Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ρε τεντιμπόυδες... Πότε; Που; Αφού και σήμερα φορούσα κράνος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 την Κυριακή που μας πέρασε και ώρα 08:50 περίπου εθεάθη γιαπωνέζικο κουτί (μετσίπμησε) με τρέιλερ φορτωμένο με 2 ζωάκια (γουρουνάκι και κατσικάκι) στην Αττική Οδό στο ύψος της Κηφισίας όπου και επέλεξε να βγει.... το σκεφτόμουν να κορνάρω αλλά είχα και τη γυναίκα μαζί (θα με πέρναγε για τρελό) & δεν αναγνώρισα μοτό ή Auto...... κανένας δικός μας ??? όργωσες παλίκαρε ή πήγαιναν για σφάξιμο....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ε αφού έχει γίνει πλέον θεσμός το "Εθεάθη ο Σούμι Ακράνωβιτς!" χααχαχα! και να μήν ισχύει εμείς το λέμε είναι must! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ε αφού έχει γίνει πλέον θεσμός το "Εθεάθη ο Σούμι Ακράνωβιτς!" χααχαχα! και να μήν ισχύει εμείς το λέμε είναι must! Έτυχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Εθεάθη η τύπισσα με το cbr1000 που ξέρει ο Schumi(κόκκιν/άσπρο/μπλε), πριν από κανά μισάωρο Εγνατία στο φανάρι για Λαμπράκη(κράνος Arai φορούσε btw). Eπίσης εθεάθη κορτσούδ' πάνω σε wolf 125, χρώματος λευκού στη γειτονιά μου.Αν το διαβάσεις ποτέ, την κάσκα στο κεφάλι και όχι στον αγκώνα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) ριχτε μια διαγραφη στο ποστ. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2013 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Γιατί μωρέ; Καλό ήτανε. Γέλιο με την πάρτι μου βγάζετε κουφάλες. :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Γιατί μωρέ; Καλό ήτανε. Γέλιο με την πάρτι μου βγάζετε κουφάλες. :P :P :P ειδα ενα προφιλ shumi και σε μπερδεψα!! δες στο βιντεο της ημερας... πες του να πληρωσει πνευματικα δικαιωματα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Εθεάθη το XT του φίλτατου Renegade παρκαρισμένο στο ...γνωστό σημείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Εθεαθη πορτοκαλι Er-6 σημερα στην Λενορμαν (απογευματακι ωρα δεν θυμαμαι ακριβως ) Και λεω να φωναξω να μην φωναξω τελικα σιωπησα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 ειδα ενα προφιλ shumi και σε μπερδεψα!! δες στο βιντεο της ημερας... πες του να πληρωσει πνευματικα δικαιωματα!! Το ξέρω. Αλλά το γράφει λάθος οπότε είναι απλά μία απομίμηση ο φίλος... :P :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Εθεάθη το XT του φίλτατου Renegade παρκαρισμένο στο ...γνωστό σημείο! Στο γνωστο σημειο;; Στο ΤΕΙ;;; Αν εννοεις στο ΤΕΙ, εχει να κατεβει το ΧΤ στο ΤΕΙ, κανα 2 χρονια.. Αν εννοεις κοντα στο ΧΤ του φιλου σου, τοτε ναι, εθεαθη!! :D Επισης, εθεαθη CrazyTsah σε τυροπιταδικο στον Κολωνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Αν εννοεις κοντα στο ΧΤ του φιλου σου, τοτε ναι, εθεαθη!! :D yeap! είχα έρθει απ τα μέρη σας σήμερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Πωπωωωωωωωωω, τί είστε εσείς ρε........ Και άντε να κρυφτώ εγώ τώρα με την......... λεμονιά. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εθεάθη όμορφο τρελό και αγέρωχο αγόρι στην τσιμισκή με αριστοτέλους, καβάλα σε μαύρο άλογο ή σφήκα. Φίλε ήσουν πολύ ωραίος. ωπα sorry, εμένα έβλεπα στη βιτρινα Παρολα αυτά εθεάθη. :D 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Τί έγραψε ο μαλάνγκας..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εθεάθη και πάλι η γριά του Γιαμαχάκια, αυτή τη φορά ξεσκέπαστη, γυαλιστερή με την μπαγκαζιέρα εις τα οπίσθια τμήματα του μοτοσακού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Εθεάθη ο Schumi ακράνωτος και πάλι, (το παίζω στανταράκι, μέσα είμαι πιστεύω) ενώ ελέγχεται και η πληροφορία ότι τώρα τελευταία έχει φορτώσει τα τεντζερέδια στον κόκκορα (όχι τον κρασάτο) :P και δε μαγειρεύει τις σπεσιαλιτέ του ν' ανοίξει και το δικό μας ματάκι στομαχάκι λίγο.... ακόμα. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Άκυρο. Και σήμερα φορούσε κράνος ο Schumi και μάλιστα υπάρχει και μάρτυρας ο Sakis46 :P Όσο για τα φαγητά, η κοπέλα μου μαγειρεύει. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Άκυρο. Και σήμερα φορούσε κράνος ο Schumi και μάλιστα υπάρχει και μάρτυρας ο Sakis46 :P Όσο για τα φαγητά, η κοπέλα μου μαγειρεύει. :P Κρίμα, μου κατέστρεψες έναν μύθο, ότι όλοι οι μεγάλοι Σεφ είναι άντρες. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Γυναίκα ξανθιά με κράνος και πράσινο ζχ10 του '08.Την είχα δει παλιά 2-3 φορές στη Θεσσαλονίκη και μου μεινε,τελευταία φορά στον περιφερειακό πέρσι το καλοκαίρι. Είναι απο εδω μέσα? Την έχει πετύχει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 τελικά σήμερα εθεάθη ο schumi akranovic εκεί στα βόρεια ? δεν είδα ανάλογο post κ μου φένεται περίεργο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Εθεάθη ο Schumi σε όραμα που είχα πριν λίγο εκεί που έγραφα κώδικα για κάτι εργασίες της σχολής. Όπως κοιτούσα τις γραμμές του κώδικα στην οθόνη η όρασή μου άρχισε να θολώνει και τις έβλεπα να μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε θολά ακαθόριστα σχήματα που στροβιλίζονταν. Μετά από λίγο άρχισαν να παίρνουν πιο κατανοητά σχήματα και κατάλαβα ότι έβλεπα δρόμο δίπλα σε θάλασσα. Άρχισα να ακούω μπουμπουνητά σαν από ξετάπωτο KTM 690 SMC, ήταν σαν να βλέπω ταινία και η κάμερα με πήγαινε μόνη της. Ξαφνικά είδα την παραλία με το Λευκό Πύργο και όπως το πλάνο γυρνούσε γύρω γύρω είδα όντως το SMC και η κάμερα κέντραρε στην εξάτμιση που έγραφε, τι αλλο, akrapovic. Εκεί που την κοιτούσα το γράμμα p άρχισε να γίνεται ρευστό και να αλλάζει από μόνο του, και έγινε σαν μετρητής από παλιό ταξίμετρο (εκείνους με τα περιστρεφόμενα νούμερα, αλλά αυτός είχε γράμματα αντι για αριθμούς) πάνω στην εξάτμιση στο σημείο που έπρεπε να είναι το p. Ο μετρητής άρχισε να γυρνάει, στην αρχή σιγα, ύστερα όλο και πιο γρήγορα, και τα "τακ τακ" που ακούγονται κάθε φορά που αλλάζει το γράμμα διαδέχονταν το ένα το άλλο με όλο και πιο καταιγιστικούς ρυθμούς, μέχρι το σημείο που ο ήχος τους σκέπασε και τον ήχο της εξάτμισης. Πλέον δεν ακούγονταν "τακ" αλλά τα ψηφία διαδέχονταν το ένα το άλλο με τέτοια ταχύτητα που ακουγόταν σαν μανιασμένο δίχρονο. Αφού έφερε κάμποσες γύρες το αλφάβητο, σταμάτησε στο γράμμα n, οι ουρανοί πάνω από την πόλη σκίστηκαν και είδα τον Αι Δημήτρη καβάλα στον αετό του ΠΑΟΚ, τον αετό να κρατάει ένα πιτόγυρο και ένα φραπέ και τον πολιούχο της πόλης να δείχνει προς ένα σημείο της παραλιακής και να μου λέει με βροντερή φωνή "Κοίταααααα....Akranoviiiiic", γυρνάω και βλέπω ένα τύπο που με το αριστερό χέρι/πόδι καβαλούσε μια πάπια και με το δεξί χέρι/πόδι ένα GSXR, όπως κάτι cowboys στα ροντέο που πάνε πατώντας σε 2 άλογα, το ένα να το πηγαίνει με κωλιές και το άλλο με σούζα και να έχει από ένα κράνος περασμένο σε κάθε αγκώνα. Και έτσι εθεάθη. Είναι θαύμα; Είναι οιωνός; Έχει κάποιο βαθύτερο νόημα; Να αλλάξω αλυσιδογράναζα και αν ναι, τι μάρκα να βάλω; :lol: 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 ότι και άν ήπιες δώσε μια γουλίτσα και σε μάς! ίσως με βγάλει απο τον κατάθλιψη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 ότι και άν ήπιες δώσε μια γουλίτσα και σε μάς! ίσως με βγάλει απο τον κατάθλιψη! Το "Εθεάθη...." έχει πάει σε άλλο επίπεδο λέμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες