nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) 300 μηνύματα !!! προς το παρόν, ουδέν. Αθήνα, έστρωσα το Αstrea μόνο. το Innova αραχτό...στο νησί ! δίσκους άλλαξες στο Innova ?? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 300 μηνύματα !!! δίσκους άλλαξες στο Innova ?? Hayabussa....γίναμε ! 300ρες τα Innova !! δισκους με το καλό, μόλις...επιστρέψω ! μ' εφαγε η Αθήνα, άντε σιγα-σιγα............πουλασιόν ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Ρε παιδιά μπορεί να μου κάποιος τις μαμα ρυθμίσεις του καρμπυρατερ. Έβαλα παλι το φιλτροκούτι κ δεν μπορώ να πετύχω το σωστο μιγμα. Δεν τις ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ. Περίπου όμως είναι ως εξης. Βίδωσε το βιδάκι του μιγματος ΤΕΡΜΑ + μετά ξεβίδωσε το 1,5 στροφή. Βάλε μπρός, κάνε βόλτα να ζεσταθεί + τότε με το κατσαβίδι μαζί σου θα κάνεις μικρορυθμίσεις δεξιά-αριστερά το βιδάκι. Όπου ανεβάζει στροφές εκεί είναι η σωστή ρύθμιση. Αν πέφτουν, γυρνάς ανάποδα λίγο να ανέβουν. ΕΚΕΙ το βρίσκεις ! Στρέφεις τη βίδα λίγο, 1/4 - 1/6 της στροφής. Δεν θα πρέπει να σου σβήνει σε φανάρι . Το ρελαντί, η άλλη βίδα με το ελατήριο, στο τέλος.........όπου σε βολεύει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 απο λαδακια πως παμε; καιμε καιμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 απο λαδακια πως παμε; καιμε καιμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospodilatis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Μήπως έχει κανείς το repair manual του Innova 125i; Βρήκα τα διαγράμματα στο παρακάτω site αλλά είναι χαμηλής ποιότητας. Αν τα έχει κάποιος μαζεμένα ας βοηθήσει, ευχαριστώ. http://www.oemmotorparts.com/oem4.asp?M=Honda&T=ANF125&Y=2007&L=HO-ANF1257 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
straris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Το βιβλίο στα screenshots πιο ειναι παιδιά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pioneer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα Πολύ ενδαφέρον topic για innova συγχαρητήρια σε όλα παιδιά που κάνουν το κόπο. Στο δικό μου (2006) δυστυχώς γδάρθηκε το αριστερο καπάκι - βολάν και χύθηκαν όλα τα λάδια.. βρήκα σε ένα πεζοδρόμιο και "ξύθηκε" ελάχιστα μεν, ανοιξε όμως μια τρύπα.. Ευτυχώς ούτε εγώ ούτε το υπόλοιπο μηχ πάθαμε τίποτε. Δε νομίζω να είναι σοβαρή ζημιά λογικά με ένα νέο καπάκι (που ήδη εχω παραγγείλει και εξεπλάγην με τη τιμή: 51 ευρω) θα αποκατασταθεί. Το ερώτημα είναι: Είναι τόσο απλό όσο φαίνεται εδώ http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=ANF125&Y=2006&L=HO-ANF1256&O=LEFT%20CRANKCASE%20COVER&F=HO-ANF125T6-PI&L2=HO-ANF1257-PI να αλλαχτεί ? Μου δίνει την εντύπωση "βγάλε-βάλε" + φλάτζα και είναι έτοιμο. Αν και διάβασα στο manual για τη τάπα ότι ρυθμίζει τις βαλβίδες κτλ και έχω τις επιφυλάξεις μου. Σε συνεργείο εδώ που σπουδάζω δε τους πολυεμπιστεύομαι αφού στο παλιό μου C90 κάναν πράματα και θάματα ο ένας είχε βάλει λάθος τη καδένα (?) που ενώνει τη κεφαλή-κύκλινδρο κ το μηχ πήγαινε με μισή ταχύτητα κυριολέκτικα. Όπως και το τραγικό που δεν είχαν βάλει σωστά τις ασφάλειες στο πίσω γρανάζι και λάσκαραν (!!) οι βίδες που αν δε το έβλεπα θα μου έιχε μείνει το γρανάζι στο δρόμο.. Το εξουσιοδοτημένο της Honda δυστυχώς είναι μακρυά κ το παπί είναι ακινητοποιημένο τώρα αφού δεν έχει λάδια ούτε κατα διάνοια να πάρει μπ΄ρος. Sorry για το post που βγήκε λίγο μεγαλούτσικο! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2010 από τον pioneer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 απλα βγαζεις την ταπα τις βαλβιδας,δεν ξερυθμιζεις απολυτως τιποτα.και ειναι ειναι πολυ ευκολο,μην φοβηθεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα Πολύ ενδαφέρον topic για innova συγχαρητήρια σε όλα παιδιά που κάνουν το κόπο. Στο δικό μου (2006) δυστυχώς γδάρθηκε το αριστερο καπάκι - βολάν και χύθηκαν όλα τα λάδια.. βρήκα σε ένα πεζοδρόμιο και "ξύθηκε" ελάχιστα μεν, ανοιξε όμως μια τρύπα.. Ευτυχώς ούτε εγώ ούτε το υπόλοιπο μηχ πάθαμε τίποτε. Δε νομίζω να είναι σοβαρή ζημιά λογικά με ένα νέο καπάκι (που ήδη εχω παραγγείλει και εξεπλάγην με τη τιμή: 51 ευρω) θα αποκατασταθεί. Το ερώτημα είναι: Είναι τόσο απλό όσο φαίνεται εδώ http://www.oemmotorp...2=HO-ANF1257-PI να αλλαχτεί ? Μου δίνει την εντύπωση "βγάλε-βάλε" + φλάτζα και είναι έτοιμο. σχεδόν έτοιμο... Sorry για το post που βγήκε λίγο μεγαλούτσικο! Τι έκανες με τις βίδες του γραναζιού ? τα'λυσες όλα πάλι ή τους το πήγες πίσω ? Αν μπλόκαρε ο τροχός, θα είχες άλλα.... Για πές... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pioneer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Τι έκανες με τις βίδες του γραναζιού ? τα'λυσες όλα πάλι ή τους το πήγες πίσω ? Αν μπλόκαρε ο τροχός, θα είχες άλλα.... Για πές... Γιατί σχεδόν έτοιμο? Μπερδέυτηκα! (στο παλιό c90) Δύο βίδες "έπαιζαν" και οι υπόλοιπες είχαν σχεδόν φύγει. Μάλιστα ήταν τόσο λάσκα που ξεβίδωναν/βίδωναν με το χέρι. Μαλλον θα βαριόταν να σφίξει τις βίδες/έκανε κακή εκτίμηση και δεν έπιασαν καλά οι ασφάλειες. Αμέσως το έιχα γυρίσει στο "επισκευάδικο" και του τα έψαλλα ότι αμα δε τις έπαιρνα χαμπάρι και έβγαιναν στο δρόμο τι θα γινόταν? Δε μίλαγε ο τύπος τι να πέι, σκέφτεται(?) λίγο και μου απαντάει ο ανεκδιήγητος "..θέλουν λίγο σφίξιμο". Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο "στάβλος" αυτός έκλεισε μετα απο λίγο καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 όταν λύσεις το καπάκι, θα ανακαλύψεις μέσα του.....αυτά. Το Νο2 είναι ο στάτορας της γεννήτριας = τα πηνία σου με λίγα λόγια. Τα Νο 6+7 είναι οι βίδες στήριξης. όλα αυτά καταλήγουν σε καλώδια - φίσες - κόσες - συνδέσεις. Παρατήρησε προσεκτικά τα σχέδια, και το λύσιμο θα είναι...ευκολότερο ! Καλή δουλειά, βάλε μας μετά καμμιά φωτό !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pioneer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Δεν ήρθε ακόμα το καπάκι Ετσι όπως βλεπω το πηνίο στη φώτο , εχει λάδια κ αυτο εκει μεσα ? Βασικά με το που γδάρθηκε το καπάκι ανοιξε μια τρυπα (μικρη) ξεχειλησαν τα λαδια. Να ανησυχώ για τα κάρτερ (οπτικά το μηχανάκι είναι στην εντέλεια ούτε κάρτερ φαίνονται χτυπημένα κτλ). Για τους γνώστες οι ερωτήσεις μου μπορεί να φαινονται παιδικη χαρα όμως δε θέλω να έχω ντραβαλα!! (είμαι και φοιτητης περιορισμενο budget). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Δεν ήρθε ακόμα το καπάκι Ετσι όπως βλεπω το πηνίο στη φώτο , εχει λάδια κ αυτο εκει μεσα ? Βασικά με το που γδάρθηκε το καπάκι ανοιξε μια τρυπα (μικρη) ξεχειλησαν τα λαδια. Να ανησυχώ για τα κάρτερ (οπτικά το μηχανάκι είναι στην εντέλεια ούτε κάρτερ φαίνονται χτυπημένα κτλ). Για τους γνώστες οι ερωτήσεις μου μπορεί να φαινονται παιδικη χαρα όμως δε θέλω να έχω ντραβαλα!! (είμαι και φοιτητης περιορισμενο budget). Για να εχεις κανει παραγγελία, είναι σίγουρο ότι...έχει τρύπα / σκίσιμο. Φθηνό είναι, και εύκολα μπαίνει. Έχει λάδι εκεί, θα τα αφαιρέσεις απο κάτω ανοίγοντας την τάπα. Τα κάρτερ είναι πιο χοντρά τα τοιχώματα και δύσκολα θα έχει ΚΑΙ εκεί ζημιά....θα πρέπει να το κοπάναγες ταυτόχρονα σε 2 σημεία! έχεις αφαιρέσει πλαστικά ? ή σπάσαν και αυτά ? Παιδική χαρά δεν είναι τίποτε, όλα έχουν την ίδια αντιμετώπιση και βαρύτητα απο μένα, και όσο ζούμε μαθαίνουμε ! Τιιιιιιι σπουδάζουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pioneer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Για να εχεις κανει παραγγελία, είναι σίγουρο ότι...έχει τρύπα / σκίσιμο. Φθηνό είναι, και εύκολα μπαίνει. Έχει λάδι εκεί, θα τα αφαιρέσεις απο κάτω ανοίγοντας την τάπα. Τα κάρτερ είναι πιο χοντρά τα τοιχώματα και δύσκολα θα έχει ΚΑΙ εκεί ζημιά....θα πρέπει να το κοπάναγες ταυτόχρονα σε 2 σημεία! έχεις αφαιρέσει πλαστικά ? ή σπάσαν και αυτά ? Παιδική χαρά δεν είναι τίποτε, όλα έχουν την ίδια αντιμετώπιση και βαρύτητα απο μένα, και όσο ζούμε μαθαίνουμε ! Τιιιιιιι σπουδάζουμε ? Τα λάδια τα έβγαλα όσα είχαν απομείνει. Οχι στα πλαστικα δεν έσπασε τιποτα. Ζημιά μόνο καπάκι + λεβιές 51 + 19 ευρω (ο μαυρος του injection) Κάποια στιγμή θέλω να το κάνω ανταλλαγή με injection όσο είναι σε καλή κατάσταση (21.000km το είχα πάρει ελαφρώς μτχ τωρα φύλασσεται σε εσωτερικο χωρο) Πόσο θα πάει η διαφορά σε καμια μάντρα? Εχει κάνει καποιος κάτι παρόμοιο? Πληροφορική σπουδάζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pioneer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) OK καπάκι ξεβιδώθηκε μόνο που θέλει κ δεύτερο άτομο να κρατάει για να βγεί το πηνίο (αφού στηρίζεται στο παλιό καπάκι με βίδες και κρέμεται με ενα καλωδιάκι λεπτό αρκετά ευαίσθητο). Το νέο καπάκι με τί να το καθαρίσω πριν το βάλω? με λάδι? η φλάτζα μπαίνει κατευθείαν η θέλει καμιά κόλλα? Δε νομίζω αφου με τις θερμοκρασίες υποθέτω "κολλάει" μόνη της. Παρένθεση - φλάτζα honda 8 ευρω παρακαλώ. YΓ λόγω του ότι δεν έχω καθόλου χρόνο θα ξαναπίάσω το motori τη πέμπτη. Και θα ξαναγράψω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2010 από τον pioneer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) OK καπάκι ξεβιδώθηκε μόνο που θέλει κ δεύτερο άτομο να κρατάει για να βγεί το πηνίο (αφού στηρίζεται στο παλιό καπάκι με βίδες και κρέμεται με ενα καλωδιάκι λεπτό αρκετά ευαίσθητο). ...το νού σου ! πρέπει να υπάρχει φίσα που...ξεκουμπώνει, αλλιώς δεν περνά και η φλάντζα ! Το νέο καπάκι με τί να το καθαρίσω πριν το βάλω? με λάδι? βενζίνη και πανί βαμβακερό=παλιά μπλούζα ! η φλάτζα μπαίνει κατευθείαν η θέλει καμιά κόλλα? Δε νομίζω αφου με τις θερμοκρασίες υποθέτω "κολλάει" μόνη της. σκέτη. οχι κόλλα. Παρένθεση - φλάτζα honda 8 ευρω παρακαλώ. YΓ λόγω του ότι δεν έχω καθόλου χρόνο θα ξαναπίάσω το motori τη πέμπτη. Και θα ξαναγράψω. 1.στο δέσιμο, οι βίδες γύρω-γύρω ισως χρειαστείς ροπόκλειδο για το σφίξιμο... 2.καθάρισε τους οδηγούς ( Νο 7 σχέδιο...) του καπακιού και βάλε τους στην θέση τους + πέρνα τη φλάντζα απο μέσα τους. Να είναι έτοιμο να κάτσει....συναρμολογημένο ! 3. Καθάρισε και απέναντι στο κάρτερ τα λάδια γύρω - γύρω. 4. Μόλις καθίσουν οι οδηγοί, ΒΛΕΠΕ την φλάντζα γυρω γυρω μην την κόψεις κατα λάθος. Βάλε 4 βίδες σταυρωτά + μετά τις άλλες, τις ενδιάμεσες....Σφίξε με το ΧΕΡΙ. Κλειδί στο τέλος. 5. στο τέλος ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙΣ ΛΑΔΙΑ, κατέβασε την μανιβέλα, να δεις αν γυρνάει σωστα, χωρις να σκαλώνει κάπου το μοτέρ... άκου το χώρο της γεννήτριας μην βρίσκει κάτι... 6. Βάλε καινούργια λάδια. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pioneer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. Αύριο (επιτέλους) θα γίνει η δουλειά και θα ανεβάσω φώτο το παλίο καπάκι..αποτέλεσμα κρασιών (επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να παθω εγω η το μηχ. το παραμικρό) Για τους φίλους συν-δικυκλιστες έχω να πω: ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ενώ έχετε πιεί ακομη και με οχι σκληρα ποτά - κρασι η μπύρα. Υπνωτίζουν και δε καταλαβαίνεις τι και πως. Δεν εισαι αυτος που εισαι. Αυτο-υπερεκτιμάσαι. Μπορεί να σας συμβεί το πιο αδεξιο πράγμα χωρις να το παρετε χαμπαρι (αφου ετσι την επαθα σκονταψα σε πεζοδρομιο πλαγίως, αλλα με ελαχιστα km, δεν ετρεχα. Αν πήγαινα με 80 θα ήταν πιο σκούρα τα πράγματα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 πρωτα πρωτα φιλε στον ευατο σου πεστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Ευχαριστώ για τις συμβουλές.. Αύριο (επιτέλους) θα γίνει η δουλειά και θα ανεβάσω φώτο το παλίο καπάκι..αποτέλεσμα κρασιών (επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να παθω εγω η το μηχ. το παραμικρό) Για τους φίλους συν-δικυκλιστες έχω να πω: ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ενώ έχετε πιεί ακομη και με οχι σκληρα ποτά - κρασι η μπύρα. Υπνωτίζουν και δε καταλαβαίνεις τι και πως. Δεν εισαι αυτος που εισαι. Αυτο-υπερεκτιμάσαι. Μπορεί να σας συμβεί το πιο αδεξιο πράγμα χωρις να το παρετε χαμπαρι (αφου ετσι την επαθα σκονταψα σε πεζοδρομιο πλαγίως, αλλα με ελαχιστα km, δεν ετρεχα. Αν πήγαινα με 80 θα ήταν πιο σκούρα τα πράγματα ) Μηπως εισουν τυφλα; μονο αν εισαι τυφλα και δεν βλεπεις που πας θα σκονταψεις στο πεζοδρομιο πλαγιως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 πάμε άλλη μια γύρα?? αφού αποκλείεται να πεις όχι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ειχα καιρο να μπω στο τοπικ αυτο, ευγε σε ολους για τις πληροφοριες παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 πάμε άλλη μια γύρα?? αφού αποκλείεται να πεις όχι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες