nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Σειρά 269 2000ΣT Πεζικό Ειδικότητα οδηγός bmp1 (Τι ωραία πράγμα να οδηγείς άρμα...) Κόρινθος 2 μηνάκια, γιάννενα άλλα 2 μηνάκια, λήμνος 9 μηνάκια (290μκτπ, hard καταστάσεις, το χειρότερο κομμάτι της θητείας μου) Και για το τέλος επιστροφή στα πάτρια εδάφη... Πέρασα κι εγώ δύο φορές από το Πέραμα Ιωαννίνων, αλλά ήμουν στο πεζικό. Όντως φοβερή εμπειρία τα άρματα, αδερφέ. Είχα περάσει από M113, M901 ITV, Leonidas, και κάτι κλεφτά με Leopard. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Ψάχνοντας νόμιζα ότι είχα δηλώσει και εγώ.... Σειρά 90Γ (Εξ αναβολής). Παρουσίαση Κ.Ε.ΤΧ. (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεχνικού) Κόρινθος, >>> Μετάταξη >>> Κ.Ε.ΤΘ. Αυλών / ΙΛ.Υ.Β. Αυλών / ΛΙΤΌΧΩΡΟ 26 Ε.Μ.Α. (6 μήνες) / Επιστροφή Κ.Ε.ΤΘ. Ειδικότης: Α.Π.Μ.Α. LEO GR1A1 (μτφ. Αρχηγός Πληρώματος Μέσου Άρματος Λεοπάρδαλη). Εγώ πάντως θα πήγαινα μετεκπαίδευση στα LEOPARD 2 LEO GR1A4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Δεκανέας στην αεροπορία στρατού. Κάθε στρατιωτική πληροφορία, στα "μάτια" του εχθρού, είναι το "βούτυρο" για τον θανατό μας. Θέλει προσοχή το τι αναφέρουμε, σε αυτά τα θέματα. Ειδικά, η αναφορές σε τοποθεσίες, είδη, λεπτομέρειες, είναι "βούτυρο" πολυτελείας....... Υπάρχει άλλος που να ήταν στην αεροπορία στρατού;;;; Καθότι η κατασκοπία του "εχθρού" βασίζεται στην παρακολούθηση fora Αν είναι έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Εεεεελα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 πηρα τρελοχαρτο...... Έτσι εξηγείτε που δεν πήρες Honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Ειδικές Δυνάμεις Ειδικότητα: Χειριστής Ελαστικής Λέμβου 96 Ε' ΕΣΣΟ (244)Κ.Ε.Ε.Δ. (Βασική εκπαίδευση)3ο Ε.Τ.ΕΘ. (Τ.Π.Ε.Ν.)Κ.Ε.Ε.Δ. (Λ.Υ.Β.)4ο Ε.Τ.ΕΘ.(Πλωτά μέσα)Κ.Ε.Ε.Δ. (Μοίρα Εκπαιδεύσεως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Κατετάγη στο Υγειονομικό και πήρα μετάθεση για Ελδυκ 3-1 σε κυπριακή μονάδα κοντά στο παραλίμνη (9 βασανιστικοί μήνες). Κατα τ'αλλα υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα μέ δέσω (όπου δ=χ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 LEO GR1A4 Ουπς. Η βιασύνη βλέπεις.... Ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειδικές Δυνάμεις Ειδικότητα: Χειριστής Ελαστικής Λέμβου 96 Ε' ΕΣΣΟ (244)Κ.Ε.Ε.Δ. (Βασική εκπαίδευση)3ο Ε.Τ.ΕΘ. (Τ.Π.Ε.Ν.)Κ.Ε.Ε.Δ. (Λ.Υ.Β.)4ο Ε.Τ.ΕΘ.(Πλωτά μέσα)Κ.Ε.Ε.Δ. (Μοίρα Εκπαιδεύσεως) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 317 Υγειονομικό Αυλώνας (μετά την κατάργηση της Άρτας).....άργησα λόγω σπουδών (Ιατρική, Αγροτικό, Ειδικότητα)!!! Μετά το κέντρο 212 Ε.Μ.Α. Λαγός Εύρου μέχρι τέλους σαν γιατρός μονάδας.......ίσως η καλύτερη περίοδος της ζωής μου!!! Στελέχη, οπλίτες κ άνθρωποι της περιοχής απλά....ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 316 Γ σειρα Αεροπορια, Υγειονομικο , Σεδες... ΖΩΑΡΑ με ολη τη σημασια της λεξεως! Κι εγω λογω σπουδων αργησα να παω. Η ζωη μεσα στο αερδρομιο με τα καταλληλα ατομα ειναι κορυφη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 316 Γ σειρα Αεροπορια, Υγειονομικο , Σεδες... ΖΩΑΡΑ με ολη τη σημασια της λεξεως! Κι εγω λογω σπουδων αργησα να παω. Η ζωη μεσα στο αερδρομιο με τα καταλληλα ατομα ειναι κορυφη! Τυχερός είσαι που δεν σε έστειλαν καμιά απόσπαση στη Λήμνο για κάνα μήνα. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Ημουν σε οπλο και οχι σε σωμα, Πρεζικο σειρα 298 (07 Α ΕΣΣΟ) 557 ΤΠ Σταυρουπολη Ξανθης 645 Μ/Κ ΤΠ Πετροχωρι Ξανθης 518 ΤΠ Προκ. Νευροκοπι Δραμας Το Νευροκοπι δεν παλαυεται ρε μαγκες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Καλησπερες απο Δ μοιρα καταδρομεων στην εξωτικη (μαμημενη) Ρεντινα. Ο Αυγουστος ειναι κοντα ρεε!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Καλησπερες απο Δ μοιρα καταδρομεων στην εξωτικη (μαμημενη) Ρεντινα. Ο Αυγουστος ειναι κοντα ρεε!! :P Πρόλαβες τη σειρά που απολύθηκε Νοέμβριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Καλησπερες απο Δ μοιρα καταδρομεων στην εξωτικη (μαμημενη) Ρεντινα. Ο Αυγουστος ειναι κοντα ρεε!! :P Ψηλά ψηλά τα πράσινα μπερέ κομάντο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Τυχερός είσαι που δεν σε έστειλαν καμιά απόσπαση στη Λήμνο για κάνα μήνα. :P Βγηκε Φλεβαρη αποσπαση για την 130Σ.Μ. αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ εστειλαν αλλον. Εχω μεγαλωσει 8 χρονια στη Λημνο κι εχω εξοχικο. Ολη μερα ή εξω θα'μουν ή Κοτσινα σε ενα φιλαρακι για τσιπουρα. Μακραν, οι καλυτερες διακοπες στη ζωη μου. Αν μου ελεγαν να ξανακανω θητεια, εχω μπει απο χθες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Καλησπερες απο Δ μοιρα καταδρομεων στην εξωτικη (μαμημενη) Ρεντινα. Ο Αυγουστος ειναι κοντα ρεε!! :P Θάνο γερά,το thruxton ειν' κοντά! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Πρασινα μπερε και @@ αλλα τεσπα.. Μπα φιλε δεν προλαβα σειρα που απολυθηκε Νοεμβριο. Τοτε παρουσιαστηκα Σπαρτη εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 ΣΤΡ(ΠΒ) Ειδικότητα: Οδηγός Αυτοκινήτου/Διαβιβαστής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agrotis.R21 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Tεχνικο!! Πατρα (ΚΕΝΤΡΟ) - Πυργο (ΣΕΤΤΗΛ) - Αμυνταιο (9ο ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ) - Κορινθο (331 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ) 193 ΣΕΙΡΑ 88Β ΕΣΣΟ 21 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 από τον Agrotis.R21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 90Β ΕΣΣ0 205 σειρα 101 ΑΣΜ πειραιας ΝΤΟΥφεκιοφορος για αρχη ,οδηγος ΤΟΜΠ. τριπολη εκπαιδευση αλεξανδρουπολη 644ΜΤΠ (Μανα Τρεχα Πεθαινω) λυκοφη-σουφλι εκπαιδευση υπαξ και τελος Νιγρητα σερρων σε κεντρο εκπαιδευσης ,εκπαιδευτης...(πολυ φυλακη εφαγα εκει....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Πρασινα μπερε και @@ αλλα τεσπα.. Μπα φιλε δεν προλαβα σειρα που απολυθηκε Νοεμβριο. Τοτε παρουσιαστηκα Σπαρτη εγω. Είναι επειδή είσαι στους βρωμοπόδαρους... αν πήγαινες στις νερόκοτες θα γούσταρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Locatelli 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Στρατος...Χαμενος χρονος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Διαβιβασεις, σειρα 317 Χειριστης ρανταρ και ασυρματων μεσων. (Ολη η θητεια σε φυλακιο!) ps. Τις ταινιες που ειδα στο στρατο δεν τις εχω δει σε ολη μου τη ζωη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες