Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η φλαντζα καπακιου δισκων και οι δισκοι συμπλεκτη ποσο κανανε ξεχωριστα απο τα αλλα με ΦΠΑ (εχω μπερδευτει με αυτα τα χαρτια που ποσταρες); 4 δισκους συμπλεκτη χρειαζετε το innova ; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Η φλαντζα καπακιου δισκων και οι δισκοι συμπλεκτη ποσο κανανε ξεχωριστα απο τα αλλα με ΦΠΑ (εχω μπερδευτει με αυτα τα χαρτια που ποσταρες); 4 δισκους συμπλεκτη χρειαζετε το innova ; να πω ότι δεν φαίνονται.....ειναι πεντακαθαρες οι φωτό ! το σχεδιο δεν το βλέπεις οτι είναι 4 δίσκοι ? έκαστος εχει 4.90. 4.90 * 23% ΦΠΑ = 6.027 ε κανε το ιδιο για ολα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 του innova κάνει 5 - 6 ευρώ ο δίσκος ενώ του C-50 κάνει 10??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) οκ ρ φιλε, εχω αυτες εδω τις βαλβιδουλες που περιμενουν ρεγουλαρισμα άντε πάλι σε έφτιαξα.... είναι για C-50 αλλά κάνει το ίδιο πράγμα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον nikosm1993 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 τοχω δει ρ,αλα θελω μπας και το κανουν ποιο αναλυτικα τα παιδια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 είναι για C-50 αλλά κάνει το ίδιο πράγμα... +125 ..πολυ καλό βίντεο ! Ουσιαστικά...τα λέει όλα ! έχει το σωστό φίλλερ, και μια πένσα για να κρατάει το ρεγουλατόρο. Αυτά θέλεις βασικά και με το 9αράκι σφίγγεις το κόντρα-παξιμάδι. έτοιμος ! οι διαφορές είναι στο καπάκι το πλαινό που αφαιρείται στον μπόμπο, ενω εμας έχει τάπες + στα καπάκια των βαλβίδων όπου είναι στρογγυλά - και είναι καλύτερα και προτιμώτερα - ενω τα δικά μας είναι οβάλ. μόλις ετοιμαστεί το βίντεο θα τα δείτε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 σε ποσο καιρο θα το εχουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Το βίντεο για τις βαλβίδες έτοιμο. Συγγνώμη παιδιά αλλά είχα πολλά προβλήματα http://www.youtube.c...h?v=s8ouhZJqggI 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το βίντεο για τις βαλβίδες έτοιμο. Συγγνώμη παιδιά αλλά είχα πολλά προβλήματα http://www.youtube.c...h?v=s8ouhZJqggI Μπραβο !!! Ευχαριστω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Δεν ακουγεται τιποτα απο την μουσικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Το βίντεο για τις βαλβίδες έτοιμο. Συγγνώμη παιδιά αλλά είχα πολλά προβλήματα για να ανέβει το βίντεο στο διαδίκτυο. Παιδεύτηκε όλο το βράδυ χθές και έκανε 3 (τρείς) μετατροπές για να το δεχτεί το YouTube ! Τα γράφω, γιατι ο Παναγιώτης είναι σεμνό παιδί και δεν θα τα'γραφε....ποτέ ! Η μουσική όντως είναι λίγο...τσιμπημένη, αλλά η διαδικασία έχει ήδη περιγραφεί στο πόστ Νο 1 ! πέραν αυτού, να βάλω και 1 σκαρίφημα, όπου φαίνεται η πιο βασική δουλειά. Το λύσιμο του μπλέ παξιμαδιού και πλέον ο ρεγουλατόρος γυρνά με το χέρι. Εισάγουμε το φίλλερ στο κενό ανάμεσα σε αυτόν και τη βαλβίδα και ρυθμίζουμε το διάκενο. Γυρνώντας το ρεγουλατόρο δεξιά ή αριστερά κάπου θα αρπάξει το φίλλερ και δεν θα βγαίνει καθόλου, ή θα πάει ''αέρας''. Γυρεύουμε το ενδιάμεσο, όπου βγαίνει σφιχτά.....αλλά βγαίνει !! Τότε πλέον κρατάμε το ρεγουλατόρο ακίνητο + σφίγγουμε το παξιμάδι. Η βαλβίδα πλέον είναι ρυθμισμένη. Περισσότερη ώρα θα πάρει να βρεθεί το ΑΝΣ, παρά η ρύθμιση του διακένου !! υγ. μην το παίρνετε απο φόβο, μόλις λύσετε την τάπα + έχετε βρεί ΑΝΣ, βάλτε το φίλλερ πριν λύσετε και δείτε την αίσθηση που...έχει ! ύστερα, είναι εύκολο....ξέσφιγμα το παξιμάδι, γύρισμα του ρεγουλατόρου, μέτρημα, σφίξιμο. η ρύθμιση θα πάρει 1/4 της στροφής το πολύ, μην περιμένετε ότι λύνεται κάνας άξονας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 μπράβο για το βίντεο... αλλά... 1ον το τραγούδι κατά την γνώμη μου είναι απαίσιο 2ον δεν ακούω τι λες 3ον μπράβο για τον κόπο σου !!! άμα είναι θα ανεβάσω εγώ έναν αναλυτικό οδηγό πως να ρυθμίζεις βαλβίδες !!! έχω βγάλει φώτο πως να αλλάξουμε μπιστόνι σε τετράχρονο αλλά βαριέμαι να γράφω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) εσυ νικο,καλο θαταν,βαλε εναν οδηγο για το Χ ευχαριστω πολυ innova 04,πολυ καλο το βιντεο εκτος απο την μουσικη, ευχαριστουμε για τον κοπο σας μαγκες :_thumbsup: μια απορια μονο. οταν θα ψαχνω να βρω το Τ , πρεπει ο στροφαλος να γυρναει ευκολα ? εκει μπερδευομαι ρ γμτο . και ποσο πολυ να σφηξω οχι το παξιμαδι,το αλο απο μεσα μωρε, μεχρι να φτασει στο διακενο? η να φτασει,και λιγο ποιο σφηχτα ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 μια απορια μονο. οταν θα ψαχνω να βρω το Τ , πρεπει ο στροφαλος να γυρναει ευκολα ? το ίδιο εύκολα...όπως γυρνάει με την μανιβέλα ! Μπορείς να το φέρεις με αυτήν ??? το ίδιο πράγμα είναι, περιστρέφεις τον άξονα του στροφάλου. Αν τα καταφέρεις με την μανιβέλα...σφύρα μου κλέφτικα ! Γι'αυτό υπάρχει η τάπα. Βάζεις το καρύδι + προέκταση + γυρνάς αριστερόστροφα, δες το βίντεο! και ποσο πολυ να σφηξω οχι το παξιμαδι,το αλο απο μεσα μωρε, μεχρι να φτασει στο διακενο? η να φτασει,και λιγο ποιο σφηχτα ? ακριβώς ! θα πρέπει να μπαινοβγαίνει σφιχτά το φίλλερ, θα το καταλάβεις εύκολα! Στην τελική, ρυθμίζεις όσο καλύτερα μπορείς, κάνεις βόλτα + βλέπεις τα αποτελέσματα. Την άλλη μέρα........ξαναρυθμίζεις + πάλι βόλτα. Εκεί θα καταλάβεις διαφορά. Με την πρώτη δεν το πετυχαίνεις, αλλά θα είναι σίγουρα καλύτερα απο....πρίν. με την 2η-3η φορά, θα το έχεις φέρει το διάκενο....ακριβώς ! Να ξαναθυμίσω ότι απαιτείται το μοτέρ να είναι.....κρύο. Εντελώς ! καλό είναι να γίνεται η ρύθμιση.....πριν πάρει μπρός το πρωι, ή τελος πάντων να μην έχει κινηθεί η μοτό εκείνη τη μέρα. Χρειάζονται αρκετές ώρες εως ότου τα μέταλλα επανέλθουν σε θερμοκρασίες φυσιολογικές για ρύθμιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 πως θα καταλαβω αν εκανα καλη δουλεια,δηλαδη για νανε ενταξει ο στροφαλος πρεπειο να βλεπω το Τ ε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Για την βαλβιδα εξαγωγης ποσο κενο αφηνετε εσεις στα ινοβα; εγω σε προσφατη ρυθμιση που εκανα στο κριςς μου ρυθμισα και τις δυο στα 0.05 δεν ξερω αλλα μετα απο πολυ καιρο προσπαθειων κατελειξα πως σε αυτο το νουμερο το παπι δεν βαραει τοσο πολυ βαλβιδες.. γνωριζω δε οτι κανονικα στην βαλβιδα εξαγωγης αφηνουμε μεγαλυτερο κενο λογω των θερμοκρασιων που αναπτυσονται στην συγκεκριμενη βαλβιδα αλλα αυτη την φορα την εκανα ιδια με την εισαγωγης!!!! Θαναση για πες μου λιγο την γνωμη σου πανω σε αυτο σε παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 αδερφε,σε αυτο μπορω να σε απαντησω και εγω. συμφωνα με το manual ειναι 0.7 και στα 2. μπορει να μην ειναι 7 αν δν θυμαμαι καλα,παντως θυμαμαι οτι ειναι το ιδιο και στα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) και στο c-50 παντως στο manual λεει 0.5 και τις δυο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2010 από τον Camicazi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 πως θα καταλαβω αν εκανα καλη δουλεια,δηλαδη για νανε ενταξει ο στροφαλος πρεπειο να βλεπω το Τ ε ? ε, ναί ! Για την βαλβιδα εξαγωγης ποσο κενο αφηνετε εσεις στα ινοβα; εγω σε προσφατη ρυθμιση που εκανα στο κριςς μου ρυθμισα και τις δυο στα 0.05 δεν ξερω αλλα μετα απο πολυ καιρο προσπαθειων κατελειξα πως σε αυτο το νουμερο το παπι δεν βαραει τοσο πολυ βαλβιδες.. γνωριζω δε οτι κανονικα στην βαλβιδα εξαγωγης αφηνουμε μεγαλυτερο κενο λογω των θερμοκρασιων που αναπτυσονται στην συγκεκριμενη βαλβιδα αλλα αυτη την φορα την εκανα ιδια με την εισαγωγης!!!! Θαναση για πες μου λιγο την γνωμη σου πανω σε αυτο σε παρακαλω το....βιβλίο τι λέει ? όσο δίνει εκεί ΄τοσο θα το κάνεις ! γνώμη για άλλο μοτό δεν μπορώ να έχω, αν δεν έχω στοιχεία. Μόνο απο εκεί έχεις σωστή πληροφορία για αυτό το θέμα... για την εξαγωγής, τα ίδια...ότι δίνει το βιβλίο! αδερφε,σε αυτο μπορω να σε απαντησω και εγω. συμφωνα με το manual ειναι 0.7 και στα 2. μπορει να μην ειναι 7 αν δν θυμαμαι καλα,παντως θυμαμαι οτι ειναι το ιδιο και στα 2 0.07, είναι δέκατα μπρέ ! αν είναι πάντως τόσο Ηλία, καλό θα είναι να τις ''πάς'' πάλι στο 0.07, γιατί τώρα στο 0.05 έχουν ανοίξει, βυθίζονται περισσότερο και ίσως να μην ακούγονται όπως λές διότι πλέον όταν ζεσταθεί το μοτέρ ήδη πατάνε κι άλλο... μην σε παρασύρει η....απουσία θορύβου, ίσως κάνεις ''κακό'' με αυτη την ρύθμιση. αν όμως το βιβλίο σου δίνει εύρος ρύθμισης πχ. απο 0.05 - 0.08 τότε είσαι οκ ! στο DR μου που είναι τετραβάλβιδο, είχα εύρος 0.10-0.13 και τις έκανα όλες 0.10 χειμώνα και 0.12 καλοκαίρι. όταν όμως έχεις 1 διάκενο, τότε μένεις εκεί, κατα τη γνώμη μου ! και στο c-50 παντως στο manual λεει 0.5 και τις δυο. Τσιγκουνεύεστε τα μηδενικά ορέ ? 0.05 ! Το 0.5 είναι μισό χιλιοστό, ουτε σε αυτοκίνητο δεν το βρίσκουμε, δύσκολα, είναι τεράστιο διάκενο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 0.10 ειναι τελικα και οι 2 . ενα με μπερδευει μονο ρε παιδια,στο manual πρεπει πρωτα να βρω το νεκρο σημειο το Τ ,ενταξει αυτο ευκολο,λεει ομως,οι βαλβιδες νανε κλειστες,αλιος ξαναγυριστε τον στροφαλο μεχρι να βρειτε το Τ. αυτο δν μπορω να κτλβω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) ε, ναί ! το....βιβλίο τι λέει ? όσο δίνει εκεί ΄τοσο θα το κάνεις ! γνώμη για άλλο μοτό δεν μπορώ να έχω, αν δεν έχω στοιχεία. Μόνο απο εκεί έχεις σωστή πληροφορία για αυτό το θέμα... για την εξαγωγής, τα ίδια...ότι δίνει το βιβλίο! 0.07, είναι δέκατα μπρέ ! αν είναι πάντως τόσο Ηλία, καλό θα είναι να τις ''πάς'' πάλι στο 0.07, γιατί τώρα στο 0.05 έχουν ανοίξει, βυθίζονται περισσότερο και ίσως να μην ακούγονται όπως λές διότι πλέον όταν ζεσταθεί το μοτέρ ήδη πατάνε κι άλλο... μην σε παρασύρει η....απουσία θορύβου, ίσως κάνεις ''κακό'' με αυτη την ρύθμιση. αν όμως το βιβλίο σου δίνει εύρος ρύθμισης πχ. απο 0.05 - 0.08 τότε είσαι οκ ! στο DR μου που είναι τετραβάλβιδο, είχα εύρος 0.10-0.13 και τις έκανα όλες 0.10 χειμώνα και 0.12 καλοκαίρι. όταν όμως έχεις 1 διάκενο, τότε μένεις εκεί, κατα τη γνώμη μου ! Τσιγκουνεύεστε τα μηδενικά ορέ ? 0.05 ! Το 0.5 είναι μισό χιλιοστό, ουτε σε αυτοκίνητο δεν το βρίσκουμε, δύσκολα, είναι τεράστιο διάκενο !!! Ωχ!!! συγγνωμη βλακια μου 0.05 ηθελα να γραψω.Μπραβο σου που το διορθωσες. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2010 από τον Camicazi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 λοιπόν παιδιά... για να ρυθμίσουμε τις βαλβίδες... ανοίγουμε την τάπα τον βαλβίδων και πατάμε σιγά σιγά την μανιβέλα και βλέπουμε πότε θα κατέβει κάτω το κοκοράκι... όταν κατεβεί το κοκοράκι πάει να πει ότι άνοιξε η βαλβίδα... μετά ξανά πατάμε σιγά σιγά την μανιβέλα ώστε να κάνει 2 χρόνους το μπιστόνι ( να φτάνει εκεί που κάνει συμπίεση - εκτόνωση )... μετά ρυθμίζουμε της βαλβίδες... εγώ δεν βρίσκω κάποιον λόγο να προσπαθούμε να είναι ακριβώς στο Τ το βολάν... ίσως το λένε για να μην κάνουμε κανένα λάθος και ρυθμίσουμε της βαλβίδες την ώρα που είναι πατημένο το κοκοράκι και πάει να ανοίξει την βαλβίδα... αφού ο εκκεντροφόρος είναι στρογγυλός είτε στο Τ το ρυθμίσεις είτε λίγο ποιο πριν ή λίγο ποιο μετά πάλι σε στρογγυλό σημείο πέφτεις... άρα δεν βρίσκω λόγο να είναι στο Τ... μόνο μην πετύχουμε της βαλβίδες ανοιγμένες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 ρε φιλε εχω φαει σκαλωμα και δεν το κτλβνω :ranting3: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 ρε φιλε εχω φαει σκαλωμα και δεν το κτλβνω :ranting3: διάβασε το ποστ Νο 1. δες το βίντεο ! άνοιξε την τάπα και φέρε το σημάδι με ένα 17άρι. Μόνο έτσι θα το καταλάβεις ! με όλα τ'άλλα.....ξοδεύουμε πόστ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) ενα τελευτεο,οταν τα κοκορακια ειναι κατω ειναι κλειστες? ετσι ? και εδω λιγο. ξεβιδωνω πρωτα το 3, μετα βαζω το φιλερ στην θεση 1, μετα βιδωνω το 2 μεχρι να παει στο φιλερ και να βγαινει δυσκολα το φιλερ,μετα βγαζω το φιλερ,και σφυγκω την 3 ? εμενα λεει το manual εισαγωγη - εξαγωγη 0,10mm. τοση πολυ διαφορα εχει με το innova το παλιο ρ γμτ ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες