Jump to content

Recommended Posts

χμμμμ

βοήθησες όντως, ευχαριστώ πολύ!

ο φιλος μου τελικά λέει οτι ξεβίδωσε λίγο την εξαγωνική βίδα στην κορυφή και λεει οτι σταματησε να ακουγεται η καδένα...

νομίζω οτι δεν έκανε καλά και αυτή η βίδα είναι για να λυνεται ολος ο τεντωτήρας σε κομμάτια, εχω δικιο?

ελεος και αυτός βαριέται να τον βγαλει να τον ανοιξουμε απο μέσα να δουμε πως δουλευει, τι να πω.. χαχα

οπως και ναχει, ευχαριστώ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικα με τα ζιγκλερ τι εγινε? Εβγαλες ακρη?

Βαλε και κανα βιντεο βρε να θαυμασουμε και εμεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμμ

βοήθησες όντως, ευχαριστώ πολύ!

ο φιλος μου τελικά λέει οτι ξεβίδωσε λίγο την εξαγωνική βίδα στην κορυφή και λεει οτι σταματησε να ακουγεται η καδένα...

νομίζω οτι δεν έκανε καλά και αυτή η βίδα είναι για να λυνεται ολος ο τεντωτήρας σε κομμάτια, εχω δικιο?

ελεος και αυτός βαριέται να τον βγαλει να τον ανοιξουμε απο μέσα να δουμε πως δουλευει, τι να πω.. χαχα

οπως και ναχει, ευχαριστώ! :D

Η βίδα στην κορυφή του τεντωτήρα στα ΝΧ-ΑΧ, είναι απλά μια τάπα, που βιδώνει και κρύβει το από μέσα. Δεν επηρεάζει κάτι τον μηχανισμό.

Αν την βγάλεις, από μέσα, έχει άλλη βίδα, άλεν 4 αν θυμάμαι καλά, και αυτή η βίδα είναι για να μαζεύει τον τεντωτήρα, κατά την τοποθέτηση. Αν τον μαζέψει τέρμα, με λίγο σφίξιμο ακόμα στο μαζεμένο κλειδώνει κιόλλας στο μαζεμένο.

Δεν καταλαβαίνω τι πέτυχε ο φίλος πειράζοντας την...τάπα απέξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι αλενοβιδα μεσα ειναι βιδα για πλατυ κατσαβιδι ..

η βιδα στη κορυφη ειναι η ταπα για ναμην πεταει λαδακι ..

@pantheman με τα ζιγκλερ δε εκανα τιποτα γιατι πρεπει να αλλαχτει φιλτρο αερα (υπαρχουν καποια θεματακια)

να μπει πιο ελευθερο... γιατι στα καλα καθουμενα μπουκωνει.. και μετα ξεμπουκωνει με ενα ψιλο αγριο σκαλοπατι (κανα 2 φορες κοντεψε να μου φυγει απο τα χερια το ρημαδι)

τι βιντεο να βαλω βρε? κουλος ειμαι :D

τωρα περιμενω ενα καρμπυρατερ να βαλω επανω να δω αν υπαρχει διαφορα....

αλλιως μετα θα δουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως μου διέφυγε το συγκεκριμένο θέμα τόσο καιρό;

Το διάβασα όλο μονορούφι (είδα και μερικά βίντεο). Άριστη δουλειά και από ότι βλέπω και άπειρη υπομονή!

Με κέρδισε ότι είχες το θάρρος να τα κάνεις όλα μόνος σου. Πειραματίστηκες , έψαξες , είχες και στραβές στιγμές αλλά συνέχισες!

Η Domi έγινε κουκλί ζηλευτό! Μια ομορφιά! Αν είχε μιλιά, θα σε εγκωμίαζε!

Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες όλη την διαδικασία μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα!

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Falax, που να την οδηγησεις κιολας, θα σου αρεσει! Πραγματικα πολλα και τεραστια ΜΠΡΑΒΟ στον Αρχοντη για το εγχειρημα του. Η μηχανη καθε μερα πλεον κελαηδαει! Βεβαια τωρα τελευταια ο κατοχος της θελει λιγο ξυλο γιατι δεν την χαιδευει οπως στην αρχη

ΑΛΛΑ

κατι ακουγεται απο το υπουργειο εσωτερικων υποθεσεων για τριτο σταδιο dyno, φιλτρο ελευθερας και αλλαγη κυλινδροπιστολου σε 249cc. Αρχοντη, εχουμε δουλιτσα να κανουμε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι που μου αρέσουν τα AX-1 και τα Domi... Αν ποτέ σταματήσω να έχω ανάγκη από τις μεγάλες εκδρομές θα τσιμπήσω ένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι που μου αρέσουν τα AX-1 και τα Domi... Αν ποτέ σταματήσω να έχω ανάγκη από τις μεγάλες εκδρομές θα τσιμπήσω ένα!

Γκούχου γκούχου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά δεν είπα ότι δεν πάνε και αυτά αλλά με αύτην που έχω είμαι υπερευχαριστημένος σε όλους τους τομείς. Είμαι σίγουρος ότι και πιο άνετα πάω και πιο οικονομικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι σίγουρος ότι και πιο άνετα πάω και πιο οικονομικά.

σίγουρα πάει καλύτερα σε ταξίδι και πιο οικονομικά, αλλά δεν είναι χόντα

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω εχω και καιρο να γραψω

λοιπον...

τελευταιες αλλαγες και προβληματα

χουφτες Acerbis ευγενικη χορηγια του Γιαμαχακια ( δεν κανανε για το μοτορι μου αλλα μπηκανε με πατεντα και δειξανε και ομορφα)

Ψηλο φτερο Acerbis Baja mini για 16 -19 inch τροχο το τελευταιο σε ελληνικο εδαφος (και γενικοτερα νομιζω το τελευταιο αφου δεν ξαναβγαινουν)

ετσι το μηχανακι εδειξε λιγο διαφορετικα και πλεον μου αρεσει ακομα περισσοτερο ...

θεματα τωρα ... εγινε ανακατασκευη σε βαλβιδες τριψιμο και ιστοριες στη κεφαλη και στα εδρανα τωρα πλεον κλεινουν αεροστεγως

εγινε ρυθμιση μειγματος ζιγκλερωμα τοποθετηθηκε φιλτρακι ελευθερας (αλλα θα αλλαχτει με μοτοκροσαδικο σφουγαρενιο)

τελευταια παρουσιαζε προβλημα με τα ηλεκτρικα κρεμουσε δεν αρπαζε εκοβε και ολα τα συναφη .... θεωρητικα και κωλοφαρδεζικα αποφασησα και αλλαξα ηλεκτρονικη και μιση πλεξουδα

ε ξηλωμα ....

cbtq.jpg

καθαρισμα ... ξεμπερδεμα .....

o9i3.jpg

επανεγκατασταση

is5w.jpg

ετοιμο ...!

m4dm.jpg

το μονο που εμεινε ειναι να ξαναρυθμισωτο μειγμα καθως πλεον τα ρευματα ειναι ενταξει και ΠΛεΟΝ γινεται σωστα η καυση της βενζινης

καταναλωση ....

εχω δει απο ... 3 και κατι στα 100 μεχρι 4 και κατι

λαδια δε καιει το ρημαδι μεχρι τις 8. 500 9000 αν το ζοριζω παραπανω (ναι δεν εχει κοφτη κατεβαζει μεχρι 11 ... πλεον ) εχει καψει 100 με 150 γραμμαρια στα 2800 χιλιομετρα

ανεβαζει πολυ ομορφα εχω κανει ταξιδακι 2 πλος και με 2 τσαντες με 120 - 140 ανετα !!!! (σχετικα το ανετα γιατι πιαστηκανε οι κωλοι,..)

τελικη ταχυτητα μαζι με τον Stakhs διπλα μου με το στρομ εδειξε 145 αλλα μετα επρεπε να στριψουμε .... Ε εγω δεν εστριψα... :P

τερμα ευχαριστημενος με τα λαδια που βαζω 15-50 Thumper το κιβωτιο ειναι το ιδιο απο τη στιγμη που ειχα βαλει τα λαδακια μεχρι τα πρωτα 4000 χιλιομετρα

μετα φυσικα εγινε αλλαγη ....

Αυτονομια .... το μηχανακι σιγουρα ΣΙΓΟΥΡΑ! εχει 200 χιλομετρα αυτονομια ειναι λιγο μπερδεμενη η φαση καθως εχω κανει 190 χιλιομετρα και να μου ζηταει ρεζερβα εχω κανει 150 χιλομετρα και μου ζητησε εχω κανει 80 χιλιομετρα και μου ζητησε (τραγικοτατο επαθα συγκοπη) οποτε σιγουρα 200 χιλομετρα τα εχει

σωστες μετρησεις θα γινουν συντομα

μεσα στη πολη απλα δε το συζηταω .... ευχαριστo ανετο παιχνιδιαρικο καβαλας πεζοδρομια οταν οι αλλοι πρεπει να κανουν το κυκλο ... ( :P )

εξω απο τη πολη,,, Αγιασμα - θεσσαλονικη εθνικη με 130 - 140 το εβγαλε ολο με 1 ντεποζιτο εκανα βολτες μεσα στη πολη κα ιτην επομενη μερα που γεμισα ειχα και 0.5 λιτρο μεσα ()λαδι δεν εκαψε)

ταλαιπωρια με τους αεριδες ειναι ελαφρυ το μηχανακι οποτε θελει προσοχη

θερμοκρασιες ΑΝ ανεβασει θα ανεβασει μεσα στη πολη τωρα το καλοκαιρι και για 2 φορες οχι παραπανω

Τροποποιήθηκε από τον SaDoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω λινκ του κιτ για το καρμπυρατέρ. Και επίσης πρέπει να τα γνωρίσουμε επιτέλους, κάποια στιγμή μπορεί να παίξει καταδρομική... Το νού σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα οποτε θελεις σπιτι εχω να σας φιλοξενησω μεχρι τον Οκτωβριο

Εκτος απροοπτου

http://www.siriusconinc.com/pro-detail.php?pid=&product_id=447

το λινκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα γαμάτος αγορινο!!! Επιτελους η Domi σπερνει φωτιες και ετοιμασου να ριξεις τσαγακια στα Axakia!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ειναι....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!Ξεκιναω κ εγω με σχετικα σε παρομοια κατασταση με το δικο σου..και παμε για μαζεματα....!!!

Domi αθανατο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκατα στη χονδα

Βρε άντε να πας να παίξεις με κανα αρμόνιο ή κάνα μπαγλαμά.... και μην ξεχάσεις.... βγάλε το διαπασών από τη "μηχανή" για το απαραίτητο κούρδισμα........ :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα, δεν το λεω μετα βεβαιοτητας, γιατι δεν ξερω και κατι συγκεκριμενο. Αλλα οσες φορες χρειαστηκε να μεινει η μοτοσικλετα σε ακινησια, τις περισσοτερες φορες, μια φορα τις τρεις μερες, καποιος την εβαζε μπροστα κ την αφηνε στο ρελαντι ή και με λιγες παραπανω στροφες και οταν ερχομουν, η μηχανη επαιρνε κανονικα!

Οταν μια φορα(φετος το καλοκαιρι συγκεκριμενα) εμεινε 7 μερες σε ακινησια και δεν υπηρχε καποιος στο σπιτι να την δουλευει εστω κ στο ρελαντι, οταν ηρθα τα βρηκα λιγο μπαστουνια!wink.gif

Την ιδια δουλεια καναμε και στο αυτοκινητο οταν καποιες σεζον εμενε σχεδον ακινητο, λογω των μοτοσικλετων που υπαρχουν στην οικογενεια, και δεν ειχαμε ποτε προβλημα. Αμα τυχαινε ομως καμια φορα να το ξεχασουμε πανω απο μια βδομαδα, επαιρνε μπροστα μονο με καλωδια!

Εχω ενα NX Dominator 250 και το καρμπυρατέρ τον τελευταίο καιρό στα καλά καθούμενα μου ανεβάζει στροφές, δηλαδή εκεί που κάθομαι στο φανάρι και περιμένω, μου ανεβαίνουν οι στροφές απο τις 1500(ρελαντί) στις 2000 στροφές στα καλά καθούμενα,μαρσάρω αλλά δεν πέφτουν, μετά απο λίγα μέτρα πέφτουν στο φυσιολογικό οι στροφές. Αυτό μπορεί να το κάνει δυο τρείς φορές μέσα στην ημέρα, τι μπορεί να συμβαίνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως θέλει απλά ρύθμιση το ρελαντί σου; Εναλλακτικά, τσέκαρε μην έχει κολλήσει το choke και μένει ανοιχτό. Πρόσεξες μήπως διαφορά και στην κατανάλωση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα