Jump to content

xourafis

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2.940
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Όλο το περιεχόμενο του μέλους xourafis

 1. Χρόνια πολλά σε όλους σας!!! Εύχομαι να αποκτήσει ότι επιθυμεί ο καθένας σας ξεχωριστά!!!
 2. Κώστα αν σε πρόλαβε και συμφωνείς με αυτά που γράφει τότε και εσύ δυστυχώς πρέπει να μπαναριστείς σύμφωνα με τους κανόνες συμπεριφοράς του mybike. Παπαγαλάκι της δεκάρας (σχήμα λόγου, ελπίζω να μην σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός :)). για το Πολυτεχνείο δεν βρίσκεστε στο κατάλληλο thread (αλήθεια πως προέκυψε? μάλλον από τα αριστεροαναρχικά φρονήματα των υποστηρικτών των μεταναστών), εδώ μιλάμε για το μεταναστευτικό. δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός για να γράψω εδώ. Ούτε επίσης πρέπει να απολογηθώ γιατί μετά από τόσο καιρό ξαναποστάρω. ο λόγος που έγραψα (ορίστε, θα απολογηθώ) είναι γιατί ενοχλούμαι όταν γίνονται μονοπλευρες παρατηρήσεις από τους mods. δεν απαγόρεψα σε κανέναν τίποτα (ξανα απολογούμαι) απλά ανέφερα ότι ο Κώστας δεν πρέπει να είναι τόσο μονόπατος (πάλι σχήμα λόγου) οταν γράφει πως τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ μας έχουν (εμάς, τους αριστερούς) εκθέσει και διαψεύσει. ο χρόνος και η τροπή της ιστορίας θα δείξει. και συμφωνώ είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε. οπότε κλειδώστε το, το γμηδι. όλο κόντρα στη κόντρα. και μου κάνει εντύπωση ότι καμία πλευρά δεν έχει βαρεθεί (ούτε καν οι mods). ο roadrash όταν συμβαίνει κάτι που μπορεί να συσχετηθεί με μεταναστευτικό, τσαπ, το ποστάρει για αναζωπύρωση. δεν βαρέθηκε? απλά μπορεί να κρατάει κόσμο στο forum το thread αυτό και για αυτό είναι ακόμα ανοιχτό.
 3. θυμάμαι ένα ποστ σου μετά τις επιθέσεις στην Γαλλία που είχες ανεβάσει μια φωτογραφία κότας και έλεγες θριαμβευτικά ότι χαθήκαμε εμείς οι υποστηρικτές των παράνομων και μη μεταναστατών κτλ. και ο roadrash τώρα πρόσφατα κάτι έγραψε για σαλιγκάρια, βροχές κτλ. μην με κάνεις σε παρακαλώ να ψάχνω, δεν υπάρχει λόγος. τέλος τα γεγονότα τα ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. η γνώμη στηρίζεται πάνω στα γεγονότα οπότε εαν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες, είναι για το ΙΔΙΟ γεγονός. οπότε μην κρίνεις την ιστορία βάση της δικής σου γνώμης. και το βασικό είναι οτι ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!! καπις? ΥΓ: αρχίζεις και γράφεις ονόματα πολιτικών.. περιέργο, εσύ απέφευγες να στοχοποιείς πολιτικά πρόσωπα. παρακολουθούν το net. ψυχραιμίαααα.
 4. eee, να γίνουμε Τούρκοι τότε... με αξίες και ιδανικά... εντωμεταξύ κάτι εκφράσεις τύπου λαγούμια, σαλιγκάρια, κότες, λαγοί κτλ που έχουν αναφέρει άλλοι τόσοι σε αυτό το τοπικ, γιατί δεν υπήρχε αμερόληπτη προειδοποίηση? γιατί αν το σπίτι μου το εκφράζουν ως κοτέτσι, λάσπη κτλ, θεωρώ οτι δεν είναι πρέπον. Δεν δικαιολογώ τον λεφλώρ αλλά καλό είναι να τα λέμε όλα. Τόσο ερεστικά ποστ από Μοτολοβερ και τον Ροαντρας, δεν νομίζω ότι έχουμε ξαναδιαβάσει στο mybike. και αυτό συμβαίνει καιρό ΚΑΙ μόνο σε αυτό το τοπικ (είναι προσεκτικοί, στα άλλα τοπικ είναι κύριοι με χαμόγελο ως τα αυτιά) γιατί για κάποιο λόγο, το σηκώνει το κλίμα.
 5. μα η ΓΙΑΜΑΧΑ ούτε άλογα έχει ούτε αξιοπιστία. ο μεγαλύτερος λόγος που έχασε φέτος το πρωτάθλημα ο γιατρός είναι η αναξιοπιστία της ΓΙΑΜΑΧΑ.
 6. Και εμείς αυτό. Σχετικά βαρύ η αλήθεια είναι, αναδιπλώνεται εύκολα, δεν χρειάζεται πολύ χώρο, έχει τα ΠΑΝΤΑ (καλαθουνα για την αρχή, κάθισμα αυτοκινήτου και καροτσίου μέχρι να φτάσει τα πρώτα 8kg και μετά το μεγάλο κάθισμα για βόλτες κτλ). Ακριβό δε, οι ρόδες του δεν δημιουργούν πρόβλημα, πολύ καλή ποιότητα. Η καλαθούνα χρειάζεται για το πρώτο 2 μηνο οπου θα την χρησιμοποιήσεις και μέσα στο σπίτι για να "ακουμπάς" το μωρό (δεν αντικαθιστά το λίκνο) όλη την υπόλοιπη μέρα.
 7. ρε παιδιά σταματήστε να ασχολήστε... δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το μαρτύριο αυτό! παθαίνω ταχυκαρδίες μαΤΠ! μίσος, έλεγχος, νόμοι για τους άλλους (όχι για εμάς), αναρχικοί, μουνιά, φασίστες, εθνικιστές, πατριώτες, αριστεροί, δεξιοί, Αλβανοί, Τουρκοι, Ελληνες(?), Αφγανοί, Μπαγκλαντεζ, Σύριοι, παιδιά που πεθαίνουν, οικονομική κρίση, ανεργεία, αρρώστιες... πόσους φόβους ακόμα να ονομάσω? πείτε μου? πόσους ακόμα εχθρούς θέλετε στους εφιάλτες σας? δεν βαρεθήκατε? On topic: @ChristosZ ναι εγώ ήμουν αυτός που αλώνιζε με το ZXR στην Πεντέλη αλλά κάποια χρόνια πριν... το kawa πουλήθηκε μαζί με τον μοτοσυκλετισμό μου. τώρα πια είμαι πατέρας και δεν μπορώ να είμαι ταυτόχρονα και τα δυο. Είχαμε ειδωθεί ποτέ? και ο καθένας μπορεί να κρίνει, είναι-δεν είναι ο ρόλος του... βασική προϋπόθεση είναι στην κρίση να περιλαμβάνεται ο σεβασμός.
 8. τελικά πιστεύω ότι άμα έβαζε σλικ και εμπαινε αλλαγή την ώρα που του είπαν, μετά θα έβγαινε με τα ιντερμιντιετ ώστε να προλάβει Ντοβ & Κρατς που μπήκαν ταυτόχρονα χωρίς να έχουν σχέση, αφού θα στέγνωνε θα έδινε την εντολή για ρυθμίσεις αλλά το παντοκ δεν άκουσε, οπότε το γυρολόγιο του δεν θα έφτανε ποτέ για το MM αλλά θα μπορούσε να φτάσει τον 2ο, όμως ο αχώνευτος τώρα δεν μιλάει... γιατί? τσάμπα το έχασε...
 9. Ένας Ped κάνει τον τέλειο team mate για τον Rossi αν θεωρήσουμε ότι ο Rossi μείνει ο πρώτος οδηγός της Yamaha για τα επόμενα χρόνια που έχει υπογράψει. Θεωρώ όμως ότι δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι η yamaha. Ο Rossi πρέπει να γίνει ο ιδανικός δάσκαλος για έναν νέο οδηγό με βλέψεις πρωταθλητή όπως είχε γίνει το 2009(?) με την έλευση του rookie τοτε Lor. Απλά τότε ο Rossi δεν άντεξε τον παραγκωνισμό (2ος οδηγός), το μοίρασμα πληροφορίας και το παράλληλο στήσιμο μοτοσυκλέτας, το ψωνήστικο ύφος του Lor (βλέπε στήριξη της yamaha) με τα γνωστά αποτελέσματα. Τώρα, αν ο Rossi αγαπάει την yamaha και το άθλημα πρέπει να μεταδώσει τον τρόπο εργασίας και την εμπειρία του (ρίχνοντας τον εγωισμό του, πράγμα δύσκολο) σε νέους οδηγούς. Για αυτό λοιπόν πιστεύω ότι φέτος, που έχει πια οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση του Lor, ο γιατρός έχει την τέλεια ευκαιρία να σηκώσει το 10ο. Θα έχει την πλήρη στήριξη της yamaha αλλά μόνο για φέτος. Του χρόνου ίσως αλλάξουν τα πράγματα με την έλευση του νέου οδηγού. Αν έρθει κάποιος σαν τον Ped τότε ενδεχομένως να πάει και για 11ο.
 10. xourafis

  Γιώργηδες

  Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες!!! Να μην σας πέσει και να μην πέσετε ποτέ!! :D gee, indi, city, busas (πρώην και νυν αδυναμίες μου) ξεχωριστά ότι επιθυμείτε boys!!! πάντα γεροί και δυνατοί!!!
 11. Είδα στον ύπνο μου εχθές προετοιμασία μηχανής πριν από μεγάλο ταξίδι (βαλίτσες, λάδωμα αλυσίδας, δερμάτινα, καθαρισμό κράνους, μπότες, γάντια)...

  Λέτε να ξυπνάει πάλι το θηρίο? Λέτε να προετοιμάζομαι για νέα οικόπεδα με νέο μοτόρι (tuono)?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Gouky7

   Gouky7

   Μεγάλος έρωτας η Τουονάρα. Να πούμε καλορίζικο ;

  3. xourafis

   xourafis

   Πωωωω, οχι ρε... Δεν είμαι έτοιμος ακόμα... Σε 3-4 χρόνια.

  4. naftilos

   naftilos

   Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται

 12. Ξέρω πολλούς ταβερνίαρηδες με πολλά εκατομμύρια στον λογαριασμό τους. Που τόσα χρόνια δεν έκοβαν αποδείξεις και τώρα μια χαρά την βγάζουν (το κέρδος παραμένει σταθερό, αν μεταβληθεί προς τα κάτω την πληρώνει ο εργαζόμενος και ο προμηθευτής). Και μάλιστα στο τέλος της ημέρας ακυρώνουν όσες αποδείξεις δεν παραλήφθηκαν από τους πελάτες (πως σας φάνηκε?). Και έλεγχος έχει γίνει, και τους έχουν πιάσει αλλά όλοι τους πλήρωσαν κασέρι στους εφοριάδες και γλύτωσαν το κλείσιμο με το τεράστιο πρόστιμο. Άποψη μου είναι ότι αν δεν κόψει απόδειξη πρέπει να αφαιρέσει το ΦΠΑ, ο οποιοσδήποτε καταστηματάρχης προς όφελος και των δυο.
 13. Γιώργο καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα!!! :D
 14. αναφέρομαι σε ένα video που παρέθεσε παραπάνω ο roadrash.
 15. τι το ιδιαίτερο έχει το video που παρέθεσες ρε Roadrash? Αυτό σε έκανε να θες να προστατέψεις την Ελλάδα από τους μουσουλμάνους και να κάνεις συνοριακούς ελέγχους? Ή αυτό το video δικαιολογεί την στάση σου απέναντι στο προσφυγικό? Χωρίς πλάκα, η πηγή του ξέρεις αν είναι έγκυρη? Ξέρεις αν είναι αμερόληπτη? Ξέρεις αν όλα αυτά (σκηνή-σκηνή) έγιναν κατά την διάρκεια πορείας των μεταναστών? Γιατί εγώ δεν ξέρω. Και αν μου πεις ότι "ναι, αυτά τα έκαναν μετανάστες" τότε θα αλλάξω γνώμη για πολλά. Επίσης το να κόβεις επιλεκτικά πλάνα για να αναδείξεις την στάση σου (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα) δεν είναι ότι και πιο δίκαιο. Το τι ειπώθηκαν σε εκκλησίες κτλ σίγουρα είναι αληθινά αλλά δεν με φοβίζουν. μαύρος και μουσουλμάνος εεε road... σου κόβει τα πόδια... μπρρρρρ...
 16. κρατήστε το θέμα καθαρό από ποστ τύπου "σας βρωμάει", "μήνυση", "θα του δείξω εγώ" κτλ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Το κορίτσι μπορεί να έχει λίπωμα και όχι καρκίνο... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? Αυτό μετράει και τίποτα άλλο!!! Μπορεί να την σκαπουλάρει απλά!!!! Τι μηνύσεις και κάτι σας βρώμαγε από την αρχή? Χωρίς να ξέρω και χωρίς να είμαι ειδικός... Οι γιατροί στην Ελλάδα είδαν κάτι (μια σκιά, μια κουκίδα, μια λάμπα, μια κουτάλα) κοντά στην καρδιά και είπαν στην κοπέλα "Κορίτσι μου μάλλον είναι καρκίνος και πρέπει να κάνεις εξετάσεις." Παίρνει την απόφαση το κορίτσι και η οικογένεια του να φύγει στο εξωτερικό, μαζεύει χρήματα με τον Α-Β τρόπο και πάει αρων-αρων εξωτερικό. Φτάνει εκεί, τις λένε κάτσε να σου πάρουμε ένα δείγμα από την κουκίδα για να δούμε τι είδους καρκίνος (βιοψία) είναι και τα αποτελέσματα την 1η φορά βγάζουν λίπωμα. Τι ποιο ωραίο σε όλο τον κόσμο από την ευτυχία της κοπέλας? Θα σκεφτεί μετά να κάνει μήνυση? Ρε πάτε καλά? Και έχω παράδειγμα φίλου μου εδώ στην Ελλάδα που του είχαν διαγνώσει καρκίνο στο σαγόνι, είμασταν απ'έξω την ώρα του χειρουργίου και περιμέναμε μισή ώρα, βγαίνει έξω ο γιατρός ενώ είχε προγραμματιστεί 5ωρο χειρουργίο, σκέφτομαι τον χάσαμε τον φίλο, με πιάνουν τα κλάματα και λέει ο τύπος "Παιδιά ήταν λίπωμα. Κάναμε τομή στο σαγόνι και πετάχτηκε έξω η μαλακία σαν σπυρί!!!". Το καταλαβαίνετε? Κερί πρέπει να ανάψει η κοπέλα και να ευχαριστεί Τον Θεό που την βοήθησε τόσος κόσμος και τελικά δεν είχε τίποτα.
 17. off topic mode on: να μην σε κρατάμε pung αν σε χαλάει η Ελλάδα μας. σφυρίζουμε στο γεγονός οτι μπορεί να μην είσαι Ελληνας γιατί οι απόψεις δικαιολογούν το μίσος σου για εθνική κυριαρχία (ψιλορατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε συμφορίτη μας). μάλιστα όταν κλαιγόμαστε για την οικονομική κατάσταση που μας έχει φέρει το φορολογικό μας σύστημα, ονειρευόμαστε ν αγοράσουμε εξοχικά στην Πόλη (και έτσι δικαιολογούμε το τρολλάρισμα). μάλιστα... αθάνατοι. :off topic mode off στο θέμα μας. Μυρτώ... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την θλίψη για το κακό που της συνέβει. Δεν μπορεί όμως ένα περιστατικό ν κατευθήνει μια εξωτερική πολιτική απέναντι στο μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα της σύγχρονης ιστορίας. Ουλάντ κ όλα τα νεκρά, πνιγμένα παιδιά του Αιγαίου.
 18. γιατί έχει τεθεί θέμα προσαρμογής? δηλαδή είπες ποτέ σε αυτό το topic "Ναι τους δέχομαι αρκεί να σέβονται τα ήθη κ έθιμα της πατρίδας μου."? αν ναι, τότε σε παρακαλώ δείξε μου το post που το αναφέρεις. υγ: στον Κώστα απευθύνομαι.
 19. προοπτική ρε φίλε... πιστεύω ότι αυτή είναι η απάντηση. εσένα ποιά είναι η άποψη σου? για ποιόν λόγο δεν πάνε σε όλα αυτά τα μέρη που αναφέρεις?
 20. https://www.opendemocracy.net/can-europe-make-it/bill-frelick/why-don%E2%80%99t-syrians-stay-in-turkey Σε γενικές γραμμές λέει ότι ήδη υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός προσφύγων που μένει στην Τουρκία. Εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας του πολέμου δεν βλέπουν πια την πιθανότητα επιστροφής τους στην Συρία (σύντομα τουλάχιστον) και αποφασίζουν να κάνουν το ταξίδι στην Ευρώπη. Το ¨μένει στην Τουρκία" δεν σημαίνει ότι κατοικεί και λειτουργεί ύπο κανονικές συνθήκες ο πληθυσμός αυτός. Απλά ότι στεγάζεται, περιθάλπεται σε προσφυγικά κέντρα.
×
×
 • Create New...