DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 ναι απο την εισαγωγη, καλα αν φορας κι εξατμιση δεν το συζηταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfiri 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 Μηπως ξερει κανεις ποσα χιλιοστα η εκατοστα ειναι η πισω αναρτηση..??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) εννοεις το ελατηριο τι μηκος εχει ή τι διαδρομή κανει? η διαδρομη του ελατηριου παντως ειναι 120μμ, τι μηκος εχει το ελατηριο, εψαξα και στα 2 μανουαλ και δεν το αναφερει καπου Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2014 από τον DIAMAPA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfiri 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 το μηκος του ελατηριου βασικα ηθελα, αλλα και αυτο που ειπες με καλυψε!! :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 χεχε το θεματακι παιδια τελικα εχει γινει ενα μινι φορουμ για cbr 125 μονο! :clapping: πολυ το χαίρομαι που βοηθαμε και εχουμε απειρες απαντησεις σε διαφορα θεματακια του, αν ψαξει κανεις λιγο μεσα στις σελιδες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 αν μπορουσε πλεον να γινει και καποιο ξεσκαρταρισμα απο παλια ποστ που ειναι λιγο ασχετα θα ηταν τελειο, αλλα θελει πολυ δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) ε καλα τωρα τι ψαχνεις και εσυ! αν εχει καποιος λιγο ορεξη μπορει να χαζεψει λιγακι και να βρει οτι θελει! ή απλα να ρωτησει Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2014 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manosfyssas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 γεια σας παιδες θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να μου απαντησετε. εχει παθει ζημια το cbrακι μου και θελω βοηθεια.. χτυπησε το ρουλεμαν εκκεντροφορου και αυτοματα χαλασε και το ενα κοκορακι. ψαχνομαι συναιχεια. μηπως γνωριζετε κανενα καλο μαγαζι η κανενα γνωστο σας που να πουλαει μεταχειρισμενα ανταλακτικα του cbr η αν εχει καποιος αλλος αυτο το προβ να μου πει τι εκανε.. ευχαριστω προκαταβολικα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 πως το καταφερες και το σπασες, θες να μας πεις? ψαξε στο car εχει αρκετα ανταλλακτικα, προσοχη να μην ειναι απο κλεμμενα μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfiri 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Δεν ειναι κ πολυ ακριβα τα ανταλλακτικα αν δεν κανω λαθος...., δεν ειμαι κ σιγουρος αλλα νομιζω γυρω στο 120-150ευρο εχουν για καινουργια, βαλε κ εργατικα κ υπολογισε!!! Τωρα αν ψαχνεις μεταχειρισμενα δυσκολα θα βρεις αλλα ολο κ κτ θα υπαρχει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirkus 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Κοίτα αν είναι να δώσει 120 με 150 ευρο για καινούργιο ανταλλακτικό μπορεί κάλλιστα ο φίλος να πάρει μεταχειρισμένο μοτέρ που είδα σήμερα στο car με 250 και να έχει καβάντζα ο,τι περισσέψει (γνώμη μου). Παρεμπιπτόντως δεν ξέρω πόσοι είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση των φώτων του cbr αλλά εγώ που δεν ήμουν (βέβαια δεν έχω το μαμα το φανάρι αλλα οσοι θελετε να ψάξετε στα παλιότερα post θα δείτε οτι το εχω γυμνό το μηχανάκι με το φανάρι απο το mt-03 το οποιο έχει 1 κατοπτρο με μια H4 55/60 λάμπα) έβαλα απο ebay bi-xenon projector μέσα στο φανάρι και πραγματικά είδα το φώς μου!! Όποιος το έχει στο μυαλό του αλλά είναι σκεπτικός το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Πολύ καλό "κόψιμο" της δέσμης στην μικρή σκάλα και ικανοποιητική μεγάλη. Σίγουρα στο cbrακι μας με μαμα φανάρι οπότε 2 προτζέκτορες θα γίνεται η νύχτα μέρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manosfyssas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες. Βρηκα μια κεφαλη απο το παλιο cbr σε κατασταση σχεδον καινουργιας. Το εδειξα στην αντιπροσωπια και συμφωνησε και το εφτιαξα παραληλα εβαλα και τακακια ;) ολα μαζι 210 ευρω. :) η κεφαλη ειναι σε αριστη κατασταση αλλα επειδη εχω το injection δεν μου κανει. Οποιος την χρειαζεται ας μου στειλει θα την δωσω σε καλη τιμη. Τωρα ψαχνω δεξι φερινγκ κοκκινο πειτε μου αν εχετε καμια ιδεα και καμια λυση. Και παλι ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες. Βρηκα μια κεφαλη απο το παλιο cbr σε κατασταση σχεδον καινουργιας. Το εδειξα στην αντιπροσωπια και συμφωνησε και το εφτιαξα παραληλα εβαλα και τακακια ;) ολα μαζι 210 ευρω. :) η κεφαλη ειναι σε αριστη κατασταση αλλα επειδη εχω το injection δεν μου κανει. Οποιος την χρειαζεται ας μου στειλει θα την δωσω σε καλη τιμη. Τωρα ψαχνω δεξι φερινγκ κοκκινο πειτε μου αν εχετε καμια ιδεα και καμια λυση. Και παλι ευχαριστω :) Δες εδω αν σου κανει τιποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfiri 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Εγω παλι εχω το εξης προβλημα... η μεγαλη σκαλα φωτιζει στον ουρανο κ στις κορυφεςτων δεντρων κ η μικρη σκαλα φωτιζει ευθεια λες κ ειναι η μεγαλη!!! Πως να τα φερω στα κανονικα τους?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) αμα προσεξεις καλα πισω απο το φαναρι εχει 1 ρυθμιστη Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2014 από τον DIAMAPA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfiri 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Με εσωσες...!! Να σαι καλα!! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 καλησπερα παιδια... χαθηκα εγω... λιγο το ταξιδι λιγο ο αρραβονας λιγο το ενα το αλλο... χαχαχα λοιπον σας εχω μια κενουργια πατεντα με το μικρο σας (μιας και δεν ασχολουμε πια εγω με αυτο) αλλα το εφερα απο το ταξιδακι μου αφου μου το ζητησαν και το βρηκα... λεγετε sinnob sprocket ειναι τα γραναζια της μηχανης με πιο ομορφο στυλ και εκτως αυτου μπορει να γινει μεταφορα αντι για αλυσιδα σε λουρι... αυτο εφερα εγω... http://sinnob.com/ το σιτε της εταιριας για οποιον ενδιαφερετε... το κοστος που το αγορασα εγω (ταιλανδη) ηταν λιγο κατω απο 60 ευρω... (εμπρος γραναζι-πισω γραναζι και λουρι) τωρα αν εχει διαφορα στην αποδοση δεν ξερω λενε παντως οχι εχει λιγοτερη απολεια... τωρα αν κοψει το λουρι δεν ξερω αν υπαρχει ελλαδα αντιστιχο για αγορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 ρε παιδια την βοηθεια σας λιγο σας παρακαλω να μην τα πολυλογω το μηχανακι μου καει περιπου 6 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα ξερω ειναι τραγικα πολυ (2πλασιο απο οσο θα επρεπε) αλλα ετσι ειναι τι λετε να αυξανει δραματικα την καταναλωση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Παιδια ειμαι wannabe κατοχος μηχανης 125 και ειμαι αναμεσα σε derbi mulhacen 125 και το εν λογω διτροχο το θεμα ειναι οτι για το honda θελω πληροφοριες γενικοτερα κοστος σερβις συχνοτητα σερβις κοστος ελαστικων κατα προτιμηση καλα ελαστικα κοστος ασφαλειας και καταναλωση καθως και αν ειναι καταληλο για ταξιδακι Λιβαδεια Πατρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 ρε παιδια την βοηθεια σας λιγο σας παρακαλω να μην τα πολυλογω το μηχανακι μου καει περιπου 6 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα ξερω ειναι τραγικα πολυ (2πλασιο απο οσο θα επρεπε) αλλα ετσι ειναι τι λετε να αυξανει δραματικα την καταναλωση??? Καρμπιρατέρ; Αν ναι, πρέπει να είναι αρύθμιστο μέχρι αηδίας. Τσέκαρε το μπουζί σου. Επίσης, κοίταξε και το φίλτρο αέρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Καρμπιρατέρ; Αν ναι, πρέπει να είναι αρύθμιστο μέχρι αηδίας. Τσέκαρε το μπουζί σου. Επίσης, κοίταξε και το φίλτρο αέρος! το ψεκαστο μοντελο εχω το μπουζι μου ειναι οκ (σαν τι να ειχε δηλαδη? ) και το φιλτρο αεροσ ειναι καινουργιο μαρκας hiflo (το εβαλα μονος μου λες να εκανα καμια λαλακια? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) δηλαδη το προβλημα δημιουργηθηκε μετα την αλλαγη? το παλιο το εχεις? αν ναι ξαναβαλτο και τσεκαρε... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2014 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Το φίλτρο αν θυμάμαι καλά δεν μπορεί να μπει λάθος , βρόμικη βενζίνη μου μυρίζει και εγώ πρόσφατα είχα πρόβλημα στο αυτοκίνητο με πειράκια , διακοπές και προφανώς μεγάλη κατανάλωση και μόλις το γέμισα με άλλη βενζίνη γύρισε στο φυσιολογικό του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Το φίλτρο αν θυμάμαι καλά δεν μπορεί να μπει λάθος , βρόμικη βενζίνη μου μυρίζει και εγώ πρόσφατα είχα πρόβλημα στο αυτοκίνητο με πειράκια , διακοπές και προφανώς μεγάλη κατανάλωση και μόλις το γέμισα με άλλη βενζίνη γύρισε στο φυσιολογικό του οχι φιλε αυτη ειναι η σταθερη καταναλωση ανεξαρτητου βενζινης...μακαρι να ηταν κακο πρατηριο. δηλαδη το προβλημα δημιουργηθηκε μετα την αλλαγη? το παλιο το εχεις? αν ναι ξαναβαλτο και τσεκαρε... το παλιο το εχω το προβλημα τωρα εκατσα να το μετρησω πιο πριν δεν ειχα κατσει δεν θυμαμαι αν ειχα θεμα αλλα δεν νομιζω ενα φιλτρο αερα να δινει +2 λτ ανα 100 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 το φιλτρο αυτο σιγουρα ειναι για cbr e? απο αποδοση τ λεει? εχει καποιο προβλημα? παντως 6/100 ειναι πανω απο υπερβολικο...ουτε το δικο μου δεν καιει τοσο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες