sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Δεν έχω προσέξει κάτι κακό στο MUI! Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα και το έχω καταευχαριστηθεί το Redmi Note 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 (τροποποιήθηκε) Και μένα πάντως το mix 3 πήρε την global stable 10.3 μετά το αρχικό setup και πετάει, δεν έχω παρατηρήσει κανένα κολλημα/bug. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2019 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2019 Δε ξέρω τι χρήση κάνετε. Για τη χρήση που κάνω εγώ και με προγράμματα που παίζουν μουσική κτλπ έχω αντιμετωπίσει άπειρα προβλήματα. Ειδικά με τα widgets. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 Ποιοτικό φαίνεται ο χρόνος θα δείξει.. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 2/5/2019 at 8:42 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Επιτέλους κινητό της προκοπής μετά από χρόνια!!! μεγειες! ποιο ειναι αραγε? υγ. το επομενο κοιτα να ναι huawei βρηκα τελεια προσφορα και τσιμπησα την παρακατω: 150$ ζητανε στην ελλαδα για καινουριες τετοιες, χαχα 3 παιρνω απο εξωτερικο ρε σεις με τοσα $$ Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2019 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: μεγειες! ποιο ειναι αραγε? υγ. το επομενο κοιτα να ναι huawei Το Mi Mix 3 είναι μπρο, Huawei δύσκολο, δε το γουστάρω καθόλου το EMUI. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Το Mi Mix 3 είναι μπρο, Huawei δύσκολο, δε το γουστάρω καθόλου το EMUI. δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες ρε σι. απο που ειναι τερμα χαλια ειναι της samy, επικη σαπιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: δεν εχουν τοσο μεγαλες διαφορες ρε σι. απο που ειναι τερμα χαλια ειναι της samy, επικη σαπιλα Κοίτα, θα συμφωνήσω ότι το χουν βελτιώσει τελευταία, αλλά είναι @ρχιδια οι τύποι, ειδικά τώρα που δε αφήνουν να ξεκλειδώσεις και το bootloader. Xiaomi γουστάρω επίσης γιατί υποστηρίζει με updates και patches σχεδόν όλα τα κινητά της για πολυυυυ καιρό. Τα Samsung να πα να γαμ@θουν, μόνο οι οθόνες τους αξίζουν 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Κοίτα, θα συμφωνήσω ότι το χουν βελτιώσει τελευταία, αλλά είναι @ρχιδια οι τύποι, ειδικά τώρα που δε αφήνουν να ξεκλειδώσεις και το bootloader. Xiaomi γουστάρω επίσης γιατί υποστηρίζει με updates και patches σχεδόν όλα τα κινητά της για πολυυυυ καιρό. Τα Samsung να πα να γαμ@θουν, μόνο οι οθόνες τους αξίζουν @@ τιποτα δεν ειναι τοσο καλο οσο φενεται στις καμερες, ναι ειναι καλα τα samy αλλα και οι αλλες εταιριες εχουνα αρχησει να ανεβαινουν με γοργο ρυθμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2019 Βούρτσα καθαρισμού αλυσίδας και ένας ανταπτορας από usb type-c σε micro USB που χρειάζομαι λόγω του ότι το καλώδιο otg που έχω δεν ταιριάζει με το mi 8 lite. Τα links για όποιον ενδιαφέρεται: € 0,37 22%OFF | Eastpin Micro USB female to Type-C male USB Adapter Data Cable Adapter for Xiaomi Huawei Honor Samsung HTC Android to Type-Chttps://s.click.aliexpress.com/e/breFJVeC € 0,67 25%OFF | Universal Rim Care Tire Cleaning Motorcycle Bicycle Auto Car Accessories Gear Chain Maintenance Cleaner Dirt Brush Cleaning Toolhttps://s.click.aliexpress.com/e/EuHvqXI 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Τα links για όποιον ενδιαφέρεται: € 0,37 22%OFF | Eastpin Micro USB female to Type-C male USB Adapter Data Cable Adapter for Xiaomi Huawei Honor Samsung HTC Android to Type-Chttps://s.click.aliexpress.com/e/breFJVeC € 0,67 25%OFF | Universal Rim Care Tire Cleaning Motorcycle Bicycle Auto Car Accessories Gear Chain Maintenance Cleaner Dirt Brush Cleaning Toolhttps://s.click.aliexpress.com/e/EuHvqXI Ξηλωθηκες βλέπω 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2019 Shopping therapy με 2 ευρώ! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2019 Αν δεν μείνει σε τούφες η βούρτσα απάνω στην αλυσίδα ξαναπές μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2019 @GavriilVet Μια χαρά είναι, καθαρίζει εύκολα και καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2019 Την ίδια είχα πάρει παλιά για το ΧΤ και τώρα την έχω για το KLR,είναι μια χαρά. Αλλά τότε μου κόστισε 2€,οι αΛήτες! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 55 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Αλλά τότε μου κόστισε 2€,οι αΛήτες! Έχει ήδη δημιουργηθεί hashtag #saveNikolasfrompoverty ενώ θεωρώ πως ο Τηλεμαραθώνιος είναι θέμα χρόνου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2019 από τον Gouky7 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2019 Θα το ρίξω στο crowdfunding. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2019 μετα απο 100 χρονια, (5 για την ακριβεια) που γυρναγα καθε καλοκαιρι με το κοντομανικο πολυ καλη τιμή, πιο κατω απο του σκρουτζ ενα ταλιρο. τη περικεφαλαια να μην ειχε που τη πηρα χαμπαρι μετα, αλλα τελοσπαντων 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2019 Ωραίο μπουφανάκι Χόρχ....εε Γαβρίλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2019 πριν 23 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Ωραίο μπουφανάκι Χόρχ....εε Γαβρίλη. Γάμησέ τα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2019 Θα το γυρνούσα πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2019 Ρε σκαστε γμτ! Νταξ όταν κατέβεις οι ανοίγεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) Ή μπορείς κάλλιστα να το έχεις μόνιμα μισάνοιχτο να φαίνονται οι τρίχες. Και η καδένα. Σαν τον Παράβα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2019 από τον karellen 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2019 Πρώτη δοκιμή πάντως είναι πολύ ωραία φαση, ειδικά μόλις φυσάει λίγο νομίζεις ότι το έχεις ξεχάσει ανοιχτό. Νομίζω αξίζουν πολύ τα καλοκαιρινά μπουφανια τελικά. Ειδικά σε πορεία σε κανονική μοτοβολτα δε το συζητάμε Θα σας ξαναγράφω καθώς ανακαλύπτω τον τροχό και μια μέρα που θα είναι πιο αργά μες το μεσημέρι και χωρίς αέρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2019 Επιτελους! Μεγεια ρεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες