innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Τα λαδια τα μετραμε με το λαστιχακι στεγανοποιησης πανω στον δεικτη ή πανω στο καρτερ? Το ο-ρίνγκ ανήκει στην τάπα. Πολλές φορές ''κολλάει'' στην τρύπα + θελει να ξαναβιδωσεις/ξεβιδώσεις για να το ''πάρει'' μαζί του ο δείκτης.... Μετράς σταθμη, με το ο-ρινγκ ΠΑΝΩ στον δείκτη και οχι πάνω στο κάρτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 πως τεντωνω τον τεντωτηρα στην καδενα στο innova και καθε ποτε αλλαζετε η καδενα και καθε ποτε ο τεντωτηρας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Καλησπέρα ,πόσες στροφές θέλει το μίγμα βενζίνης στο καρμπυρατέρ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 πως τεντωνω τον τεντωτηρα στην καδενα στο innova και καθε ποτε αλλαζετε η καδενα και καθε ποτε ο τεντωτηρας?? Καλησπέρα ,πόσες στροφές θέλει το μίγμα βενζίνης στο καρμπυρατέρ??? Καλημέρα. Στις πρώτες σελίδες, είναι γραμμενα + με φωτό η αλλαγή τεντωτήρα (με βελτιωμένο ανταλλακτικό γνήσιο) και οι ρυθμίσεις για το μίγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 οταν τον αντικαταστησω θα πρεπει να ειναι το πιστονι στο ανω νεκρο σημειο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Δέν βρήκα κάτι γραμμένο για το μίγμα βενζίνης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) (Οι ρυθμίσεις μου είναι, 85άρι main jet, και ¾ στροφής από τέρμα κλειστό το μίγα) Τι εννοείς με αυτό?Πόσες στροφές δηλαδή?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2013 από τον ouzou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Παιδιά SOOOOS Άνοιξα το καπάκι πάνω για να αλλάξω υγρά φρένων.. Όλα καλά αλλά είχα θέα με το κλείσιμο... Αυτό το Γαμ&^*$νο το λαστιχάκι πως διάλο μπαίνει σωστά χωρίς να τσακίζει?? Πλιζ απαντήστε μου γιατί δεν το έβαλα καθόλου τώρα και το έκλεισα έτσι πρόχειρα ώστε να το φτιάξω μετά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Πλιζ απαντήστε μου γιατί δεν το έβαλα καθόλου τώρα και το έκλεισα έτσι πρόχειρα ώστε να το φτιάξω μετά!! Θα'χεις εγγυημένα 100% διαρροή.... Βγαλε το πάλι, και βαλε το λάστιχο. Διπλώνει εσωτερικά στον εαυτό του το λάστιχο + μετα απλως κάθεται πάνω στα χείλη του δοχείου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Θα'χεις εγγυημένα 100% διαρροή.... Βγαλε το πάλι, και βαλε το λάστιχο. Διπλώνει εσωτερικά στον εαυτό του το λάστιχο + μετα απλως κάθεται πάνω στα χείλη του δοχείου. Βρε θα το βάλω πάλι αλλά μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα για να έρθω να ρωτήσω εδώ τι δεν κάνω σωστά... Όταν βάζω το λαστιχάκι, είναι μεγαλύτερο από το δοχείο και διπλώνει γμτ... Ε, πως θα γίνει να μην διπλώνει έτσι? Να τονίσω πως δεν είναι "απλωμένο" αλλά είναι διπλωμένο εσωτερικά στον εαυτό του όταν το βάζω... Σαν ένα κουτάκι με σπίρτα δηλαδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Όταν βάζω το λαστιχάκι, είναι μεγαλύτερο από το δοχείο και διπλώνει γμτ... Ε, πως θα γίνει να μην διπλώνει έτσι? Πάει λίγο παράκεντρα. Ξόδεψε 1', κοιτωντας το δοχείο + το λάστιχο. Θα διαπιστώσεις, ότι δεν κάθεται σαν τετράγωνο, αλλά σαν ''τραβηγμένο παράκεντρα'' τετράγωνο. ΒΡΕΣ ποια ειναι η σωστή θέση. Να τονίσω πως δεν είναι "απλωμένο" αλλά είναι διπλωμένο εσωτερικά στον εαυτό του όταν το βάζω... Σαν ένα κουτάκι με σπίρτα δηλαδή Ναι, ετσι πρεπει να'ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Ναι, ετσι πρεπει να'ναι. Τι εννοείς να "βρω την σωστή θέση?" αφού με έναν συγκεκριμένο τρόπο μπαίνει μόνο. με το NISSIN προσ τα κάτω δηλαδή Ευχαριστώ πολύ Θανάση για την βοήθειά σου... Εξαιτίας σου ήρθα να ρωτήσω εδώ, ήμουν σίγουρος πως θα ήξερες :D Είμαι ένα βήμα πριν πατήσω κάτω το μηχανάκι, ειλικρινά!! :@ :@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Είμαι ένα βήμα πριν πατήσω κάτω το μηχανάκι, ειλικρινά!! :@ :@ Μπήκε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Μπήκε ? Κάπως το ψευτό έβαλα.... Έβαλα τις βίδες και μετά ότι περίσσευε το ζούπαγα μέσα με ένα ίσιο κατσαβιδάκι. Θα το πάω αύριο στο All terain να αλλάξω σαμπρέλα επειδή μου έσκασε και το λάστιχο και θα τους πω μήπως μπορούν να το κοιτάξουν και αυτό μιας και κάνουν και service. Βρε συ Θανάση πως το περνάς εσύ αυτό το πράγμα? Μπορείς να το περιγράψεις κάπως?? Το βάζεις μαζί με το άσπρο πλαστικό και μετά βάζεις και το καπάκι? Μου γλύστραγε απ'τα χέρια το ρημάδι το λάστιχο :@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Κάπως το ψευτό έβαλα.... Έβαλα τις βίδες και μετά ότι περίσσευε το ζούπαγα μέσα με ένα ίσιο κατσαβιδάκι. Θα το πάω αύριο στο All terain να αλλάξω σαμπρέλα επειδή μου έσκασε και το λάστιχο και θα τους πω μήπως μπορούν να το κοιτάξουν και αυτό μιας και κάνουν και service. Βρε συ Θανάση πως το περνάς εσύ αυτό το πράγμα? Μπορείς να το περιγράψεις κάπως?? Το βάζεις μαζί με το άσπρο πλαστικό και μετά βάζεις και το καπάκι? Μου γλύστραγε απ'τα χέρια το ρημάδι το λάστιχο :@ Αρχικά, τα ξεπλένω καλά + τα στεγνώνω. Το μαυρο λάστιχο, διπλώνει 1-2 φορές εσωτερικά + γίνεται σαν σπιρτόκουτο. ''Πάει'' μόνο του στο δίπλωμα... Η διπλωμενη μεριά, πάει απο ΚΑΤΩ ! Οι οδηγοί που εχει στο πλάι το δοχείο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ''δείχνουν'' ΠΩΣ θα κάτσει. Το ίδιο και οι 2 τρύπες απο τις βίδες του καπακιού. Μετά, βαζω το άσπρο πλαστικό + κουμπώνω το καπάκι. Ουτε κατσαβίδια, ουτε τιποτα. Ξαναδες το με ησυχία + οχι βιασυνη. Πλύνε το να φυγουν τα υγρα, ωστε να μην γλυστρα στα χέρια. Οπως βγηκε, ετσι θα μπει. Απλα οταν το'βγαλες, δεν παρατηρησες ΠΩΣ ηταν, και σε μπερδεύει τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Ευχαριστώ για την πολύ καλή απάντησή σου Θανάση πραγματικά βοηθάει πολύ :D Πρώτον έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα πως ήταν όταν το έβγαλα και μετά είχα πρόβλημα :( Όταν τα έβγαλα τα έπλυνα αλλά δεν έχω καθαριστικό φρένων και εξακολουθούσαν να γλυστράνε λίγο. Κοίταξε λίγο τη φώτο να δεις πως γινόταν ;-) http://img51.imageshack.us/img51/8808/dsc00641sj.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Ειναι σιγουρα λαθος τύλιγμα.... Πειραματίσου να δεις πως θα διπλώσει σωστά. Η φωτό παντως βοηθαει και δειχνει οτι η πλευρα ειναι ΣΩΣΤΗ. Στο τύλιγμα ειναι το λάθος... Κανε το πάλι, παιρνει 2-3 φορες εσωτερικά το λάστιχο και πάει σχεδόν μόνο του. ΜΗΝ το ζορίσεις + μην τα κουμπώσεις ετσι, θα κοπεί. Και θα χανει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 μου φαινετε δεν φτιαχνετε καλο θα ηταν καλο να το αντικαταστησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 οταν τον αντικαταστησω θα πρεπει να ειναι το πιστονι στο ανω νεκρο σημειο???? Δεν παίζει ρόλο. (Οι ρυθμίσεις μου είναι, 85άρι main jet, και ¾ στροφής από τέρμα κλειστό το μίγα) Τι εννοείς με αυτό?Πόσες στροφές δηλαδή?? Κλείνεις την βίδα τέρμα βιδωμενη, και ξεβιδώνεις 3/4 της στροφής. (για 85αρι ζιγκλέρ όμως) Στο δικό σου που ειναι μαμίσιο 75άρι, θα χρειαστεί ίσως 1 ολόκληρη στροφή ξεβίδωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειναι σιγουρα λαθος τύλιγμα.... Ρε γαμώτο το δίπλωσα όπως διπλωνόταν μόνο του!! Ελπίζω κάποια "στροφή" να μου ξέφυγε.... Και στο δικό σου περισσεύει λάστιχο Θανάση? Α και κάτι άλλο... Παίζει να πάρει νερά άμα βραχεί εε?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2013 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Δεν παίζει ρόλο. Κλείνεις την βίδα τέρμα βιδωμενη, και ξεβιδώνεις 3/4 της στροφής. (για 85αρι ζιγκλέρ όμως) Στο δικό σου που ειναι μαμίσιο 75άρι, θα χρειαστεί ίσως 1 ολόκληρη στροφή ξεβίδωμα. Σκέφτομαι για 90αρι αλλα πόσο θα του βάλω μισή στροφή??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Τελικά λύθηκε το θέμα μου βάζοντας ένα λαστιχάκι από kymko το οποίο έχει την ίδια τρόμπα με το innova και το λαστιχάκι του έκατσε κουτί. Ο μηχανικός μου είπε πως το λάστιχο ξεχείλωσε λόγω των υγρών των φρένων τα οποία λόγω χημικής σύστασης ξεχείλωσαν το λάστιχο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό, σε 2,5 χρονών μηχανάκι να ξεχείλωσε το λαστιχάκι αλλά αφού λύθηκε το πρόβλημα, όλα καλά. Ερωτησούλα: Το υγρό πρέπει να είναι στο πάνω μέρος του τζαμιού ελέγχου? Εμένα είναι στο κάτω μέρος τώρα. Αν είναι λάθος τότε να το συμπληρώσω λίγο ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Ερωτησούλα: Το υγρό πρέπει να είναι στο πάνω μέρος του τζαμιού ελέγχου? Εμένα είναι στο κάτω μέρος τώρα. Αν είναι λάθος τότε να το συμπληρώσω λίγο ;-) Οχι, να μην βάλεις. Η στάθμη πέφτει φυσιολογικά, όσο φθείρονται τα τακάκια. ΟΤΑΝ τα αλλάξεις, ΤΟΤΕ θα συμπληρώσεις ΑΝ χρειαστεί. Καλύτερα βεβαια, ειναι αλλάξεις ΚΑΙ τα υγρα μαζί με τα τακάκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Οχι, να μην βάλεις. Η στάθμη πέφτει φυσιολογικά, όσο φθείρονται τα τακάκια. ΟΤΑΝ τα αλλάξεις, ΤΟΤΕ θα συμπληρώσεις ΑΝ χρειαστεί. Καλύτερα βεβαια, ειναι αλλάξεις ΚΑΙ τα υγρα μαζί με τα τακάκια. Είναι χαμηλά στο τζαμάκι όμως... Δεν είναι κακό αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Eχει σημαδι διπλα στο τζαμακι. Μια λοξη γραμμη, που καταλήγει στην λέξη LOWER. ΑΝ πέσει κατω απο εκει η σταθμη, τότε κάπου έχεις διαρροή ή δεν μπήκε εξ'αρχης σωστη ποσότητα. Γενικά δεν παίρνει συμπλήρωμα, το δοχείο φρένων, παρά μόνο αλλαγη υγρων με φρέσκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες