Jump to content
FZMAN

ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ 8/6/11 - 22/6/11

Recommended Posts

Αυτες οι ερωτησεις που σου εκανα ηταν γιατι ηθελα να ενημεροθω απο εναν ανθρωπο που ταξιδευει εξω και πανω απο ολα δεν θα μου πει την αληθεια ετσι οπως θελει αυτος (πιστευω πως εισουν αντικειμενικος), διοτι τσακωνομε με τους φιλους μου που μου απαντανε πως και εξω απο την Ελλαδα τα πραγματα ειναι πανω κατω τα ιδια!

Σε ευχαριστω πολυ και θα κανω σαν παιδακι λεγοντας την φραση: ΤΟ ΗΞΕΡΑ! :_thumbsup:

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περασα ενα ομορφο χειμωνιατικο πρωινο....κατι ηξερα που το ειχα αφησει το θεμα στην ακρη το καλοκαιρι...Ωραιος ρε Γιωργο, ωραιος!

Με θυμαμαι που μεχρι πριν 10 μηνες συνεχιζα να ονειρευομαι ευρωπαικα ταξιδια....σημερα διαβαζοντας το θεμα διαπιστωσα πως

εχει φυγει εντελως απο το μυαλο μου αυτο το σεναριο.....ελπιζω να γυρισει ο τροχος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμπειρία ζωής. Οι φωτογραφίες όντως μίλησαν από μόνες τους. Εύχομαι να κάνεις και άλλα τέτοια ταξίδια στο μέλλον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ στην ζωή μας θεωρώ ότι πάντα πρέπει να κάνουμε ( έστω και για λίγο) κάτι για τον εαυτό μας.

Εύχομαι σε όλους να έχουν ανάλογες καλές εμπειρίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μας λυπάστε καθόλου εσείς που πάτε εξωτερικά, ε? :cry2:

Απανωτά τα "χτυπήματα" φέτος, δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει. :huh:

Γιώργη, πραγματικά :respekt: για το τόλμημα να πας μόνος σου τέτοιο ταξίδι. Για μένα κάτι παρόμοιο.... κοκοκοκο :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μας λυπάστε καθόλου εσείς που πάτε εξωτερικά, ε? :cry2:

Απανωτά τα "χτυπήματα" φέτος, δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει. :huh:

Εσυ κανε υπομονη.Μπηκε ο χρονος της αγορας.Ξερεις εσυ ποιας αγορας.Και μετα ετοιμασου!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ κανε υπομονη.Μπηκε ο χρονος της αγορας.Ξερεις εσυ ποιας αγορας.Και μετα ετοιμασου!!!!!

:dribble: Απ' το χέρι σου :type: και στου Άη Δολομίτη του Stelviou το αυτί :pray:

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας χρόνος έχει περάσει και σαν μεθαύριο ήμουν και εγώ στο SILVERSTONE.

Πραγματικά όλο το ταξίδι ήταν μια απίστευτη εμπειρία.

Άντε τώρα να δω πότε θα μας επιτρέψει το μοχθερό κτήνος με το γουρουνίσιο πρόσωπο ( όπως λέει και ο φίλος Θωμάς) να ξαναπάμε κάποιο αντίστοιχο ταξίδι. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου ελεγα να ληστεψουμε καμια τραπεζα, αλλα ουτε τραπεζα δεν μπορεις να ληστεψεις πια με την μηδενικη ρευστοτητα που υπαρχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα