-
Δημοσιεύσεις
144 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Πόντοι
124 ExcellentΣχετικά με το μέλος lost_gravity
-
Κλάση
Γυρνάει δεν γυρνάει
- Γενέθλια 21/08/1987
Άλλα Στοιχεία
-
Φύλο
Άνδρας
-
Τόπος
athina
Η Μοτοσικλέτα μου
-
myBike: Κατασκ/ής
KTM
-
myBike: Μοντέλο
990 sm
Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ
914 προβολές προφίλ
-
ελα ρε!τον ιδιο μαστορα εχουμε...
-
Παρε αφρικα.
-
Εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντελο?Γνωριζουμε αν αξιζει τα λεφτα του?
-
θα με κανεις να το βαλω αγγελια με τις φωτο που πηγες και βρηκες!!
-
παππουδιερα το dorso, μαλιστα...
-
Ευηνολίμνη
-
Παλι καλα γιατι νομιζα οτι ημουν μονο εγω που εχω νεροχυτη με ροδες...
-
Ωραια,ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ξερεις μηπως και ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στις εκδοσεις smart και sport?
-
Αν αξιζει τα χρηματα του,αυτο θελω να μαθω,αλλιως να κοιταξω κατι αλλο. Το ατομο για το οποιο προοριζεται δεν εχει προηγουμενη εμπειρια απο κρανος. Η ερωτηση νομιζω ειναι πολυ ξεκαθαρη και σαφης,απλα ζητησα την γνωμη καποιου που εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντελο.
-
Παιδια καλημέρα, ψαχνω για ενα κρανος γυρω στα 150e και βρηκα αυτο της nolan,εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο μοντελο?
-
Η ζεστη που εβγαζε το dorso ηταν δροσιστικο αερακι μπροστα στη ζεστη που ξερναει το βεντιλατερ του 990!!! Επειδη τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν προλαβαινω,θα γραψω καποια αλλη στιγμη λιγα λογια για τις διαφορες αναμεσα στα 2 αυτα μηχανακια
-
Ναι αυτο μου το παρουσιασε και εμενα σε καποια φαση,λυθηκε ομως αμεσως με αλλαγη μπαταριας.
-
Το ειχα το μηχανακι για 3 χρονια και εκανα μαζι του 20Κ χιλιομετρα. Στο διαστημα αυτο δεν παρουσιασε κανενα απολυτως προβλημα ουτε μηχανολογικα ουτε ηλεκτρολογικα. Το χρησιμοποιουσα καθημερινα για μετακινησεις μεσα στην Αθηνα,αλλα και για κοντινα ταξιδακια. Η σελα του δεν με ενοχλησε ποτε και μπορω να πω οτι συγκριτικα με αυτο που εχω τωρα ισως να ηταν και λιγο πιο ανετη,βεβαια δεν ειχα ποτε εμπειρια απο μηχανακια που θεωρουνται οτι εχουν ανετη σελα για να μπορω να κρινω. Η καταναλωση του ειναι φυσιολογικη και εξαρταται απο το χερι του οδηγου κυριολεκτικα και μεταφορικα. Γκαζι εχει ικανοποιητικο αλλα σιγουρα εχει πολυ καλα φρενα και στησιμο. Το ντεποζιτο του ναι ειναι μικρο κατι που για εμενα ομως δεν ηταν προβλημα. Τελος,πιστευω οτι στα χρηματα που μπορει να το βρει κανεις τωρα μεταχειρισμενο ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες.
-
Λήμνος - Είμαστε μπουλούκι, θέλουμε αμάξι :Ρ
Ο lost_gravity δημοσίευσε στο Θέμα του Agouri
Μπλα-ΜπλαΛήμνος... -
μπορειτε να μου πειτε τις διαφορες αναμεσα σε κλιπον και στραπον? αμα δεν το 'λεγα θα 'σκαγα!!!