Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Ναι, από εδώ μου τον είχαν συστήσει (μήπως ήσουν εσύ κιόλας, δε θυμάμαι). Πολύ καλή δουλειά, πέντε λεπτά του είπα τι είχα στο μυαλό και το ανέλαβε αυτός από εκεί και πέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια.Χαχαχαχαχααχ ε ναι ρε μαν. ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕ καλορίζικη η κουκλάρα σου.Σε βλέπω πολλές φορές όταν τη βγάζεις από το λαγούμι της, αλλά δεν σταμάτησες ποτέ να σου πω τα καλορίζικα από κοντά ρε φίλος!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Καταλαβα πως επαιζε και παρεακι απο mybike καπου εκει γυρω γιατι ειχα δει το MT10 του sakis gp800.Εγώ σας χαιρέτησα όταν ήρθατε και παρκάρατε, μίλησα σε έναν ψιλό με δερμάτινα, εσύ ήσουν? Eμείς φεύγαμε ήμουν με το bmw r ninet και τον κουμπάρο μου με το mt07 με τα κάγκελα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μηχανες εσεις .........παπακι εγω.http://imgur.com/S9ydAB2 http://imgur.com/RqhhTo1 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 από τον klaipelas 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Εγώ σας χαιρέτησα όταν ήρθατε και παρκάρατε, μίλησα σε έναν ψιλό με δερμάτινα, εσύ ήσουν? Eμείς φεύγαμε ήμουν με το bmw r ninet και τον κουμπάρο μου με το mt07 με τα κάγκελα. Εγώ ήμουν με την ασπροκίτρινη ολόσωμη. Ωραίο και το δικό σου το εργαλείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Καλησπερα και καλη βραδια... 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Ας σας δειξω κι εγω το κοριτσι μου... Αυτό το vinyl wrap μπορεί να αφαιρεθεί αν αργότερα το μετανοιώσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αυτό το vinyl wrap μπορεί να αφαιρεθεί αν αργότερα το μετανοιώσεις? Φυσικά, και με μεγάλη ευκολία. Επιπλέον προστατεύεται και το χρώμα από κάτω. Πήγαινε στο 0:50 περίπου.https://youtu.be/CoKVuiE9WCM Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 μου λειπει το ατιμο 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Πρεπει να το χεις μεγαλο παραπονο.Σε χω δει να το ξαναλες xDΕ ποιός δεν το έχει? ποιός από όλους μας δεν θα ήθελε ένα μοντέλο 2017?Ας σας δειξω κι εγω το κοριτσι μου... ΓΚΑΥΛΑΡΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Ε ποιός δεν το έχει? ποιός από όλους μας δεν θα ήθελε ένα μοντέλο 2017? Αυτοι που τωρα μπαινουν στον κοσμο του δικυκλισμου :P But i get your point :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2016 Ξερώ πολλούς ρετρολάγνους που δεν θα θελαν, σοβαρά...Και οι περισσότεροι στο MRCG δεν θα θελαν. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 29 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Ξαναπεσες στη σκληρη πρεζα βλεπω.Καλοριζικοhttp://www.ebay.it/itm/KIT-ADESIVI-STICKERS-CARENA-ADESIVO-DUCATI-MULTISTRADA-NERO-GRAFICA-CARENE-1200-/271337135369?hash=item3f2cf41d09:g:6CkAAOSwuTxV898HΚανε μια παραγγελια τις πλαινες μαυρες ριγες .....για να σπασει η ασπριλα.! Πεταμα ο βαρυς και αχρηστος λασπωτηρας,...........ζαντα /ηλεκτροστατικη ..80 ευρα ,τα αξιζει γιατι δειχνει το μηχανακι 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Καλορίζικη !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Ομορφιές!Καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Περισσοτερες φωτο μολις βρω ευκαιρια για βολτα. 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Περισσοτερες φωτο μολις βρω ευκαιρια για βολτα. Ωχ ωχ αλλαγές! 250? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Ωχ ωχ αλλαγές! 250? Yep. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 @Νικολακης_Husq Με γειες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Καλοριζικο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Νικολακης_Yam με γειες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2017 Αργησε αλλα τον βρηκε τον σωστο δρομο...καιρος να αλλαξει κ το nickname του που παραπλανει κ ας ξεκολησει απο την προπαγανδα των ασπαστων husqvarna... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Αργησε αλλα τον βρηκε τον σωστο δρομο...καιρος να αλλαξει κ το nickname του που παραπλανει κ ας ξεκολησει απο την προπαγανδα των ασπαστων husqvarna...Καμια προπαγανδα. Και το ονομα δεν αλλαζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Περισσοτερες φωτο μολις βρω ευκαιρια για βολτα. Δεν είσαι φίλος μου εσύ.... Καλορίζικο, καλοταξιδο φιλαράκι με πολλές και ασφαλής βόλτες!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες