Jump to content
john620

το νεο μου χωματερο...

Recommended Posts

4 μηνες....

τοσο κρατησε μονο η συμβιωση με το "σχολειο" KDX

μου εμαθε πολλα, με εβαλε στα πρωτα μου χωματα-μονοπατια-πιστακια-εντουροβολτες με αξιοπρεπεστατο τροπο χωρις να με αφησει ποτε πουθενα...

η δυναμη του και η αναρτησεις του περισσοτερο ηταν αυτα που εβλεπα οτι δεν μπορουν να ακολουθησουν πλεον τον ογκο μου και ταλαιπωρουσα ασκοπα και το μηχανακι...

ηθελα κατι σε 4Τ ποιο δυνατο με καλυτερο στησιμο και πλαισιο και μεσα στις λιγες μερες που ειχα να ψαξω βρηκα τα 3 καλυτερα μηχανακια με βαση την τιμη.

ενα XR 600 του 96

ενα ΚΤΜ 620 enduro του 99

και αν και 2Τ ενα crm 250 του 96

το XR ηθελε καποια μαζεματα αλλα με απετρεψαν ποιο πολυ οι συμβατικες αναρτησεις του και το "παλιο" παρουσιαστικο του...

το crm που το ειδα σε εμπορο ηταν πραγματικα ισως το καλυτερο αν και τσιμπημενο στην τιμη αλλα ειπαμε... προτεραιοτητα ειχε το 4Τ...

η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα το ΚΤΜ ειπα απο μεσα μου τσαμπα τα χλμ και οι βενζινες....

με ιδιοκτητη deathα, λιγο τσιγκουνη και πατεντιαρη, που ισως δικαιολογειται λογω της κρισης και της ανεχειας , και με χωρις γουστο... αλλα δεν θα τον παντρευτουμε κι'ολας :)

το πρωτο τεστ το περασε μολις πηρε μπρος με την 2η προσπαθεια και το δευτερο τεστ μολις το καβαλησα μεσα στο χωραφι...

αυτο ηταν! αυτο το μηχανημα ειναι κομμενο και ραμμενο στα κυβικα μου!

δυναμη-αναρτησεις ετσι οπως τα ηθελα λαστιχα χωματινα καινουργια-εξατμηση Remus-φιλτρο twinair καινουργιο-φρενα οκ-ρουλεμαν οκ-λαδια,φιλτρα αλλαγμενα πλαστικα μαυρα-μπροστινο φτερο απο 02' 640 και τα απολυτως απαραιτητα μονο πανω στο μηχανακι....

μεχρι στιγμης εχω αλλαξει μια σαμπρελα μπροστα και μια σπασμενη βιδα-ρεγουλατορο πισω στο ψαλιδι.

καθαρισμα-λυπανση την αλυσιδα και γραναζια και 2 κολιεδες στο κυκλωμα του νερου....

πλυσιμο και περασμα σιλικονη παντου

θελει καποια στιγμη σερβις στο μπροστινο, ενα συνεμπλοκ στο μοχλικο που πεζει λιγο, μια ντιζα συμπλεκτη και απο εμφανιση πρεπει να μπουν καλαμιδες στο μπροστινο,hand-guards ,ενα φαναρι στην μασκα για να φυγει αυτο το απαισιο 2πλοφαναρο... και πολλα αυτοκολλητα!!!!

προς το παρων ειναι ετσι

img1416n.jpg

img1419k.jpg

img1420i.jpg

img1410o.jpg

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλολάσπωτο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιο(ς)!!! Όντως το φανάρι θέλει αλλαγή... Κατά τα άλλα πανέμορφο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοριζικο το θεριο Γιαννη! Δεν σε βλεπαμε που δεν σε βλεπαμε, τωρα να σε ξεχασουμε τελειως στις βολτες μας δηλαδη ε; :P

Για μασκα κοιτα εδω!http://www.ebay.co.uk/itm/Bike-Motorcycle-Raider-Fairing-Headlight-Black-HLURAIBLK-/140658254749?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item20bfe2a39d#ht_2053wt_952

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To XR600R ειναι αρκουδιαρικο για εντουραδα, οχι οτι δεν κανει αλλα η γεωμετρια του δεν ειναι τοσο γρηγορη και εχει βαρια αισθηση, θα σε δυσκολευε στα σφιχτα κομματια που θελουν ευελιξια, εχει ροπαρα απο το ρελαντι μεν αλλα δεν κανεις τοσο παιχνιδι με αλλαγες ταχυτητων σε σχεση με ενα εντουρο λιγοτερων κυβικων και πιο υψιλοροπου κινητηρα, το 600 το συστηνω πιο πολυ για μεγαλες χωματοαποστασεις που θα μπορεις να το πας γρηγορα, αλλωστε η Honda το εβγαλε για αγωνες Baja που ειναι 1000 μιλια, χωμα,ταχυτητα,αντοχη.

Το ΚαΤεΜι το βλεπω πιο ωραια στημενο για τη δουλεια που το θελεις, Καλοριζικο και να ναι απροβληματιστο.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω...

Δεν σε βλεπαμε που δεν σε βλεπαμε, τωρα να σε ξεχασουμε τελειως στις βολτες μας δηλαδη ε; :P

τι εννοεις??? αφου εκει ειμαι παντα...

@ Ninjatasos ναι το ειχα στο μυαλο μου αυτο με το XR ...

το συγκεκριμενο 620 ειναι ποιο all around μηχανακι με καποιον αναβατη που εχει την δυναμη να το κουμανταρει και ποιο ελαφρυ απο σχεδον ολα στην κατηγορια του.... 122 κιλα κενο ... βγαλε και κατι φλας-φαναρι πισω-κοντερ-ντιζα και σιδερενιες βασεις για τα peg πισω ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εννοεις??? αφου εκει ειμαι παντα...

Eκει, αλλα κανα χιλιομετρο πιο μπροστα απο εμας τους κουλους! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και καλολασποτο :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΜΑΝ!!!!!

Τι να αφνιο ρα????

Αυτο ειναι Οδοστρωτηρας.

Οχι οχι .αυτο ειναι.............κομπρεσερ!

Ναι αλλα ειναι βασικα ..........ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!!!

Το βρηκα ειναι......ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ!

Καλογκαζωτο Johnαρα ,καντα ολα ισωμα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο, καλολάσπωτο.

Το'χει φίλος απο....καινούργιο του'96, σε λευκό, και είναι ενα καταπληκτικό μηχάνημα.

Μαθαίνεις τι εστί ανάρτηση και τι εστί κλίση σε στροφή απάνω του. Ακόμη και τώρα ''ντροπιάζει'' πολλά... :banned:

Κρρρρρραδασμοί με το τσουβάλι και απόκριση παντού.

Τσέκαρε την ένωση αντλίας νερού να δεις αν χάνει και σφίχτην.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο εργαλειο,να το χαρεις οσο μπορεις. :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον dominatoras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:

Με γειές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουκλί είναι (αν εξαιρέσεις το φανάρι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:

Καλόβολτο, καλολάσπωτο, καλοαπογείωτο (γιατί θα πετάς από δω και μπρος...τη βλέπω τη δουλειά...! :spiteful: ) και ..... πότε θα με πας βόλτα?????!!!! :rolleyes::grin:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειές με γειές... Καλορίζικο και καλολάσπωτο! Το φανάρι θέλει οπωσδήποτε αλλαγή! Χαλάει όλη την εικόνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες ρε τρελέ, άντε να δούμε αν φοβάται ο Γιάννης το θεριό ή το θεριό τον Γιάννη στην τελική!

Πες μου ότι θα επενδύσεις χρόνο ώστε να συνιθίσεις να το βάζεις μπρος με το αριστερό, μην αρχίζουμε τις φλωριές με το καλημέρα.....

ΑΜΑΝ!!!!!

Τι να αφνιο ρα????

Αυτο ειναι Οδοστρωτηρας.

Οχι οχι .αυτο ειναι.............κομπρεσερ!

Ναι αλλα ειναι βασικα ..........ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!!!

Το βρηκα ειναι......ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ!

Ρε χαζάδι αυτό το εργαλείο υπάρχει αλλά δεν ξέρω πως ονομάζεται στην ελληνική..... :tooth:

Reversible_Plate_Compactor_MS330_NEW_2005.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πες μου ότι θα επενδύσεις χρόνο ώστε να συνιθίσεις να το βάζεις μπρος με το αριστερό, μην αρχίζουμε τις φλωριές με το καλημέρα.....

εχω κανει τετρακεφαλο σου λεωωωωωωω :crazy:

@ vaelsod .... θα στο δωσω βολτα βρε... αν καταφερεις και κατεβασεις με το βαρος σου την μανιβελα... τοτε χαρισμα σου! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοριζικο το θεριο Γιαννη! Δεν σε βλεπαμε που δεν σε βλεπαμε, τωρα να σε ξεχασουμε τελειως στις βολτες μας δηλαδη ε; :P

Για μασκα κοιτα εδω!http://www.ebay.co.u...d#ht_2053wt_952

πολυ μ'αρεσει !!!

δεν εχω ομως παρε-δωσε με ebay...

ειχα ενα φιλαρακι που μου εκανε αγορες αλλα εφυγε Λονδινο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ μ'αρεσει !!!

δεν εχω ομως παρε-δωσε με ebay...

ειχα ενα φιλαρακι που μου εκανε αγορες αλλα εφυγε Λονδινο...

Αν σου αρέσει υπάρχει το μαύρο μοντέλο αυτής της μάσκας το οποίο παραγγέλθηκε κατά λάθος αντί για το άσπρο στα €65 + ΦΠΑ. Είναι Moose Racing, κατασκευής Polisport, με δύο προβολείς μεταλλικούς με γυάλινο κάλυμμα 55W και αρκετά στιβαρή κατασκευή. Πιάνει στα καλάμια με λάστιχα οπότε είναι universal. Εχει και προστατευτικό τζαμάκι από πολυκαρβονικό.

Εγώ περιμένω τώρα το άσπρο για το καναρίνι μου. :mB_kalo_e:

moose-racing-species-headlight-honda-crf.jpg

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αργά ή γρήγορα, όλοι ΚΤΜ γατάκια :P

Καλορίζικο και καλολάσπωτο. Βόλτα παίζει? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω για λευκο παω μαλλον Ευγενιε...

εχω σκεφτει να ντυσω τα πισω πλαινα λευκα με ασπρες καλλαμιδες και ασπρη μασκα....

Καλορίζικο και καλολάσπωτο. Βόλτα παίζει? :D

ειπαμε... οποιος το βαλει μπρος το πηρε.... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω για λευκο παω μαλλον Ευγενιε...

εχω σκεφτει να ντυσω τα πισω πλαινα λευκα με ασπρες καλλαμιδες και ασπρη μασκα....

ειπαμε... οποιος το βαλει μπρος το πηρε.... :peep:

Άσε ψηλέ, έχουμε χτίσει πόδι εδώ πέρα με το μπασταρδάκι το exc :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε ψηλέ, έχουμε χτίσει πόδι εδώ πέρα με το μπασταρδάκι το exc :D

Λάθος πόδι ψηλέ έχεις χτίσει..... :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα