Alexandros Xeimarios 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Σορρυ παιδες δεν το προσεξα !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 αυτό δεν είναι αγγελία................. ερωτική εξομολόγηση είναι :_w00t: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πριν χαθεί ... (στα βάθη του ωκεανού) Μόνο για ανταλλακτικά.... Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε ένα γαλάζιο μαρσπιε, ένα ουρανι καπάκι συμπλεκτη; Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2013 από τον tsak8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πριν χαθεί ... (στα βάθη του ωκεανού) με βαμμένες ακόμα και τις δισκόπλακες !!! και μιας και το βλέπω βρεγμένο.... μπας και είναι ένα βήμα παραπέρα ??? "ψαρεύω μηχανάκια και τα πουλάω" ???? "Έλα πάρε-πάρεεεεεε εδώ το φρέσκο μηχανάκιιιιι μόλις βγήκε λέμεεεεεε ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!" Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2013 από τον originalksd 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ?????? http://www.car.gr/cl...s/view/3676385/ http://www.car.gr/cl...s/view/3067287/ http://www.car.gr/cl...s/view/1822655/ http://www.car.gr/cl...s/view/2424318/ http://www.car.gr/cl...s/view/3577837/ Και είναι μόνο μερικά από αυτά που σκέφτηκα... :P μαν αυτά δεν είναι κάμπριο είναι αυτά που γλύτωσαν τη πρέσα για κάποιο άγνωστο λόγο. με βαμμένες ακόμα και τις δισκόπλακες !!! και μιας και το βλέπω βρεγμένο.... μπας και είναι ένα βήμα παραπέρα ??? "ψαρεύω μηχανάκια και τα πουλάω" ???? "Έλα πάρε-πάρεεεεεε εδώ το φρέσκο μηχανάκιιιιι μόλις βγήκε λέμεεεεεε ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!" Ναι έχει ζημιά έπεσε μπλε μπογιά μέσα στο μοτέρ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Αυτα ειναι τα αισθηματα ενως ''μηχανοβιου'' ως προς την καλη του !!!!! http://www.car.gr/cl...s/view/3695044/ Εμφανίσεις αγγελίας: 37650 :lol: :lol: :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3695721/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Ας είναι καλά ο άνθρωπος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Μαλλον με την μαμα ζελατινα.... σου παιρνει ο αερας τα αυτια :crazy: ασε που με τοσο γκαζι μενεις αφωνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 μαν αυτά δεν είναι κάμπριο είναι αυτά που γλύτωσαν τη πρέσα για κάποιο άγνωστο λόγο. Το 206cc γλίτωσε την πρέσα για κάποιο άγνωστο λόγο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο εγκέφαλος της μηχανής , ξέρει οτι εχει μανητάκι και δίνει λιγότερη βενζίνη στο θαλαμο κάυσης? Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Αυτο το μαγνητακι και καλα διασπαει καλυτερα το καυσιμο σε μικροτερα σωματιδια κι ετσι αναμυγνυεται καλυτερα με τον αερα καυσης,εχουμε καλυτερη καυση αρα και οικονομια.Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν εχω ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Αυτο το μαγνητακι και καλα διασπαει καλυτερα το καυσιμο σε μικροτερα σωματιδια κι ετσι αναμυγνυεται καλυτερα με τον αερα καυσης,εχουμε καλυτερη καυση αρα και οικονομια.Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν εχω ιδεα Θα σου πω κατα ποσο ισχυει σε ποσοστο κιολας :crazy: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Όποιος προλάβει πρόλαβε!!!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3721139/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 67 αλογα λεει. :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3711907/ 67 αλογα λεει. :rotfl: Ναι,πατάει και crf και ktm duke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οτι του εχει στοιχισει 85000 ευρω....και εναι tagugawa .....δεν σε πειραξε?? Μαλλον αυτο εννουσε.... Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Οτι του εχει στοιχισει 85000 ευρω....και εναι tagugawa .....δεν σε πειραξε?? Μαλλον αυτο εννουσε.... οχι ξερει τι γραφει,ειναι πιο ακριβης μαρκας τα πραγματα που φοραει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 πια takegawa ρε γατακι αφου σου λεμε tagugawa τι δεν καταλαβαινεις υ.γ. τι δεν καταλαβαινειιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Λογικα κατω απτη σελα θα εχει ραβδους χρυσου.. Δεν εξηγειται αλλιως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Και εγώ σε netbook δουλεύω, οπότε κάνω copy-paste την περιγραφή: Suzuki GSXR 1300 Hayabusa '05 - € 3.499 Περιγραφή 0-100 ΣΕ 2,5' , 0-200 ΣΕ 6' , 0-300 ΤΟΣΟ , ΡΟΠΗ ΤΟΣΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΝ ΜΙΑ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΕΤΣΙ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΘΑ ΘΑ ΘΑ... ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ. ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ , ΛΥΓΙΣΑ , ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΙΜΕΤΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ <ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ>. ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ? <ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ>. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΑΩ. <ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΣ>. ΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΠΡΙΖ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ. <ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΤΩ>. ΡΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ. <ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΧΙΟΝΙ,ΤΙ? Ε?> ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ. ΔΕ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ULTREX ΤΗΣ ΛΕΩ ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ. <ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑΣΟ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΕΪΚΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ?>. (την ψωναρα λεω απο μεσα μου) ΜΑ ΡΕ ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ,ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. <ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΛΕΕΙ... ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ,ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ,ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΩΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ CABRIO ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ,ΠΑΡΑ ΕΓΩ>. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. Ε ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΟΞΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Hayabusa. Υ.Γ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΙΑΝΟ. ΕΕΕε ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ #ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ# ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ VESPA ΣΤΙΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ (βλεπε Χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Αυτο το μαγνητακι και καλα διασπαει καλυτερα το καυσιμο σε μικροτερα σωματιδια κι ετσι αναμυγνυεται καλυτερα με τον αερα καυσης,εχουμε καλυτερη καυση αρα και οικονομια.Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν εχω ιδεα υπάρχουν και πολλά μουφα στο εμπόριο, δεν ειναι κανονικός μαγνήτης εχω βάλει στο αμάξι είδα διαφορά περίπου 5% λιγότερη κατανάλωση μου στοίχισε 50ε (απο προσφορά γτ έκανα ομαδική αγορά) για κάποιον που κάνει πολλά πολλά χλμ αξιζει στο χτ δεν κατάλαβα τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Δεν το αποκλειω,Εντωμεταξυ το ιδιο μαγνητακι το πουλανε και για διασπαση αλατων στις σωληνες του νερου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Διασπάει τα πάντα λέμε... Αυτό το μαγνητάκι ευθύνεται και για τη διάσπαση ατόμου!!! :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Παιζει να το πετανε κι οι μπατσοι στις πορειες για να διασπασουν το πληθος :D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες