FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Αυτες οι ερωτησεις που σου εκανα ηταν γιατι ηθελα να ενημεροθω απο εναν ανθρωπο που ταξιδευει εξω και πανω απο ολα δεν θα μου πει την αληθεια ετσι οπως θελει αυτος (πιστευω πως εισουν αντικειμενικος), διοτι τσακωνομε με τους φιλους μου που μου απαντανε πως και εξω απο την Ελλαδα τα πραγματα ειναι πανω κατω τα ιδια! Σε ευχαριστω πολυ και θα κανω σαν παιδακι λεγοντας την φραση: ΤΟ ΗΞΕΡΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Περασα ενα ομορφο χειμωνιατικο πρωινο....κατι ηξερα που το ειχα αφησει το θεμα στην ακρη το καλοκαιρι...Ωραιος ρε Γιωργο, ωραιος! Με θυμαμαι που μεχρι πριν 10 μηνες συνεχιζα να ονειρευομαι ευρωπαικα ταξιδια....σημερα διαβαζοντας το θεμα διαπιστωσα πως εχει φυγει εντελως απο το μυαλο μου αυτο το σεναριο.....ελπιζω να γυρισει ο τροχος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Εμπειρία ζωής. Οι φωτογραφίες όντως μίλησαν από μόνες τους. Εύχομαι να κάνεις και άλλα τέτοια ταξίδια στο μέλλον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ στην ζωή μας θεωρώ ότι πάντα πρέπει να κάνουμε ( έστω και για λίγο) κάτι για τον εαυτό μας. Εύχομαι σε όλους να έχουν ανάλογες καλές εμπειρίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δε μας λυπάστε καθόλου εσείς που πάτε εξωτερικά, ε? Απανωτά τα "χτυπήματα" φέτος, δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει. Γιώργη, πραγματικά για το τόλμημα να πας μόνος σου τέτοιο ταξίδι. Για μένα κάτι παρόμοιο.... κοκοκοκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δε μας λυπάστε καθόλου εσείς που πάτε εξωτερικά, ε? Απανωτά τα "χτυπήματα" φέτος, δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει. Εσυ κανε υπομονη.Μπηκε ο χρονος της αγορας.Ξερεις εσυ ποιας αγορας.Και μετα ετοιμασου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Εσυ κανε υπομονη.Μπηκε ο χρονος της αγορας.Ξερεις εσυ ποιας αγορας.Και μετα ετοιμασου!!!!! Απ' το χέρι σου και στου Άη Δολομίτη του Stelviou το αυτί :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ένας χρόνος έχει περάσει και σαν μεθαύριο ήμουν και εγώ στο SILVERSTONE. Πραγματικά όλο το ταξίδι ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Άντε τώρα να δω πότε θα μας επιτρέψει το μοχθερό κτήνος με το γουρουνίσιο πρόσωπο ( όπως λέει και ο φίλος Θωμάς) να ξαναπάμε κάποιο αντίστοιχο ταξίδι. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Θα σου ελεγα να ληστεψουμε καμια τραπεζα, αλλα ουτε τραπεζα δεν μπορεις να ληστεψεις πια με την μηδενικη ρευστοτητα που υπαρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες