Jump to content
graves

Triumph Daytona 675 vs Suzuki GSX-R 600

Recommended Posts

Σου απάντησε ο dread rider με κάποιους αριθμούς.

Αλλά αποτι έχω καταλάβει μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει tuono 1000αρι V2. Τα 600αρια ss είναι αρνάκια μπροστά του που απλά λυσσανε άμα τα στυψεις.

Όσο για το ότι το μυαλό σου ξέρει πότε θα ανοίξει το γκάζι και με το παραπάνω κιόλας και ότι δεν είναι θέμα η μετάβαση το θεωρώ τελείως άκυρο.

Το tuono είναι ένα φανταστικό όπλο (ειδικά για την εποχή του) αλλά θέλει γνώση και εμπειρία που σίγουρα δεν έχεις προερχόμενος από μονοκυλινδρα.

Δεν λέω ότι είναι αδύνατον να πάει καλά η συμβίωση, είναι όμως επικίνδυνο να μην πάει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

@graves δε ξερω ρε σι, αλλα ολα αυτα που γραφεις ειναι παρομοια με μια χωριατικη σαλατα. 

ανακατεβεις και πληφοροριες απο τα καγκουρια στο καφε της γειτονιας και γινεται μια χωριατικη με χαλια ντοματα και πικρο λαδι ?

αραξε...

σκεψου τι θες απο ενα μηχανακι, τι θες να κανεις με αυτο και ποσα $$ θελεις να δωσεις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 5 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

@graves δε ξερω ρε σι, αλλα ολα αυτα που γραφεις ειναι παρομοια με μια χωριατικη σαλατα. 

ανακατεβεις και πληφοροριες απο τα καγκουρια στο καφε της γειτονιας και γινεται μια χωριατικη με χαλια ντοματα και πικρο λαδι ?

Αυτό ακριβώς γίνεται στο κεφάλι μου αυτή στη στιγμή :tongue:

Λοιπόν, σύντομη ανασκόπηση γιατί πολύ το κούρασα το θέμα. Το μηχανάκι θα είναι για την βόλτα μου όπως είπα και για καμια Χαλκιδική το καλοκαίρι. Ούτε για μέσα στην πόλη ούτε για τίποτε άλλο.

Θα δώσω μέχρι 4.000 ταβάνι όπως είπα και στην αρχή, άκυρα τα 5.000 γιατι με αυτή την λογική αμα ανέβω και στα 6.000 έχει ακόμα παραπάνω μηχανάκια, στα 7.000 ακόμα περισσότερα κτλπ και εν τέλη δεν θα πάρω ποτέ τίποτα.

Είδα και ένα ZX 636 του 2006 χθές, γνωστού, δεν το πουλάει αλλά δεν μπορώ να πώ οτι με ενθουσίασε ούτε αυτό, ίδιο πράγμα με το GSXR, έχω την αίσθηση οτι θα με κουράζει εαν το καβαλάω πάνω απο μια ώρα και επειδή είναι 4 χιλιάρικα τα οποία μαζεύω αρκετά δύσκολα, δεν θέλω να το μετανιώσω και να μπαίνω στην διαδικασία να το πουλάω μετά και να χάσω και λεφτά, εξού και όλη η "σαλάτα" στο κεφάλι μου.

Οπότε με βάση τα παραπάνω, τα SS βγαίνουν τελείως απο την λίστα και πλέον έχουν μείνει μόνο το Tuono και το street triple, παίζουν και στις ίδιες τιμές πάνω κάτω.

Θα πάω να δώ ενα street triple πρώτα γιατι έχει στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσω να βρώ και ενα Tuono να δώ απο κανένα γνωστό-γνωστού κτλπ γιατι δεν έχει κανένα για πούλημα στη Θεσσαλονίκη, το πιο κοντινό μετά είναι στην Λάρισα, εαν υπάρχει ακόμα οταν τελειώσει το lockdown θα πάω αναγκαστικά Λάρισα για να το δώ.  :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκόμα τίποτα, μας έχει φάει η δουλειά και το lockdown ... άσε που απο τον Ιανουάριο που έκανα τα χαρτιά για να αναβαθμίσω το δίπλωμα μου σε απεριόριστο καθώς ακόμα έχω το Α2, ακόμα περιμένω ενώ μου είχαν πεί οτι το πολύ σε ένα μήνα θα είχα ξεμπερδέψει. Οπότε λόγω και του διπλώματος, ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα. Μάλλον για Street triple με κόβω. 

Εγώ είμαι βρε Θοδωρή!  Η μάλλον εγώ στα 17 μου καθώς το τελευταίο post είναι απο το 2011 ...Κάθομαι το χαζεύω τώρα και σκέφτομαι ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ρε φιλε στα 17.  Απίστευτο :tooth:

p.s. Τώρα που είδατε τι σπαστικό σκατόμωρο ήμουν 10 χρόνια πρίν μην με πεθάνετε στο troll

p.s.2 Είμαι καλό παιδί απο κοντά να πάμε για καφέ :tongue:

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη, όχι οτι έχω και την πολυτέλεια να διαλέξω βέβαια, οι αγγελίες στο budget που θέλω να δώσω είναι περιορισμένες οπότε "ότι βρεθεί"

Το θέμα είναι να προχωρήσει λίγο γενικά ο κόσμος για να βγεί και το δίπλωμα και να ανοίξουν ξανά τους νομούς ωστε να μπορώ να πάω σε άλλη πόλη για να δώ καποιο, το πιο κοντινό είναι στη Χαλκιδική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τελικά, περίπου έξι μήνες μετά, έχω επιτέλους μηχανή 🥳

Street triple πέρα ότι δεν έβρισκα στα λεφτά που έψαχνα στην πόλη μου, αποφάσισα να μην το πάρω (η έστω ακόμα...) για να πάρω 4κυλινδρο που ήθελα εξ αρχής ώστε να μην μου μείνει απωθημένο.  Όποτε αυτόματα έφαγε και το tuono άκυρο (και καλύτερα γιατί το ξανασκέφτηκα για 1000αρι)

Το Ζ όπως είχαμε πει είχε φάει άκυρο γιατί είναι αηδιαστικά βαρύ, hornet επίσης είδα ένα του 2008 και ούτε εκεί μπορώ να πω ότι μου έκανε κλικ κάτι. 

Εν τέλη, κατέληξα σε gsr 600 (χωρίς abs για τον γνωστό λόγο με το θέμα του abs στα gsr) το οποίο μόλις το οδήγησα μου άρεσαν τα πάντα σε σχέση με ότι είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα (hornet, Z)  αλλά το βρήκα και σε αρκετά καλή κατάσταση, εννοείται ότι το είδε και ο μηχανικός μου πριν την αγορά, γενικά είναι όλο εργοστασιακό και καθαρό, πάει καρφί στον δρόμο δεν τραβάει δεξιά η αριστερά, δεν τρίζει τίποτα  κτλπ, το μόνο που χρειάζεται είναι αλυσιδογραναζα (δεν επείγουν) και ένα σέρβις λαδια τσιμούχες ξύστρες στο μπροστινό που  έχω κανονίσει να το κάνω μέσα στην εβδομάδα μαζί με ένα τυπικό σέρβις λαδια και φίλτρο λαδιού.

Θα ανεβάσω και φωτογραφίες!

Οι Θεσσαλονικείς ψηθείτε για βόλτα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτες εντυπώσεις από την μετάβαση σε τετρακύλινδρο από μονοκυλινδρο είναι η μέρα με την νύχτα! Δεν ξέρω εάν αγοράσω ξανά μονοκυλινδρο στην ζωή μου 😅

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιας χρονιας gsr πηρες?

καλοριζικο και να το χαρεις οπως πρεπει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το χαρείς το GSR είναι από τα πιο ωραία γυμνά για μένα.

Άλλωστε και εγώ πριν ένα μήνα το GSR πήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε:

ποιας χρονιας gsr πηρες?

καλοριζικο και να το χαρεις οπως πρεπει!

Του 2006! Νομίζω είναι το ίδιο μέχρι το 2010 αν εξαιρέσεις το abs που προστέθηκε από το 2008 και μετά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο, καλοταξιδο, αγρατζουνιστο και να το χαρεις στο επακρο!

Τι ειχε το ABS στα GSR? Ειχα του 08 με ABS χωρις κανενα θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλόβολτο, Καλόστριφτο, Καλοτάξιδο.

Να το ευχαριστηθείς όσο πάει και άσε τα μονοκύλινδρα για μας. 😆

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ειχα ξαναγραψει.

περνεις "πολλη" μηχανη με λιγα χρηματα και safe επιλογη.

καλες βολτες!

βαλτο καμια φωτο να το χαζεψουμε

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 16/5/2021 at 8:11 ΜΜ, το μέλος graves έγραψε:

Πρώτες εντυπώσεις από την μετάβαση σε τετρακύλινδρο από μονοκυλινδρο είναι η μέρα με την νύχτα! Δεν ξέρω εάν αγοράσω ξανά μονοκυλινδρο στην ζωή μου 😅

σε αυτο κατεληξες με το που οδηγησες gsr? 🤣🤔

επισης εχεις οδηγησει καλο μονοκυλινδρο? 😆

πλακα κανω εννοειται, αυτο σου αρεσε, αυτο πηρες!

μεγειες, καλοβολτο με ασφαλη χλμ να ναι!🍻

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 17/5/2021 at 10:28 ΠΜ, το μέλος Αλομπαρ έγραψε:

Καλοριζικο, καλοταξιδο, αγρατζουνιστο και να το χαρεις στο επακρο!

Τι ειχε το ABS στα GSR? Ειχα του 08 με ABS χωρις κανενα θεμα.

Εγώ από ότι διάβασα αλλά και το επιβεβαίωσε και ο μηχανικός μου που έχει 2 πελάτες με gsr 600 abs αλλά και ο ιδιοκτήτης της σχολής οδηγών που έχει gsr ότι έβγαζα συχνά πρόβλημα το πίσω abs, δεν ξέρω άμα ήταν τυχαίο αλλά προτίμησα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! 

πριν 13 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

σε αυτο κατεληξες με το που οδηγησες gsr? 🤣🤔

επισης εχεις οδηγησει καλο μονοκυλινδρο? 😆

πλακα κανω εννοειται, αυτο σου αρεσε, αυτο πηρες!

μεγειες, καλοβολτο με ασφαλη χλμ να ναι!🍻

😂😂😂 τα έχω χορτάσει τα μονοκυλινδρα τόσα χρόνια φίλε! Φτάνει πΧια! Αρκετά με κραδασμούς και 160χλμ τελική σε κατηφόρα!

Καλη η ροπή από το μηδέν δεν λέω αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει! Προτιμώ το τέντωμα χεριών στις ψηλές 😋 

Σας ευχαριστώ όλους για το καλορίζικο! Βόλτα δεν βλέπω να κανονίζουμε όμως και ανησυχώ 😋

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος graves έγραψε:

Βόλτα δεν βλέπω να κανονίζουμε όμως και ανησυχώ 😋

Δευτερα και Τριτη ρεπαρω. Αν βολευει στειλε pm να κανονισουμε κανα Λιβαδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/5/2021 at 11:40 ΠΜ, το μέλος graves έγραψε:

😂😂😂 τα έχω χορτάσει τα μονοκυλινδρα τόσα χρόνια φίλε! Φτάνει πΧια! Αρκετά με κραδασμούς και 160χλμ τελική σε κατηφόρα!

Καλη η ροπή από το μηδέν δεν λέω αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει! Προτιμώ το τέντωμα χεριών στις ψηλές 😋 

Σας ευχαριστώ όλους για το καλορίζικο! Βόλτα δεν βλέπω να κανονίζουμε όμως και ανησυχώ 😋

χωστου κανενα γραναζωμα να χωρτασεις ανοιγματα😀

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα