Jump to content
Mixalis1980

Τροχαίο

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας αν σας έχει τύχει γιατί είμαι καινούριος.

Ήμουν σε τροχαίο και με χτύπησαν από πίσω μέρα μεσιμέρι σε φανάρι. Ανταλλάξαμε στοιχεία με τον άλλο οδηγό και έχω και αριθμό πινακίδας. Δεν κάναμε κάποια δήλωση εκείνη τη στιγμή ούτε καλέσαμε τροχαία.

Έχει περάσει 1 μήνας από το ατύχημα και έχει εξαφανιστεί ο οδηγός ενώ μιλάγαμε στο τηλέφωνο και όλα καλά τώρα πρέπει να με έχει κάνει μπλοκ - φαίνεται το ξανασκέφτηκε...... Επειδή το πέτυχα τυχαία το αμάξι στο δρόμο από μακριά είδα ότι το έχει φτιάξει κιόλας ο μ ***!!

Εγώ τώρα μπορώ να κάνω κάτι για να αποζημιωθώ;;

Μου έχει σπάσει όλη η μάσκα και τα φανάρια και δεν μπορώ να κυκλοφορώ έτσι!

Έμαθα τώρα ότι αυτός δεν παραδέχεται τίποτα και ο ηλίθιος εγώ δεν έβγαλα φωτογραφίες ή κάτι από το δικό του αμάξι....

Θα βγάλω άκρη αν πάω δικαστικά ή να μην ασχολούμαι;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εφόσον ήσουν σταματημένος σε κόκκινο και σε κοπάνησε αυτός, τότε το φταίξιμο είναι δικό του ξεκάθαρα.

Προφανώς και έκλεισε τηλέφωνα, βάρεσε μπλοκ για να ξεφύγει από όλο αυτό. Θα μπορούσες να είχες κάνει δήλωση στην ασφαλιστική σου και θα έπαιρνες κάποια λεφτά για επισκευή της μοτοσυκλέτας σου. 

Περί δικαστικού συστήματος....φίλος τράκαρε με μηχανή το 2018. Η δίκη ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει....μια ερώτηση σε ένα αρμόδιο άτομο πάντως θα σου λύσει τις απορίες σου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 26 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Εφόσον ήσουν σταματημένος σε κόκκινο και σε κοπάνησε αυτός, τότε το φταίξιμο είναι δικό του ξεκάθαρα.

Προφανώς και έκλεισε τηλέφωνα, βάρεσε μπλοκ για να ξεφύγει από όλο αυτό. Θα μπορούσες να είχες κάνει δήλωση στην ασφαλιστική σου και θα έπαιρνες κάποια λεφτά για επισκευή της μοτοσυκλέτας σου. 

Περί δικαστικού συστήματος....φίλος τράκαρε με μηχανή το 2018. Η δίκη ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει....μια ερώτηση σε ένα αρμόδιο άτομο πάντως θα σου λύσει τις απορίες σου. 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτό ακούω γενικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς φωτογραφίες, χωρίς δηλώσεις με τι στοιχεία μπορείς να αποδείξεις ότι σε τράκαρε αυτός? Δυστυχώς για σένα δεν νομίζω να βγάλεις άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου σε μπλοκαρε στειλε του μηνυμα απο αλλον αριθμο "αν δεν τακτοποιήσεις το θεμα με το τρακαρισμα μας, θα παω στην αστυνομια για τροχαιο με εγκαταλειψη" που στην ουσια αυτο κανει δεν λες και ψεματα. και βρες δικηγορο που να ασχολειται με τροχαια με εμπειρια να τον σκισεις μετα. θα αργησεις να τα παρεις αλλα θα τα παρεις και με το παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχασέ το και προχώρα την ζωή σου.

Αν σκέφτεσαι τις ζημειές και τα λεφτά, πες οτι έπεσες μόνος σου και τις έκανες. Βρες τρόπο, και φτιάχτα, όπως μπορείς.

Από όλο αυτό, πήρες ένα μάθημα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ από λεφτά, αποζημειώσεις κ.ο.κ.

Και το μάθημα είναι: πάθαμε τροχαίο; Φωνάζουμε ΠΑΝΤΑ τροχαία και ΠΑΝΤΑ καλούμε ασθενοφόρο.

ΠΑΝΤΑ!

πες το μια και εσυ

ΠΑΝΤΑ!

Για να υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ καταγραφή, τι, πότε, που, ποιός.

Πάμε άλλη μια τελευταία,

ΠΑΝΤΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτος σε χτυπησε... εσυ γιατι δεν πηρες στην ασφαλιστικη σου να δηλωσεις οτι σε χτυπησαν?

Δυστυχως πλεον δεν μπορεις να αποδειξεις κατι, επρεπε να ειχες βγαλει φωτογραφιες το λιγοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες στο ΜΒ.

Μπήκε ετικετα στο τόπικ σου, και επιστρέφει 31 αποτελέσματα.

Δες τα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα