middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για την υγρασία. Σε πολλές περιοχές είναι τόσο διαπεραστική, που πονάνε οι αρθρώσεις ακόμα και με ισοθερμικά. Ειδικά αν έχεις και παλιούς τραυματισμούς κονόμησες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Mέχρι +5 μπορείς να ταξιδεύεις. Από κει και κάτω πρέπει να κάνεις τακτικές στάσεις σε θερμαινόμενους χώρους για να παίρνεις τα πάνω σου. Για κάτω του μηδενός θα έλεγα όχι, γιατί εκεί παραμονεύει κι ο πάγος στο δρόμο. Εγω οταν κανει κρυο τον παγο σκεφτομαι και οχι το κρυο. Την εχω πατησει 2 φορες μεσα στην αθηνα πηγαινοντας πολυ πρωι στην δουλεια ...απο καθαρη τυχη βουνο δεν σαβουριαστηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 up ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Κάθε 6 Γενάρη επικαιροποιείται αυτό το θέμα κύριε συντονιστά; :P Απόψε πάντως έχει καλή θερμοκρασία αλλά αρκετή υγρασία στους δρόμους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Αν έχει χοντρό κρύο σχετικά καλά είναι αν όμως είναι ψιλό με μπόλικη υγρασία άπλα την κάτσαμε, σε αυτήν την περίπτωση άπλα δεν νιώθουμε τίποτα τρέμουμε σαν το ψάρι. Το έχω πάθει και μέχρι να έρθω στα καλά μου οδηγούσα όπως να 'ναι ευχαριστώ των θεό που δεν είχα ατύχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 ρε παιδια εγω οταν κατεβαινω απο την μηχανη και ας εχει 5 βαθμους εξω αισθανομαι οτι ζεσταινομαι... και οταν οδηγαω μονο λιγο τα ποδια μου νιωθω να παγωνουν μιας και δεν εχω κανονικες μποτες μηχανης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 η μοναδική αξιόπιστη λύση που έχω βρει στο πολύ και κυρίως στο παρατεταμένο κρύο, είναι θερμαινόμενο μπουφάν. όλες οι άλλες λύσεις αργά ή γρήγορα δείχνουν τα όριά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ενδιαφέρον θεματάκι,δεν το'χα δει. Έτσι για την ιστορία στη σκοπιά στην Κύπρο που πήγα φαντάρος παρόλο που δεν είχε κρύο,σε πονούσαν τα κόκκαλα σου από την υγρασία.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ήρθε χειμώνας πάλι αν κι εδώ στη Κρήτη δεν έχει δείξει τα δόντια του όσο αφορά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Βέβαια έχουμε αρκετή υγρασία ειδικά το βράδυ και προσωπικά αποφεύγω τις μετακινήσεις πέραν των 10 χιλιομέτρων τις βραδυνές ώρες. Η παγίδα με τον σύγχρονο εξοπλισμό του αναβάτη σήμερα είναι ότι τον υπερεκτιμάς κι ενώ στα πρώτα χιλιόμετρα πραγματικά μπορεί να μη καταλαβαίνεις τον κ@λο σου μετά από κάποια ώρα αρχίζεις και το δαγκώνεις... Οπότε τι κάνεις; Γνώμη μου είναι να μην αγνοείσεις τα συμπτώματα συνεχίζοντας να οδηγείς, ειδικά αν έχεις πολλά χιλιόμετρα μέχρι τον προορισμό σου, θα πρέπει να ζεστάνεις το σώμα σου. Σταματάς λοιπόν στο επόμενο πάρκινγκ κατεβαίνεις από το μηχανάκι και προσπαθείς με κινήσεις κι ασκησούλες σιγά σιγά να αποκτήσεις κανονική θερμοκρασία σώματος. Καλό θα ήταν να έχεις προνοήσει να κρατάς σε ένα θερμός ζεστό καφέ και σε ένα σακουλάκι ξηρά τροφή πχ σταφίδες. Στο αρχικό ερώτημα " χοντρό κρύο τι νοιώθουμε πραγματικά" γνώμη μου είναι έχει να κάνει και με τη συνήθεια. Δηλαδή αλλιώς την παλεύει ένας βουνίσιος κι αλλιώς ένας καμπίσιος.Η ηλικία πιστεύω ότι δε παίζει ρόλο. Αν είμαστε ταλαιπωρημένοι, άυπνοι,νηστικοί και κακόκεφοί, έχει να κάνει. Και φυσικά η οργάνωση, πριν φύγουμε για ταξίδι άνω των 50 χιλιομέτρων,που είναι σωστός εξοπλισμός, γνώση των καιρικών συνθηκών, κάποιο ζεστό καφέ και ξηρή τροφής για την περίπτωση που δε βρούμε κάτι ανοιχτό στο δρόμο και γενικά προνόηση κι αντιμετώπιση σοβαρών καταστάσεων όπως είναι η υποθερμία, ένα βαρύ κρυολόγημα κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Και μια συμβουλή προς τους νεότερους: Ένα σημείο που πολλοί περνάνε στο ντούκου είναι τα γόνατα. Στις περισσότερες μηχανές είναι το πιο εκτεθειμένο σημείο σε αέρα (και κρύο, και υγρασία) αλλά αργούν να κρυώσουν. Μην ξεγελιέστε, "μαζεύουν" κρύο και με τα χρόνια το "βγάζουν" με μορφή ρευματισμών. Προστατέψετέ τα λοιπόν, είτε με εσωτερικές θερμοεπενδύσεις είτε με εξωτερικές προστασίες αν δεν θέλετε να σας δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 up ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 up ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 η λύση είναι ένα από αυτά http://gadgethim.com/motorcycle-suits/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Νωρίς νωρίς φέτος,Αθανάσιε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos Dimitrakopoulos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Νωρίς ξε-νωρίς, έκανα τους υπολογισμούς με τον προηγούμενο πίνακα, και εκεί που ήμουν έτοιμος για βόλτα πατάω ανανέωση στο mybike για κάνα καινούριο θέμα μπάς και κρατηθώ μέσα!!!Γερμανία γαρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blaze ;) 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Ο αέρας έχει την τάση όταν θερμαινεται να ανεβαίνει ψηλα στον ουρανό...Όταν φυσάει κ μας χτυπάει ο αέρας (ενώ είμαστε ακόμη ακινήτοι) κάποια μόρια του αέρα μας "κλεβουν" θερμότητα επειδή έχουν αυτή την τάση που προανέφερα... Όταν αρχίσουμε να κινουμαστε με κάποια ταχύτητα αρχίζουν ν μας "χτυπούν" περισσότερα μόρια αέρα άρα αφαιρείται περισσότερη θερμότητα από το σώμα μας.. .. Άρα λογικό μου ακούγεται ότι ξεπαγιαζουμε όταν δίνουμε Γκάζι στο κρύο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 up. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 up.Τι up λες ρε κόπρε, που δάγκωσα το καυλί μου σήμερα από το κρύο.Με το που σταμάτησαν οι βροχές τσουπ πάνω στο μηχανάκι εγώ, τσαπού από το ξεπάγιασμα πηγαίνοντας στην δουλειά.Ματίζ ρε και πάλι Ματίζ γαμώ τα μηχανάκια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Μηχανάκι , Μαρούσι, 4 βαθμούς, δεν μασάμε . 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τα φιλια μου απο την ομορφη Φλωρινα ΛΟΛ. Ταξιδευα με εξωτερικη θερμοκρασια -5. Δεν μπορουσα ουτε να φρεναρω με το ποδι απο το κοκκαλωμα.Συμφωνω λοιπον με κλαμπινιο.Αμαξι και παλι αμαξι ρε ψυχανωμαλοι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 από τον Gouky7 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Φλώρινα πρέπει να είσαι τρελός για να οδηγείς κάτι ξεσκέπαστο, χωρίς καλοριφέρ και χωρίς ραδιόφωνο να παίζει Παπαρίζου και Jumbo-τράγουδα.Εδώ ακόμα υποφέρεται από το πρωί μέχρι και το απόγευμα αλλά τα βράδια και νωρίς το πρωί ξουρίζει.Πώς γίνεται να οδηγούν χωρίς κράνος και γάντια έστω και για 2-3 χλμ με 2-3 βαθμούς Κελσίου έξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Φλώρινα πρέπει να είσαι τρελός για να οδηγείς κάτι ξεσκέπαστο, χωρίς καλοριφέρ και χωρίς ραδιόφωνο να παίζει Παπαρίζου και Jumbo-τράγουδα.Εδώ ακόμα υποφέρεται από το πρωί μέχρι και το απόγευμα αλλά τα βράδια και νωρίς το πρωί ξουρίζει.Πώς γίνεται να οδηγούν χωρίς κράνος και γάντια έστω και για 2-3 χλμ με 2-3 βαθμούς Κελσίου έξω;ω ναι.. αυριο βραδυ θα επιχειρησω να βγω με την μηχανη. θα ξεκινησω με 6 βαθμους που θα εχει συμφωνα με προβλεψεις στις 18.00 και κατα τις 01.00 το βραδυ που θα γυρναω θα εχει σιγουρα 4 μπορει και παρακατω. θα σου μεταφερω την εμπειρια μου κανοντας 30 χλμ συνολο εξω σε επαρχιακο δρομο με 95 % υγρασια.θα φορεσωισοθερμικα, παντελονι μηχανης, μαλλινο ζιβαγκο πανω απο το ισοθερμικο, μπουφαν, φουλ φεης μπαλακλαβα, περιλαιμιο , γαντια , κρανακι , μποτες και βουρρρρρυ.γμε το xt ειχα βγει με 1 βαθμο την ιδια διαδρομη και την παλεψα.ειναι τυχαιο οτι το σημειο που νιωθω πιο παγωμενο αμεσως μετα τα ακρα ειναι τα πα@ρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Εχω ενα θερμόμετρο στο σπίτι που δειχνει εξ θερμοκρασία οταν ειναι απο 0-10 βαθμούς δεν παίρνω μηχανη ανεξαρτήτως ντύσιματος...μηχανη κ κρύο/βροχη = ταλαιπωρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 ω ναι.. αυριο βραδυ θα επιχειρησω να βγω με την μηχανη. θα ξεκινησω με 6 βαθμους που θα εχει συμφωνα με προβλεψεις στις 18.00 και κατα τις 01.00 το βραδυ που θα γυρναω θα εχει σιγουρα 4 μπορει και παρακατω. θα σου μεταφερω την εμπειρια μου κανοντας 30 χλμ συνολο εξω σε επαρχιακο δρομο με 95 % υγρασια.θα φορεσωισοθερμικα, παντελονι μηχανης, μαλλινο ζιβαγκο πανω απο το ισοθερμικο, μπουφαν, φουλ φεης μπαλακλαβα, περιλαιμιο , γαντια , κρανακι , μποτες και βουρρρρρυ.γμε το xt ειχα βγει με 1 βαθμο την ιδια διαδρομη και την παλεψα.ειναι τυχαιο οτι το σημειο που νιωθω πιο παγωμενο αμεσως μετα τα ακρα ειναι τα πα@ρια? Για 30 χλμ και μ'αυτόν τον εξοπλισμό δε θα έχεις πρόβλημα!Εγώ βγαίνω ακόμα και με χιονόπτωση αλλά όχι νύχτα...ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο πάγος.Εγώ πιο πολύ νιώθω το κρύο στα χέρια,εκεί πάσχω...το πουλάκι μου το διατηρώ ζεστό και αλώβητο από τα τερτίπια του καιρού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mantzas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Το 848 εχει θερμαστρα ποδιων παντως. Με 1 βαθμο μες την πολη και ιδρωσαν τα ποδια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες