Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 Καλημερα στην ομαδα,θελω να αλλαξω το φως απο το ιννοβα ιντζεξιον που εχω γιατι δεν ειναι τοσο δυνατο οσο θα ηθελα και οτι δεν ειναι τοσο ωραιο το κιτρινο φως...Εχω ψαχτει αρκετα και εχω καταληξει σε μια osram s2 35w η οποια ειναι στα 11 ευρω. https://autoplanet.gr/el/lampes-autokinitou/lampa-osram-s2-12v-3535w-x-racer-4200k-64327xr-01-p-58531.html?gclid=Cj0KCQjwl9GCBhDvARIsAFunhslY2WlXCA_o2TTNiFoXkO6Tc6zHIPF6T5qSB2Vkkl4T8DgRYNn8vSkaAg8hEALw_wcB Την εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι αξιοπιστη?Δεν θελω να μου καψει τιποτα στο ιννοβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 Τι μπορεί να σου κάψει μια απλή λάμπα, εκτός από το να καεί η ίδια? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Τι μπορεί να σου κάψει μια απλή λάμπα, εκτός από το να καεί η ίδια? Προβλήμα στην μπιέλα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 35/35W είναι, όσο παίρνει δηλαδή. Δεν θα πάθει τίποτα, βάλτην άφοβα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Τι μπορεί να σου κάψει μια απλή λάμπα, εκτός από το να καεί η ίδια? Εχω ακουσει για πηνια πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: 35/35W είναι, όσο παίρνει δηλαδή. Δεν θα πάθει τίποτα, βάλτην άφοβα. Ωραια,ευχαριστω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Προβλήμα στην μπιέλα. Η μπιέλα χτυπάει και με τη μαμά λάμπα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Η μπιέλα χτυπάει και με τη μαμά λάμπα Καλα αυτο το λεει οποίος δεν ξερει να συντηρεί, του πατέρα μου το innova που εχει 140.000 χλμ δεν βαρεσε ποτε μπιελα,αλλαξε μονο πιστόνι κτλπ λογω χιλιομέτρων.Αν αλλάζεις λαδια καθε 1500-2000 χλμ δεν θα βαρεσει μπιελα(Επισης αν δεν βαρας κοφτες συνεχόμενα για 5 λεπτά στην λεωφόρο...) υγ.: bellray λαδι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 10 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: Εχω ακουσει για πηνια Δεν έχω ακούσει ειλικρινά ποτέ για μηχανάκι να κάψει πηνία απο την λάμπα. Η μοναδική προσοχή που πρέπει να δώσεις μόνο είναι στα W της λάμπας. Αν στο manual πχ λέει οτι το μηχανάκι παίρνει 35W λάμπα τότε μόνο τόσα W θα βάλεις. Αν βάλεις πχ 55W/60W δεν θα δουλέψει σωστά. Και εκεί ναι ενδέχεται να σου κάνει κάποια ζημιά αλλά και πάλι δεν θα κάψει πηνία. Το πιθανότερο σενάριο με πιο δυνατά W απο τα εργοστασιακά είναι να σου κάψει το κάτοπτρο δηλαδή να στο μαυρίσει. Και αυτό ΑΝ ανάψει σωστά και η λάμπα. Εγω στο Address είχα βάλει μια φορά μια Philips με μπλε κρύσταλλο που ήτανε 55W (δεν ήξερα οτι δεν κάνει) και δεν έβλεπα τίποτα, ήτανε σαν να μην έχω φώτα. Γενικά, αν η λάμπα που θα βάλεις δεν ξεπερνάει τα W που σου δίνει ο κατασκευαστής είσαι safe. Μέχρι και LED φώτα μπορείς να βάλεις με την κατάλληλη μετατροπή στα ρεύματα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ελάχιστοι μύστες συντήρησης ιννοβα, όλοι οι υπόλοιποι που κάνουν μια τυπική συντηρηση χτυπάνε μπιέλα, χρειάζεται κάποιου είδους τελετουργικό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: χτυπάνε μπιέλα Λένε οτι πρόκειται για το κομβίο στροφάλου που έχει λιγότερες τρύπες λίπανσης. Η "λύση" είναι να μπει κομβίο απο Astrea. Tώρα, αν το έχει κάνει κάποιος και έχει πετύχει/κρατήσει δεν το γνωρίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Το κομβιο του ιννοβα έχει μια οπή λαδιού, όπως τα περισσότερα, στο κομβιο του grand είχαν 2, εγώ δε θεωρώ ότι το πρόβλημα προέρχεται από το κομβιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 (τροποποιήθηκε) Είναι ένα μοτέρ με σχεδόν 58mm διαδρομή (57.8 για την ακρίβεια) και μεγάλη κλιμάκωση στο σασμάν. Δεν ξέρω αν αυτό όντως προκαλεί θέματα, αλλά αν υποθετικά έχεις 3η με 65 km/h στο κοντέρ, είσαι δικάβαλος και ανοίξεις το γκάζι, η μπιέλα ζορίζεται ίσως. Βέβαια πολλά παπιά είναι υποτετράγωνα, με μεγαλύτερες διαδρομές και δεν έβγαζαν το θέμα αυτό...άλλοι λένε οτι είναι απο τα λάδια, οτι το manual λέει λάθος λάδι. Δεν ξέρω, 1002 απόψεις υπάρχουν. Εγω πιστεύω οτι είναι ανάλογα το πως δουλεύεις το μοτέρ... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Προσωπική άποψη, το πρόβλημα προέρχεται από τη λάθος χρήση, έχει όπως είπες μακρύτερη κλιμάκωση το σαζμαν και ο κλασικός χρήστης δεν κατεβάζει ταχύτητα και απλά ανοίγει το γκάζι, το μεγάλο φορτίο σε χαμηλές στροφές (έλλειψη ροπής) οδηγεί σε πολύ πρόωρη φθορά της μπιελας-ρουλεμάν-κομβιου στο συγκεκριμένο μοτέρ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Προσωπική άποψη, το πρόβλημα προέρχεται από τη λάθος χρήση, έχει όπως είπες μακρύτερη κλιμάκωση το σαζμαν και ο κλασικός χρήστης δεν κατεβάζει ταχύτητα και απλά ανοίγει το γκάζι, το μεγάλο φορτίο σε χαμηλές στροφές (έλλειψη ροπής) οδηγεί σε πολύ πρόωρη φθορά της μπιελας-ρουλεμάν-κομβιου στο συγκεκριμένο μοτέρ. Αν αλλάξεις το γρανάζωμα με ένα πιο κοντό δεν το "σώζεις" το μηχανάκι; Αν έχει πχ 14-34 απο το εργοστάσιο (δεν ξέρω τι έχει ακριβώς) και το κάνεις 14-37 ή 14-38 θα είναι πολύ καλύτερα πιστεύω. Εξάλλου με τόσο μακρυά 4η σιγά πόσο θα το κόψει σε τελικές, ίσα ίσα θα φτάνει και πιο σβέλτα την τελική του. Κερδίζεις και καλύτερο μπαμ, και αφού το μοτέρ τραβάει ευκολότερα δεν νομίζω να την ακούσουν τόσο εύκολα τα εξαρτήματα στο μοτέρ. Σαν φθηνή, σπιτική λύση το σκέφτηκα. Και ένα 13Τ μπροστά να βάλεις το ίδιο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Η λύση στο θέμα των ινοβα είναι πραγματικά πολύ πολύ απλή. Yamaha Crypton λέγεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Το πιο κοντό γραναζωμα θα βοηθήσει την κατάσταση, το θεμα είναι μην έχει ήδη φαγωθεί από προηγούμενο ιδιοκτήτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Πάντως αρκετά Innova, κυρίως τα καρμπυρατεράτα μοντέλα, που βλέπω καίνε λαδάκι αρκετό. Πιστεύω οτι αμα έπαιρναν το μοτέρ του Astrea που ήταν 97cc, πρόσθεταν 28 κυβικά ακόμα, είτε με μεγαλύτερη διάμετρο είτε με διαδρομή για να γίνει 125, θα ήτανε πολύ πιο αξιόπιστο. Τα Astrea σαν μοτέρ βγήκαν σκυλιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Το ιννοβα είναι πιο σύγχρονο μηχανάκι, το astera ότι και να το έκανες θα παράμενε ένα υπερκυβισμενο GLX, μοτέρ παμπάλαιας σχεδίασης, ευτυχώς που το αντικατέστησαν, το crypton 105 το 97 που βγήκε ήταν πιο εξελιγμένο από τον ανταγωνισμό, γενικά η Yamaha στα παπιά της πάντα είναι ένα βήμα μπροστα, ακόμα και το townmate για την εποχή του σαν μοτέρ ήταν πιο δυνατό και πιο αξιόπιστο από τα GLX, το μόνο κακό ήταν ότι είχε απώλεια δύναμης λόγω κίνησης με άξονα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Την 10/4/2021 at 1:06 ΜΜ, το μέλος Christos2002 έγραψε: Καλημερα στην ομαδα,θελω να αλλαξω το φως απο το ιννοβα ιντζεξιον που εχω γιατι δεν ειναι τοσο δυνατο οσο θα ηθελα και οτι δεν ειναι τοσο ωραιο το κιτρινο φως...Εχω ψαχτει αρκετα και εχω καταληξει σε μια osram s2 35w η οποια ειναι στα 11 ευρω. https://autoplanet.gr/el/lampes-autokinitou/lampa-osram-s2-12v-3535w-x-racer-4200k-64327xr-01-p-58531.html?gclid=Cj0KCQjwl9GCBhDvARIsAFunhslY2WlXCA_o2TTNiFoXkO6Tc6zHIPF6T5qSB2Vkkl4T8DgRYNn8vSkaAg8hEALw_wcB Την εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι αξιοπιστη?Δεν θελω να μου καψει τιποτα στο ιννοβα εισαι σιγουρος, οτι κοιτας τη σωστη λάμπα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: εισαι σιγουρος, οτι κοιτας τη σωστη λάμπα ? Ναι,100% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 14 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: Καλα αυτο το λεει οποίος δεν ξερει να συντηρεί, του πατέρα μου το innova που εχει 140.000 χλμ δεν βαρεσε ποτε μπιελα,αλλαξε μονο πιστόνι κτλπ λογω χιλιομέτρων.Αν αλλάζεις λαδια καθε 1500-2000 χλμ δεν θα βαρεσει μπιελα(Επισης αν δεν βαρας κοφτες συνεχόμενα για 5 λεπτά στην λεωφόρο...) υγ.: bellray λαδι Για ρώτα τον πατέρα σου αν το άφηνε ποτε να δουλεύει ρελαντί στον πλάγιο η αν το είχε πάντα στον όρθιο! Γιατί εγώ ξέρω οτι ηταν λάθος η θέση της τρόμπας λαδιού με αποτέλεσμα οταν είναι στον πλάγιο να μην φτάνει το λάδι ωστε να το στείλει εκει που πρέπει να το στείλει, γι αυτό και βαρούσαν μπιέλα τα περισσότερα innova, μπορεί να κάνω και λάθος αλλα εγώ αυτό θυμάμαι να ακούγεται χρόνια τώρα. Το παπί το παίρνεις πρώτα για οικονομία και μετά για όλα τα υπόλοιπα, το να αλλάζεις λάδια κάθε 1500 χιλιόμετρα βγάζει νόημα μόνο εαν βάζεις το πιο φθηνό λάδι που υπάρχει, το να αλλάζεις λάδια με καλό λάδι όπως bellray σε οποιοδήποτε παπί ανα 1500 χλμ είναι υπερβολή και πεταμένα λεφτά. Το οτι έτυχε και του πατέρα σου δεν βάρεσε μπιέλα δεν σημαίνει οτι ήταν επειδή άλλαζε τα λάδια κάθε 1.500 χιλιόμετρα αλλα (λογικά) ενας συνδιασμός σχολαστικής συντήρησης μαζι με προσοχη στην οδηγηση και στο πόσο και άν ζορίζει το μηχανάκι, χωρίς όμως αυτό παράλληλα να σημαίνει οτι ΟΛΑ τα innova που αλλαζουν λαδια καθε 3.000 και εχουν ζοριστεί λιγο παραπάνω σε καμια ανηφόρα η εθνική οδό βαράνε μπιέλα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2021 από τον graves Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος graves έγραψε: Για ρώτα τον πατέρα σου αν το άφηνε ποτε να δουλεύει ρελαντί στον πλάγιο η αν το είχε πάντα στον όρθιο! Του εχει καψει πηνια μια φορα απο αυτο το λόγο επειδή απο το εργοστάσιο το πηνίο δεν καλύπτεται πλήρως απο το λαδι...κατι τετοιο.Μουειπε ότι εχει κανει κ τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: Ναι,100% εχεις καμμια φωτό τον προβολέα, τη μάσκα του παπιού ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos2002 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: εχεις καμμια φωτό τον προβολέα, τη μάσκα του παπιού ? Δεν εχω φωτό τον προβολέα συγκεκριμένα αλλα να ξερεις οτι είναι innova injection μοντελο του 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: είναι innova injection μοντελο του 2007 Τότε κοιτάς λάθος λάμπα! Αυτή που κοιτάς είναι για το καρμπυρατεράτο μοντέλο. Το injection Innova παίρνει Η4 ή HS1 λάμπες. Αυτές με 3 πινάκια δηλαδή. Πέρα απο την Osram ομως ρίξε μια ματιά και στην Philips CityVision. Την είχα στο Address πριν βάλω LED φώτα και ήτανε ίσως η καλύτερη λάμπα αλογόνου που είχα. Πραγματικά είχε πολύ καλό φως το μηχανάκι. Μου βγήκε ένα 15αρικο μεν αλλά άξιζε. πριν 2 ώρες, το μέλος Christos2002 έγραψε: είναι innova injection μοντελο του 2007 Τότε κοιτάς λάθος λάμπα! Αυτή που κοιτάς είναι για το καρμπυρατεράτο μοντέλο. Το injection Innova παίρνει Η4 ή HS1 λάμπες. Αυτές με 3 πινάκια δηλαδή. Πέρα απο την Osram ομως ρίξε μια ματιά και στην Philips CityVision. Την είχα στο Address πριν βάλω LED φώτα και ήτανε ίσως η καλύτερη λάμπα αλογόνου που είχα. Πραγματικά είχε πολύ καλό φως το μηχανάκι. Μου βγήκε ένα 15αρικο μεν αλλά άξιζε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες