JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 R6άκια, σε κάποια φάση σε έψαχνα να σου κάνω δώρο την πάπια μου, αλλά δεν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Μικρά μικρά από την πίτα. Εμείς οι συντονισταράδες του mybike, είπαμε να πάμε ολίγο ΤΙ νωρίτερα για να ετοιμάσουμε το χώρο και τα διαδικαστικά με τα παιδιά του μαγαζιού. Έτσι, φτάσαμε γύρω στις 7:30 4τροχοι. Ο Ηλίας είχε έρθει με το σούπερ ντούπερ no abs no y/t, no no no no όχημά του που έγερνε λίγο από δεξιά (στη θέση του συνοδηγού είχε την πίτα) Προς έκπληξή μας, είδαμε μπαίνοντας ότι ήδη κάποιοι mybikάριοι είχαν καβατζάρει μια γωνιά στο μαγαζί. (XX1100,pappous βάτραχας κτλ) Ηλίας και Θάνος μες το άγχος για την διεξαγωγή της κοπής και της σωστής και με μεγάλη διαφάνεια κλήρωσης των επιπλέον δώρων που είχαμε. (εγώ στη καρακοσμάρα μου... χαΛΛΛΛαράααα ) ..και λόγω χαλαρότητας, τους έριχνα τις ιδέες για τον τρόπο κοπής και κλήρωσης για να τους βγάλω από το ψυχολογικά τέλμα που είχαν εισέλθει. (ειδικά ο Θάνος) Φτιάξαμε αριθμημένα χαρτάκια και ο καθείς έπαιρνε το νουμεράκι του μέσα από μια κανάτα που τα είχαμε ρίξει. Kανονίσαμε το parking των μπουφάνεν και των κρανώνε στο δίπλα χώρο κι όλα έβαιναν καλώς. Αφήσαμε να μαζευτούν κι οι τελευταίοι και κατά τις 10:15 είπαμε να ξεκινήσουμε την σφαγή της πίτας. Ο Θάνος ανέλαβε χρέη χασάπη, πήρε το κουζινομάχαιρο και άρχισε να σφάζει με τρεμάμενο χέρι μη και κάνει λάθος στη συμμετρία των κομματιώνε. Τα κατάφερε πάντως. Κάποια κομμάτια δεν ξεπέρασαν το διπλάσιο μέγεθος από κάποια άλλα. Επιτυχία λέμε Ετούτο το μαχαίρι εδώ που πήρε για να κόψει... έκοβε την πίτα σύμφωνα με την χάραξη της Δεσφίνας. Κάργα στροφιλίκι λέμε Όλα βέβαια πήγαιναν κατ' ευχήν, μέχρι που έκανε την εμφάνισή του το φλουρί στο κομμάτι της Βίκης (Lavazutra's girl friend) Μετά η υπόλοιπη μοιρασιά έγινε άρπα κόλλα μιας και μέχρι εκείνη την ώρα τα κομμάτια μοιραζόντουσαν με αριθμητική σειρά. (σύμφωνα με το νουμερο που είχε πάρει ο καθένας από την κανάτα. Στη συνέχεια, όποιος έπαιρνε κομμάτι, παρέδιδε το νουμεράκι του με γραμμένο στην πίσω πλευρά το νικ νέιμ του στο mybike και το χαρτάκι ξανάμπαινε στη κανάτα για την κλήρωση των δώρων. Σωστόοοος? (Eδώ να σημειώσω, πως μετά από ομόφωνη απόφαση των τριών μας, αποφασίσαμε να απέχουμε από την κλήρωση των δώρων για ευνόητους λόγους) Και κάπου εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι. Η ninja girl σάρωνε τα δώρα (μαζί με το φλουρί) Τα υπόλοιπα τα μοιράστηκαν παλιά και νέα μέλη του ΜΒ. Motopulover, fasarias, nikolakiss, Angelford, κλπ μέλη που συγχωρήστε με... μου διαφεύγουν) Μια δεύτερη πίτα έκανε την εμφάνισή της στο τραπέζι... ευγενική χορηγία του ζεύγους nikolasfmx και της συζύγου του προς τέρψιν των στομαχιώνε μας. Εδώ να πω πως και οι δύο πίτες ήταν πεντανόστιμες!!! Το φλουρί της δεύτερης πίτας πήγε στο γνωστό και μη εξαιρετέο γιεγιέ του mybike... alarm. Μαζί με το φλουρί της guest star πίτας πήρε και το ανάλογο δώρο (το τρίτο το μακρύτερο) Θα προτιμούσε βέβαια ένα καινούριο πλακόδισκο για το XR, αλλά δεν ξέραμε τίποτα για την πίτα αυτή κι έτσι δεν είχαμε προβλέψει έξτρα δώρα. Ε μετά... τα γνωστά. Μασαμπουκώσαμε, ήπιαμε, ήπιαμε, ξαναματαήπιαμε... και σιγά σιγά άρχισαν να αποχωρούν οι mybikers ένας μετά τον άλλον μέχρι που μείναμε τρεις κι ο κούκος. Εγώ, ο Ηλίας, ο Θάνος κι ο κούκος (ο μπυροσωλήνας που ήρθε κέρασμα στο τέλος) ) Αυτά έγιναν λοιπόν εψές το βράδυ στο Zoo. Ελπίζουμε όσοι ήρθαν να πέρασαν καλά. Καλή χρονιά να έχουμε και να την ξανακόψουμε και του χρόνου 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Μακάρι να μην νύσταζα να καθόμουν κι άλλο....!!! Τέλεια ήταν! PS: προσπαθώ να βρω ποιός είναι ο Σαββατογεννημένος, και εχθές βράδυ, όπως φεύγαμε, τσουπ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Μπράβο ρε παιδιά που περάσατε έτσι καλά. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 αν ανεβασετε αλλες φωτο ειναι ευκολο να βαλετε και το ονομα μελους πανω στον καθενα ??? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Εγώ έλεγα να βγάλουμε μια έξω, όλοι μαζί... αλλά με τέτοιο $%#Ρ#@κρύο, τι να βγάλεις...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Το φλουρί της δεύτερης πίτας πήγε στο γνωστό και μη εξαιρετέο γιεγιέ του mybike... alarm. Μαζί με το φλουρί της guest star πίτας πήρε και το ανάλογο δώρο (το τρίτο το μακρύτερο) Το δωρο του Στεφανου ηταν ενα κερασμα μπυρας απο μενα, τα δυο μας ομως καπου πιο ρομαντικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 χαρηκα πολυ που ξαναειδα πολλες γνωστες φατσες μαζεμενες και περασα πολυ ωραια. περισσοτερο χαρηκα που ειδα τον ταξιδευτη (νικο) και την ξενια που εχουν χαθει λιγο. τελεια η οργανωση και ναμαστε καλα να ξανακοψουμε πιτα του χρονου με περισσοτερο κοσμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Εγώ περίμενα να δω και κάποιους Αλέξανδρους που δεν ήρθανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Χαμός χτες το βράδυ. Το κρύο δεν πτόησε τους mybikers κι όταν έφτασα κατά τις 9:45 είδα να γίνεται κακός χαμός από μαλήτες αλιάδες. Ευχαριστούμε τους διαχειριστές για την διοργάνωση αλλά και τους χορηγούς για τα δώρα. σε όλους. Κέρδισα και μια θήκη για κινητό και δεν με χάλασε καθόλου. Άντε και του χρόνου παίδες. Υ.Γ. Αυτός ο Motolover, τί ρουφιανόπραμα είναι...? 4 φώτος με την μουτσούνα μου υπάρχουν εδώ μέσα και χωρίς να με έχει γνωρίσει ποτέ, πηγαίνοντας να πάρω το κομμάτι της πίτας με αναγνώρισε... απαπαπαπαπαπαπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ηταν περιεργα τα πραγματα, το ομολογω! Εκοψα ολοκληρη πιτα, τι ζιγκ ζαγκ εκανα, τι μικρα κομματια εκοψα, τι μεγαλα, πουθενα το τιμημενο το φλουρι... Το μαχαιρι μου δε το συναντησε πουθενα, ε μετα το μονο που εμενε να κανω ηταν να αρχισω να κοιταω περιεργα μπας και δω τπτ....αλλα ΠΟΥ να φανταστω τι εστι Βικυ;;;; Την επόμενη δοκίμασε: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Όντως ήταν super, και τελικά όποιος είπε ότι έπρεπε να φωράμε καρτελάκια με το όνομα/username μας, είχε δίκιο... από εκεί που καθόμουν μόνο όσους ήξερα, και γνώρισα τον apisteftos, και τον νικόλα fmx με την γυναίκα του -με την πολύ ωραία βασιλίπιτα-... από εκει που καθόσασταν στον καναπέ, δεν γνώρισα κανέναν... Δίσκολο να γίνουν γνωριμίες εκεί... :P δεν πειράζει, θα το κάνουμε την επόμενη φορά αυτό που είπαμε με τα καρτελάκια! όνομα, username, και την εικονα που εχουμε στο προφιλ μας! :lol: η βραδιά ήταν σούπερ, οι πίτες και οι δυο καταπληκτικές, έφαγα 3 κομμάτια!!! ένα τεράστιο μπράβο σε Ηλία, Θάνο, Αλεξ και σε όποιον άλλο συνέβαλε στην άψογη διοργάνωση της βραδιάς, και είχαν προβλέψει για τα πάντα! ακόμα και για κράνη, μπουφάν υπήρχε ξεχωριστός χώρος για την ασφαλή φύλαξη τους! να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε και του χρόνου! (βασικά και το Πάσχα με τίποτα αρνιά! ) highlight της βραδιάς, φυσικά Κώστας Motolover που πέρασε απο έναν εναν ξεχωριστά να μας γνωρίσει (και να πάρει και τις απουσίες, χαχχαχα!) Κώστα χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Η σερβιτόρα που τελικά κατάφερε να τα βγάλει πέρα με 50τόσους μαντραχαλάδες, και η κοπελα του Lava που τίναξε τη μπάνκα! Πρόλαβα και γνώρισα αρκετούς χτες και χάρηκα πολύ, θα ήθελα να μιλήσω και με τους υπόλοιπους αλλα μέσα σε τόσο κόσμο ηταν δύσκολο, δεν πειράζει, στην επόμενη συνάντηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Χαιρομαι πολυ που περασατε ωραια! Σας ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια! Αντε να ανοιξει ο καιρος μπας και καταφερουμε και καμια καλη εκδρομη! υ.γ. μικρε Νικολα, πριν λιγο εφαγα και το τελευταιο κομματι, να δωσεις ενα μπραβο στην γυναικα σου για την ωραια πιτα που εφτιαξε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Προδότη μικρέ Νικόλα γιαυτό λέγατε συνέχεια ότι η πίττα θάχει λευκή σοκολάτα ! Ούτε που δοκίμασα τίποτα. Στην άλλη βόλτα θα κεράσεις η θα φτιάξεις και θα φέρεις να φάμε. Διάλεξε. Υ.Γ. Ο Ηλίας να μας πεί από πού πήρε την πίττα γιατί ήταν καταπληκτική ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Χαιρομαι πολυ που περασατε ωραια! Σας ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια! Αντε να ανοιξει ο καιρος μπας και καταφερουμε και καμια καλη εκδρομη! υ.γ. μικρε Νικολα, πριν λιγο εφαγα και το τελευταιο κομματι, να δωσεις ενα μπραβο στην γυναικα σου για την ωραια πιτα που εφτιαξε! εμεινε και μεχρι σημερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Αφου πηρα πολλα ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Αφου πηρα πολλα ρε κοιτα να δεις!χαζοχιονιζει,εχει κρυο.....δεν φερνεις απο εδω οτι εμεινε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 εμεινε και μεχρι σημερα? κοιτα να δεις!χαζοχιονιζει,εχει κρυο.....δεν φερνεις απο εδω οτι εμεινε? Πες μου ΤΩΡΑ ομως ΤΙ πινεις;;;;;;;;;;; οχι τπτ αλλο, αλλα να ξερω αν ειναι να ερθω ή να μην ερθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 R6άκια, σε κάποια φάση σε έψαχνα να σου κάνω δώρο την πάπια μου, αλλά δεν.... Τί να την κάνω; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Πες μου ΤΩΡΑ ομως ΤΙ πινεις;;;;;;;;;;; οχι τπτ αλλο, αλλα να ξερω αν ειναι να ερθω ή να μην ερθω... ιακωβο μονοποικιλιακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Να πω κι εγώ με την σειρά μου για την καταπληκτική συνάντηση που είχαμε τελικά οι my bikers και το άψογο αποτέλεσμα που κατάφεραν τα παιδιά HLIAS, ΘΑΝΟΣ, ALX και όσοι ασχολήθηκαν με την προετοιμασία της γιορτής αυτής. Καλή χρονιά λοιπόν εύχομαι και εγώ με πολλά και καλά χιλιόμετρα σε όλους μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ...................... PS: προσπαθώ να βρω ποιός είναι ο Σαββατογεννημένος, και εχθές βράδυ, όπως φεύγαμε, τσουπ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ! Σου βρήκα δουλειά γι' απόψε. Κάτσε θυμήσου ποιοί είχατε μείνει, μπες στο προφίλ τους ένα προς ένα και σημείωνε ημερομηνίες. Μετά γύρνα το ημερολόγιο μερικές 10ετίες πίσω μέχρι τότε και τσουπ, θα προκύψει ο Σαββατογεννημένος. Εντελώς πληροφοριακά, εγώ είμαι Τετάρτη, άσε που είχα φύγει κιόλας..... :D ......................... Υ.Γ. Αυτός ο Motolover, τί ρουφιανόπραμα είναι...? 4 φώτος με την μουτσούνα μου υπάρχουν εδώ μέσα 4? εγώ από μία μόνο σε θυμόμουνα, μου έφτανε... και χωρίς να με έχει γνωρίσει ποτέ, πηγαίνοντας να πάρω το κομμάτι της πίτας με αναγνώρισε... απαπαπαπαπαπαπα.... Μικρός ήθελα να γίνω Σερίφης..... Ονόματα ξεχνάω, φάτσες ποτές. Όποτε θες, πέρνα να συμπληρώσουμε και τον...... φάκελό σου, λείπουν κάτι στοιχεία...... ................................... highlight της βραδιάς, ένα περίεργο πράμα, από μικρός που με θυμάμαι highlight γινόμουνα πάντα :greece: φυσικά Κώστας Motolover που πέρασε απο έναν εναν ξεχωριστά να μας γνωρίσει (και να πάρει και τις απουσίες, χαχχαχα!) Αμ τί νόμιζες? Μόνο εσύ είσαι απίστευτος? Κώστα χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Κι εγώ φιλαράκι. Αν δεν έκανα έτσι, αποκλείεται (πάλι) να γνωριζόμουνα με κάποιους που δεν έχω πετύχει. ................................. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ενημέρωση: Ο Jimijo, νομίζω δουλεύει τέτοιες ώρες, οπότε φωτογραφίες το βράδυ που θα πάει σπίτι του! ................... Δε βλέπωωωωω φωωωωωωςςςς. :knuppel2: B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ιδού κύριες και κύριοι το κοπή το πίτα σε φώτο Τα σχόλια δικά σας ......................παιδιά και του χρόνου με υγειά πάνω από όλα και όρθιοι να'μαστε γερή και δυνατή . 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες