Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Μάνο, νομίζω ότι την ξέρεις την απάντηση. Αλλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 όχι δεν ειναι έτσι, τα o-rings έχουν λυπαντικό απο μόνα τους, αλλιώς ποιός σε βεβαιώνει εσένα οταν αγοράζεις την αλυσίδα ότι δεν θα είναι ήδη ξεραμένα (αφού υποστηρίζεις ότι δεν έχουν) μετά απο πιθανόν κάποιους μήνες στο ράφι. αν το λυπαντικό μπαινοβγαίνει τόσο εύκολα στους πύρους, τότε και τόσο εύκολα βγαίνει με τις περιστροφές του τροχού. Όταν αγοράζεις καινούρια αλυσίδα, ειναι ήδη καλυμένη με μια κρέμα... Δεν το έχεις προσέξει ποτέ; ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Μάνο, νομίζω ότι την ξέρεις την απάντηση. Αλλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς... ΓΤΠ Βασιλη? Δεν ειναι παραμελημενη,ξεχασε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Δεν λέω για αμέλεια στη συντήρηση. Ακατάλληλη εξ'αρχής... *** Όταν αγοράζεις καινούρια αλυσίδα, ειναι ήδη καλυμένη με μια κρέμα... Σωστό κι αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Δεν λέω για αμέλεια στη συντήρηση. Ακατάλληλη εξ'αρχής... Ειναι αυτο που λενε-το φτηνο το πληρωνεις 2 φορες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Πας δίνεις Χ ευρώ να πάρεις μια αλυσίδα γαμάω και δέρνω.....την καθαρίζεις μια φορά το μήνα με λίγο παραφινέλαιο/πετρέλαιο θέρμανσης με ένα πινελάκι και την γρασάρεις με ένα βιομηνικό προιόν εγκεκριμένο για τον τύπο της και τέρμα. Τι το τραβάτε τόσο πολύ? Ready to race και έτσι και θα χάσουμε το 0,1&1/2 άλογο λόγο αλυσίδας στο δρόμο λόγο φθοράς του oring? αναλώσιμο θεωρείται η αλυσίδα δεν είναι δα και κανά τρομερό ανταλλακτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 πετρέλαιο θέρμανσης να βάλεις στο νιντζόματρακά σου... Τι το τραβάτε τόσο πολύ? Κουβέντα κάνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Γιατί ρε συ? Ξες τι καλά που καθαρίζει τη μπίχλα? και είναι και τσάμπα (ήταν....:P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 ΤΕΛΟΣ! !ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ότι λέει ο Athan ισχίει και μόνο αυτό :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 ΤΕΛΟΣ! !ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ότι λέει ο Athan ισχίει και μόνο αυτό :D :D :D :D :D :D :D Που πα ρε γατάκι με το μαχαίρι Τσουτσού Σιμήτη να ούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Εγώ λαδώνω την αλυσίδα κάθε 2-4 εβδομάδες, ανάλογα τον καιρό και τον χρόνο που έχω. Εαν λοιπόν θεωρήσουμε οτι Μ.Ο λαδώνω κάθε 3 εβδομάδες, τότε θέλω περίπου το 1/3 ενός μπουκαλιού λιπαντικού αλυσίδας. Έτσι καθε τρίτη φορά, πρέπει να αγοράσω άλλο, δηλ περίπου 12 ευρώ(παράδειγμα). Επομένως, θέλω ένα μπουκάλι κάθε 9 εβδομάδες, δηλ περίπου 6 μπουκάλια το χρόνο, δηλ 6*12=72 ευρώ. Εαν υπολογίσεις και κανα -δυό μπουκάλια WD40, τότε πάμε στα 80-90 ευρώ. Στα δύο χρόνια θες 180 ευρώ χοντρικά, δηλ, όσα κάνει και ένα καινουργιο σετ. Αντί λοιπόν να λιώνω το καλοκαίρι, να κρυώνω το χειμώνα, να γίνομαι μπουρδέλο απο λάδια, γράσσα, πετρέλαια, αυγά, μαγιονέζες, απλά αλλάζω κάθε δύο χρόνια την αλυσίδα και είμαι οκ... Υ.Γ. Σε περίπτωση που κάποιος τηρεί ευλαβικά τα 500 χλμ ανά λίπανση, τα παραπάνω νούμερα αλλάζουν ως εξής( με περίπου 15.000 χλμ ετήσια): 15.000 / 500= 30 φορές λάδωμα 30 φορές απο 1/3 του μπουκαλιού= 10 μπουκάλια 10 μπουκάλια=120 ευρώ Υπολογίστε και 4 μπουκάλια WD40 για καθαρισμό, άλλα 20-30ευρώ, σύν 150ευρώ το χρόνο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αντί λοιπόν να λιώνω το καλοκαίρι, να κρυώνω το χειμώνα, να γίνομαι μπουρδέλο απο λάδια, γράσσα, πετρέλαια, αυγά, μαγιονέζες, απλά αλλάζω κάθε δύο χρόνια την αλυσίδα και είμαι οκ... Επέτρεψέ μου αυτός ο τρόπος σκέψης μου θυμίζει το ανέκδοτο με το σκοτζέζο που έτρεχε πίσω απο το λεωφορείο για να γλιτώσει το εισητήριο, τον βλέπει ένας και του λεει αμα τρέχεις πίσω απο ταξί θα γλιτώνεις περισσότερα. Αφενός πολύ καλά κάνεις και αλλάζεις την αλυσίδα κάθε 2ετία. Σαφώς βέβαια θα αλλάζεις και γρανάζια,γιατί καινούργια αλυσίδα σε "πατημένα" γρανάζια είναι δώρον άδωρον. Απλά ένα λαδωματάκι που και που μόνο καλό κάνει! Και δε χρειάζεται να τελειώνεις ενα μπουκαλάκι σε 3 λαδώματα! Είναι σα κάτι μηχανάκια που βλέπω στο δρόμο που οι τύποι έχουν "λαδώσει" την αλυσίδα ακόμη και πλαϊνα πλακάκια σύνδεσης και έχουν κάτι αλυσίδες κάτασπρες απο σπρέυ λιθίου. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2011 από τον Typhoon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Εγώ λαδώνω την αλυσίδα κάθε 2-4 εβδομάδες, ανάλογα τον καιρό και τον χρόνο που έχω. Εαν λοιπόν θεωρήσουμε οτι Μ.Ο λαδώνω κάθε 3 εβδομάδες, τότε θέλω περίπου το 1/3 ενός μπουκαλιού λιπαντικού αλυσίδας. Έτσι καθε τρίτη φορά, πρέπει να αγοράσω άλλο, δηλ περίπου 12 ευρώ(παράδειγμα). Επομένως, θέλω ένα μπουκάλι κάθε 9 εβδομάδες, δηλ περίπου 6 μπουκάλια το χρόνο, δηλ 6*12=72 ευρώ. Εαν υπολογίσεις και κανα -δυό μπουκάλια WD40, τότε πάμε στα 80-90 ευρώ. Στα δύο χρόνια θες 180 ευρώ χοντρικά, δηλ, όσα κάνει και ένα καινουργιο σετ. Αντί λοιπόν να λιώνω το καλοκαίρι, να κρυώνω το χειμώνα, να γίνομαι μπουρδέλο απο λάδια, γράσσα, πετρέλαια, αυγά, μαγιονέζες, απλά αλλάζω κάθε δύο χρόνια την αλυσίδα και είμαι οκ... Υ.Γ. Σε περίπτωση που κάποιος τηρεί ευλαβικά τα 500 χλμ ανά λίπανση, τα παραπάνω νούμερα αλλάζουν ως εξής( με περίπου 15.000 χλμ ετήσια): 15.000 / 500= 30 φορές λάδωμα 30 φορές απο 1/3 του μπουκαλιού= 10 μπουκάλια 10 μπουκάλια=120 ευρώ Υπολογίστε και 4 μπουκάλια WD40 για καθαρισμό, άλλα 20-30ευρώ, σύν 150ευρώ το χρόνο τι οικονομικοι αναλυτες κ κουραφεξαλα...αυτη ειναι αναλυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Εγώ λαδώνω την αλυσίδα κάθε 2-4 εβδομάδες, ανάλογα τον καιρό και τον χρόνο που έχω.............. Καποτε ειχα γραψει σε ενα θεματακι μου.... Τροφη για σκεψη λοιπον: μηπως τελικα κουραζομαστε και σπαταλαμε ασκοπα χρηματα πιο συχνα απο οτι θα επρεπε; μηπως ακομα και οι εταιριες μας βαζουν στο κολπο/κοπο για να οικονομανε και απο τα σπρει και αλλα παρομοια ειδη παλι πιο συχνα απο οτι θα επρεπε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Καποτε ειχα γραψει σε ενα θεματακι μου.... Απ! Ευτυχως το ειδα την καταλληλη ωρα! Αυριο ελεγα να καθαρισω και να λαδωσω την αλυσιδα! :P Αλλα δεν βαριεσαι! :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Τη λαδώνεις την αλυσίδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Τη λαδώνεις την αλυσίδα? Χαχαχαχαχαχαχα!! :kiss: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Τη λαδώνεις την αλυσίδα? Βάζεις βαλβολίνες στον άξονα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Τα o-rings σας εχουν πιασει αραχνες βλεπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τη λαδώνεις την αλυσίδα? Το στρίβεις το εργαλείο...???? :2funny: :mB_kalo_e: +1 Παναγιωτ.... :D :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2011 από τον Manalishi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Βάζεις βαλβολίνες στον άξονα; Στις μπεμπες Παναγιωτη δεν αλλαζουν βαλβολινες.................... Αξονες αλλαζουν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Στις μπεμπες Παναγιωτη δεν αλλαζουν βαλβολινες.................... Αξονες αλλαζουν!!! Τι ώρα δεν μας είπες μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Το στρίβεις το εργαλείο...???? +1 Παναγιωτ.... :D δε με λές ? Τον σφίγγεις τον.....ρεγουλατόρο ? :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Τα ανοιγεις τα o rings? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 τι πράμα ειναι αυτά τα μωρομάντηλα τελικά τα δοκίμασα σήμερα που έπλυνα τη μηχανή και έμεινα μ@#%κας σχεδόν όλη τη μηχανή καθάρισα με δαύτα. κάνουν τις ζάντες λαμπίκο, φανάρια, διακόπτες, ψαλίδια, ακόμα και τα κέλυφη των φρένων που είναι από τραχύ υλικό και δεν καθαρίζονται εύκολα με σφουγκάρι, αυτά τα έκαναν σαν καινούργια. εύγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες