karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Furka Pass, Ελβετία. Στάση για αδιάβροχα.Λάβε κι ένα αστεράκι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Furka Pass, Ελβετία. Στάση για αδιάβροχα.Ωραιος! Πολυ ωραίος!!Αλλά γιατί πορτοκαλί φλασάκια μάναμ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Επρεπε να πας ως την ελβετία ωρε; Εχει και στην Χαλκιδική furka.και ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει :) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ωραιος! Πολυ ωραίος!!Αλλά γιατί πορτοκαλί φλασάκια μάναμ?Μου πεσε η μηχανή στις αρχές του καλοκαιριού σε ένα χωματόδρομο και έσπασαν τα μαμά. Πήγα στην Triumph και απογοητεύτηκα με τις μαμά τιμές και πήρα αυτά από ένα ιντερνετομάγαζο με 15€ μαζί με τα μεταφορικά. :P Εντομεταξύ προσπάθησα να βάλω τα μαμά κρύσταλλα πάνω σε αυτά τα φλασάκια, αλλά για λίγο δεν καθόντουσαν σωστά και ήταν ανοιχτά από τη μια μεριά και θα περναν νερά. Και λέω από το να τα βανδαλήσω και να μην κάτσουν και σωστά, ας τα έτσι και βλέπουμε πιο μετά. Μπορεί να βάλω κάνα led μπρος πίσω.Επρεπε να πας ως την ελβετία ωρε; Εχει και στην Χαλκιδική furka.και ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει :) Χαχαχαχααχαχαχα, μόλις το είδε στο χάρτη η κοπέλα μου, είπε από εκεί να πάμε. Γιατί στη Φούρκα έχει εξοχικό. :P Ήθελε να το βγάλει φωτογραφία και να πει ΚΑΙ φέτος το καλοκαίρι στη Furka ήρθαμε!!! χαχχααχαχαχ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 από τον Schumi 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Πειράζει να είναι σε κομμάτια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Πειράζει να είναι σε κομμάτια; Οχι, αλλα πειραζει το οτι δεν φαινετε... Τι διαολο, ολοι τα ΚΤΜ σας σε κομματια τα εχετε? Κανεις που το εχει ολοκληρο να ποσταρει καμια φωτο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Οχι, αλλα πειραζει το οτι δεν φαινετε... Τι διαολο, ολοι τα ΚΤΜ σας σε κομματια τα εχετε? Κανεις που το εχει ολοκληρο να ποσταρει καμια φωτο?Γαμημένο ιντερνετ...Λινκ: http://postimg.org/image/7syg9zjpx/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Γαμημένο ιντερνετ...Λινκ: http://postimg.org/image/7syg9zjpx/Κομπλε... Alex παρηγγειλες κυλινδροπιστονο? Γιατι ουτε στο αλλο θεμα φαινεται η φωτο σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Κομπλε... Alex παρηγγειλες κυλινδροπιστονο? Γιατι ουτε στο αλλο θεμα φαινεται η φωτο σου ΛΟΛ έβαλα και στο άλλο θέμα το λινκ./ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Με επιασε μια νοσταλγια σημερα, και κοιταζα παλιες φωτογραφιες απο βολτες. Και βρηκα μια ξεχασμενη, τραβηγμενη απο τον Ηλια, Ιουλιο του '13, που δεν θυμαμαι γιατι δεν την ειχα προσεξει νωριτερα! 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 λιμνη κερκινη με ενα φιλο 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Με επιασε μια νοσταλγια σημερα, και κοιταζα παλιες φωτογραφιες απο βολτες. Και βρηκα μια ξεχασμενη, τραβηγμενη απο τον Ηλια, Ιουλιο του '13, που δεν θυμαμαι γιατι δεν την ειχα προσεξει νωριτερα! Ειναι φιλος μου ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Απο την χθεσινή βολτούλα ... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Εξόρμηση Θεσσαλονίκη μεριά... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Τι μου θύμησες.. 2012 Κοζανη Ιωαννινα με το sprinter.. Σηκωθηκα ενα πρωι τρελαμενος και ειπα και δεν παω μια βολτα σε φιλο στα Γιαννενα.. Αυτα ειναι τα ωραία! Με οτι εχει ο καθένας είτε παπια ειτε hayabusa.. Αρκει να το γουστάρει.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Τι μου θύμησες.. 2012 Κοζανη Ιωαννινα με το sprinter.. Σηκωθηκα ενα πρωι τρελαμενος και ειπα και δεν παω μια βολτα σε φιλο στα Γιαννενα.. Αυτα ειναι τα ωραία! Με οτι εχει ο καθένας είτε παπια ειτε hayabusa.. Αρκει να το γουστάρει..Έτσι...Η αλήθεια είναι φέτος το τερμάτησα το Χ.Από Σέρρες-Χανιώτη Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκη-Νεα Καλλικράτια-Σέρρες σε 2 μέρες και καπάκι την επόμενη εβδομάδα Σέρρες-Κατερίνη. Στάσεις πάντα μόνο βενζίνη, δεν την παίρνει γραμμή .. ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Καπου εξω απο Ρεθυμνο City (To Δεξί ειναι το μωρό μου) 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Η Αγγλίδα μου 30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Κούκλα..!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Πανεμορφο και ειδικα σε αυτο το σπανιο χρωματακι..... Μολις τα οικονομικα στο επιτρεψουν.....καρινα και τζαμακι.....θα δειξει τρελα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 όντως με μια καρίνα θα γίνει άντε γεια το εργαλείο !! πανέμορφο είναι το περτικαλί να το χαίρεσαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Κούκλα..!!!ευχαριστώ πολύ!Πανεμορφο και ειδικα σε αυτο το σπανιο χρωματακι..... Μολις τα οικονομικα στο επιτρεψουν.....καρινα και τζαμακι.....θα δειξει τρελα.ευχαριστώ Γιώργο είμαστε πολύ λίγοι με αυτό το χρώμα,αααν πετύχω κανέναν στο δρόμο θαύμα θα ναι.Τζαμάκι έχω αλλά το βγαλα μου κανει πολύ τουριστικό.παίζει να βγάλω και το μικρό και να το αφήσω γυμνό.Όσο για καρίνα το σκέφτομαι αλλά έχω βαλει προτεραιότητα τα λάστιχα τώρα γιατί μαυτά που το πήρα είναι λες και τρέχει με παντόφλες το μηχανάκιόντως με μια καρίνα θα γίνει άντε γεια το εργαλείο !! πανέμορφο είναι το περτικαλί να το χαίρεσαι ευχαριστώ στεφ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες