Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

Μια χαρα,βλεπουμε κανα review και συγκριση με το 20 και εαν οντως ειναι καλυτερο,τοτε θα ειναι το επομενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το βρίσκεις 270-280 από ελληνικό νετ...δεν είναι κακή τιμή 

τόσο έκαναν και τα 20 οπότε είναι μια χαρά.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο wheel city γραφει 260ε τα s21 για το CBF μου (160 πισω) αλλα δεν ξέρω αν είναι ο σωστός δεικτης, έχουν διαφορά τιμής απο δείκτη σε δείκτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

capture12.jpg

Eυτυχως που με ενημερωσε οτι ταιριαζει στην δικια μου γιατι με ειχε πιασει μεγαλο αγχος!!

Και δεν μιλας ε;;;;;Καλα...θα σου δειξω εγω...θα δεις τι θα παθεις!:rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο wheel city γραφει 260ε τα s21 για το CBF μου (160 πισω) αλλα δεν ξέρω αν είναι ο σωστός δεικτης, έχουν διαφορά τιμής απο δείκτη σε δείκτη

Παναγιώτη αυτά είναι, από την εταιρεία 120/70 58W και πίσω 160/60 μόνο 69W βγαίνουν.

(Ας μιλήσει και κάποιος πιο έμπειρος μήπως λέω βλακείες και χάνω κάτι)

Edit: Εκτός και αν το δικό σου (νομίζω είναι η προηγούμενη γενιά) έχει άλλες διαστάσεις πίσω (εδώ λέει 160/70 αλλά μου φαίνεται λάθος)

Τροποποιήθηκε από τον spyrosk42
.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη αυτά είναι, από την εταιρεία 120/70 58W και πίσω 160/60 μόνο 69W βγαίνουν.

(Ας μιλήσει και κάποιος πιο έμπειρος μήπως λέω βλακείες και χάνω κάτι)

Edit: Εκτός και αν το δικό σου (νομίζω είναι η προηγούμενη γενιά) έχει άλλες διαστάσεις πίσω (εδώ λέει 160/70 αλλά μου φαίνεται λάθος)

Και ομως πηρα τηλ σε δυο μαγαζια και τα s21 για CBF (160/60/17)και δεν υπαρχουν. Λενε οτι μπορει να ερθουν σε κανα μηνα και βλεπουμε. Δεν ειμαι για να περιμενω.

Οποτε απο Bridgestone σε συγχρονο παμε σε s20evo μπροστα και s20 απλο πισω, καθως πισω για το CBF δεν βγαινει evo και το μπροστα δεν βγαινει πλεον σε απλο.

Για πιο φτηνα Bridgestone υπαρχουν και ΒΤ016

Μήπως να ανοιχτεί ένα νέο Θέμα Battlax Hypersport S21?

αμα θελετε, ελευθερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ομως πηρα τηλ σε δυο μαγαζια και τα s21 για CBF (160/60/17)και δεν υπαρχουν. Λενε οτι μπορει να ερθουν σε κανα μηνα και βλεπουμε. Δεν ειμαι για να περιμενω.

Οποτε απο Bridgestone σε συγχρονο παμε σε s20evo μπροστα και s20 απλο πισω, καθως πισω για το CBF δεν βγαινει evo και το μπροστα δεν βγαινει πλεον σε απλο.

Για πιο φτηνα Bridgestone υπαρχουν και ΒΤ016

Α εάν είσαι για άμεση αλλαγή και δεν μπορείς να το καθυστερήσεις τότε ok. Και εγώ το ίδιο σκόπευα να κάνω (EVO εμπρός, απλό πίσω) αλλά τώρα που άκουσα για τα S21 θα περιμένω. Αν και λόγω υποχρεώσεων για μέσα Μαϊου με βλέπω να μπορώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να ανοιχτεί ένα νέο Θέμα Battlax Hypersport S21?

Οχι γιατι καθε καινουριο S που θα βγει πρεπει να γραφτει και καινουριο θρεντ.Θα στειλω ΠΜ στους συντονιστες  να αλλαξουν τον τιτλο αν θελουν.

Οσο για το ελαστικο ειναι σιγουρα το επομενο που θα φορεθει σε CBF1000 για να δω και τι χιλιομετρα θα βγαλουν καθ' ο,τι εχω ενα μετρο συγκρισης απο 2 ζευγαρια λαστιχα S20!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με φυσιολογική οδήγηση, όχι καγκουριλίκια κλπ, πόσα βγάζουν τα S20 Evo? Για να υπολογίζουμε το +36% έξτρα που θα βγάζουν τα S21.

Όλοι λέτε τα καλύτερα για το S20 Evo και με έχει βάλει σε σκέψεις για το δικό μου όταν με το καλό αλλάξω λάστιχα, απλά με τα Pilot Road 3 που έχει από το εργοστάσιο έχω 8500 χλμ και είναι σαν καινούρια, δεν θα ήθελα να αλλάζω λάστιχα κάθε 10.000 χλμ.. Σίγουρα θα κερδίσει σε πρόσφυση, αφάλεια, κλπ, αλλά και τα χιλιόμετρα είναι ένας καλός παράγοντας στην αγορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό το +36% με προβληματίζει μήπως θυσιάστηκε λίγο η μαλακότητα του ελαστικού προς όφελος της απόδοσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό το +36% με προβληματίζει μήπως θυσιάστηκε λίγο η μαλακότητα του ελαστικού προς όφελος της απόδοσης.

Σωστό και αυτό, δεν το είχα σκεφτεί (καλά σε σχέση με τα Μ3 σίγουρα θα είναι καλύτερα).

Άντε ρε παιδιά κανένα review θα διαβάσουμε; Περιμένει ο λαός! :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με φυσιολογική οδήγηση, όχι καγκουριλίκια κλπ, πόσα βγάζουν τα S20 Evo? Για να υπολογίζουμε το +36% έξτρα που θα βγάζουν τα S21.

Όλοι λέτε τα καλύτερα για το S20 Evo και με έχει βάλει σε σκέψεις για το δικό μου όταν με το καλό αλλάξω λάστιχα, απλά με τα Pilot Road 3 που έχει από το εργοστάσιο έχω 8500 χλμ και είναι σαν καινούρια, δεν θα ήθελα να αλλάζω λάστιχα κάθε 10.000 χλμ.. Σίγουρα θα κερδίσει σε πρόσφυση, αφάλεια, κλπ, αλλά και τα χιλιόμετρα είναι ένας καλός παράγοντας στην αγορά.

Στο δικο μου που ειναι πανω κατω τα ιδια σε δυναμη με το δικο σου,με βαρβαρη χρηση το πισω εβγαλε 12000χλμ.

Με πιο χαλαρη 18000χλμ.

Εαν το ξεφτυλισεις γρηγορα παντως ,μπορεις απλα να αλλαξεις μονο το πισω.

Στη προηγουμενη αλλαγη ετσι εκανα και δεν ειχα κανενα θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δικο μου που ειναι πανω κατω τα ιδια σε δυναμη με το δικο σου,με βαρβαρη χρηση το πισω εβγαλε 12000χλμ.

Με πιο χαλαρη 18000χλμ.

Εαν το ξεφτυλισεις γρηγορα παντως ,μπορεις απλα να αλλαξεις μονο το πισω.

Στη προηγουμενη αλλαγη ετσι εκανα και δεν ειχα κανενα θεμα.

Ευχαριστώ Dant3, άμα βγάζουν τα S20 18.000 χλμ, δλδ 1.5 χρόνο περίπου (για μένα) καλά είμαστε. Άμα βάλεις κι ένα +10-20% πες πραγματικά παραπάνω για το S21 πάμε στα 20-22 χιλιάδες. Πολύ καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι γιατι καθε καινουριο S που θα βγει πρεπει να γραφτει και καινουριο θρεντ.Θα στειλω ΠΜ στους συντονιστες  να αλλαξουν τον τιτλο αν θελουν.
Οσο για το ελαστικο ειναι σιγουρα το επομενο που θα φορεθει σε CBF1000 για να δω και τι χιλιομετρα θα βγαλουν καθ' ο,τι εχω ενα μετρο συγκρισης απο 2 ζευγαρια λαστιχα S20!

Η αττικη οδος σε περιμενει κ αυτα να τα ξεσκισεις κ φυσικα παλι ο Αργυρης σε καφε στο χαγκεν θα δει οτι εβγαλες λινα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αττικη οδος σε περιμενει κ αυτα να τα ξεσκισεις κ φυσικα παλι ο Αργυρης σε καφε στο χαγκεν θα δει οτι εβγαλες λινα! 

Ιδωμεν.Μπορει να τα δεις κι εσυ ρε μαστορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να τα βάλω σήμερα και δεν υπάρχει μπροστινό στην Θεσσαλονίκη. 280 ευρώ. Λέω καλά βάλε GP racer, δεν έχω εντουρανς πισινό.... 300ευρώ Καλά τι έχεις? Θα έχω αύριο μεθαύριο τα rosso III στα 320. Τι να κάνω ρε γκαμωτ . Να περιμένω τα 21 ή τα GP ή τα ΙΙΙ ή με 280 τα παλιά καλά rosso II . Γαμωτ .  Να βάλω τα GP που τα ξέρω και αγαπώ αλλά λιώνουν σαν το κερί? Θα βγάλουν παραπάνω τα 21? Αυτός λέει με τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να τα βάλω σήμερα και δεν υπάρχει μπροστινό στην Θεσσαλονίκη. 280 ευρώ. Λέω καλά βάλε GP racer, δεν έχω εντουρανς πισινό.... 300ευρώ Καλά τι έχεις? Θα έχω αύριο μεθαύριο τα rosso III στα 320. Τι να κάνω ρε γκαμωτ . Να περιμένω τα 21 ή τα GP ή τα ΙΙΙ ή με 280 τα παλιά καλά rosso II . Γαμωτ .  Να βάλω τα GP που τα ξέρω και αγαπώ αλλά λιώνουν σαν το κερί? Θα βγάλουν παραπάνω τα 21? Αυτός λέει με τίποτα.

εγω έχω τα m7rr 290ε και είμαι πολύ happy μέχρι στιγμής (5000χμ) και τα βλέπω αντέχουν.. πολύ καλυτερα από το dunlop μαμά. δεν είχε s20 εμένα οπότε δεν έχω άποψη κ μάλλον δε θα αποκτήσω.. οπότε περίμενε τα 21 να μας πεις τι λένε. :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω που τα βαλα.....δεν ξερω να σου πω. Δεν εφαγα βροχή ακομα.

Στο στεγνο παντως ειναι τέλεια

Τροποποιήθηκε από τον peterpan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ψήνω (τα 21) για το δικό μου το cbf αλλά ρε γαμώτο το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ψάχνοντας στο σάιτ της bridgestone, και βάζοντας για πλάκα μοντέλο μηχανής και μοντέλο λάστιχου που μας ενδιαφέρει, μου τα βγάζει ως "μη προτεινόμενα". Δοκίμασα και στο ιταλικό σάιτ μήπως είναι κανένα bug τοπικό, τα ίδια, καθώς και για τα s20. Τι στο καλό, οι διαστάσεις ταιριάζουν, οι δείκτες ταχύτητας παρομοίως, μήπως ξέρει τίποτα παραπάνω η κατασκευάστρια και δεν τα προτείνει; :winking:

Οι καναδυό εξειδικευμένοι λαστιχάδες που ρώτησα μου απάντησαν "κανένα πρόβλημα". Καναδυό άλλοι "θα το κοιτάξω και θα σε πάρω," ακόμα παίρνουν :smile:

Μήπως βγήκε καμμιά βρώμα ότι οι κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου είναι διεθνώς και καθολικώς ανάπηροι τσολιάδες και δεν θέλει η bridgestone να τα χαραμίσει; :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπολογίζουν τους δρόμους της Ελλάδας. Για το δικό μου π.χ. προτείνει μόνο touring τα οποία όμως γλιστράνε στους δρόμους μας. Πάμε μια κατηγορία πάνω άφοβα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και καλα επειδη το μηχανακι ειναι βαρυ και ως επι το πλείστον το χρησιμοποιουν ως τουρισταδικο, προτεινουν μονο τουρινγκ λάστιχο για να βγάλει χιλιόμετρα.  Στην Ελλάδα βέβαια ΔΕΝ. Μονο αμα κάνεις την Αττική οδό πανω κάτω καθε μέρα αξίζει ισως να βάλεις τουριστικά. 

Παντως με τα s20 ουτε τιμονια κουνάει το CBF ουτε τίποτα, δεν ειναι τοοοσο τριγωνικό που να προκαλεί πρόβλημα σε αντίθεση με το SportSmart της Dunlop οπως έχει αναφερθεί. Απο Dunlop ας πούμε τα Qualifier I & II δουλεύουν μια χαρά.

Το καλο είναι επίσης οτι τα σπορ λάστιχα που δουλεύουν σωστά σε αυτά τα μηχανάκια θεωρούνται παλιά και ξεπερασμένα μοντέλα και ως εκ τουτου ειναι σημαντικα φθηνότερα απο τα πολυ προμοταρισμενα σπορ τελευταιας γενιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα