Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το μοταρτ που είναι ρε ρατσιστή;;;;;; γιατί τα sport toyring?? ρατσιστή!!! :D θα βάλω τουρινγκ γιατί με έφαγε η περιέργεια!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 από τον βοσκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Ψηφισα το επομενο...που θα ειναι στα χερια μου σε κανα 2-3 μερες... :D .... super sport!!(με την ευρυτερη εννοια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ :_rock-on: Ετσι, έτσι... B) B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Scooter, Streetfighter, Touring, λιγο απ'ολα δηλ...σε εντουρο κατι μου λειπει αλλα που θα παει.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΑΛΕΙΑ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Εντουρο κι εγω, αν και καποιες φορες σε κουραζουν λιγο οταν διανυεις μεγαλες αποστασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 ελα ρε να ενωθουμε ολοι οι παπακηδες.......ρε πανε να μας φανε λαχανο τα μεγαλα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 ακομα ενα τσιτσιδι στην ψηφοφορια. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Έτσι έτσι τους τρώμε σιγά σιγά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 STREETFIGHTER και τα μυαλά στα κάγκελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 STREETFIGHTER και τα μυαλά στα κάγκελα! Άντε βρε συ συνμήχανε που είσαι τόση ώρα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Άλλο ένα παπί από εμένα... Το ποδήλατό μου, μου το έκλεψαν :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 SS......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Πάντα γυμνό :vv: !! αν και κακά τα ψέματα κάτι να κόβει τον αέρα είναι ευπρόσδεκτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Εμείς δεν υπάρχουμε όπως πάντα! Δεν πειράζει ... είμαστε μεγάλες καρδιές! (Μην ακούσω κανένα κουφό για touring, γιατί η ένσταση είναι σαφής και έντονη.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Βασικά λείπουν αρκετές κατηγορίες, chopper, mottard. Τη δικιά μου δε μπορώ να τη πώ supersport αν και αυτό ψήφισα, σιγά να μην έγιναν τα 250άρια ss, είναι καθαρά sport σκέτο. Ούτε αυτό υπάρχει! Ν'ακυρωθεί η ψηφοφορία! Υπάρχει νοθεία! Αλλάζουν χαρτάκια κύριε πρόεδρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 On - Off. e X t r a T errestrial Roads (660) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Scooter (Που είναι ο Viper4 να κράξει;... :P ) οχι σκουτερ λιμουζινα !! Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ :_rock-on: δεν χρειαζετε enduro για να το ευχαριστηθεις και ενα παπκι με μπολικη τρελα φτανει !! εγω εριξα σε SS & παπι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 τα street που δεν είναι γυμνά?touring e? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 τα street που δεν είναι γυμνά?touring e? οχι ρε συ στα Streetfighter (γυμνό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 On - Off και τα'χεις όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 SS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 οχι ρε συ στα Streetfighter (γυμνό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Πωωωωω τα τσοπεράδικα ξέχασα αλλά νόμιζα ότι δεν υπάρχει κανένας εδώ μέσα... χα χα χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 γύμνια βέβαια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες