r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Παντως επειδη μαλλον δεν εχεις κινηθει ξανα με μηχανακι σε τοσο μεγαλο δρομο, ειναι οντως μεγαλο μανικι! Ακομα και για μεγαλυτερες μοτοσικλετες. Αν εγω πχ αποφασισω να κινηθω λιγο πιο χαλαρα επειδη βαριεμαι, και παω με 80-85, ειμαι μονιμως στην τσιτα, γιατι κυκλοφορουν πολλοι μουρλοι εκει εξω! Ειναι ζουγκλα και πρεπει να περνουμε τα ρισκα μας! (προσωπικα με ο,τι μηχανη και να ειχα δεν θα διαλεγα για κανενα λογο την Εγνατια! Χιλιες φορες απο επαρχιακο!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Παντως επειδη μαλλον δεν εχεις κινηθει ξανα με μηχανακι σε τοσο μεγαλο δρομο, ειναι οντως μεγαλο μανικι! Ακομα και για μεγαλυτερες μοτοσικλετες. Αν εγω πχ αποφασισω να κινηθω λιγο πιο χαλαρα επειδη βαριεμαι, και παω με 80-85, ειμαι μονιμως στην τσιτα, γιατι κυκλοφορουν πολλοι μουρλοι εκει εξω! Ειναι ζουγκλα και πρεπει να περνουμε τα ρισκα μας! (προσωπικα με ο,τι μηχανη και να ειχα δεν θα διαλεγα για κανενα λογο την Εγνατια! Χιλιες φορες απο επαρχιακο!!) Αυτό που σε δυσκολεύει δηλαδή είναι τα οχήματα που σε προσπερνάνε και ο αέρας που δημιουργείται κατά την προσπέραση ε? Δεν έχω κινηθεί σε μεγάλο δρόμο με δίκυκλο,μόνο με το αυτοκίνητο. Δεν είμαι 16 χρονος,χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιον,21 χρονών είμαι..Οπότε κάτι ξέρω από κινδύνους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Πόσα χιλιόμετρα ήταν Λαμία - Λιβαδειά?Τι μηχανάκι έχεις? Λαμία - Λιβαδιά είναι 130 χλμ ( απο εκει που πήγα εγώ, αλλά δεν ήμουν συνέχεια στην εθνική ) και Λιβαδιά - Αθήνα πάλι 130, εκ των οποίων τα 90 στην εθνική... Κοίτα τώρα έχω ένα στριτάκι και μπορώ να πηγαίνω με 90 μ.ο. στην εθνίκη άνετα και έχω άκόμα λίγο... Με το σκούτερ που είχα προηγουμένος και που τελίκιαζε στα 70, η μεγαλύτερη απόσταση που είχα κάνει σε εθνική ήταν 30 χλμ και μου βγήκε ή ψυχή γιατί ταρακουνιόμουν εύκολα απ 'τις νταλίκες... Το σκούτερ όμως ήταν γύρω στα 90 κίλα ένω αυτό που έχω τώρα είναι 130 περίπου και με πολύ καλύτερο στήσιμο... Αν η εγνατία είναι τόσο χάλια όσο λένε οι παραπάνω ( δεν έχω πάει ποτέ ) καλύτερα να τους ακούσετε και να βρείτε κάποιον επαρχιακό δρόμο και σίγουρα να κάνετε 1 ή 2 στάσεις για διάλειμμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Σοφές οι συμβουλές από όλους σας και μάλλον αυτό θα κάνουμε. θα καθυστερήσουμε ένα μισαωράκι παραπάνω αλλά θα είναι πιο απολαυστηκή διαδρομή,ασφαλέστερη και δεν θα είμαστε και παράνομοι.Ευχαριστώ σε όλους! Το ταξιδάκι προβλέπεται να γίνει σε 3-4 βδομάδες,απλά ήθελα να ήμουν ενημερωμένος νωρίτερα και να παρω μια σφαιρική άποψη των πραγμάτων! Καλές βόλτες σε όλους μας με ασφάλεια και προσοχή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Το ταξιδάκι προβλέπεται να γίνει σε 3-4 βδομάδες, Να δείτε καιρό. Οι βροχές σε αυτά τα μέρη, διαφέρουν απ'τις άλλες..... Επίσης η παλιά στριφτερή διαδρομή είναι σαφώς καλύτερη + ομορφότερη. Η Εγνατία είναι ερημική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Εύκολα, Χαλαρά και Άνετα.....Πολυυυυυυ Άνετα... Κάνετε βέβαια 2-3 καλές στάσεις για να ξεκουραστούν τα μοτοσακα και εσείς, πάτε χαλαρά και με ένα καλό τσεκάρισμα στα μότο σας πριν φύγετε δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα λόγο χαμηλού κυβισμού.. Για να καταλάβεις εγώ έκανα με 50αρι GLX (μαμά) 100χλμ ΚΑΘΕ μέρα για την δουλεία (50 πήγαινε και 50 έλα ) για κάνα χρόνο και το μοτοσακό δεν έπαθε τίποτα.... Το μόνο που με προβληματίζει και δεν ξέρω να σου πω είναι αν επιτρέπονται τα 50 στην Εγνατία.. ..... Πολύ καλό ταξιδάκι και καλά να περάσετε άμα πάτε.. . Επιτρέπεται οποιοδήποτε νόμιμο όχημα με κινητήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Να δείτε καιρό. Οι βροχές σε αυτά τα μέρη, διαφέρουν απ'τις άλλες..... Επίσης η παλιά στριφτερή διαδρομή είναι σαφώς καλύτερη + ομορφότερη. Η Εγνατία είναι ερημική. Εννοείται οτι θα δούμε καιρό!!!Και σαφώς απο ότι έχω ακούσει είναι πιο ωραία!Έχεις κάνει την διαδρομή?Ξέρεις μήπως πέφτει πολύ ανηφόρα???Γιατί αν είναι πολύ ανηφόρα με μεγάλες κλίσεις δεν θα την παλέψουν τα μοτόρια μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Επιτρέπεται οποιοδήποτε νόμιμο όχημα με κινητήρα. Σε αυτοκινητόδρομο απαγορεύονται τα 50άρια! Νομίζω μόνο σε ταχείας κυκλοφορίας επιτρέπονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanzel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Έλα ρε παγανέλι! Τί μου θύμισες τώρα!!!Είμαι από Γιάννενα και έχω κάνει αυτή τη διαδρομή για πρώτη φορά πριν 14 χρόνια, δικάβαλος με τσάντες σχολικές φορτωμένοι( εγώ την είχα μπροστά φορεμένη ανάποδα για να χωράμε!!!!!), με GLX 50cc. Φυσικά απο τον παλιό τον δρόμο τον επαρχιακό, η εγνατία τοτε δεν ήταν καν μακετο που ελεγε και ο Σημίτης! Μην σας απασχολει τίποτα θα το καταευχαριστηθείτε!Έχει βεβαια πολυ ανηφόρα και θα πάει η πρώτη απο τα πενηντάρια σύννεφο αλλά δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα!Πληροφοριακά τώρα 1)πρώτη μεγάλη ανηφόρα το πέταλο μετά τη πλακωτή (χωριό) για πολύ ανηφόρα όμως!Δεύτερη πριν το χωριο βροσίνα και τρίτη λιγο πριν φτάσετε γιάννενα στο χωριό λευκοθέα. 2)η απόσταση είναι 92 χιλιόμετρα. 3) στάση επιβάλλεται!Το χωριό βροσίνα είναι η καταλληλοτερη περιοχή, βρίσκεται περίπου στη μέση τησ απόστασης 45χμ και παρέχει τα πάντα φούρνο, καφετέρια, βενζινάδικο μινι μάρκετ( στο φουρνο εχει κατι καλά γκομενάκια με τεραστια βυζι ) 4)κίνηση δεν θα βρείτε σχεδόν καθόλου, μόνοι σας θα είστε παρέα απο όμορφα τοπία! 5)για τυχον παράνομους,μπάτσους αν βρέιτε θα είναι ή στο χωριό νεράιδα ή στο χωριό βουτσαράς και αυτοι τίποτα συνοριοφύλακεσς με jeep που θα ψάχνουν λαθρομετανάστες πίνοντας το καφεδάκι τους! 6)υπολογίστε κανα δίωρο με στάση 20 λεπτών Την διαδρομή αυτη την έχω κάνει άπειρες φορές είτε με το glx είτε με το supra ακόμη και με το lead του αδερφού μου πηγαίνοντας τους καλοκαιρινούσ μήνεσ για δουλειά( σερβιτόρου) στα γουβια! Ακόμη και σήμερα με το kle έχω πάει αρκετεσ φορές απο τον παλιό για μπάνιο στα Σύβοτα ίσωσ για να μου θυμίσει τισ νεανικες περιπέτειες και εξερευνήσεις! για οποιαδήποτε απορία έχεις( και ας νομίζεισς οτι ειναι μαλακία ) ρώτα εδω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έλα ρε παγανέλι! Τί μου θύμισες τώρα!!!Είμαι από Γιάννενα και έχω κάνει αυτή τη διαδρομή για πρώτη φορά πριν 14 χρόνια, δικάβαλος με τσάντες σχολικές φορτωμένοι( εγώ την είχα μπροστά φορεμένη ανάποδα για να χωράμε!!!!!), με GLX 50cc. Φυσικά απο τον παλιό τον δρόμο τον επαρχιακό, η εγνατία τοτε δεν ήταν καν μακετο που ελεγε και ο Σημίτης! Μην σας απασχολει τίποτα θα το καταευχαριστηθείτε!Έχει βεβαια πολυ ανηφόρα και θα πάει η πρώτη απο τα πενηντάρια σύννεφο αλλά δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα!Πληροφοριακά τώρα 1)πρώτη μεγάλη ανηφόρα το πέταλο μετά τη πλακωτή (χωριό) για πολύ ανηφόρα όμως!Δεύτερη πριν το χωριο βροσίνα και τρίτη λιγο πριν φτάσετε γιάννενα στο χωριό λευκοθέα. 2)η απόσταση είναι 92 χιλιόμετρα. 3) στάση επιβάλλεται!Το χωριό βροσίνα είναι η καταλληλοτερη περιοχή, βρίσκεται περίπου στη μέση τησ απόστασης 45χμ και παρέχει τα πάντα φούρνο, καφετέρια, βενζινάδικο μινι μάρκετ( στο φουρνο εχει κατι καλά γκομενάκια με τεραστια βυζι ) 4)κίνηση δεν θα βρείτε σχεδόν καθόλου, μόνοι σας θα είστε παρέα απο όμορφα τοπία! 5)για τυχον παράνομους,μπάτσους αν βρέιτε θα είναι ή στο χωριό νεράιδα ή στο χωριό βουτσαράς και αυτοι τίποτα συνοριοφύλακεσς με jeep που θα ψάχνουν λαθρομετανάστες πίνοντας το καφεδάκι τους! 6)υπολογίστε κανα δίωρο με στάση 20 λεπτών Την διαδρομή αυτη την έχω κάνει άπειρες φορές είτε με το glx είτε με το supra ακόμη και με το lead του αδερφού μου πηγαίνοντας τους καλοκαιρινούσ μήνεσ για δουλειά( σερβιτόρου) στα γουβια! Ακόμη και σήμερα με το kle έχω πάει αρκετεσ φορές απο τον παλιό για μπάνιο στα Σύβοτα ίσωσ για να μου θυμίσει τισ νεανικες περιπέτειες και εξερευνήσεις! για οποιαδήποτε απορία έχεις( και ας νομίζεισς οτι ειναι μαλακία ) ρώτα εδω! Που είσαι ορέ τζε. Σε βρήκα!Πολύ καλή η ενημέρωσή σου!Πιστεύω ότι θα είναι και γαμώ τις διαδρομές λόγω φυσικής ομορφιάς,ταξιδιού και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι τα γκομενάκια στον φούρνο Εγώ το έχω σκεφτεί με 3 στάσεις 15λεπτες.Η μία στο Νεοχώρι,απο εκεί και μετά δεν ξεκινάνε οι ανηφόρες?Η δεύτερη στο χωριό Βροσίνα για ανεφοδιασμό,μάτι και φαγητό και η τρίτη καμιά 20αρια χιλιόμετρα πριν τα γιάννενα. Το δικό μου είναι 50αρι μανίσιο τετράχρονο αερόψυκτο και θέλω να είμαι σίγουρος οτί θα φτάσω,εξήσου και οι τρείς στάσεις.Και ας φτάσουμε σε 2μισι ώρες. Από μπάτσους δεν έχουμε θέμα είμαστε απολύτως νόμιμοι Τι λές για τις στάσεις?Σε καλά σημεία είναι?Το μηχανάκι μου παίρνει 3,5λίτρα και με νορμάλ γκάζια βγάζει 150 χιλιόμετρα.Μου φτάνει η βενζίνη εάν είμαι φουλαριστός μέχρι το χωριό βροσίνα ε? Στα γουβιά στη μαρίνα δούλεβες σερβιτόρος?Μια χαρά σε κόβω..Περιμένω απαντήσεις σου! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κατερινη 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Oταν ημουν στην ηλικια των 17 ειχα ενα chally της honda και ειχα κανει την διαδρομη Κατερινη-Θεσσσαλονικη απ την παλια εθνικη οδο κιολας που ειναι περιπου στα 100 χλμ και δν ειχα κανενα προβλημα ομως ηταν πολυ κουραστηκο...και ολα αυτα για να βγαλουμε την κ@υλα μας να πιουμε το καφεδακι μας στην παραλιακη και παλι πισω.Δηλαδη 200 χλμ σε μια μερα, μαλιστα ο κολλητος μου ηταν με ενα typhoon διχρονο εντελως χρεπη...Γνωμη μου ειναι να το κανετε και μν μασατε τιποτα αρκει ομως να εχετε το μυαλο στο κεφαλι και να ειστε προσεκτικη...απολαυστετο λοιπον και παντα με ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 βάλε άλλον έναν τζε εδώ! μπράβο πιτσιρικά! έτσι κάναμε και εμείς κάποτε... στα ίδια μέρη!προχώρα και μην μασάς! αν χρειαστείτε κατι,ή κάτι δεν πάει καλά με τα μηχανάκια στείλτε π.μ. (έχω φορτηγάκι ) μένω κοντά στην Βροσύνα @vanzel εσύ ξέρεις πολλά... αν είναι να ξαναπεράσεις απο βουτσαρά,στείλε π.μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Ευχαριστώ φίλε βοσκέ για την κατανόηση και την παρακίνησή σου!!!Δεν είμαι πιτσιρικάς όμως,21 χρονών είμαι απλά δεν είχα την άνεση να είχα κάτι σε μεγαύτερο κιβισμό αλλά έχω την διάθεση που έχει κάποιος που διαθέτει κάτι τέτοιο!!Κύριε Κατερινιότη εγώ είμαι Θεσσαλονικιός,απλά σπουδάζω στην Κέρκυρα και μπορώ να πώ ότι η δυτική Ελλάδα είναι πανέμορφη δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.Την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Κατερίνη την έχω κάνει άπειρες φορές από τότε που γεννήθηκα διότι το χωριό μου είναι εκεί και ξέρω τον δρόμο!Την ίδια κ@ύλα που είχες εσύ τότε έχω εγώ τώρα!!!!:)Ευχαριστώ σε όλους πάντως για τις απαντήσεις!Θέλω να πώ προπαντώς ότι είμαι χαρούμενος που διαβάζω παρακινητήριες απόψεις,κάτι που δηλώνει ότι υπάρχει όρεξη για ταξίδια από τους συνφορουμήτες!!!Πολύ θετικό,ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Φίλε δείχνεις την καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα, και οι mybikers το σέβονται αυτό. Προχώρα φουλ και νιώσε το μοτόρι σου να σου μιλάει...( πες του και εσύ καμια γλυκειά κουβεντουλα πριν και μετά το ταξίδι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Παντως επειδη μαλλον δεν εχεις κινηθει ξανα με μηχανακι σε τοσο μεγαλο δρομο, ειναι οντως μεγαλο μανικι! Ακομα και για μεγαλυτερες μοτοσικλετες. Αν εγω πχ αποφασισω να κινηθω λιγο πιο χαλαρα επειδη βαριεμαι, και παω με 80-85, ειμαι μονιμως στην τσιτα, γιατι κυκλοφορουν πολλοι μουρλοι εκει εξω! Ειναι ζουγκλα και πρεπει να περνουμε τα ρισκα μας! (προσωπικα με ο,τι μηχανη και να ειχα δεν θα διαλεγα για κανενα λογο την Εγνατια! Χιλιες φορες απο επαρχιακο!!) ετσι εστι...............και εγω καβαλα/αλεξπολη την εγνατια την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι και αμα εχω χρονο πηγενο μεσα απο τα βουνα της Ροδοπης......αλλη φαση μαγγες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 καντο πλακα θα εχει θα ειναι τερμα κουραστικο αλλα δεν μπιπ μια ζωη την εχουμε και αυτο ειναι το αλατοπιπερο της Φίλε δείχνεις την καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα, και οι mybikers το σέβονται αυτό. Προχώρα φουλ και νιώσε το μοτόρι σου να σου μιλάει...( πες του και εσύ καμια γλυκειά κουβεντουλα πριν και μετά το ταξίδι ) Γιαυτο κολλησε το μοτορι? χαχχααχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Μην μασάτε ρε. Πριν τόσα χρόνια ο πατέρας μου με την μάνα μου, πήγαν δικάβαλο με το townmate 80cc απο γιαννενα - κέρκυρα! Θέλει απαραίτητα εξοπλησμό και πολύ καλό προγραμματισμό και θα είστε μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Κάντε το από την επαρχιακή όχι την Εγνατία. Εξοπλιστείτε πριν για τα πάντα από ένα κιτάκι επισκευής ελαστικών με αμπούλες φουσκώματος μέχρι ένα μικρό φαρμακείο αχρείαστο νάναι και ορμάτε.Επίσης κινητά τηλέφωνα με αποθηκευμένο και ένα τηλέφωνο οδικής αχρείαστο νάναι και αυτό. Με τα 3/4 της τελικής τα μηχανάκια δεν παθαίνουν τίποτα. Για το 125άρι δεν το συζητώ καν με τελική στα 105-110 με 80 πάει άνετα. Τα 50αράκια όμως θέλουν με κανά 50-60άρι. Επίσης πάρτε και νεράκι μαζί, κανά σαντουιτσάκι και μην ξεχνάτε, πριν καλό έλεγχο στα μηχανάκια, λάδια, νερά για όποιο έχει, φούσκωμα λάστιχα, φουλαρισμένα τεπόζιτα και γενικά καλό έλεγχο. Προσεκτικά και να πάτε και να γυρίσετε με το καλό, αυτά μένουν όταν μεγαλώσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Φίλε δείχνεις την καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα, και οι mybikers το σέβονται αυτό. Προχώρα φουλ και νιώσε το μοτόρι σου να σου μιλάει...( πες του και εσύ καμια γλυκειά κουβεντουλα πριν και μετά το ταξίδι ) Ευχαριστώ πολύ φίλε!Και ναι γλυκόλογα του λέω αρκετά συχνά και το προσέχω ιδιαίτερα! @RedLight ωραίοι οι γονείς σου!!! @Σαββας εννοείται με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με γενικό έλεγχο Παιδιά το ταξιδάκι αναμένεται σε 2-3 βδομάδες!Περιμένουμε το παλικάρι με το Gillera Cougar να έρθει από Λάρισα και την έγκρυση δύο φίλων που μένουν Γιάννενα ώστε να μας φιλοξενήσουν μία νύχτα!Έχω και κάτι φίλες φοιτήτριες στα Γιάννενα,θα είναι απόλαυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε!Και ναι γλυκόλογα του λέω αρκετά συχνά και το προσέχω ιδιαίτερα! @RedLight ωραίοι οι γονείς σου!!! @Σαββας εννοείται με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με γενικό έλεγχο Παιδιά το ταξιδάκι αναμένεται σε 2-3 βδομάδες!Περιμένουμε το παλικάρι με το Gillera Cougar να έρθει από Λάρισα και την έγκρυση δύο φίλων που μένουν Γιάννενα ώστε να μας φιλοξενήσουν μία νύχτα!Έχω και κάτι φίλες φοιτήτριες στα Γιάννενα,θα είναι απόλαυση ...............τώρα αρχίζεις και τα λες καλά ! :closedeyes: :tease: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Αστε το παιδια. 10χμ εκανα με το Jog στην εγνατια (μαλακια καναμε) και χεστηκα πανω μου. Δεν αξιζει τον κοπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) @RedLight ωραίοι οι γονείς σου!!! Καλή φάση όντως. Έχω και κάτι φίλες φοιτήτριες στα Γιάννενα. Καλές καλές ? :P -- Λογικά τις έχω δει, πάω συνέχεια στο πανεπιστήμιο xD Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 από τον RedLight 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gewrgia 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 και δεν το κανουμε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 1987. HONDA C50 αναβαθμισμένο στα 72cc. Βόλος - Θεσσαλονίκη για καφέ. 220 χιλιόμετρα. Από τα καλύτερα που έχω να θυμάμαι Ταυτόχρονα πολύ επικίνδυνο Αλλά....... ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ :yahoo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 καντο πλακα θα εχει θα ειναι τερμα κουραστικο αλλα δεν μπιπ μια ζωη την εχουμε και αυτο ειναι το αλατοπιπερο της Γιαυτο κολλησε το μοτορι? χαχχααχα Χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Πονάω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες