Jump to content
ALX™

Για να δουμε καταναλωσεις....

Recommended Posts

Κομοτηνή - Θεσσαλονίκη από παλιά εθνική με 110-120 (όπου μπορούσα βέβαια) 5.5/100

Θεσσαλονική - Κομοτηνή από εγνατία με 130-140 (σχεδόν παντού) 6.2/100.

Περίμενα λιγότερο και στις δύο περιπτώσεις, επιστρέφοντας έκαψα 15 λίτρα με 16ρι ντεπόζιτο,

αν πήγαινα ελάχιστα πιο γρήγορα θα είχα μείνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παλικαρια ποιος μπορει να μου πει τι καταναλωσεις να περιμενω απο ενα cbf 500; Εντος πολης 6 λιτρα και εκτος καπου 4.5 δινει το fuelly. Τα επιβεβαιωνει καποιος κατοχος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gsx650f

πρωτο γεμισμα συνολο 19 λιτρα.

μεχρι στιγμης εχω 250 χλμ και ακομα υπολοιπο 2 γραμμες.δεν ξερω ποσο θα βγαλει αλλα απο οτι λεει και το manual οταν αναψει η πρωτη ρεζερβα εχω υπολοιπο 5 λιτρα μεσα.

οποτε με βλεπω να φτανω τα 300 χλμ και ισως τα περασω. βεβαια ειμαι στο στρωσιμο. πανω απο 90 δεν εχω παει περα απο μια βολτα που επιασα 110 και την πρωτη μερα που την αγορασα που σε μια προσπεραση επιασα 130 χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλικαρια ποιος μπορει να μου πει τι καταναλωσεις να περιμενω απο ενα cbf 500; Εντος πολης 6 λιτρα και εκτος καπου 4.5 δινει το fuelly. Τα επιβεβαιωνει καποιος κατοχος;

Ο,τι βγάζει το fuelly είναι από τα δεδομένα των χρηστών οπότε είναι απόλυτα ρεαλιστικά τα αποτελέσματα του. Αν και θα προτιμούσα να βγάζει αποτελέσματα ανά χώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερινες μετρησεις για το v stromaki μου !!! 15 λιτρα βενζινας = 330 χιλιομετρα μικτα = 4,545454545454545 λ /100χιλ!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αργείς ακόμα έχεις πολύ δρόμο εμπρός σου για να πλησιάσεις τα 2,5 λίτρα του μοτοοικονομουλη :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Wave 110i.

Οδηγηση "take no prisoners".

Δεν μπορει να καψει πανω απο 2,3λ/100χλμ. Παιζει απο 2 μεχρι 2,2.

Εχω μετρησει και 1,9 με λιγο λυπηση για το μοτερακι του.

Ομως ακομα και τωρα που ειναι στα 2000χλμ απο την τελευταια αλλαγη λαδιου και το HONDολαδο ειναι

ακομα κοκκινο, δεν νομιζω οτι χρειαζετε να το ξανασκεφτω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ktm 690sm , με 13,5Λ τεποζιτο , αναψε λαμπακι ρεζερβας στα 230κατι χλμ , τα 8/10 γιναν σε αυτοκινητοδρομο , 2καβαλο με πραγματα 2 ανθρωπων , ταχυτητες ταξιδιου 140χλμ και στιγμιαια καποιες φορες 170χλμ , δε καιει τιποτα..!

Το μηχανακι ειναι οπως βγηκε απο το εργοστασιο , δεν εχει γινει καμια επεμβαση σε μοτερ , τροφοδοσια , γραναζωμα κ.α .

Ο βασιλιας των πολυχρηστικων μονοκυλινδρων των 650cc , τοσο απλα..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Virago 250.

Διαδρομη 140 χλμ σε επαρχιακο δικτυο με ταχυτητες των 80-85 χλμ/ωρα - γεμισμα με λιτρα 4.4 - αρα καταναλωση 3.15 λιτρα/100 χλμ.

Στο συνολο της ολης βολτας 500 χλμ - 25 ευρω βενζινη - καταναλωση περιπου στα 3 λιτρα/100 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Varadero mk1

Χαλκίδα-Θεσ/νίκη, μονίμως τελικιασμένος όπου έβρισκα (όχι εγώ, ένας φίλος) 7.4

Θεσ/νίκη-Χαλκίδα, μονίμως εντός ορίων ταχύτητας εκτός μερικών ξεσπασμάτων μικρών, 5.7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Varadero mk1

Χαλκίδα-Θεσ/νίκη, μονίμως τελικιασμένος όπου έβρισκα (όχι εγώ, ένας φίλος) 7.4

Θεσ/νίκη-Χαλκίδα, μονίμως εντός ορίων ταχύτητας εκτός μερικών ξεσπασμάτων μικρών, 5.7

παρε β στρομ να σωθεις :D 4.5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε β στρομ να σωθεις :D 4.5

Για χιλιάρι καρμπυρατέρ τίποτα δεν καίει, ευχαριστημένος είμαι πάλι! Και strom δεν παίρνω! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ χανεις :)

Πέραν της κατανάλωσης και του μικρότερου βάρους τι χάνω; Καλύτερα φρένα έχω, με τα ελατήρια μου καλύτερες αναρτήσεις έχω, περισσότερο γκάζι και ροπή έχω, καλύτερη ανεμοκάλυψη έχω, περισσότερη άνεση έχω... :what:

Χωρίς παρεξήγηση κιόλας, εξαιρετικά τίμιο μηχανάκι το strom αλλά δε με τρελαίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To GSX650F μέσα στην πόλη και με 23 χιλιάδες χιλιόμετρα στο οδόμετρο, με σχετική βαρύ χέρι και αρκετό παιχνίδι έγραψε 5,5 λίτρα στα 100 χλμ.

Ευχάριστη έκπληξη.

Βεβαίως ποτέ δεν έχω δει πάνω από 5,7 λ/100 χλμ και το λιγότερο ήταν 5,2 λ/100 χλμ.

Τίμιο και στην κατανάλωση καυσίμων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To GSX650F μέσα στην πόλη και με 23 χιλιάδες χιλιόμετρα στο οδόμετρο, με σχετική βαρύ χέρι και αρκετό παιχνίδι έγραψε 5,5 λίτρα στα 100 χλμ.

Ευχάριστη έκπληξη.

Βεβαίως ποτέ δεν έχω δει πάνω από 5,7 λ/100 χλμ και το λιγότερο ήταν 5,2 λ/100 χλμ.

Τίμιο και στην κατανάλωση καυσίμων.

Δεν εχεις δει πανω απο 5,7;

Εγω γιατί έβλεπα και 8,5;;

Τα νούμερα που λες μονο σε ταξιδι τα έβλεπα!

Μπραβο παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχεις δει πανω απο 5,7;

Εγω γιατί έβλεπα και 8,5;;

Τα νούμερα που λες μονο σε ταξιδι τα έβλεπα!

Μπραβο παντως

KANGOUR ALERT. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτο γεμιστα απο ταξιδακι 5 λιτρα στα 100

Δευτερο γεμισμα απο πολη 6,3 στα 100

και δεν εχω περασει τις 5500-6000 στροφες ακομα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθα βασικά για να ρωτήσω και όχι για να ποστάρω κατανάλωση. Εκτός κι αν θέλετε του αυτοκινήτου μου, 5 λτ/100 μικτά diesel, σας έχω! :aggressive: :P

Σόρρυ για το οφφ-τοπικ αλλά επειδή με τρώει: ένα japan 400άρι δεκαετίας 80 (πχ gsx400, kz400, cb450 κλπ), ξέρετε δικύλινδρο, αερόψυκτο, καρμπυρατέρ και όλα τα σχετικά ΑΝ έχει νορμάλ αριθμό χιλιομέτρων, είναι καλοσυντηρημένο, με τα σωθικά του σε καλή κατάσταση, καρμπυρατερ-βαλβίδες ρυθμισμένα σωστά και γενικότερα κινητήρα-μετάδοση σε καλή κατάσταση πόσο να καίει? Αναλόγως και το χέρι πάντα θα μου πείτε, αλλά νορμάλ χρήση όχι σκίσιμο. Νούμερα της τάξης του 5+- είναι εφικτά? Η βαράνε 7-8άρια σε όσο καλή κατάσταση και να είναι?

Τροποποιήθηκε από τον basstard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθεσινή ολοήμερη στην Χαλκιδική κ το οδόμετρο έγραψε 281χλμ με 14,5 λίτρα βενζίνης! Ίσον με 5,1!! Δεν περίμενα τέτοια κατανάλωση... φτου φτου σκόρδα :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθεσινή ολοήμερη στην Χαλκιδική κ το οδόμετρο έγραψε 281χλμ με 14,5 λίτρα βενζίνης! Ίσον με 5,1!! Δεν περίμενα τέτοια κατανάλωση... φτου φτου σκόρδα :grin:

χαλασμενο θα ειναι..... παραπανω καινε αυτα τα ριμαδια :lipssealed::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα