Jump to content

Recommended Posts

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, μέσα στο σπίτι το παπί και δωσ'του το λύσιμο

56393431.jpg

Εδώ η σκατόφατσα μου αγουροξυπνημένη.. :P

16609332.jpg

και προχωράμε με πολύ τρίψιμο πληγωμένα χέρια αλλά ικανοποιητικό αποτέλεσμα

33164373.jpg

το τιμόνι τρίφτηκε καλά για να φανούν οι όποιες ατέλειες

97069464.jpg

στοκάρισμα και ψυχρό γαλβάνι γιατί υπέφερε από σκουριά πριν...

12924529.jpg

και τα κομμάτια στο φούρνο έτοιμα για αστάρωμα..

14204438.jpg

έτοιμα τα κομμάτια ασταρωμένα

96293975.jpg

και αυτή η φώτο βγηκε γιατί πρώτα από όλα το φτερό πίσω είναι το γνήσιο της χόντα χωρίς κοψίματα-ραψίματα

όπως ήρθε από την μαμά honda, το μονο θέμα του ήταν μια μικρή ρωγμή η οποία ηλεκτροκολλήθηκε και στοκαρίστηκε από εμένα

και το αποτέλεσμα είναι αυτό...

82411974.jpg

και για να το προστατέψουμε μιας και είναι original πετάξαμε και ένα πισσάρισμα

43616530.jpg

εδώ ο κολλητός μου και μέλος της σελίδας μας Βασίλης (Apriliakias)

71237700.jpg

είπαμε να τα αφήσουμε να ξεκουραστούν...

19616385.jpg

και το μεσημεράκι με περίμενε μια έκπληξη...

55971028.jpg

ερωτάς με την πρώτη ματιά... :wub:

71325561.jpg

τι έχετε να πείτε?

62363077.jpg

εν το μεταξύ πιάσαμε το μοτέρ αυτή ήταν η κατάσταση του μολις ανοίχτηκε

19396135.jpg

Δεξί καπάκι γυαλισμένο..

84257907.jpg

τα κάρτερ καθαρίστηκαν και αλλάχτηκαν όλα τα ρουλεμάν

20791083.jpg

άλλη μια...

95662514.jpg

καπάκι βολάν γνήσιο και γυαλισμένο

83464408.jpg

εδώ ήθελα να πάρω μια ιδέα για το πως θα φαίνεται όταν τελειώσει!

67884376.jpg

και τελικά τελείωσε.. :P

71977723.jpg

10639403.jpg

40866329.jpg

55293033.jpg

Εδώ ο φίλος μου ο Δημητρός ερωτεύτηκε το μοτέρ μου..

41501485.jpg

και όλα τα κομμάτια βαμμένα έτοιμα για μοντάρισμα..

50883449.jpg

και το παπί μαζί με το μοτέρ.. δεν ταιριάξαν τελεία τα γλύκα μου.? :P

43453230.jpg

μια μισοτελειωμένο

38700649.jpg

εδώ μπήκε και η ταμπελίτσα που είχα αφαιρέσει πριν για να βαφτεί..

35251635.jpg

έξω τα εντόσθια μπας και βγάλουμε καμιά άκρη, έπρεπε να τεριαχτόυν και με τα ιμιτασιόν.. :ranting:

72055190.jpg

και κάπως έτσι αράζει τώρα στο σαλόνι μου περιμένοντας τα υπόλοιπα ανταλλάχτηκα που φαίνεται να αργούν

μιας και ο περήφανος ιδιοκτήτης του έχει ξεμείνει από καύσιμα..

49784697.jpg

σε αυτό το σημείο θέλω να πω πως ελπίζω το θέμα να βρίσκεται στην σωστή θέση και αν όχι

παρακαλώ τους διαχειριστές να το μεταφέρουν και επίσης να

τονίσω ότι δεν έχω τόσο πλούσιο φωτορομάντζο διότι τις περισσότερες φορές τα έκανα όλα μονός μου

κι έτσι δεν μπορούσα να βγάζω παράλληλα φωτογραφίες περιμένω τα σχόλια σας και μείνετε συντονισμένοι

στα προσεχώς και η συνεχεία...

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπράβο Πάνο , έχεις ρίξει πολύ δουλειά απ' ότι φαίνεται αλλά το κάνεις καινούριο.

Με το καλό να το τελειώσεις και να το ευχαριστηθείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι μηχανακια !

Ωραιος μεχρι τωρα, περιμενουμε και την συνεχεια ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνο του 1995 είσαι?

Αν ναι, σε συγχαίρω για τον λόγο σου και για την όλη προσπάθεια που έριξες για να ανακατασκευάσεις το μηχανάκι σου!

Να το χαρείς το μηχανάκι σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο Πάνο , έχεις ρίξει πολύ δουλειά απ' ότι φαίνεται αλλά το κάνεις καινούριο.

Με το καλό να το τελειώσεις και να το ευχαριστηθείς.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου! :)

Μπραβο σου πολυ καλη δουλεια !!

:_thumbsup:

Ευχαριστω! :D

πολυ ομορφο!!!!! και πολυ δουλεια και ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,keep working :_thumbsup:

χεχε εννοειται keep woriking.. εχω ακομα δρομο μεχρι το τελος, ευχαριστω για τα καλα σου λογια..:)

πολυ καλος :) μαρεσει το χρωμα του ford focus !

Ευχαριστω φιλε μου! το χρωμα δεν ειναι του focus ειναι απο το fiat panta στο σκοταδι φαινετε ετσι αλλα στον ηλιο χρυσαφιζει.;)

Αυτα ειναι μηχανακια !

Ωραιος μεχρι τωρα, περιμενουμε και την συνεχεια ! :)

Ευχαριστω φιλε μου να'σαι καλα η συνεχεια θα μπει αλλα θα αργησει λιγο..:/

ωραιοσ φιλε μου συγχαρητηρια!! αντε με το καλο!! ποσο κοστισε το χρωμα??

Ευχαριστω πολυ.! Το χρωμα κοστισε 80ευρω ειναι φουρνου, εργασια δεν μου πηρε μιας και ο φανοποιος μου ειναι ο πατερας ενος πολυ καλου μου φιλου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνο του 1995 είσαι?

Αν ναι, σε συγχαίρω για τον λόγο σου και για την όλη προσπάθεια που έριξες για να ανακατασκευάσεις το μηχανάκι σου!

Να το χαρείς το μηχανάκι σου!

Ευχαριστω πολυ, ναι του 95 ειμαι και αποφασισα να ανακατασκευασω το συγκεκριμενο μηχανακι γιατι ηταν του θειου μου και εχει μεγαλη ιστορια...

congrats και respect για την δουλεια που εριξες

Ευχαριστω πολυ φιλε μου! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος !!!!! πολύ ωραίο το έκανες!!!!!! Περιμένουμε τη συνέχεια και κάνα βιντεάκι να ανεβάσεις!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος !!!!! πολύ ωραίο το έκανες!!!!!! Περιμένουμε τη συνέχεια και κάνα βιντεάκι να ανεβάσεις!!!!

Ευχαριστώ πολύ... βιντεάκι δύστυχος δεν υπάρχει μέχρι τώρα αλλά θα κοιτάξω μήπως βγάλω κανένα με πρώτο ανάμα μοτέρ, πρώτη βόλτα κλπ...

Φοβερή δουλειά φιλε!! Περιμένω να δω τελικό αποτέλεσμα!! :)

Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου, το τελικό αποτέλεσμα ίσως αργήσει λιγάκι αλλά το μονό σίγουρο είναι πως το μηχανάκι θα ξανακυκλοφορήσει...:D

para poli kalo file aksios pou to ekanes olo monos s

mia enstasi mono oxi oti den mou aresi to xroma alla gt den to ekanes to mama xroma?

sending from iphone

Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου! Η αλήθεια είναι πως το είχα σκεφτεί αρκετά για μάυρο ματ το χρώμα αλλά το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα και επηρεασμένος από την γνώμη του πατέρα μου και του θείου μου είπα να το κάνω πορτοκαλί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή δουλειά + με σωστες φωτό Πάνο!

Ήδη δείχνει ποια θα είναι η πορεία του C50............. :afro:

υγ. ....αυτα να βλέπει ο ντενεκές ο εγκαθετος, και να υποκλίνεται... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια !! Πολύ μερακλήδικη δουλειά !! Πάντα ήθελα και γω ένα Honda C50 , αλλά εγώ το ονειρεύομαι σε κλασσικό μπλε ..... Να είσαι καλά να το χαίρεσαι και σύντομαι εύχομαι να το χεις στο δρόμο !! Έχω βρει ένα του 1980 με κάρτερ , χωρίς μοτέρ με τα χαρτιά του 100 ευρώ και το σκέφτομαι .... Εσένα πόσο σου χει πάει το μαλλί ?

Τροποποιήθηκε από τον Harry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή δουλειά + με σωστες φωτό Πάνο!

Ήδη δείχνει ποια θα είναι η πορεία του C50............. :afro:

υγ. ....αυτα να βλέπει ο ντενεκές ο εγκαθετος, και να υποκλίνεται... :mB_kalo_e:

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.! :D

ωραιος ο φιλος πολυ καλη δουλεια!

Ευχαριστω πολυ φιλεε..:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια !! Πολύ μερακλήδικη δουλειά !! Πάντα ήθελα και γω ένα Honda C50 , αλλά εγώ το ονειρεύομαι σε κλασσικό μπλε ..... Να είσαι καλά να το χαίρεσαι και σύντομαι εύχομαι να το χεις στο δρόμο !! Έχω βρει ένα του 1980 με κάρτερ , χωρίς μοτέρ με τα χαρτιά του 100 ευρώ και το σκέφτομαι .... Εσένα πόσο σου χει πάει το μαλλί ?

Μην το σκέφτεσαι καθόλου παρ το όπως είσαι και δεν θα χάσεις. Εμένα το παπί μου το χάρισε ο θείος μου και το μονό που πλήρωσα είναι εξαρτήματα για το μοτέρ και χρώμα αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις όρεξη να ρίξεις εργασία φτιαχτό μονός σου και λεφτά πολλά θα γλυτώσεις και στο τέλος θα χαίρεσαι γιατί το έχεις κάνει με τα χεράκια σου, μέχρι τώρα εμένα μου έχει βγει σύνολο 250 ευρώ αλλά υπολογίζω ακόμα κανένα 300αρι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε pano95 πότε θα ανεβάσεις καμιά photo να δούμε πως έγινε το μηχανάκι ???? και κάνα βιντεάκι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1000 ΜΠΡΑΒΟ...ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ RECPECT ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ (1995)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε pano95 πότε θα ανεβάσεις καμιά photo να δούμε πως έγινε το μηχανάκι ???? και κάνα βιντεάκι!!!!

Δυστυχώς φιλέ μου το μηχανάκι μένει στάσιμο λόγω έλλειψης χρημάτων, αλλά οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει θα ανεβεί κατευθείαν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1000 ΜΠΡΑΒΟ...ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ RECPECT ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ (1995)

Ευχαριστώ πολύ φιλέ να'σαι καλά, σε αυτό που λες έχεις δίκιο αν αγαπάς κάτι ασχολείσαι γιατί παράδειγμα εγώ με τα λεφτά που έχω δώσει και θα δώσω ακόμα θα μπορούσα να πάρω ένα honda supra μεταχειρισμένο να κάνω την δουλειά μου αφού ούτως η άλλως σε 6 μήνες βγάζω και δίπλωμα για 125cc, αλλά δεν θα μου πήγαινε με τίποτα η καρδιά να βλέπω το στρογγυλοφάναρο μου να είναι παρατημένο και να με κοιτάζει παραπονεμένο κάθε φορά που θα με βλέπει να επιστρέφω με το άλλο, επίσης αν το καλοσκεφτείς με συμφέρει λίγο παραπάνω από το να πάρω π.χ. ένα σουπρα γιατί δν έχει κάτι να ζηλέψει και 100αρακι μοτέρ έχει πλέων και θα έχω και ένα καινούριο μηχανάκι με 0 χλμ όταν το σουπρα θα είχε καμπόσα..! αα και respect στην γενιά μας εννοείται, αλλά respect και σε οποία άλλη γενιά ασχολείται και φτιάχνει κατι όμορφο..! :cheers:

:respekt:

Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα