xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 dunlop roadsmart δοκιμαστικαν και ειναι ΤΡΕΝΟ, go pro επισης εγινε δοκιμαστικη ληψη ποσες ακομα λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Roadsmart II μπηκανε. Αναρτησεις ρυθμιστηκανε. Κουρεμα-ξυρισμα εντος της εβδομαδος και ειμαστε ετοιμοι... Θα ξυρίσουμε και πουλόβερ-παντελόνι θείε Μήτσο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Λίγες, πολύ λίγες........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 παρα πολυ λιγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 στρίφταρέ το το τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 κάτι πήρε το αυτάκι μου για απεργία των βενζινάδικων στην Ιταλία Σάββατο και Κυριακή 4 και 5 Αυγούστου... Αν είναι έτσι εκτός του ότι την πούλεψα εγώ γιατί παίζει να μην προλάβω να φτάσω καν στο ξενοδοχείο, την πουλέψαμε και όλοι μας γιατί την Κυριακή θα αναγκαστούμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Πάρε καλού κακού μαζί σου ένα σκηνάκι εξτρατειας 4-5 μερίδες ξηρά τροφή και 2 λίτρα νερό. Ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστείς να καταλύσεις τελικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Μιχαλλη, Η αυστρια ειναι στα 85χλμ οποτε δυσκολα να μεινουμε. Το πολυ πολυ να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα και να παμε Insbrouck την Κυριακη οποτε δευτερα που θα επαναλειτουργησουν τα βενζιναδικα ξεκιναμε τις Ιταλικες εξορμησεις. Βεβαια η απεργια των βενζιναδικων μου αλλαζει και μενα τα σχεδια καπως... Θα δουμε πως θα γινει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Μιχαλλη, Η αυστρια ειναι στα 85χλμ οποτε δυσκολα να μεινουμε. Το πολυ πολυ να αλλαξουμε λιγο το προγραμμα και να παμε Insbrouck την Κυριακη οποτε δευτερα που θα επαναλειτουργησουν τα βενζιναδικα ξεκιναμε τις Ιταλικες εξορμησεις. Βεβαια η απεργια των βενζιναδικων μου αλλαζει και μενα τα σχεδια καπως... Θα δουμε πως θα γινει... Από την Βενετία μέχρι το ξενοδοχείο είναι 210-240 χιλιόμετρα. Οπότε γεμάτος να έχεις βγει απο το πλοίο, θα έχω φτάσει με αναθυμιάσεις στο ξενοδοχείο! Πως θα πάω μέχρι Αυστρία; Πάρε καλού κακού μαζί σου ένα σκηνάκι εξτρατειας 4-5 μερίδες ξηρά τροφή και 2 λίτρα νερό. Ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστείς να καταλύσεις τελικά Χτυπάς τον άλλον όταν είναι κάτω... ρεμάλι!!! Την επόμενη φορά που θα σε δω θα το θυμάμαι... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Καλα ρε, ουτε 200χλμ αυτονομια δεν εχεις??????? Tragic η κατασταση δηλαδη. Ενταξει θα εχεται τανκερ μαζι σας (Varadero, GS κτλ ) μπορεις να κανεις μια τραμπα on the road... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Μη μασάς αγόρι μου μαζί θα μείνουμε από καύσιμα !!! Αν φτάσω ξενοδοχείο θα έχω καταρίψει κάθε ρεκόρ αυτονομίας λέμε !!! Άρχισε η περιπέτεια !!! Πόσες και σήμερα μωρέεεεεεεε;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Καλα ρε, ουτε 200χλμ αυτονομια δεν εχεις??????? Tragic η κατασταση δηλαδη. Ενταξει θα εχεται τανκερ μαζι σας (Varadero, GS κτλ ) μπορεις να κανεις μια τραμπα on the road... Έχω 200 κάτι χιλιόμετρα... Ίσα ίσα για το ξενοδοχείο δηλαδή. Μη μασάς αγόρι μου μαζί θα μείνουμε από καύσιμα !!! Αν φτάσω ξενοδοχείο θα έχω καταρίψει κάθε ρεκόρ αυτονομίας λέμε !!! Άρχισε η περιπέτεια !!! Πόσες και σήμερα μωρέεεεεεεε;;;;;; Τι αυτονομία έχεις συνήθως; Εσύ μπορείς να βάλεις και κάτω από την σέλα κανά 2-3 λίτρα βενζίνη χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά είναι απλά ένα ενδεχόμενο που το είδαμε και οφείλαμε να σας ειδοποιήσουμε. Μπορεί εντέλει να έχει ανα τακτά διαστήματα κάποια ανοιχτά βενζινάδικα ή ακόμα και επιστρατευμένα. Είναι φουλ τουριστική περιοχή όποτε λογικά θα έχουν προβλέψει. Καλή διάθεση θέλει και αίσθηση περιπέτειας. Θα το αντιμετωπίσουμε. Για μια μέρα είναι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2012 από τον vittorio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Γι'αυτό ο παλιός έχει πάρει bandit 1250, τουλάχιστον 320 χλμ αυτονομία μέχρι τη ρεζέρβα γατάκια :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Έχω 200 κάτι χιλιόμετρα... Ίσα ίσα για το ξενοδοχείο δηλαδή. Τι αυτονομία έχεις συνήθως; Εσύ μπορείς να βάλεις και κάτω από την σέλα κανά 2-3 λίτρα βενζίνη χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι... Μπορώ άνετα να βάλω κάμποσα αλλά έλεγα κάτω από τη σέλα να βάλω κανένα εργαλείο μή και χρειαστώ κάτι εκεί στα βουνά. Τώρα υπάρχει αλλαγή πλάνου βέβαια όπως και αλλαγή από το γρήγορο variator στο μαμίσιο μια και με το γρήγορο δεν έχει πάνω απο 180 χλμ με τίποτα όμως. Με το μαμά που θα βάλω τελικά έχει 210 - 240 ανάλογα με το χέρι και τη διαδρομή όμως. ΄πως και να έχει οριακά θα είναι τα πράγματα! Αν όμως δε πάρω εργαλεία μαζί μου θα βολέψω όλους τους διψασμένους με τους χώρους που έχω !!! άσχετο ποιός είναι από Λάρισα ώστε να μπορέσω να μιλήσω μαζί του για να τον βρώ όταν θα φεύγουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 ζηλέυω ρε παλιόπαιδα!!! γουστάρω τρελά αυτές τις συζητήσεις (περι αυτονομίας, βροχής, λάστιχου κτλ κτλ) πριν το ταξίδι!!! να είστε πάντα καλά, να περάσετε υπεροχα και χαρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ημέρες!!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Μιχάλη, στο ξαναλέω. Αν πηγαίνεις νορμάλ (κάτω από 130 που έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να πιάνετε τέτοιες ταχύτητες στην Ιταλία), θα σε βγάλει. Αλλά πρέπει να είσαι φούλ όταν κατεβαίνεις από το πλοίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γι'αυτό ο παλιός έχει πάρει bandit 1250, τουλάχιστον 320 χλμ αυτονομία μέχρι τη ρεζέρβα γατάκια :crazy: Θειο μητσο θε με δωσεις λιγο βενζινα αμα με τελειωσει ??? :crazy: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2012 από τον stef64 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Θειο μητσο θε με δωσεις λιγο βενζινα αμα με τελειωσει ??? Ακόμα καλύτερα σου δίνω όλο το μηχανάκι αν θες ανταλλαγή και θα αναλάβω το ρίσκο να μείνω εγώ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Ακόμα καλύτερα σου δίνω όλο το μηχανάκι αν θες ανταλλαγή και θα αναλάβω το ρίσκο να μείνω εγώ ... Φιλευσπλαχνος και μεγαλοθυμος οπως παντα - Ευγε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Κύριοι, από σήμερα το πρωί στις 7:30 σας έχει σταλεί ενημερωτικό e-mail. Διαβάστε το, και μην ανησυχείτε (πολύ). Σας έχουμε ετοιμάσει και εναλλακτική διαδρομή που κατεβάζει τα χιλιόμετρα από 265 στα 210, από αυτοκινητόδρομο για κάνετε οικονομία οι "μη προνομιούχοι". Προσωπικά πιο πολύ με ανησυχεί το πόσοι θα έρθουν χωρίς αδιάβροχα, παρά τις 17 μέχρι τώρα ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Κύριοι, από σήμερα το πρωί στις 7:30 σας έχει σταλεί ενημερωτικό e-mail. Διαβάστε το, και μην ανησυχείτε (πολύ). Σας έχουμε ετοιμάσει και εναλλακτική διαδρομή που κατεβάζει τα χιλιόμετρα από 265 στα 210, από αυτοκινητόδρομο για κάνετε οικονομία οι "μη προνομιούχοι". Προσωπικά πιο πολύ με ανησυχεί το πόσοι θα έρθουν χωρίς αδιάβροχα, παρά τις 17 μέχρι τώρα ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις. Δικό τους πρόβλημα Παναγιώτη... Τα έχουμε πει και ξαναπεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Παναγιωτη, εκανες υπενθυνιση για αδιαβροχα???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Παναγιωτη, εκανες υπενθυνιση για αδιαβροχα???? Ναι ρε είναι στην παράγραφο κάτω από αυτήν που λέει να μην ξεχάσουμε να φέρουμε αδιάβροχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Ναι ρε είναι στην παράγραφο κάτω από αυτήν που λέει να μην ξεχάσουμε να φέρουμε αδιάβροχα! A ενταξει δεν το ειχα προσεξει. Διαβαζα κατι για αδιαβροχα και μου διεφυγε. ευχαριστω Μιχαλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες