middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Κι εγώ πώς και τι το περιμένω. Θα το αγοράσω το 2018 μεταχείρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Κι εγώ πώς και τι το περιμένω. Θα το αγοράσω το 2018 μεταχείρω! Ξεχναω ακομα και το παλιο Υαμαπα ,που το βλεπω καθε φορα και μου τρεχουν τα σαλια και το εχω κρυφο καημο να το παρω μεταχειρο. Ειναι κορυφη το ατιμο, Αλλα 390 ψηλοφτερο με νορμαλ τιμη κουτα,και πολιτικη συντηρηση??? ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) και τα χαλκινα καταθεση.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 από τον panos1995 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 haters gonna hate :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 hahahahahahahahahahahahahahah γελαωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 hahahahahahahahahahahahahahah γελαωω \ γτ ρε φιλε δε σ αρεσε το μηχ μηχ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Για οποιον ενδιαφερεται να τα αποτελεσματα του 305cc : http://www.thumpertalk.com/topic/1040989-the-crf305l-owners-thread/page-24#entry11087502 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Για οποιον ενδιαφερεται να τα αποτελεσματα του 305cc : http://www.thumperta...4#entry11087502 ειλικρινα το να πας να φτιαξεις αυτο το μηχανακι για μενα ειναι ανοησια.Αν ποτε παθει κατι τοτε καλως αλλα ειναι ολοκαινουργιο και δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να το πειραξεις.Αντε να βαλεις καμμια εξατμιση και κανα φιλτρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δηλαδη 305 κυβικα + αλλα ειναι οσο ενα wr250r με φιλτρο-εξατμιση-προγραμμα περι τα 27 αλογα, ενω το Γιαμαχακι, με BBkit της Athena παει γυρω στα 31. Δεν εχω ιδεα τι παιζει μετα τα κιλα και τις καμπυλες, αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα εντυπωσιακο το νουμερο του Χονδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δηλαδη 305 κυβικα + αλλα ειναι οσο ενα wr250r με φιλτρο-εξατμιση-προγραμμα περι τα 27 αλογα, ενω το Γιαμαχακι, με BBkit της Athena παει γυρω στα 31. Δεν εχω ιδεα τι παιζει μετα τα κιλα και τις καμπυλες, αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα εντυπωσιακο το νουμερο του Χονδα... Για honda καλα ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δηλαδη 305 κυβικα + αλλα ειναι οσο ενα wr250r με φιλτρο-εξατμιση-προγραμμα περι τα 27 αλογα, ενω το Γιαμαχακι, με BBkit της Athena παει γυρω στα 31. Δεν εχω ιδεα τι παιζει μετα τα κιλα και τις καμπυλες, αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα εντυπωσιακο το νουμερο του Χονδα... βαλε και την τιμη αποκτησης στο ερωτημα σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δηλαδη 305 κυβικα + αλλα ειναι οσο ενα wr250r με φιλτρο-εξατμιση-προγραμμα περι τα 27 αλογα, ενω το Γιαμαχακι, με BBkit της Athena παει γυρω στα 31. Δεν εχω ιδεα τι παιζει μετα τα κιλα και τις καμπυλες, αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα εντυπωσιακο το νουμερο του Χονδα... Νομιζω οτι στο ενα μιλαει για 27 τροχο γιατι αποκλειεται με ολα αυτα να παιρνει μονο 4 αλογα ενω στο αλλο μιλας για στροφαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Νομιζω οτι στο ενα μιλαει για 27 τροχο γιατι αποκλειεται με ολα αυτα να παιρνει μονο 4 αλογα ενω στο αλλο μιλας για στροφαλο Αν και δεν καταλαβα πολυ καλα τι μου ειπες, νομιζω ολα τροχο ειναι. Και οι δυναμομετρησεις που ειδα στο ιντερνετ για το wr, παλι αλογα στον τροχο ειναι... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Αν και δεν καταλαβα πολυ καλα τι μου ειπες, νομιζω ολα τροχο ειναι. Και οι δυναμομετρησεις που ειδα στο ιντερνετ για το wr, παλι αλογα στον τροχο ειναι... :) οχι οτι ειμαι πολυ σχετικος αλλα οταν η fmf δινει +3 αλογα μονο με μια εξατμιση δε μπορει να πηγαινει +4 στα 300 κυβικα.τεσπα.νομιζω πως οτι πληρωνεις περνεις.για 5000 χιλιαρικα το χονδα ειναι αρκετα καλο.για 7500 χιλιαρικα το γιαμαχα κατ εμου δεν αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Κανεις ποτε και πουθενα δεν πηρε 3 αλογα πανω στην μεγιστη τιμη της ιπποδυναμης απο μια εξατμιση. Να μου πεις για φουσκωμα της καμπυλης στις μεσαιες να το δεχτω. Μην πιστευετε οτι διαβαζετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Πολύ μπάνικο μηχανάκι ! Με τρία τέσσερα αλογάκια ακόμη στον τροχό κ μίζα ειναι οτι πρέπει για νέους οδηγούς . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Λετε να βγαλει 300αρι το επομενο μοντελο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 http://youtu.be/XbGCXy0l14A 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Καλά, ο τύπος άλλαξε ένα γρανάζι sto crf και περίμενε να κερδίσει +8 άλογα και -20 κιλά;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 νυχτωσε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 με τη νεκρα τι παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 http://youtu.be/XbGCXy0l14A Honda ρε μ*&νια... Ακομα και με αλλαγμενα γραναζια, πιο ταφος δεν υπαρχει!! Power only in your dreams! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον κινητήρα... και αμφιβάλλω σοβαρότατα να τον έχουν αγριέψει όπως λέει ο Ηλίας... και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το μηχανάκι δεν νομίζω να μαρκετάρεται σαν ψευδο-εντούρο... η σύγχρονη honda απλά έχει πεθάνει...κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον κινητήρα... και αμφιβάλλω σοβαρότατα να τον έχουν αγριέψει όπως λέει ο Ηλίας... και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το μηχανάκι δεν νομίζω να μαρκετάρεται σαν ψευδο-εντούρο... η σύγχρονη honda απλά έχει πεθάνει...κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς... φιλαρακι μου αυτες οι 2 μηχανες δε συγκρινονται.Αν θες να συγκρινεις το honda συγκρινε το με το klx.Το wr250r ειναι το πιο γρηγορο 250αρι που υπαρχει αυτη τη στιγμη με τα πιο καλα περιφερειακα κλπ κλπ.Αλλα οτι πληρωνεις περνεις φιλε μ.7500 χιλιαρικα για το yamaha δεν αξιζουνε κατα τη γνωμη μου.εχουνε διαφορα 2500 χιλιαρικα καθολου αμελητεο στις μερες μας.Για μενα αν προοριζεσαι για χωμα 80% και 20% δρομο πας στο yamaha.Αν ειναι να πας 80% δρομο και 20% χωμα πας στο honda η στο kawasaki που κατα τη γνωμη μου παλι ειναι δυο σχεδον ιδια μηχανακια. Eπισης για να καταλαβεις δες και αυτο μιας και εχεις kawasaki ninja 250 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 από τον faithless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 με κάλυψες...δύο μηχανάκια των 30 ίππων που το ένα είναι 100 κιλά και το άλλο 170... διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον κινητήρα... και αμφιβάλλω σοβαρότατα να τον έχουν αγριέψει όπως λέει ο Ηλίας... και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το μηχανάκι δεν νομίζω να μαρκετάρεται σαν ψευδο-εντούρο... η σύγχρονη honda απλά έχει πεθάνει...κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς... και πότε κατάλαβες εσύ, απο αυτό το πόστ, ότι εγώ συνέκρινα το ninja μου με το crf...ακόμα απορώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες