basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 και εγω τα aprillia ψηφιζω ως τα πιο ζημιαρικα !! ολοι οι γνωστοι μου που τα εχουν βγαζουν μεγαλα προβληματα! Αλλα ενας γνωστος μου που εχει το aprilia sportcity 200 δεν του εχει βγαλει τιποτα ειναι ομως ΠΟΛΥ ΨΕΙΡΑΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) δυστυχώς ολα τα τρικολόρε ειναι σπ@στ@ρχίδικα........... με τα ΚΤΜ ΕΧC 4τ δεν ειχα ποτέ πρόβλημα............ ειμαι μοτολαχανίβαμμένος .......... Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2015 από τον Arispeed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Καμία ψήφος,ΟΛΑ χαλάνε τα μηχανήματα και οι άνθρωποι και θέλουν το γιατρό τους. Ιδιαίτερα τώρα που φτιάχνονται όλα παντού πιάσε το αυγό και κούρευτο...... Τα υπόλοιπα κουβέντα να γίνεται και καλαμπούρι νάμαστε καλά.... Όντως όλα χαλάνε. Το ότι φτιάχνονται όλα παντού δεν λέει τίποτα... Αν θέλει ένας κατασκευαστής ποιότητα θα δώσει ποιότητα, ανεξάρτητα από την χώρα κατασκευής / συναρμολόγησης... Και εγώ πίστευα ότι είναι καλαμπούρι αλλά δεν είναι. Το αναφέρω κάπου στα πρώτα posts... Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο μύθος τελικά δεν είναι μύθος. Τουλάχιστον για τα αυτοκίνητα έχουμε και δεδομένα που το στηρίζουν, με βάσεις δεδομένων όπως την http://www.reliabilityindex.com/ Δυστυχώς για τις moto δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. η μαρκα που χαλαει πιο συχνα ειναι οι "αχρηστοι μαστορες και ανιδεοι ιδιοκτητες"ΤΜ αν ο αλλος σου λεει αφου καει λαδι οταν τα καψει τοτε θα βαλω αλλα (true story) τι περιμενεις Το Α και το Ω σε κάθε περίπτωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 και εγω τα aprillia ψηφιζω ως τα πιο ζημιαρικα !! ολοι οι γνωστοι μου που τα εχουν βγαζουν μεγαλα προβληματα! Αλλα ενας γνωστος μου που εχει το aprilia sportcity 200 δεν του εχει βγαλει τιποτα ειναι ομως ΠΟΛΥ ΨΕΙΡΑΣ! Το δικο μου Sportcity 250 δεν εχει κανει τσικ 7,5 χρονια τωρα και δεν ειμαι ψειρας. Ακομα και την μπαταρια την αλλαξα φετος πιο πολυ επειδη ειχε συμπληρωσει 7 χρονια λειτουργιας παρα λογω αδυναμιας. Η αξιοπιστια ειναι θεμα κατοχου-μηχανικου. Απο εκει και περα ρολο παιζει το κοστος των ανταλλακτικων και η επαρκεια τους για να την φτιαξεις οταν χαλασει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Πόσα χόντα έκαψαν ανορθωτές και είπαν αντίο σε πηνία; Πόσα γιαμάχα είχαν θέματα επίσης με ηλεκτρικά; Πόσα kle (κατά κύριο λόγο) είχαν θέματα με βολάν; Κάτι κομμένα πλαίσια πέρα-δώθε, κάτι καμμένα πιστόνια από δω κι από κει. Πόσα bmw... Δεν φταίει πάντα ο κάτοχος κι ο μάστορας (άσχετα αν όντως πολλές φορές αυτοί τα σκατώνουν), πολλές φορές είναι απλά κακή η κατασκευή εξ'αρχής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Όλα χαλάνε, αλλά σίγουρα δεν χαλάνε όλα το ίδιο. Η σωστή απάντηση πάντως στο ερώτημα είναι το "άλλη", καθώς σίγουρα οι πρώτες σε προβλήματα θα είναι κάτι φτηνές κινέζικες μάρκες, κάτι περίεργες όπως η Ural κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Δεν θα πω τι ακουσα ολα αυτα τα χρονια,για διαφορα μηχανακια,αλλα απο προσωπικες εμπειριες:διαφορα παπακια honda 6vβολτο+12βολτο+glx ΤΙΠΟΤΑ.CBX 550 μπιελα(μαλλον εφταιγα εγω,αλλα ειχαν ακουστει και σε αλλους)CBX750 ανορθωτη,τιποτα αλλο σε 13χρονια.KTM GS 250 του 85 συνεχεια δισκους συμπλεκτη.ΗΟΝDA MT 50 τιποτα.SUZUKI X5 200 τιποτα(μολις το πουλησα διελυσε σασμαν!!)THUNDERACE 13χρονια,τιποτα(εκτος αν ειναι ζημια μια τσιμουχα στο μπροστινο)αλλα εχει το γνωστο προβλημμα των λαδιων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Όπως εχω πει όταν γράφτηκα σαν νέο μέλος , έχω 4 μηχανάκια Όταν πήρα το Kawasaki VN1500 μου λέγανε διάφορα τρελά.Αν και δεν έχωκάνει πολλά χλμ με αυτό , στις 10000 χλμ που έχει δεν έχει πάθει ούτε μια ζημιά. Όταν πήρα το Husqvarna sm610ie , όλοι μου λέγανε οτι παθαίνουν σασμαν ,οτι είναι πολυ ζημιάρικα κτλ κτλ. Το χάσκι μου έχει 12000χλμ και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα , ήταν μια ντίζα του συμπλέκτη που μου έκοψε!!! Όταν πήρα το gilera gp800 οι γνωστοι-κομπλεξικοι για μενα- τμαξάκηδες (και ξερόλες) μου τα κανανε τσουρέκια οτι ειναι απο τα πιο ζημιαρικα μηχανακια που υπαρχουν. το μηχανακι αυτό , όταν μιλάμε οτι το τέντωσα , ειναι πολυ μικρη κουβεντα.Αν ειχε στομα να μιλήσει αυτο το μηχανάκι , θα του έδινα και μια πί@α !!!!!! Αρκετα πειραγμενο και εσωτερικα , και πηγαίνωντας συνεχεια τάπα , το μηχανακι αυτη την στιγμη έχει 45000 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ. το μοναδικο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν το θεμα της πεταλούδας , το οποιο ειχε φτιαχτει σχεδον απο την αρχη που το πηρα. Τώρα πια , είμαι περιεργος τι θα πούνε για το tracer (εκτος απο τα σχόλια τύπου λεπτά πλαστικα κτλ κτλ) Οσο θα το προσέχεις ένα μηχάνημα και θα αλλάζεις αυτα που πρεπει να αλλαξεις στην ωρα τους, ή και νωρίτερα , τοσο θα σε προσέξει και αυτο , ειτε το σκίζεις , είτε όχι. Για μένα ενας κάλος εκτιμητής για να απαντήσει σε αυτο το θέμα , ειναι αυτος που τα έχει δοκιμάσει τα μηχανηματα που κατηγορεί , και όχι αυτός που κάθεται στην καφετερια και ακουει την καθε μλκια που πετάνε όλοι οι ξερόλες , και μετα συμφωνει και αυτος γιατι το ειπε ο Γιάννης , ο Κωστας και ο τσομπανης που έβοσκε τα προβατα και ειδε αυτο το μηχανακι να περναει απο μπροστα του και δεν του αρεσε . αυτα. δεν θα ψηφισω, γιατι δεν γνωρίζω τι να ψηφισω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν θα πω τι ακουσα ολα αυτα τα χρονια,για διαφορα μηχανακια,αλλα απο προσωπικες εμπειριες:διαφορα παπακια honda 6vβολτο+12βολτο+glx ΤΙΠΟΤΑ.CBX 550 μπιελα(μαλλον εφταιγα εγω,αλλα ειχαν ακουστει και σε αλλους)CBX750 ανορθωτη,τιποτα αλλο σε 13χρονια.KTM GS 250 του 85 συνεχεια δισκους συμπλεκτη.ΗΟΝDA MT 50 τιποτα.SUZUKI X5 200 τιποτα(μολις το πουλησα διελυσε σασμαν!!)THUNDERACE 13χρονια,τιποτα(εκτος αν ειναι ζημια μια τσιμουχα στο μπροστινο)αλλα εχει το γνωστο προβλημμα των λαδιων. Ακυρο οτι το CBX δεν επαθε τιποτα αλλο εκτος ανορθωτη:εκοψε αλυσιδα γεννητριας ,επεσε μεσα στο καρτερ.Αυτη η ζημια ηταν και το τελος του.Επισκευη και πουλημα. Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2015 από τον thunder ace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ακυρο οτι το CBX δεν επαθε τιποτα αλλο εκτος ανορθωτη:εκοψε αλυσιδα γεννητριας ,επεσε μεσα στο καρτερ. Τι μαλακια εμπνευση ηταν αυτη? Εννοω πώς και περιεπλεξαν ετσι την κατασκευη για τη γεννητρια? Απο οτι καταλαβα επρεπε να γινει μπιλιες ο κινητηρας για να αλλαχθει, σωστα? Γαρναζια κλπ δεν την ακουσαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Τι μαλακια εμπνευση ηταν αυτη? Εννοω πώς και περιεπλεξαν ετσι την κατασκευη για τη γεννητρια? Απο οτι καταλαβα επρεπε να γινει μπιλιες ο κινητηρας για να αλλαχθει, σωστα? Γαρναζια κλπ δεν την ακουσαν? Ναι επρεπε να κατεβει κινητηρας.Οχι δεν επαθε τιποτα μεσα απο την αλυσιδα.Αφου λοιπον το επισκευασα(σιγα μη δουλευε μεταξενια οπως πριν)ενας γνωστος μου ειπε το εξης:μπορουσα να μην ανοιξω το μοτερ και να το επισκευασω!!!!!!Αφου συνηλθα απο αυτο που ακουσα,τον ρωταω:με δουλευεις ρε; πως γινετε; και μου λεει:κατεβαζεις μοτερ απο το σκελετο,τον γυρνας αναποδα,βγαζει το "λεκανακι των λαδιων",περνεις αλυσιδακι ,το ξεπριτσινωνεις,το περνας στο στροφαλο και στη γεννητρια,πριτσινωνεις και εισαι οκ.Ακομα στο σκεφτομαι.......γινετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ακομα στο σκεφτομαι.......γινετε; Δεν εχω εμπειρια, το θεωρω ομως αδυνατον. Ξανασκεφτομαι κι αλλαζω: Εξαιρετικα δυσκολο και μαλλον θα φας πολλες παραπανω ωρες να το πετυχεις ετσι παρα να το λυσεις/περασεις. Συν βεβαια το οτι δεν ξεπερτσιναρονται ολες οι αλυσιδες με ασφαλεια (εννοω οτι και δεν εχουν ασφαλεια για να ανοιγουν, αλλα ακομα κι αν την ανοιξεις εσυ ποσο σιγουρος εισαι οτι θα μπορεσεις να την περτσινωσεις εξισου καλα με το εργοστασιο), συν φυσικα του διαθεσιμου χωρου που εχεις να δουλεψεις, συν οτι μαλλον το μηκος της ειναι τσιμα-τσιμα κι αντε περνα ξανα τον πειρο, συν.... Βρηκα αυτη τη φωτο στο νετ κι οσο τη χαζευω, τοσο πιο απιθανο μου κανει να γινεται αυτο. βρηκα και αυτη τη φωτο που δειχνει τα πραγματα ως εχουν Πραγματικος μαζοχας πρεπει να εισαι για να το κανεις. Δε λεω οτι δε γινεται, αλλα θα φας τη ζωη σου με αμφιβολο αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 OK ...περασαν τοσα χρονια απο αυτο που συζηταμε....απλως το θυμηθηκα.Να εισαι καλα που ασχοληθηκες.η πανω φωτο ειναι απο το 1050 ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Φωτο απο το νετ οποτε δεν ξερω πολλα, γραφει παντως για 750. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) εβαλα τον αγγλο γιατι σε εμενα μου χει βγει και ασθενης...μιζα ακριβη ζημια και σε αφηνει και στο πουθενα οποτε επρεπε νσ το βαλω. Ολα κατι ψιλο βγαζουν αλλα η μιζα οταν καινουρια κανει 700ευρο απο αγγλια ε ειναι τσουξιμο. τωρα τα γιαπωνεζικα που ειχα. xt660r μονο TPS. gsx120fa μονο δεικτης νεκρας. tdm 900 (για πολυ λιγο καιρο στην κατωχη μου) τιποτα. οτι και να βγαζει αγγλια θα ξαναπηγαινα... ξεχασααααα και αστοχισ υλικου ο τιγρης το πυρακι που αλλαζει τις ταχυτητες μεσα στο σασμαν....παλι μεσα στον δρομο με αφησε Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2015 από τον dogonala 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 εβαλα τον αγγλο γιατι σε εμενα μου χει βγει και ασθενης...μιζα ακριβη ζημια και σε αφηνει και στο πουθενα οποτε επρεπε νσ το βαλω. ξεχασααααα και αστοχισ υλικου ο τιγρης το πυρακι που αλλαζει τις ταχυτητες μεσα στο σασμαν....παλι μεσα στον δρομο με αφησε οτι και να βγαζει αγγλια θα ξαναπηγαινα... That's the point! Ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dennis_K 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Νομίζω η φωτογραφία αυτή κολλάει απόλυτα σε αυτή τη δημοσκόπηση!!!! Ανέκαθεν τα ΚΤΜ ήταν ελλατωματικά μηχανάκια, όλοι το ξέρουν απλά οι περισσότεροι αρνούνται να παραδεχτούν οτι πέταξαν τα λεφτά τους. Μιλάω καθαρά για μοτέρ, γιατί οκ όλα τα περιφερειακά τους (φρενα, αναρτήσεις κλπ) γαμάνε! Ψήφισα ΒΜW γιατί έχω ακούσει πολλά άσχημα από τότε που έγινε μόδα! Πολλά προβλήματα αδέρφια! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ψήφισα _________ γιατί έχω ακούσει πολλά άσχημα από τότε που έγινε μόδα! Πολλά προβλήματα αδέρφια! :/ Ρε παιδια δικη σας γνωμη δεν εχετε; Με το "εχω ακουσει", "μου ειπε ο ταδε" δεν βγαινει ακρη. Ας πει ο καθενας προσωπικες ή βλαβες που ετυχαν σε δικους του ανθρωπους μπας και βγαλουμε ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Πόσα χόντα έκαψαν ανορθωτές και είπαν αντίο σε πηνία; Πόσα γιαμάχα είχαν θέματα επίσης με ηλεκτρικά; Πόσα kle (κατά κύριο λόγο) είχαν θέματα με βολάν; Κάτι κομμένα πλαίσια πέρα-δώθε, κάτι καμμένα πιστόνια από δω κι από κει. Πόσα bmw... Δεν φταίει πάντα ο κάτοχος κι ο μάστορας (άσχετα αν όντως πολλές φορές αυτοί τα σκατώνουν), πολλές φορές είναι απλά κακή η κατασκευή εξ'αρχής. Όπως είπα δεν ψήφισα γιατί όλα μα όλα χαλάνε, ίσως άλλα περισσότερο ίσως άλλα λιγότερο (άμα είναι και στο πάρκιν συνέχεια τι να χαλάσει έναντι άλλου που οργώνει τον κόσμο?) αλλά μιας και είδα την απάντηση τώρα για πές μου Αντώνη πόσα ρε φίλε? Αγόρασα από κούτα 4 τον αριθμό και μεταχείρο άλλα 3 κυρίως μικρά εκ των οποίων το ένα τόχω ακόμα με 21 χρόνια και 139.000 χλμ στην πλατούλα του. ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε - έχει πρόβλημα με πηνία και ανορθωτή , άλλα προβλήματα ναι αλλά στα συγκεκριμένα ΟΧΙ και τα πλήρωσα και τα έζησα οπότε από πού βγάζεις το συμπέρασμα ? Από το ένα και μοναδικό που πήρες μεταχείρο με άγνωστο θα μου επιτρέψεις να σου πώ αριθμό χιλιομέτρων ? Να πω τότε και γω ότι ΟΛΑ τα ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ στραβώνουν πλαίσια και είναι δεν ξέρω τι επειδή ένα σκουτεράκι πούχα επειδή μαλακωδώς του βάλαμε 2 σακιά λίπασμα και ρίχναμε γύρω γύρω από τις ελιές στράβωσε πλαίσιο και έγινε σαν σίγμα τελικό ? Θάναι σωστό ? Να πούμε ότι όλα τα Χόντα χτυπάνε τελική μετάδοση στα σκουτεροειδή επειδή συνέβη από όοοοοολα όσα κυκλοφορούν σε τρία ? Να πούμε ότι ΟΛΕΣ οι Μπεμβέ κόβονται στη μέση επειδή σε 2-3 ατυχήματα όντως κόπηκαν ? Να πούμε....ας μη συνεχίσω το νόημα το πιάσαμε νομίζω...... Από τις ψήφους δε βλέπουμε καθαρά πόσο αντικειμενικοί είμαστε, ελάτε τώρα .....ψηφίζει ο Απριλιανός ότι τα Χόντα είναι ζημιάρικα, γιατί τόχε ? Ψηφίζει ο Χοντάκιας ότι τα Απρίλια είναι ζημιάρικα και βλέπουμε Απρίλια με 100.000 χλμ να γουργουρίζουν σαν γατιά ευτυχισμένα.....άσε που σιγά μην είχε για να το δει τι πουλιά πιάνει. Να πούμε ότι η Απρίλια δεν έχει μάστορα εδώ Ελλάντα και όλοι πάνε έξω σε αξιόπιστους τεχνίτες να μιλήσουμε αλλά τώρα τα άλλα..... Ψηφίζει ο βαμμένος Γιαμαχάκιας ότι τα ηόνδα είναι ΓΤΠΚ ....μη αναμενόμενο.....ομοίως ο ηονδάκιας για τα γιαμάχα........πω πω πω ..... Τέλος πάντων, εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Έχουμε μεγάλη πλάκα πάντως ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Εγώ πάντως Σάββα bmw ψηφισα αφού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Εγώ πάντως Σάββα bmw ψηφισα αφού. Εμ ποιος ξέρει καλύτερα από σένα και το πήρες κούτα και το ξέρεις αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που πολύ φοβάμαι όμως ότι επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Κοίτα να δεις εν τω μεταξύ το άλλο....άμα κάποιος πάρει ΚΟΥΤΑ κάτι και τον κάνει να σιχτιρίσει...πόσο πιθανόν είναι να το ξαναπάρει ? Εκτός βέβαια άμα είναι μαζόχα ε ? Υπάρχει και αυτή η περίπτωση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ρε παιδια δικη σας γνωμη δεν εχετε; Με το "εχω ακουσει", "μου ειπε ο ταδε" δεν βγαινει ακρη. Ας πει ο καθενας προσωπικες ή βλαβες που ετυχαν σε δικους του ανθρωπους μπας και βγαλουμε ακρη Έχεις δίκιο μεν φίλε eko, ΑΛΛΑ πόσοι έχουν τα κότσια να παραδεχτούν δικές τους βλάβες και μάλιστα σοβαρές? Δεν έχεις αντιληφθεί να υπάρχει ομερτά? Κακώς βέβαια για μένα, εφόσον προσωπικό συμφέρον απόκρυψης δεν έχει κανένας μας. Ούτε τους ξέρουμε, ούτε μας πληρώνουν για να τους διαφημίζουμε. Ίσως βέβαια αρκετοί φοβούνται ότι δεν θα υπάρχει ψύχραιμη και προπαντός ωραία στάση των άλλων απέναντί τους και δυστυχώς συχνά έχουν δίκιο και τους καταλαβαίνω. Έχουμε όλοι ευθύνη γι' αυτό. Έτσι λοιπόν, τα πολυπόθητα συμπεράσματα πάνε περίπατο στο βωμό των εγωισμών και της ανόητης και άσκοπης αντιπαλότητας μεταξύ φίλων και εχθρών...... εταιρειών...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 εγω παντως ψηφησα τον κατασκευαστη που καβαλαω !!! 08/06/11 με 08/06/15 κ μετα απο 63000 χλμ καθημερινης χρησης με διαλειματα 2 μηνων το χρονο που ταξιδευω για δουλεια κ εχουμε. 2 μιζες - 0 κοστος 45 λεπτα η τοποθετηση κ 8 μερες αναμονη παραλαβης (χωρις να σταματησει το μηχανακι) 1 ελατηριο στον επιλογεα των ταχυτητων - 0 κοστος καθολου αναμονη κ 20 λεπτα για την τοποθετηση (αλλο ενα που πηρα για spare κοστος 8 ευρω) αυτα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 εγω παντως ψηφησα τον κατασκευαστη που καβαλαω !!! 08/06/11 με 08/06/15 κ μετα απο 63000 χλμ καθημερινης χρησης με διαλειματα 2 μηνων το χρονο που ταξιδευω για δουλεια κ εχουμε. 2 μιζες - 0 κοστος 45 λεπτα η τοποθετηση κ 8 μερες αναμονη παραλαβης (χωρις να σταματησει το μηχανακι) 1 ελατηριο στον επιλογεα των ταχυτητων - 0 κοστος καθολου αναμονη κ 20 λεπτα για την τοποθετηση (αλλο ενα που πηρα για spare κοστος 8 ευρω) αυτα...... Ηόνδα έχεις αγαπητέ Γιάννη ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 εγω παντως ψηφησα τον κατασκευαστη που καβαλαω !!! 08/06/11 με 08/06/15 κ μετα απο 63000 χλμ καθημερινης χρησης με διαλειματα 2 μηνων το χρονο που ταξιδευω για δουλεια κ εχουμε. 2 μιζες - 0 κοστος 45 λεπτα η τοποθετηση κ 8 μερες αναμονη παραλαβης (χωρις να σταματησει το μηχανακι) 1 ελατηριο στον επιλογεα των ταχυτητων - 0 κοστος καθολου αναμονη κ 20 λεπτα για την τοποθετηση (αλλο ενα που πηρα για spare κοστος 8 ευρω) αυτα...... Ε, σιγά. Αν εξαιρέσουμε Γιάννη τις 2 μίζες (γνωστό πρόβλημα στους τίγρηδες και καλά θα κάνει η εταιρεία να το λύσει γιατί προσβάλλει ένα ωραίο δημιούργημά της), το ελατηριάκι είναι πταίσμα. Εγώ έκανα άρση δικαιώματος ψήφου, γιατί θα έπρεπε να ψηφίσω άλλη εταιρεία απ' της μηχανής μου και δεν ήθελα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες