Jump to content
Scandal

Tι είναι το paypal, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις...

Recommended Posts

1)Έλλειψη εμπιστοσύνης υπάρχουν και πωλητές δεν δέχονται συναλλαγές από εδώ...

2)Επίσης είναι και τα ημερήσια όρια συναλλαγών προς το εξωτερικό.

3)Όπως και τι κατηγορία έχει δηλώσει ο πωλητής...

Στην περίπτωση μου :

1) Δοκίμασα 3 προϊόντα στις 4:00 και δεν έγινε δεκτή η συναλλαγή. Δοκίμασα τα ίδια 3 στις 17:00 και η συναλλαγή έγινε δεκτή. 

2) Την ίδια μέρα έγιναν και οι 2 προσπάθειες. 

3) Ίδια προϊοντα, δε μπορεί να άλλαξε η κατηγορία μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν καταλαβαίνω τι παίζει. 

Από aliexpress δεν με αφήνει να αγοράσω τίποτα με την κάρτα. Μου ζητάει επιβεβαίωση από την τράπεζα με ΑΦΜ κλπ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την Κυριακη αγορασα παλι μετα απο 2 εβδομαδες  , στο ασχετο-δοκιμη , αφου εκανα κλικ σε ενα αντικικειμενο & ειδα οτι το αγορασα καπακι πηρα και κατι αλλο απο το ιδιο μαγαζι (εκτος Ε.Ε) με συνολο περιπου 75ε , μετα εκανα αγορα απο μαγαζι στην Ε.Ε της ταξης των 15ε και παλι ολα καλα , στο eBay ολα αυτα , με PayPal κανονικα χωρις την "μαϊμουδιά" που παιζει .

Το απογευμα της ιδιας μερα , εκτος eBay , απο μαγαζι στην Ασια προσπαθησα να αγορασω παλι αντιστοιχα πραγματα μικροτερης αξιας και οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης ειτε με PayPal δοκιμασα , ειτε κατευθειαν με καρτες(Eurobank & Alpha) τιποτα ποτε...

Πραγματικα δε μπορω να καταλάβω τι παιζει...

Στην τραπεζα που ρωτησα την περασμενη Παρασκευη μου ειπε ο τυπος οτι οχι δεν ειναι ανοιχτες οι συναλαγες με PayPal , του ειπα οτι ειχα αγορασει πριν 2 βδομαδες και μου ελεγε οτι δε ξερει τι γινεται...

Κανεις δε ξερει μου φαινεται τι ακριβως συμβαινει και ολα γινονται απο τυχη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλλαδάρα λέμε, σαν τα αλκοτεστ ένα πράμα, από μπρος παρθένα και από μπιπ μπιπ τρένα...

Και καραφεσωνόμαστε να υποστηρίξουμε αυτό το αξιόπιστο τραπεζικό σύστημα που ούτε στα ψιλά δε μπορεί να κάνει κουμάντο σωστά....

(¨Οπως καταλαβαίνετε καμμιά νοτυζίνα προσπάθειες για αυτόν το ρημαδοαντάπτορα των 3 ευρώ έχουν προβεί άκαρπες).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μι_κα τσεκαρε το amazon. Πιθανον να ειναι διπλη η τιμη, αλά τουλαχιστον θα γινει η αγορα αμεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έκανε η γυναίκα μου με κάτι ωτοασπίδες που δεν βρίσκουμε στην Ελλάδα. ΟΚ εκεί πλέον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πληρωσεις καποιον μεσω Paypal γινεται?

Θελω να κανω μια συναλλαγη σαν ιδιωτης προς ιδιωτη και ο ανθρωπος βρισκεται προς Αγγλια μερια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω με την διαδικασια request money μπορεις να ζητησεις χρηματα απο καποιον τριτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πληρωσεις καποιον μεσω Paypal γινεται?

Θελω να κανω μια συναλλαγη σαν ιδιωτης προς ιδιωτη και ο ανθρωπος βρισκεται προς Αγγλια μερια...

πες του να σου ζητησει τα λεφτα μεσω τιμολογιου paypal η request money, ετσι εκανα εγω με μια αγορα απο κινα.

μου εστειλε το invoice με email στο paypal το πληρωσα και ολα κομπλε.

Υ.Γ

ουσιαστικα μπορουμε κανονικα να αγοραζουμε απο εξω(ebay κτλ) αρκει να συννενοηθουμε πρωτα με τον πωλητη να μας στειλει invoice στο paypal λογο capital controls. ετσι το εχω κανει και δεν μου το εχει αρνηθει καποιος πωλητης. απλα εχει μια διαδικασια παραπανω λογο του οτι θα πρεπει να επικοινωνησεις με τον πωλητη

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου βγαζει αυτο "

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa***. This happened because it has been denied by the card issuer.

"

Καμια ιδεα?

Τροποποιήθηκε από τον kosmas2111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου βγαζει αυτο "

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa***. This happened because it has been denied by the card issuer.

"

Καμια ιδεα?

κλασικη περιπτωση βλαβης

%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82_%CE

η μαλλον κλασικη περιπτωση capital control. επικοινωνα με τον πωλητη και πες του να σου ζητησει τα λεφτα με  request money μεσω paypal και τελειωσες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες του να σου ζητησει τα λεφτα μεσω τιμολογιου paypal η request money, ετσι εκανα εγω με μια αγορα απο κινα.

μου εστειλε το invoice με email στο paypal το πληρωσα και ολα κομπλε.

Υ.Γ

ουσιαστικα μπορουμε κανονικα να αγοραζουμε απο εξω(ebay κτλ) αρκει να συννενοηθουμε πρωτα με τον πωλητη να μας στειλει invoice στο paypal λογο capital controls. ετσι το εχω κανει και δεν μου το εχει αρνηθει καποιος πωλητης. απλα εχει μια διαδικασια παραπανω λογο του οτι θα πρεπει να επικοινωνησεις με τον πωλητη

Το αλλο ατομο ειναι ιδιωτης που εχει καποια πραγματα για πεταγμα γιατι δεν τα χρειαζεται και επειδη τον ξερω (μιλαμε σε forum) θελει να μου τα πουλησει για πολυ μικρο κοστος (βασικα μονο τα μεταφορικα ειναι) Δεν ειναι μαγαζι ουτε μπορει να μου εκδιδει τιμολογια. 

Αν μου κανει request money μεσω του PayPal θα μπω να στειλω λεφτα εγω προς αυτον; Λεω λογω CP μην...

Μιλαμε για ποσο γυρω στις 20 GBP οχι τιποτα σοβαρο...

Γιατι το μονο που χρησιμοποιησα το PayPal  π.Capital Control ηταν αν αγοραζα κατι μεσω Ebay οπου εκει απλα εκανα login στην διαδικασια και πληρωνα χωρις κανενα προβλημα...

Το μονο που εχω κανει ειναι να ανοιξω ενα account, να βαλω την καρτα και λοιπα στοιχεια και μεσω της Πειραιως εμαθα τον 4ψηφιο κωδικο τον εβαλα και εκανα verified την καρτα. Μετα αγορες απο Ebay οπως ειπα πιο πανω. Τωρα PayPal balance και αλλες λειτουργιες δεν εχω δουλεψει καν και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα...

παρεπιπτωντως γιατι μου βγαζει οτι πρεπει να κανω verify την καρτα μου ενω ηδη την εχει δεχθει και ο λογαριασμος μου λεει Verified?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αλλο ατομο ειναι ιδιωτης που εχει καποια πραγματα για πεταγμα γιατι δεν τα χρειαζεται και επειδη τον ξερω (μιλαμε σε forum) θελει να μου τα πουλησει για πολυ μικρο κοστος (βασικα μονο τα μεταφορικα ειναι) Δεν ειναι μαγαζι ουτε μπορει να μου εκδιδει τιμολογια. 

Αν μου κανει request money μεσω του PayPal θα μπω να στειλω λεφτα εγω προς αυτον; Λεω λογω CP μην...

Μιλαμε για ποσο γυρω στις 20 GBP οχι τιποτα σοβαρο...

Γιατι το μονο που χρησιμοποιησα το PayPal  π.Capital Control ηταν αν αγοραζα κατι μεσω Ebay οπου εκει απλα εκανα login στην διαδικασια και πληρωνα χωρις κανενα προβλημα...

Το μονο που εχω κανει ειναι να ανοιξω ενα account, να βαλω την καρτα και λοιπα στοιχεια και μεσω της Πειραιως εμαθα τον 4ψηφιο κωδικο τον εβαλα και εκανα verified την καρτα. Μετα αγορες απο Ebay οπως ειπα πιο πανω. Τωρα PayPal balance και αλλες λειτουργιες δεν εχω δουλεψει καν και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα...

παρεπιπτωντως γιατι μου βγαζει οτι πρεπει να κανω verify την καρτα μου ενω ηδη την εχει δεχθει και ο λογαριασμος μου λεει Verified?

και μενα αυτο λεει. λογο capital contro σε οσα δεν μπρω να αγορασω

ακου τι θα κανεις.

πες του οτι επειδη εχουμε capital control εδω μπορεις να τον πληρωσεις αλλα θα πρεπει να σου ζητησει τα χρηματα με request money. παταει εκει και εχει καποιες επιλογες. θα πατησει την επιλογη goods οτι και καλα σου πουλαει καποια πραγματα (που στην ουσια αληθεια ειναι). για να γινει αυτο θα του δωσεις το mail σου

εσενα μετα θα σου ερθει mail οτι ο ταδε σου ζητησε τοσα χρηματα για τον ταδε σκοπο. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ (μην παθεις καμια ηττα) πατας οκ και μεταφερεις το ποσο και ολα οκ.

αν δεν θες να κανεις αυτο μπορεις

να βρεις καποιον φιλο σου να του κανεις εσυ request money (να του ζητησεις λεφτα) μεσω paypal απο ενα δικο του mail.αυτος μετα θα σου στειλει τα λεφτα του ταδινεις στο χερι και εχεις τα λεφτα στο paypal balance και απο κει αγοραζεις οτι θες κανονικα χωρις τιποτα

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω spiros!!!

Το πολυ πολυ κανω ενα νεο email και νω την δευτερη χρεωστικη που εχω και μεσω αυτης μεταφερω τα λεφτα στο PayPal balance αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα απλα δεν θελω να εκτεθω στον ανθρωπο. Οσες φορες αγορασε απο μενα τα λεφτα το 2ο λεπτο που ειχε περασει απο αυτα που κανονιζαμε ειχαν μπει και του εστελνα κατευθειαν τα πραγματα (κατι ανταλλακτικα που μου ζητουσε κατα καιρους και εβρισκα εδω μεσω του car.gr) 

Απλα τωρα που εχουν αντιστραφει οι ρολοι δεν θελω να φαινομαι σαν μαυρο προβατο σε αυτον μιας και ηταν παντα ενταξει με τις υποχρεωσεις του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μενα αυτο λεει. λογο capital contro σε οσα δεν μπρω να αγορασω

ακου τι θα κανεις.

πες του οτι επειδη εχουμε capital control εδω μπορεις να τον πληρωσεις αλλα θα πρεπει να σου ζητησει τα χρηματα με request money. παταει εκει και εχει καποιες επιλογες. θα πατησει την επιλογη goods οτι και καλα σου πουλαει καποια πραγματα (που στην ουσια αληθεια ειναι). για να γινει αυτο θα του δωσεις το mail σου

εσενα μετα θα σου ερθει mail οτι ο ταδε σου ζητησε τοσα χρηματα για τον ταδε σκοπο. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ (μην παθεις καμια ηττα) πατας οκ και μεταφερεις το ποσο και ολα οκ.

αν δεν θες να κανεις αυτο μπορεις

να βρεις καποιον φιλο σου να του κανεις εσυ request money (να του ζητησεις λεφτα) μεσω paypal απο ενα δικο του mail.αυτος μετα θα σου στειλει τα λεφτα του ταδινεις στο χερι και εχεις τα λεφτα στο paypal balance και απο κει αγοραζεις οτι θες κανονικα χωρις τιποτα

Φιλε spiros!!!

του εστειλα μνμ κανονικα και μου εκανε request money 

αλλα μολις παω να τον πληρωσω μου λεει το εξης We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa x-

Γιατι μου το βγαζει αυτο; Ο λογαριασμος της χρεωστικης λειτουργει κανονικα στην Πειραιως χωρις προβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@VaggosGLX μηπως εχει ληξει η καρτα σου? γραφει πανω της ως ποτε ισχυει. μηπως σου την εχει μπλοκαρει η τραπεζα λογο capital controls? καποιο "μπλοκαρισμα" απο την τραπεζα φενεται να ειναι. δοκιμασε με αλλη καρτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν εχει ληξει την 1/2019 ληγει.

Πηρα τηλ στην Πειραιως. Τελικα ανηκει λεει στην κατηγορια Εξοπλισμος και δεν μπορω να ολοκληρωσω την συναλλαγη

Ξερει κανεις πως μπορωω να περασω λεφτα στο PayPal Balance και να "παρακαμψω" τα CC?

Εαν μπορει κανεις να βοηθησει. Τα χρηματα που ζηταω να βαλω ειναι γυρω στα 57 ευρω (δεν ξερω τι χρεωνει το PayPal) αλλα σιγουρα υπαρχουν στην καρτα μιας και τα εβαλα χθες και τσεκαρα σημερα τα υπολοιπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν εχει ληξει την 1/2019 ληγει.

Πηρα τηλ στην Πειραιως. Τελικα ανηκει λεει στην κατηγορια Εξοπλισμος και δεν μπορω να ολοκληρωσω την συναλλαγη

Ξερει κανεις πως μπορωω να περασω λεφτα στο PayPal Balance και να "παρακαμψω" τα CC?

Εαν μπορει κανεις να βοηθησει. Τα χρηματα που ζηταω να βαλω ειναι γυρω στα 57 ευρω (δεν ξερω τι χρεωνει το PayPal) αλλα σιγουρα υπαρχουν στην καρτα μιας και τα εβαλα χθες και τσεκαρα σημερα τα υπολοιπα

ναι.

ζητας σευ με request money λεφτα απο καποιον γνωστο σου φιλο, γυναικα κλπ. στα δινει αυτος και περνανε στο balance σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνωμη που το τραβαω απο το παρελθον, αλλα εχω bαλει τα χρηματα κανονικα στο paypal για μια αγορα κρανους, παω να κανω τη συναλλαγη και το paypal μου λεει να κανω verify τον λογαριασμο μου μεσω μιας αυτοματης κλησης στο τηλεφωνο που εχω δηλωσei. Παταω να το κανει και αρνειται.
Στο τελος δεν με αφηνει καν να κανω verify, μου λεει επικοινωνειστε μαζι μας με email, και στο επομενο παραθυρο λεει οτι τα mail ειναι φισκα και οτι δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν.
Εχει κανενας καμια ιδεα τι γινεται;

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνωμη που το τραβαω απο το παρελθον, αλλα εχω bαλει τα χρηματα κανονικα στο paypal για μια αγορα κρανους, παω να κανω τη συναλλαγη και το paypal μου λεει να κανω verify τον λογαριασμο μου μεσω μιας αυτοματης κλησης στο τηλεφωνο που εχω δηλωσei. Παταω να το κανει και αρνειται.
Στο τελος δεν με αφηνει καν να κανω verify, μου λεει επικοινωνειστε μαζι μας με email, και στο επομενο παραθυρο λεει οτι τα mail ειναι φισκα και οτι δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν.

verify και πο@τσες μπλε. απλα δεν δεχονται την καρτα σου εφοσον παλια την χρησιμοποιουσες κανονικα.

πρεπει να κανεις το κολπακι με το balance.

σε ορισμενες συνναλαγες δεχεται κανονικα απευθειας απο καρτα. π.χ αγορασα μια θηκη για το κινητο χωρις κολπα ενω για μια κρεμα για το αμαξι δεν δεχονταν την καρτα και ηθελε το κολπο με το balance.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω κανει κανονικα το κολπακι με το balance. Εχω κανονικα υπολοιπο μεσα στο paypal.
Για αυτο τρελαινομαι....
Και τον λογαριασμο τον εχω απο το 2006. Δλδ ελεος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίταξε, είναι γνωστό το θέμα. Απλά το paypal σου υπενθυμίζει με τον τρόπο του το "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΆΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΕΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ"

Νομίζω αυτό πρέπει να είναι φίλε μου...για ψάξτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίταξε, είναι γνωστό το θέμα. Απλά το paypal σου υπενθυμίζει με τον τρόπο του το "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΆΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΕΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ"

Νομίζω αυτό πρέπει να είναι φίλε μου...για ψάξτο..

Σοβαρα τωρα, τα εννοεις αυτα που λες? γιατι αν τα εννοεις κατι πηγε στραβα... Εχω πολλα παραδειγματα να σου αναφερω για το ποιος ειναι ο ευρωλιγουρης και ποιος παει να πιασει ποιον για μαλακα, μαλλον θα εχεις μαγαζι και θα κοροϊδευεις και συ τον κοσμακη...

Επισης δεν εισαι εσυ αυτος που θα πει στον οποιονδηποτε που θα δωσει τα χρηματα του.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρεμια και ψυχραιμια παιδια!

Δεν θα μαλωσετε για βλακειες. Ο καθενας ειναι υπευθυνος να κανει μια ερευνα αγορας και να επιλεψει το καταλληλο για τα βαλαντια του. Δεν θα πει ο καθενας τι και πως και εαν ο ενας κλεβει ή οχι. Δικαιωμα του ειναι να ξοδεψει τα χρηματα του οπως νομιζει οτι ειναι συνετο για αυτον 

Μου το εκανε και σε μενα rtifosi. Στην αρχη δυσκολευτηκα λιγο να επικοινωνησω μαζι τους αλλα καταφερα και εστειλα mail. Μου ζητησαν να πιστοποιησω οτι οντως ειναι ο λογαριασμος μου οτι δεν εχει παραβιαστει απο καποιον αλλο δηλαδη (ισως με το κολπακι να εγινε κατι;...) και μου εστειλαν ενα συνδεσμο. Εκει σου ζητανε να στειλεις μεσω fax ή φωτο καποιο στοιχειο που να δειχνει οτι οντως εισαι εσυ ο δηλωθεις στον λογαριασμο. Εγω πχ εστειλα φωτο της καρτας διαρκειας που ειχα και την δεχτηκανε (σου λεει και ποια εγγραφα μπορεις να στειλεις αλλα....) Αμεσως μετα μου εκαναν verified τον λογαριασμο και ολα ΟΚ. 

Εμενα μου ειχαν στειλει και δικαιολογια μετα οτι λογω μεγαλων αγορων ζητησαν το verified (ατομικος λογαριασμος και οχι bussines και με αγορες απο 500αρικο και πανω λογω ομαδικων παραγγελιων) για αυτο. Ισως και τα Capital Controls να φταινε στο προβλημα σου. Πριν προβεις σε καποια ενεργεια στειλε ενα mail και περιμενε να δεις τι θα σου πουνε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρα τωρα, τα εννοεις αυτα που λες? γιατι αν τα εννοεις κατι πηγε στραβα... Εχω πολλα παραδειγματα να σου αναφερω για το ποιος ειναι ο ευρωλιγουρης και ποιος παει να πιασει ποιον για μαλακα, μαλλον θα εχεις μαγαζι και θα κοροϊδευεις και συ τον κοσμακη...

Επισης δεν εισαι εσυ αυτος που θα πει στον οποιονδηποτε που θα δωσει τα χρηματα του.

αυτό που έγραψα ήταν κάτι σαν παραβολή, αν δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα της κακό του κεφαλιού σου. Ούτε μαγαζί έχω, ούτε εγώ θα σου πω που θα ξοδέψεις τα χρήματα σου. Αυτό το βρήκα στο κράνος στη Γερμανία 179 ενώ εδώ έχει 219 και προτιμώ να στείλω να χρήματα μου στη μέρκελ ενώ η Ελληνική επιχείρηση που αναγκαστικά έχει υψηλότερη τιμή λόγω βαριάς φορολογίας και λειτουργικά έξοδα ας κλείσει είναι κάτι που πρέπει να καταλάβεις μόνος σου (όλοι μας).

Κανείς δεν πάει να πιάσει "μαλάκα" τον άλλον όπως πιστεύεις, θέμα λογικής και μαθηματικών είναι. Από τα 219 ευρώ το κέρδος θα ξαναγυρίσει σε εσένα σαν μισθός ή με κάποιον άλλον τρόπο, τα 179 δεν θα τα ξαναδείς ποτέ, και το γαμώτο είναι ότι θα πιστεύεις ότι σου κόστισε και λιγότερο. Το κακό σε αυτή τη χώρα είναι ότι δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μακρύτερα από τη μύτη μας. Ας μπω στο δημόσιο και ας απολυθούν χιλιάδες στον ιδιωτικό τομέα, ας ψωνίσω από αλιμπάμπα, ιμπέι και τα συναφή φθηνότερα και ας κλείσει το μαγαζί της γειτονιάς μου, ας πάρω σύνταξη εγώ και ας ψάχνει τα σκουπίδια ο γείτονας μου, και πάει λέγοντας.

Τέλος, δεν απευθύνομαι σε εσένα, μην τα παίρνεις επι προσωπικού και μας πάθεις τίποτα, εσύ δεν θα καταλάβεις ποτέ (αφού δεν κατάλαβες ούτε την γεμάτη νόημα χιουμοριστική παραβολή μου), απλά άδραξα την ευκαιρία να φιλοσοφήσω λιγάκι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα