A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τώρα τελευταία βλέπω πως όλο και περισσότεροι έχουν αγοράσει αυτό το υπέροχο μηχανάκι που λέγεται Cbr 125! Και σκέφτηκα γιατί να μην γνωριζόμαστε, μπας και ανταλλάξουμε εμπειρίες, πάνω σε ζημίες, αλλαγές χρήσιμες ή ακόμη και οδηγικές εμπειρίες!? Και θα ήταν πολύ ωραίο τουλάχιστον όσοι είναι από Αθήνα να μαζευόμαστε έτσι για το χαβαλέ μας, όλοι μαζί με τα Cbr για βόλτα πόσο γαμάτο??? ΥΓ: γράψτε άμα θέλετε με τον ίδιο τρόπο που γράφω παρακάτω ή εμπλουτίστε το με τον τρόπο σας! Ανεβάστε και καμιά φώτο δική σας αν είναι δυνατό! Ξεκινάω: Όνομα: Βασίλης Cbr: 2008 injection Βλάβες: 0 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Γιώργος cbr 05. Βλάβες δεν μου έχει βγάλει πέρα απο τον θερμοστάτη (αλλά αν θυμάμαι καλά είναι στα αναλώσιμα) άντε και ένα ζόρισμα με την αλλαγή ταχύτητας όταν την πρωτοπήρα(αλλά τελικά ήθελε αλλαγή δίσκων)... :D Φώτο θέλετε??? :P Billy τον alex τον παίζουμε ή όχι? :P Αυτός μας παράτησε για yamaha...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Γιώργος cbr 05. Βλάβες δεν μου έχει βγάλει πέρα απο τον θερμοστάτη (αλλά αν θυμάμαι καλά είναι στα αναλώσιμα) άντε και ένα ζόρισμα με την αλλαγή ταχύτητας όταν την πρωτοπήρα(αλλά τελικά ήθελε αλλαγή δίσκων)... :D Φώτο θέλετε??? :P Billy τον alex τον παίζουμε ή όχι? :P Αυτός μας παράτησε για yamaha... :D α οσο εχει το cbr θεωρείτο κάτοχος! χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δίκιο έχεις. Να κάνω tag αν μπορώ μπας και έχουμε επισκέπτες... http://www.mybike.gr/user/16261-gkgkg/ Δεν ξέρω γιατί δεν μου το κάνει tag...=/ gkgkg έλα στην παρέα μας... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 κατσε ειναι βραδυ τωρα! αυριο θα το δουν ελπιζω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Ε άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε... Πλάκα πλάκα που έχει χαθεί ο Αλέξης? Μαθαίνει την R6 και έγινε φάντασμα στο forum? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δημήτρης CBR 2006 injection,Βόλο δυστηχώς :P Το μόνο περίεργο(?) που με έχει προξενέψει είναι η ανάγκη για συχνο λάδωμα στην αλυσίδα....Δεν ξέρω αν είναι γενικό το θέμα αλλά κάθε 1 μήνα την λαδώνω........(γιατί μου ακούγετε περίεργος ήχος απο αυτήν) Υπέροχο μηχανάκι πάραυτα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Δημήτρης CBR 2006 injection,Βόλο δυστηχώς :P Το μόνο περίεργο(?) που με έχει προξενέψει είναι η ανάγκη για συχνο λάδωμα στην αλυσίδα....Δεν ξέρω αν είναι γενικό το θέμα αλλά κάθε 1 μήνα την λαδώνω........(γιατί μου ακούγετε περίεργος ήχος απο αυτήν) Υπέροχο μηχανάκι πάραυτα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος! Χαρικα Μητσο! παντος εγω καθε 500 την λαδωνω και ειναι καλα πιστευω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 CBR 05 Η αγορά του μπορώ να πω πως προέκυψε... κατά τύχη . Αρχικά έψαχνα για δίχρονο 125 κυρίως για dt όμως δεν βρίκα κάτι αξιόλογο και έτσι άρχισα να κοιτάζω και τετράχρονα εντουράκια/μοταρντ χτ xr senda κλπ μέχρι που είδα την αγγελία με το cbr με τιμή 500ε , αμέσως πήγα και το είδα δούλευε "ρολόι" και αποφάσισα να το αγοράσω. Μηχανικά είναι άριστο το μόνο που χρειάζεται είναι κάτι μαζεματα στο φέρινγκ που είναι κάπως ταλαιπωριμένο. Δυστυχώς δεν μένω αθηνα ή κάπου κοντά και θα μπορέσω να έρθω σε κάποια συνάντηση . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 και μία ερώτηση "φοράει" κανείς στο CBRακι του pirelli mt75 ; Αν ναι ποια είναι οι γνώμη σας γι' αυτά ; Τώρα φοράει αυτά το δικό μου και είναι αρκετά "φρεσκα" άρα θα τα κρατήσω για πολύ καιρό ακομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 και μία ερώτηση "φοράει" κανείς στο CBRακι του pirelli mt75 ; Αν ναι ποια είναι οι γνώμη σας γι' αυτά ; Τώρα φοράει αυτά το δικό μου και είναι αρκετά "φρεσκα" άρα θα τα κρατήσω για πολύ καιρό ακομα. α εγω αυτα φοραω, τα εχω απο το καλοκαιρι περιπου! ειναι πολυ καλα λαστιχακια, με εμφαση περισσοτερο στην βροχη! αλλα εχουν πολυ καλο κρατημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Όνομα: Δημήτρης Μοτοσυκλέτα (Μini): CBR 2009 Χιλιόμετρα: 738.6 Βλάβες: Πότε να προλάβει να βγάλει, ούτε τα πρώτα 1000 χλμ. δεν έκανε ακόμα :D Γκάζι: Λίγο, αλλά καλούτσικο Φρένα: Πολύ καλά και αξιόπιστα Συμπεριφορά: Με άριστα το 10 του βάζω 8 για όσα έχω δει μέχρι τώρα, γιατί ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τομείς. http://imageshack.us/photo/my-images/35/917cy.jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 εισαι ωραιος! που εχετε παει ολοι? μαζευτείτε εδω παιδια!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πέτρος CBR 125 07 ( ή 06 ) carb Βλάβες: ποτε.. 8.600 Km Θελω λαστιχα... Billy εχεις KnN φιλτρο? (κανει τπτ χωρις εξατμιση ? ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 από τον paganinigr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Οχι μονο τα μαμα βαζω! πιστευω και καλυτερα! τι εννοείς χωρις εξάτμιση? Παρεπιπτώντος ξεχασα να το γραψω και το εβαλε ο Πετρος εγω μολις εκλεισα τις 23,000 χλμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Εγω που δεν ειμαι κατοχος αλλα θελω να γινω συντομα πιανομαι?? Και ενα μεγαλο μπραβο στον A7XBilly για την πρωτοβουλια!!Ωραιος!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω K&N φίλτρο με μαμά εξάτμιση. Κλάιν μάιν τίποτα δεν κάνει. 38.000χλμ(στα 33.000 την πήρα. :D) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 από τον Gelinos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Εγω που δεν ειμαι κατοχος αλλα θελω να γινω συντομα πιανομαι?? Και ενα μεγαλο μπραβο στον A7XBilly για την πρωτοβουλια!!Ωραιος!! Πιάνεσαι αμε!!!! χαχα να σε καλα Ανδρεα και χαρικα, Βασιλης!O alexone που σκατα ειναι? το cbr του ειναι ιστορικο, μονο λαδια του εχει αλλαξει και τιποτα αλλο, και δεν εχει κανει κιχ το εργαλειο!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 χαχαχαχα,, Εγώ σαν να θέλω τακάκια μου φαίνετε σιγά σιγά..... Πάντως καλά είναι όλα τα σέρβις να γίνονται στην ώρα τους και ας μην σου κάνει κίχ...Τώρα να μου πείς τέτοιες εποχές τέτοια λόγια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 χαχαχαχα,, Εγώ σαν να θέλω τακάκια μου φαίνετε σιγά σιγά..... Πάντως καλά είναι όλα τα σέρβις να γίνονται στην ώρα τους και ας μην σου κάνει κίχ...Τώρα να μου πείς τέτοιες εποχές τέτοια λόγια...... σιγα τις εποχες, το cbr σερβις στην αντιπροσωπία και ειναι 30 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KavalarhsFantasma 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) CBR 125 INJECTION 2008 Μοντελο 21.000 κλμ και ολα στους κοφτες και στη τσιτα μονιμως........δεν εχει βγαλει κιχ το κακομοιρο ΒΛΑΒΕΣ ..... ΚΑΜΜΙΑ Με εξατμιση Laser Deeptone και φιλτρο K&N Λαστιχα michellin pilot sporty πιο φαρδυ νουμερο....δεν τα συνιστω γλιστρανε Τελικες εχω δει σε λιγο κατηφορα μεχρι και 145 χλμ Σε ισωμα 120-130 Χιλιες κ χιλιες φορες καλυτερο απο παπακια....... και σε μπασιματα κ σε φρενα και σε μουρη :mB_kalo_e: Μονο κ μονο λαδια και κανα μπουζι που κ που......τιποτα αλλο .....δουλευει ρολοι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 από τον KavalarhsFantasma 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 χαίρομαι που δεν ακουω βλαβες... Τι λαστιχακια προτεινετε ? και ποσο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 ξεχασα να γραψω 2 προβληματακια! την μηχανη την πειρα μεταχειρισμενη, οποτε δεν ξερω τι ειχε κανει ο αλλος πανω σε αυτα! οποτε οταν την αγορασα αλλαξα τον διακοπτη της μανετας για το στοπ ειχε χαλασει! 20 κατι ευρω αντιπροσωπια! και απο το καλοκαιρι ο διακοπτης του ποδοφρενου αν και τον ρυθμισα δεν δουλευει οπως θα επρεπε! επισεις ο διακοπτης των μεγαλων φωτων κολαει απο την στιγμη που τον πειρα, ετσι αμα το παταω δεν επιστρεφει ή το παταω και δεν μενει πατημενος! οχι παντα, καμια φορα, και του βαζω σπρει για διακοπτες και γινεται καλυτερα! αυτα, δηλαδη οι διακοπτες μου εχουν θεματα, τωρα ισως να φταιει πως εδω εχει τρομερη υγρασια ολο τον χρονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 χαίρομαι που δεν ακουω βλαβες... Τι λαστιχακια προτεινετε ? και ποσο ? δεν το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα! εγω φοραω τα pirelli mt 75, τα οποια ειναι ποιο πολυ βροχινα, αλλα εχουν καλα κρατηματα και ζεστενονται γρηγορα! αν θελεις ποιο σπορταδικα κοιτας κατι αλλο! απλα τα cbr εχουν θεμα με το μπροστινο λαστιχο, γιατι εχει διαστηαση 80/90-17 και δεν υπαρχει απο τις εταιριες ελαστικων ως διασταση! αυτα που εχω βαλει εγω ειναι 90/80-17! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) οταν λεω ποσο ενοω λεφτα :lol: και εγω εχω θεμα με την μεγαλη σκαλα αλλα πρεπει να το ειχα ζορισει κουμπακι... μου δεν μενει πατημενο και πιστευω πως δεν φτιαχνει με σπρει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 από τον paganinigr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες