ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Πολύ καλή ιδέα.Προχώρα το.Θα βγούν χρήσιμα συμπεράσματα.Ομώς να βάλω μια πινελιά στην ενδεχόμενη συζήτησ που θα λάβει χώρα ?Δεν γινέται να συγκρίνουμε ενα ευρωπαικό ss μοντέλο 2012 με ενα γιαπωνέζικο χρονολογίας 2004.Αρα πρέπει να θεσπιστούν συγκεκριμένα κριτήρια. Σωστο φιλε .Οτι υπαρχει (αλαξοκωλια) καβαλαμε στην πιστα εκεινη την στιγμη.Εγω το δικο σου ,εσυ το δικο μου..οτι βρεθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 γενικα οι συγκρισεις ειναι ακυρες μονο εντελως επιφανειακα μπορουμε να τα βγαλουμε περα την πηρα τοσο και μου κοστιζει τοσο καθε χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Λαθος.Το εχω ξαναπει.Εδω δεν facebook.Ειναι εξειδικευμενο μοτοφορουμ με συγκεκριμενο αντικειμενο.Κριση υπαρχει αναμφισβητητα ,αλλα το να σπαμαρεις καταστρεφωντας την ενημερωση δεν σημαινει οτι φρεναρεις τα καινουργια δεδομενα στην μοτοεξελιξη.Ικανοποιεις την μ@λακια σου και καταστρεφεις το φορουμ ...Τιποτα περισσοτερο. εξειδικευμένο μοτοφόρουμ για αυτό που θες είναι αυτό των κατόχων της ντουκάτι. Εναλλακτικά φτιάξε ένα θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο και τις καινοτομίες του σε σχέση με τα υπόλοιπα. Εδώ με αυτά που γράφεις είσαι οφ τόπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 βρε εγώ μαζί σου είμαι και συμφωνώ, αλλά βλέπεις ποια είναι η τάση εδώ (οχι απαραίτητα στο συγκεκριμένο θρέντ), όταν μπαίνει το θέμα της σύγκρισης... αφορισμός, τσουβάλιασμα και φανατισμός! και εγώ Japan με ~200.000 χλμ έχω, με μοτέρ που δεν έχει ανοίξει πότε, αλλά δεν κάνω έτσι ρε πστμ για την Γιαπωνία μου μέσα... δεν λέω ότι το κάνουν όλοι, λέω ότι είναι η τάση που επικρατεί, αν πιάσεις από την αρχή και το Honda vs Yamaha που άνοιξε περισσότερο για χαβαλέ, και το τι απαντήσεις και τι επιχειρήματα έχουν παίξει, θα καταλάβεις! κάποτε προσπαθούσα να απαντήσω και εγώ σοβαρά σε κάποια πράγματα, και μου έγραφαν τα παιδιά "χαράς το κουράγιο σου που ασχολείσαι". πάντως ok, δεν είναι αδύνατο να υπάρξει κάποιο θέμα χωρίς τα τρολλ και τους βαμμένους, αρκεί αυτό το θέμα να έχει σωστή βάση από το πρώτο ποστ, ώστε να μην αφήσει και πολλά περιθώρια εκτροχιασμού... ένα θέμα σαν αυτό που λες π.χ, από τη στιγμή που έχεις και υλικό θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα υποστηριχθεί ανάλογα από την κοινότητα. σίγουρα θα πέσουν ωραίες απόψεις στο τραπέζι είτε για τα μεν είτε για τα δε, και το σημαντικότερο, αν αυτά που θα γράψεις είναι + τεκμηριωμένα (που σου έχω εμπιστοσύνη, οπότε θα είναι) δεν θα μπορεί να μπει ο "καθένας" και να γράψει "ναι αλλά εμένα μου είπαν στην καφετέρια" οπότε go for it τέτοια θέματα θέλουμε για να ανέβει πάλι η ποιότητα του forum, για έχουμε κάνει λίγο κοιλιά... (ε άμα τρέχετε όλοι στις παραλίες!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Πάνο, η Ιταλίδα σου τι λέει? Ευχαριστημένος? Έχεις κάνει κάνα μίνι review να το διαβάσω? Γιώργο η Ιταλίδα μια χαρά είναι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πραγματικά δύσκολα θα αλλάξω μοτοσυκλέτα. Είναι αυτό που έψαχνα. Δεν έχω κάνει ακόμη μινι review, αλλά σκεφτόμουν ν' ανοίξω ένα θέμα αυτές τις μέρες στο "βίος και πολιτεία" επειδή σήμερα κλείνω ένα χρόνο που την έχω στην κατοχή μου. Δεν έχω θέματα, πέρα από 1-2 απρόοπτα αλλά χωρίς συνέπειες τα οποία θα γράψω στο θέμα για να μην είμαστε οφ-τόπικ εδώ . Ούτε λάδια βλέπω στο γκαράζ μου και πάντα μου ανάβει. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν με βολεύει (και δεν βολεύεται κι αυτή) καθόλου, μα καθόλου όμως, μέσα στην πόλη... Την λυπάμαι να την ταλαιπωρώ και βγαίνει μόνο για εκδρομές ή κοντινές βόλτες, ένας λόγος για τον οποίον και αγοράστηκε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Έλα τώρα, ούτε εσύ τα πιστεύεις αυτά, αυτά τα λένε οι ευρωκολλημένοι για να δικαιολογούν τα βάσανα τους κι εσύ για να μην τους πληγώσεις. Λες και ο ιαπωνικός πολιτισμός που ευφυήρε την geisha δεν γνωρίζει από ερωμένες ή ηδονές σωματικές και ψυχικές. Κι έτσι ξανάρχισε ο καυγάς.... Βρε αλητήριε..... Μη γίνεσαι κακός.... Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα κουσούρι, δε του το κοπανάς :lol: Ωχ... τι τό'θελες αυτό με τις γκέισες; "Their purpose is to entertain their customer, be it by dancing, reciting verse, playing musical instruments, or engaging in light conversation. Geisha engagements may include flirting with men and playful innuendos; however, clients know that nothing more can be expected. In a social style that is common in Japan, men are amused by the illusion of that which is never to be" Σα να λέμε όλο νάζια κι υποσχέσεις και από συνουσία τίποτα.. Αν διαβάσεις το κείμενο, θα δεις πως οι πελάτες διασκέδαζαν γιατί οι γκέισες έκαναν όσα έπρεπε. Δε τους έπαιρναν τα λ7 και τους τη γ@μ0ύσαν κι από πάνω :lol: (αν και δε πιστεύω πως οι γκέισες ήταν τόσο π@ρθενοποπίτσες. Απλά δεν ήταν εντελώς ----------- όπως οι αντίστοιχες ευρωπαίες :lol:) έχω αναφέρει το παράδειγμά σου σε καφέ....και η Ευρωπαία ήταν η Μόνικα ενώ η Γιαπωνεζούλα η κυρά Σούλα! Θαρρώ πως το κείμενο μου το προσπέρασες γρήγορα. Ίσως φταίει που το είχα γράψει Τρίτη (τυχαίο? Δε νομίζω ) και ήσουν στην πρίζα!! :lol: Πέρα από την πλάκα, θεωρώ πως η Ευρώπη παρουσιάζει θολή εικόνα στο θέμα της αξιοπιστίας, παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί η εικόνα (και έχει ελαφρώς χαλάσει για τα Ιαπωνικά). Μάλιστα, οδηγικά, η ψαλίδα ανάμεσα στην Ιαπωνία και Ευρώπη έχει κλείσει δραματικά. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει μια απόσταση, σε κάποιες άλλες η ψαλίδα είναι κλειστή! Η Ευρώπη έκανε διστακτικά βήματα εμπρός στην αξιοπιστία όταν η Ιαπωνία βάδισε εμπρός στην οδική και οδηγική συμπεριφορά. Και βέβαια, στηριγμένη στο design και το επιθετικό marketing, η Ευρώπη έκανε πολλά βήματα εμπρός, τη στιγμή που η Ιαπωνία έτρωγε καρπαζιές γιατί τα ομολογουμένως καλά προϊόντα έπρεπε να πωληθούν με ανεβασμένες τιμές λόγω ισοτιμίας. Και επανέρχομαι στον Πάνο, που αναφέρθηκε στην Bellucci. Είπαμε, καλές και δουλευταρούδες οι Γιαπωνέζες. Αλλά η γραφή σου τις υποτιμά. Και αυτές και όλες τις Σούλες του κόσμου! Και σε ρωτάω τώρα εγώ...... Η Μόνικα (και όχι μόνο) είναι πραγματικά υπέροχο πλάσμα. Και μάλιστα, η συγκεκριμένη είναι για μένα το απόλυτο θηλυκό. Θεωρείς λοιπόν πως εκεί γύρω σου, δίπλα σου, στην απέναντι γειτονιά, στη διπλανή πόλη, δεν υπάρχει μία και δύο και 30 Σούλες, επίσης πανέμορφες, επίσης ηδονικές να σε τρελάνουν και να σε απογειώσουν? Ναι, δεν βγήκαν στο γυαλί και δε τις ξέρεις. Και σε τελική ανάλυση, αν όλοι περιμέναμε να βγούμε για καφέ με την Μόνικα, την μία, τη μοναδική, που είναι αυτή και άλλες 500 σε όλο τον κόσμο σε αντίστοιχη λαμπερή και πολυφωτογραφημένη θέση, παίζει να ήμασταν όλοι με το τσίου τσίου στο χέρι και να χαμηλοκουβεντιάζουμε «μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα» χαλβαδιάζοντας...... Και αν επιστρέψω πίσω στην κουβέντα περί 2κύκλων, προσπερνώντας το θέμα εμφάνιση που είναι καθαρά υποκειμενικός παράγοντας, θα ήθελα να μου πει κάποιος, εκεί στην παρέα, κάτι απλό..... Δηλαδή θεωρείτε πως ένα ZX10R '12, GSXR '12, CBR-RR '12, R1 '12, στην πράξη, υστερεί κάπου σε βαθμό που να το πούμε Σούλα απέναντι στις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Μόνικες? Γιατί ο τρόπος που τα περιγράφετε είναι σα να μπαίνουν πχ σε πίστα και τα Panigale/RSV/S1000 κλέβουν εκκλησίες στα γυρολόγια επειδή τα Ιαπωνικά δεν έχουν φρένα και πλαίσια και αναρτήσεις....... Ή ένα S.Tenere '10 απέναντι στα αντίστοιχης χρονιάς Ευρωπαϊκά? Ή ένα T-max απέναντι στο αντίστοιχο BMW ή Gilera/Piaggio. Και γιατί τα λέω τα παραπάνω..... Γιατί όσοι γουστάρουν τα Ευρωπαϊκά βλέπω να κράζουν τους υπόλοιπους ως μονόφθαλμους και κολλημένους, την ίδια ακριβώς στιγμή που κάνουν το ίδιο, οι ίδιοι, για τα Ιαπωνικά!!!!!! Και έχει γίνει η τρίχα τριχιά!! Ο καθένας ας γράφει αυτό που πιστεύει. Καμία κουβέντα μας δεν είναι αξίωμα που δεν απαιτεί απόδειξη. Αλλά αν ο γείτονας βρε αδελφέ, κ@υλwνει με την Αγγελική/Άνγκελα (κοκ) που είναι 80kg αλλά στο φούρνο κάνει θαύματα και στο κρεββάτι τους βεγγαλικά, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 .. Δηλαδή θεωρείτε πως ένα ZX10R '12, GSXR '12, CBR-RR '12, R1 '12, στην πράξη, υστερεί κάπου σε βαθμό που να το πούμε Σούλα απέναντι στις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Μόνικες? Γιατί ο τρόπος που τα περιγράφετε είναι σα να μπαίνουν πχ σε πίστα και τα Panigale/RSV/S1000 κλέβουν εκκλησίες στα γυρολόγια επειδή τα Ιαπωνικά δεν έχουν φρένα και πλαίσια και αναρτήσεις....... σε πιο ακριβως ποστ απο τα 487 του παροντος θρεντ εγινε αυτο Γιαννη ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 σε πιο ακριβως ποστ απο τα 487 του παροντος θρεντ εγινε αυτο Γιαννη ; Όταν πχ γίνεται ο παραλληλισμός μοτοσυκλέτα/γυναίκα και παίζει στο τραπέζι και η λέξη σεξ, και παίζουν σχόλια σαν αυτό: αν εισαι τοσο τσιπης και στο sex που ψαχνεσαι για '' best valeu for money '' γκομενα για να πηδηξεις ,τοτε ναι..JAPAN RULEZZZZZZZ ....τι ακριβώς συμπέρασμα θα βγάλει ο αναγνώστης του κειμένου? Χωρίς παρεξήγηση βεβαίως. Δε στοχοποιώ τη φράση σου. Παραπλήσια έχουν γραφτεί πιο πίσω και έπιασα το δικό σου, αφενός ως το πιο φρέσκο, αφετέρου να μιλάμε άμεσα μεταξύ μας, χωρίς παράθεση κουβέντα άλλου φίλου εδώ μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Γιαννη.Σε εχω καταλαβει για ανθρωπο που τον διεπει η λογικη.Το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι μια πυρκαια σε ενα δασος αρχιζει απο τα ξερα τα φρυγανα Μην πιανεις ενα τελευταιο ποστ ,οταν πια εχει καταντησει το ολο θρεντ σωβρακο γιατι ετσι δεν θα καταλαβεις την πραγματικοτητα.Ψαξε στην αρχη ,εκει που καποιος πεταει σπιρτα πανω στα ξερα φρυγανα και μετα ακολουθησε την πορεια της πυρκαιας.Καποιες '' ψυχουλες'' μεσα στην αθωοτητα τους μια καποια φανερη πυρομανια την εχουν.Και ειναι γνωστες ψυχουλες σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Γιάννη καλά τα λες,συμφωνώ.Απλά σίγουρα υστερούν σε περιφερειακά.....2ον έγραψα πως είχα 19 Τζαπάν και τώρα είμαι στο 4ο Ευρωπαϊκό οπότε μπορώ να έχω και δική μου άποψη σε τι υστερούν κλπ που έχουμε ξανα-αναλύσει.Επίσης αφού μιλάμε για κατηγορίες το S.Tenere '10 θεωρείς ότι μπορεί να συγκριθεί με ένα 990 '10;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Σε τελικη αναλυση το πιο συνετο ειναι -κατα την γνωμη μου -να κλεισει αυτο το θρεντ ,γιατι ειπε οτι ειχε να πει και παραπανω μονο αντιθεσεις θα θρεφει.Και οι αντιθεσεις που υπαρχουν ξεπερνουν σε καποιες φασεις αυτες της απλης γνωμης.Δυστυχως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Γιαννη.Σε εχω καταλαβει για ανθρωπο που τον διεπει η λογικη. Τώρα, τα έπιασες τα λεφτά σου :lol: Το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι μια πυρκαια σε ενα δασος αρχιζει απο τα ξερα τα φρυγανα Μην πιανεις ενα τελευταιο ποστ ,οταν πια εχει καταντησει το ολο θρεντ σωβρακο γιατι ετσι δεν θα καταλαβεις την πραγματικοτητα.Ψαξε στην αρχη ,εκει που καποιος πεταει σπιρτα πανω στα ξερα φρυγανα και μετα ακολουθησε την πορεια της πυρκαιας.Καποιες '' ψυχουλες'' μεσα στην αθωοτητα τους μια καποια φανερη πυρομανια την εχουν.Και ειναι γνωστες ψυχουλες σε ολους. Βρε συ, αν αρχίσω να κάνω παραθέσεις από την αρχή του thread, θα βγει υπέρδιπλο πανω-κατω-σέντονο+πάπλωμα+ριχτάρι :lol: Έχω μια παλαβομάρα. Κάθομαι πάντα και διαβάζω τα θέματα από την αρχή. Δεν απαντώ για να απαντήσω! Ακόμα κι αν ένα θέμα ξέφυγε σε σελίδες (πχ το είδα στις πρώτες 2-3 και την επομένη έφθασε στις 17) κάθομαι πάντα να το διαβάσω για να ξέρω τι έχει ακουστεί και αν χρειάζεται ή όχι να γράψω κάτι. Στο είπα. Μην παρεξηγηθείς για την παράθεση. Θα ήταν άδικο πχ να κάνω παράθεση του Πάνου (parachuter) για να απαντήσω στην ερώτησή σου. Προτίμησα τα λόγια σου, όχι για να σε κατηγορήσω ή να σε φωτογραφίσω. Ήσουν παρόν, με ρώτησες, απάντησα (εκμεταλλευόμενος δικά σου λόγια) και τέλος. Σε τελική ανάλυση, δεν έγραψα κάτι διαφορετικό από ό,τι εννοούσες. Θαρρώ πως «πιάνω» τις κουβέντες σου. Γιάννη καλά τα λες,συμφωνώ.Απλά σίγουρα υστερούν σε περιφερειακά..... Πάνο, δε πιστεύω πως έχω κάτι που διαφοροποιείται από αυτό που μόλις έγραψες. Μπορεί να πειραζόμαστε και να γελάμε, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά, οι αλήθειες δεν κρύβονται! 2ον έγραψα πως είχα 19 Τζαπάν και τώρα είμαι στο 4ο Ευρωπαϊκό οπότε μπορώ να έχω και δική μου άποψη σε τι υστερούν κλπ που έχουμε ξανα-αναλύσει. Το θέμα είναι πως οφείλουμε να κάνουμε συγκρίσεις παρόμοιων τεχνολογιών και ειδών. Το να συγκρίνω πχ το 990 με το S.Tenere του 1999, είναι πολύ άδικο, ιδιαίτερα για το 990. Και πριν αρχίσεις να γουρλώνεις τα μάτια και να ανασηκώνεις τα μαλλιά ρε αλήτη, σε βλέπω :lol: να σου θυμίσω πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Και δε νομίζω πως αξίζει στο 990 να συγκρίνεται με τίμια μεν, παλιά δε, μηχανήματα! Επίσης αφού μιλάμε για κατηγορίες το S.Tenere '10 θεωρείς ότι μπορεί να συγκριθεί με ένα 990 '10;;;; Ναι βρε 'συ. Και βέβαια συγκρίνονται γιατί ως πολλαπλών χρήσεων μηχανήματα, μπορούν να καλύψουν πολλές διαφορετικές ανάγκες σε πολλούς διαφορετικούς χρήστες. Το 90% των καλών αναβατών της on-off θα κάνει τα ίδια πράγματα και με τα δύο μηχανάκια. Το ραφινάρισμα για το ποια από τις δύο ξεκινά από την εμφάνιση και προχωρά σε ακόμα δύο τομείς. Την αξιοπιστία και την off road οδήγηση. Αφήνω την εμφάνιση. Αν κάποιος θέλει να ξεφύγει σε αυτό το τελευταίο 10% της off road θα πάει στο ΚΤΜ. Αν κάποιος θέλει λιγότερο άγχος στις καθημερινές του μετακινήσεις (αλλά και στις «δύσκολες») θα πάει σε S.Tenere. Για να γίνω σαφής. Εγώ δεν τρελαίνομαι για το χώμα. Ούτε για on-off. Ας υποθέσουμε πως πρέπει να επιλέξω Πχ στα on-off θα επέλεγα περισσότερο on-off. Πχ ένα multistrada θα με τρέλαινε πολύ. Αν ήθελα και αρκετό χώμα, αλλά δεν είμαι ο καλός αναβάτης εκτός δρόμου, θα έπαιζα είτε σε 1190 είτε σε S.Tenere. Πιθανότατα σε 1190. Το 990, τι να το κάνω ρε φίλε? Πιστεύεις πως το 1190 δε θα με πήγαινε παντού και σαφώς πιο πολιτισμένα? Σε τελικη αναλυση το πιο συνετο ειναι -κατα την γνωμη μου -να κλεισει αυτο το θρεντ ,γιατι ειπε οτι ειχε να πει και παραπανω μονο αντιθεσεις θα θρεφει.Και οι αντιθεσεις που υπαρχουν ξεπερνουν σε καποιες φασεις αυτες της απλης γνωμης.Δυστυχως. Μια χαρά δεν κουβεντιάζουμε? Θα φροντίσω να κρατήσω τις ισορροπίες Ωρίωνα. Φαντάζομαι σε καλύπτει αυτή μου η δέσμευση! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιάννο πέρα από τα πειράγματα που κάνουμε για πάρτη μας γιατί μας περιτριγυρίζει μία τσιμινιέρα θεωρώ όχι ακριβώς για το δικό σου λόγω κυβικών και στυλ που δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή κάποιο παρόμοιο Ευρωπαϊκό ότι για τα 1000-1200 ή γενικότερα 600+ κ.εκ. όντως έχουν καλύτερα περιφερειακά,πλαίσια κλπ κλπ.Αυτό το πιστεύω πραγματικά. Ποτέ δε συγκρίνω ανόμοια πράγματα πόσο μάλλον όταν αφορά χρονολογίες και τεχνολογίες. Μη μου λες όμως ότι θα κάνουν τα ίδια πράγματα το 90% των αναβατών με το 990 και το Τενερέ,γιατί τώρα όντως μου σηκώνεται το μαλλί!Το ένα μηχανάκι με το άλλο δεν έχουν απολύτως καμία σχέση όμως....το Τενερέ με το μόνο που θα μπορούσα να το συγκρίνω είναι με ένα Βαραντέρο!Δεν υποτιμάω,μη πέσετε να με φάτε αλλά πολύ απλά δε κάνει γι'αυτό που το δημιούργησαν! Το 1190 σίγουρα θα σε πήγαινε πιο πολιτισμένα από το 990 κάπου,δε χωράει συζήτηση.Εμένα που δε με ενδιαφέρει ο πολιτισμός,θυμάσαι τι σου είπα όταν κατέβηκα από το 1190;; "Ναι...ναι....ναι...αλλά όχι για μένα!Προτιμώ το δικό μου" και περίπου μπορείς να καταλάβεις γιατί. Εσύ ακόμα Τζαπάν έχεις;;;Κάτι σε Κούβα δεν έχουμε;;; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2013 από τον parachuter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Πάνο μη μπερδεύεις τα δικά σου θέλω με τα θέλω που θέλει να καλύψει σχεδιαστικό ΚΑΙ λογιστικό τμήμα των εταιριών. Και επιμένω: το 90% των καλών αναβατών θα πάει στα ίδια μέρη είτε το 990 είτε με το s.tenere. Το υπόλοιπο 10% είτε θα επιλέξει συνειδητά 990 είτε θα πάρει πιο καθαρό. Το s.tenere δεν έχει σχέση με το varadero. Καμία απολύτως σ έση. Τόσο σχεδιαστικά κ τεχνικά όσο και ηλικιακά. Στο έγραψα πιο πάνω κ είπες πως δε συγκρίνεις ανόμοια ή διαφορετικής ηλικίας μηχανάκια. Κ βάζεις στο ίδιο ράφι το xtz με το xlv? Εγώ εξακολουθώ να έχω....ιαπωνικό χωρίς νικοτίνη :lol: Υ.γ.: Ειλικρινά. Πιστεύεις πως οι στατιστικές θα έδιναν στο 990 τον ίδιο βαθμό αξιοπιστίας με το s.tenere? Για να επιστρέψουμε on topic. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 με το καινούριο Τενερέ σίγουρα,μη σου πω και καλύτερη αξιοπιστία. Ανέφερατο Βαραντέρο για να καταλάβεις σε ποια κατηγορία πρέπει να είναι πραγματικά....αν και έχουμε κι άλλο εκεί...explorer 1200 ;) και σίγουρα λόγω οδήγησης κι όχι μιας ημέρας που έχω κάνει στο Τενερέ δεν πλησιάζει ούτε στην αλυσίδα το 950/990....σε όλες μα όλες τις απόψεις! Είναι για κάποιον που αγαπάει τη Γιαμάχα και κάνει το τελευταίο δώρο στον εαυτό του!Πλάκα κάνω Γιαμαχαίοι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Υ.γ.2: Πως συμπεραίνεις πχ πως το CBR600RR έχει υποδεέστερο πλαίσιο από ένα 675? Ή ένα ZX10R έχει χειρότερο πλαίσιο ή πιρούνι σε σχέση με ένα S1000RR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Η απαντηση σε ολα βρισκεται σε παραθεση που εκανα τρεις σελιδες πισω.Το ξαναποσταρω λοιπον και αυτη την φορα παρακαλω διαβαστε το αν δεν το εχετε ηδη διαβασει There’s no death of the motorcycle industry here—only a rebirth, and with that a reorienting of priorities that sees Japan mostly heading in one direction, toward satisfying a need for mass-market transportation, and Europe mostly continuing to build premium products that, thanks to financial pressures affecting Japanese manufacturers, are now more price-competitive than ever before. http://www.motorcycl...ry/viewall.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Kymco! Χωρίς καμία αμφιβολία, ιδιαίτερα στα φθηνά της μοντέλα, όπως τα παπιά της! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 No offense αλλα, δεν εχω διαβασει πιο χαζο τοπικ πιστευω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 " το rsv4 εβγαλε πιο πολλα προβληματα απ το c50 " τελος χοντα πιο αξιοπιστη απο απριλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Η χόντα αναφέρθηκε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Ναι έχει και 25 ψήφους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Καμία ψήφος,ΟΛΑ χαλάνε τα μηχανήματα και οι άνθρωποι και θέλουν το γιατρό τους. Ιδιαίτερα τώρα που φτιάχνονται όλα παντού πιάσε το αυγό και κούρευτο...... Τα υπόλοιπα κουβέντα να γίνεται και καλαμπούρι νάμαστε καλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 η μαρκα που χαλαει πιο συχνα ειναι οι "αχρηστοι μαστορες και ανιδεοι ιδιοκτητες"ΤΜ αν ο αλλος σου λεει αφου καει λαδι οταν τα καψει τοτε θα βαλω αλλα (true story) τι περιμενεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Αντεξα και διαβασα 34 σελιδες σερι. Ουτε πανελληνιες να εγραφα! :crazy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες