Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Καλησπέρα παίδες. Τα φώτα σας παρακαλώ. Σκέφτομαι να βάλω θερμενόμενα grips στο gsr μου. Γνωρίζετε να μου πείτε αν γενικότερα αξίζουν τον κόπο για γυμνή μηχανή χωρίς χούφτες; Πρέπει να προσέξω κάτι προκειμένου να επιλέξω ποιες θα πάρω; Ακόμα, πρέπει να τοποθετηθούν σε ηλεκτρολόγο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 νομιζω οτι μπορεις να τα τοποθετησεις σε συνεργειο.δεν χρειαζεται αποκλειστικα ηλεκτρολογο.τουλαχιστον φιλος μου τα τοποθετησε σε συνεργειο. απο εκει κ περα δεν γνωριζω κατι περαιτερω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Τοποθετήσεις γκριπς και ηλεκτρολογικές εφαρμογές "Ο Παναής". Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση - Εχεμύθεια. Τιμές φιλικές..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Τοποθετήσεις γκριπς και ηλεκτρολογικές εφαρμογές "Ο Παναής". Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση - Εχεμύθεια. Τιμές φιλικές..... :P χαχαχα καλός μάστορας φαίνεται... δίνει και εγγύηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Το όνομα είναι εγγύηση από μόνο του ρε................ PS: Πέρνα απόψε από την λέσχη να το συζητήσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχω θερμαινομενα στο gs απ τη μανα του αλλα γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει να ασχοληθεις να τα βαλεις στο gsr κανουνε δουλεια ΜΟΝΟ στους 10 με 15 βαθμους και ΜΟΝΟ μεσα στην πολη, για τις υπολοιπες συνθηκες ειναι αχρηστα και χρειαζεται ετσι κι αλλιως γαντι βεβαια δεν ξερω ....μπορει επειδη ειναι της BMW τα θερμαινομενα μου να ειναι μαπα το καρπουζι κ γι αυτο να μην κανουνε δουλεια Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 εχω θερμαινομενα στο gs απ τη μανα του αλλα γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει να ασχοληθεις να τα βαλεις στο gsr κανουνε δουλεια ΜΟΝΟ στους 10 με 15 βαθμους και ΜΟΝΟ μεσα στην πολη, για τις υπολοιπες συνθηκες ειναι αχρηστα και χρειαζεται ετσι κι αλλιως γαντι βεβαια δεν ξερω ....μπορει επειδη ειναι της BMW τα θερμαινομενα μου να ειναι μαπα το καρπουζι κ γι αυτο να μην κανουνε δουλεια Μα με γάντια θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Στις θερμοκρασίες 10 βαθμών και πάνω δεν τα χρειάζομαι καν αφού τα γάντια κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μα με γάντια θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Στις θερμοκρασίες 10 βαθμών και πάνω δεν τα χρειάζομαι καν αφού τα γάντια κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. μαλιστα εγω με χειμωνιατικα γαντια φιλε Μιχαλη και με τα θερμαινομενα στην δυνατη σκαλα δεν αισθανομαι καν τη ζεστη του γκριπ κατω απ το γαντι ...και εχω και χουφτες ,ετσι? ειτε ανοιχτα ειτε κλειστα μου φαινεται το ιδιο κ στο τελος τα κλεινω για να μην καιω κ τσαμπα ρευμα γνωμη μου παντα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Μάλλον δεν δουλεύουν σωστά Χάμπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) μαλιστα εγω με χειμωνιατικα γαντια φιλε Μιχαλη και με τα θερμαινομενα στην δυνατη σκαλα δεν αισθανομαι καν τη ζεστη του γκριπ κατω απ το γαντι ...και εχω και χουφτες ,ετσι? ειτε ανοιχτα ειτε κλειστα μου φαινεται το ιδιο κ στο τελος τα κλεινω για να μην καιω κ τσαμπα ρευμα γνωμη μου παντα Με χειμωνιάτικα γάντια και στην δεύτερη σκάλα 45% αισθάνομαι μια ελαφριά ζεστουλα στα σημεία που ακουμπάει το γάντι στα γκριπ, στην τρίτη σκάλα και 70% ένα ελαφρύ καψιματακι όχι ενοχλητικό διαπερνάει τα γάντια, στην τέταρτη σκάλα 100% δεν έχει τύχει να τα χρησιμοποιήσω ακόμα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σημειωτέων ότι έχω και χούφτες στο ζωντανό Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Τα δικά μου μαμά BMW μια χαρά δουλειά κάνουν πάντα σε συνδιασμό με γάντια. Βέβαια ακόμα κι έτσι το κρύο το νιώθω αφού δείκτης μέσος και στα δύο χέρια είναι στις μανέτες, το χέρι μισό κρύο μισό ζεστό σαν να λέμε... Αν μπορούν να συνδυαστούν με χούφτες θα είναι ό,τι καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Αν μπορούν να συνδυαστούν με χούφτες θα είναι ό,τι καλύτερο. Θα βάλεις? Αν βάλεις θέλω να τις δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Θα βάλεις? Αν βάλεις θέλω να τις δω E όχι και χούφτες στο gsr... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τα δικά μου μαμά BMW μια χαρά δουλειά κάνουν πάντα σε συνδιασμό με γάντια. Βέβαια ακόμα κι έτσι το κρύο το νιώθω αφού δείκτης μέσος και στα δύο χέρια είναι στις μανέτες, το χέρι μισό κρύο μισό ζεστό σαν να λέμε... Αν μπορούν να συνδυαστούν με χούφτες θα είναι ό,τι καλύτερο. Γιατί δεν βάζεις στις μανέτες το μαξιλαράκι που της τυλίγει? E όχι και χούφτες στο gsr... Ε είπαμε μετά θα είναι αίσχος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Γιατί δεν βάζεις στις μανέτες το μαξιλαράκι που της τυλίγει? Γιατί?Για να μην κρυώνουν οι μανέτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Γιατί?Για να μην κρυώνουν οι μανέτες? Εννοείτε. Αν κρυώνουν οι μανέτες θα κρυώνει και ο δείκτης του. Αυτός με την σειρά του θα μεταφέρει το κρύο και στο υπόλοιπο χέρι που δεν θα ακουμπάει το γκρίπ...xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Εννοείτε. Αν κρυώνουν οι μανέτες θα κρυώνει και ο δείκτης του. Αυτός με την σειρά του θα μεταφέρει το κρύο και στο υπόλοιπο χέρι που δεν θα ακουμπάει το γκρίπ...xD Το κρύο δεν είναι από τις μανέτες αλλά από τον αέρα που τρώει το χέρι στο πάνω μέρος. Από μέσα ζεστό από έξω κρύο, ειδικά τα δύο δάχτυλα που είναι εκτός γκριπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 E όχι και χούφτες στο gsr... Ναι γιατί θερμαινόμενα grip στο GSR... Είναι καθημερινό φαινόμενο... Όλοι έχουν... χαχαχαχαχαχαχαχα Μιχάλη, αν βάλεις θερμαινόμενα, να τι θα κάνω στο μηχανάκι σου την επόμενη φορά που θα το δω: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad1 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Ποια μαρκα θεωρειται καλη? Απο που τις αγοραζουμε και ποσο κοστιζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Τοποθετήσεις γκριπς και ηλεκτρολογικές εφαρμογές "Ο Παναής". Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση - Εχεμύθεια. Τιμές φιλικές..... :P Φιλική συμμετοχή "Ο Κωστής" Καπουτσίνο-Πολύμετρο-και σχόλια επι του "Ο Παναής" Ποια μαρκα θεωρειται καλη? Απο που τις αγοραζουμε και ποσο κοστιζουν? Εγώ έχω πάρει απο Internetik για το Varadero μου, αμα τα ξαναβρώ θα ποστάρω την διεύθυνση. Πάντως τα Daytona είναι πολύ καλά τα έχω στο σκουτεράκι. Αυγουλάκια ψήνεις στα grip. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Μιχαλη παρτα απο εδω και πηγαινε να σου τα περασει ο Παναγιωτης. Θα σου πει αυτος το γιατι. Εγω τα δικα μου τα εβαλα σε λειτουργια προχτες το απογευμα αλλα ακομα δεν τα δουλεψα σε πραγματικες συνθηκες. Μονο που τα δικα μου θα δουλευουν με διακοπτη ον-οφ και λειτουργια στο 100% Εντυπωσεις σε λιγες μερες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Με πείσατε ωρέ σύντροχοι! θα τα βάλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Με πείσατε ωρέ σύντροχοι! θα τα βάλω! Βάλε το workshop manual σε στικάκι και έλα....... Θα σε "γδάρω"................ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Χά το βρήκα και μάλιστα έχει και δωράκι λέει δωρεάν προστατευτικό αυτοκόλλητο για ρεζερβουάρ http://www.ebay.co.uk/itm/R-G-Heated-Hot-Grips-BMW-R100-RS-/320766573306?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4aaf2d7afa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Δεν είναι από τον ίδιο που τα είχαμε πάρει Κώστα, αλλά φαίνονται να είναι τα ίδια. Αυτά τα δίνει για BMW, δεν ξέρω όμως αν κάνουν για το Σουτζούκι στην διάμετρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες