυτο το θεμα ο Αλαρμ, εγω ξεκοψα λιγο μπας και καταφερω να κρατισω το Multistrada πανω απο χρονο :lipssealed:

Συνεχιζει να μου αρεσει αφανταστα το 1190

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα ειναι προσωπικη αποψη. Στα ματια μου παντως το παρακατω μονο ασχημη μηχανη δεν το λες με αυτα τα χρωματα και το χωροδικτιομα.

i-SSmdvPj-XL.jpg

Καλα δεν νομιζω οτι το MSC θα το κανει αλλη μηχανη. Θα το κανει πιο ασφαλη απλα. Οπως και να εχει, αγορασες μια πολυ γαματη μηχανη, μην λεμε τωρα οτι θελουμε. Απλα ηξερα οτι ακομα και μεταχειρισμενη ηταν πολυ ακριβη και δεν θα με καλυπτε 100% σε αυτο που εχω στο μυαλο μου.

Σιγουρα δεν θα το κανει αλλη μηχανη και ηξερα τι ηθελα οταν εψαχνα γιαυτο και διαλεξα το smt. Ηξερα οτι οδηγικα θα ηταν φοβερο, διαφορετικο απο αυτο που κοιτουσα αλλα εξισου πορωτικο. Αλλα, με ενα τετοιο συστημα που αν δουλευει σωστα πιστευω θα δωσει μια αλλη διασταση στην οδηγηση, ισως, λεω ισως, να εκανα πισω στο θεμα ομορφιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν το 99050 δεν εχει

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.........................

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα βγαίνει και σε χάπι για ακόμα περισσότερη ασφάλεια....... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σοβαρά τώρα... σε αυτή την φωτογραφία δεν σας θυμίζει KLE??? :secret:

:tooth: :tooth: :tooth:

ρε μλκ σταματα πια...φαγωθηκες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αξιος αντικαταστατης μου μεσα σε αυτο το θεμα ο Αλαρμ, εγω ξεκοψα λιγο μπας και καταφερω να κρατισω το Multistrada πανω απο χρονο :lipssealed:

Συνεχιζει να μου αρεσει αφανταστα το 1190

Οχι και αντικαταστατης... Πρωτος ηρθα κυριε στο θεμα... Εσυ το προδοσες :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα