graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2020 Ανοίγω νέο θέμα γιατι το προηγούμενο ειχε καταντήσει αρκετά μπερδεμένο και ο τίτλος του ηταν διαφορετικός απο την εξέλιξη που πήρε Οπως λέει και ο τίτλος λοιπόν, εχω καταλήξει σε supersport! Budget 4.000 ευρώ ταβάνι. Οι υποψήφιες μοτο είναι οι 2 του τίτλου. Μοντέλο 2007+. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ το Daytona, κόκκινο ειδικά είναι ενα κουκλί. Επίσης εχω διαβάσει τα καλύτερα για τον 3κύλινδρο κινητήρα. Αλλα και το suzuki μου αρέσει πάρα πολύ. Εννοείται οτι θα γίνει test ride και στα 2. Σε ήχο μου αρέσουν και τα 2 το ίδιο. Η χρήση της μοτο θα είναι καθαρά και μόνο βόλτα στο ρεπό, κανένα μικρό ταξιδάκι για κανενα μπάνιο το καλοκαίρι (100-150 χιλιόμετρα μάξ) και λογικά και καμιά πίστα μια στο τόσο (δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα οποτε δεν μπορω να πω παραπάνω για το ποσο συχνα θα μπαινει, αν μπαίνει) Για μέσα στην πόλη υπάρχει παπί οπότε το supersport προφανώς και δεν θα είναι το μέσο της καθημερινής μου μετακίνησης. Ακούω τις απόψεις σας! Τι προτείνετε? Νομίζω (με βαση οτι εχω ψάξει και ρωτήσει) οτι το 675 εχει την δυναμη του σε πολυ πιο χρησιμο φασμα στροφων - εφόσον η χρήση της μοτο θα είναι περισσότερο βόλτα απο οτι πίστα - αλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2020 Σημαντικη παραμετρος: σωματικα πώς εισαι; Το 675 εχει μεν πιο "ευχρηστο" μοτερ (παραπανω κυβικα και ενας λιγοτερος κυλινδρος) αλλα ειναι αρκετα πιο απολυτο σαν στησιμο/εργονομια. Το gixxer απο την αλλη ειναι απο τα λιγοτερο απολυτα ss απο αυτην την αποψη. Αρκετα ανετη σταση (για την κατηγορια παντα), να καταλαβεις βολευομαι κι εγω ακομα που ειμαι 1,90. Στο 675 ειμαι διπλωμενος με τα αρχιδια στο στομα. Αν εισαι κοντος αυτο ειναι μικροτερο προβλημα. Για 675 σε βλεπω παντως. Ειναι και οικονομικο το θεμα, τα daytona κρατανε λιγοτερο την αξια τους και στα λεφτα σου με λιγο ψαξιμο βρισκεις προσεγμενο. Τα gixxer ειναι απο τα πιο αγαπητα μοντελα και απευθυνονται σε περισσοτερο κοσμο, οποτε κρατανε πολυ καλυτερα τις τιμες τους. Μιας και βλεπω οτι εισαι και καρντασης, οταν με το καλο το παρεις και βγουμε απο την καραντινα θα κανονισουμε για Ρυσιο. Σου το υπογραφω οτι θα καραγουσταρεις. Επισης εχω να σου προτεινω συνεργεια και για τα δυο μοντελα αν φτασεις στο σημειο που να θες εξειδικευμενο ελεγχο. Καλες αγορες και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Σημαντικη παραμετρος: σωματικα πώς εισαι; Το 675 εχει μεν πιο "ευχρηστο" μοτερ (παραπανω κυβικα και ενας λιγοτερος κυλινδρος) αλλα ειναι αρκετα πιο απολυτο σαν στησιμο/εργονομια. Το gixxer απο την αλλη ειναι απο τα λιγοτερο απολυτα ss απο αυτην την αποψη. Αρκετα ανετη σταση (για την κατηγορια παντα), να καταλαβεις βολευομαι κι εγω ακομα που ειμαι 1,90. Στο 675 ειμαι διπλωμενος με τα αρχιδια στο στομα. Αν εισαι κοντος αυτο ειναι μικροτερο προβλημα. Για 675 σε βλεπω παντως. Ειναι και οικονομικο το θεμα, τα daytona κρατανε λιγοτερο την αξια τους και στα λεφτα σου με λιγο ψαξιμο βρισκεις προσεγμενο. Τα gixxer ειναι απο τα πιο αγαπητα μοντελα και απευθυνονται σε περισσοτερο κοσμο, οποτε κρατανε πολυ καλυτερα τις τιμες τους. Μιας και βλεπω οτι εισαι και καρντασης, οταν με το καλο το παρεις και βγουμε απο την καραντινα θα κανονισουμε για Ρυσιο. Σου το υπογραφω οτι θα καραγουσταρεις. Επισης εχω να σου προτεινω συνεργεια και για τα δυο μοντελα αν φτασεις στο σημειο που να θες εξειδικευμενο ελεγχο. Καλες αγορες και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε. Κι εγώ για 675 με βλέπω Από σωματικά είμαι 1.78 και περίπου 100 κιλά. Άντε καλά τώρα με την καραντίνα με λες και 102 Λες να έχω μεγάλο θέμα ; Λογικά αν έχω θέμα στο 675 θα έχω και στο gixxer και πάει λέγοντας! Όσο για το Ρύσιο, μέσα με τα 1000 όταν με το καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2020 (τροποποιήθηκε) Κοίταξε καλυτερα το gixxer. δεν βολευει το Daytona για χαλαρή βολτα ή για ταξιδάκι 100 χιλιομέτρων. Θα το μετανιώσεις σε 1 μήνα που θα σου φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός του καινούργιου. Αν έχεις θέμα με το gixxer μια με το Daytona θα έχεις 10. Το σουζουκι και το 636 λένε ότι είναι τα πιο άνετα στην κατηγορία ενώ το άλλο το πιο δύσκολο. εγω πάντως στην θέση σου θα πήγαινα για street 675. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2020 από τον giorgos.boun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος graves έγραψε: Από σωματικά είμαι 1.78 και περίπου 100 κιλά. Άντε καλά τώρα με την καραντίνα με λες και 102 Λες να έχω μεγάλο θέμα ; Λογικά αν έχω θέμα στο 675 θα έχω και στο gixxer και πάει λέγοντας! Εισαι οριακα νομιζω. Δες κανενα 675 απο κοντα να κατσεις επανω να δεις πώς το νιωθεις. Βλεπω κι ενα πολυ ωραιο κοκκινο στη Θεσσαλονικη... Το δευτερο δεν ισχυει παντως, το 600 ειναι πολυ πιο ανετο μηχανακι. Αν βρισκεις καλο 600 στα λεφτα σου θα ηταν μαλλον πιο πρακτικη αγορα. Απλα οπως ειπα και πριν, νομιζω πως μεχρι 4000 προσεγμενο gixxer 07+ ειναι λιγο δυσκολο. Οχι ακατορθωτο, αλλα δυσκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Κοίταξε καλυτερα το gixxer. δεν βολευει το Daytona για χαλαρή βολτα ή για ταξιδάκι 100 χιλιομέτρων. Θα το μετανιώσεις σε 1 μήνα που θα σου φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός του καινούργιου. Αν έχεις θέμα με το gixxer μια με το Daytona θα έχεις 10. Το σουζουκι και το 636 λένε ότι είναι τα πιο άνετα στην κατηγορία ενώ το άλλο το πιο δύσκολο. εγω πάντως στην θέση σου θα πήγαινα για street 675. Και το 636 μου αρέσει είναι η αλήθεια αλλα θα προτιμούσα gixxer εαν ηταν να πάω τελικά σε κάποιο απο τα 4κύλινδρα 600άρια. Βασικά θα προτιμήσω οποιο απο τα 2 βρώ στην καλύτερη κατάσταση στο budget μου. Δεν θα με βολέψει απο άποψη μοτέρ η θέσης οδήγησης? Ταξιδάκι 100 χιλιομέτρων ούτε? Γιατί τόσο χάλια ρε γμτ?? Απο οτι εχω καταλάβει το μοτέρ του daytona βολεύει περισσότερο στην βόλτα λόγο ροπής απο πιο χαμηλά αλλα η θέση οδήγησης του GSXR βολεύει περισσότερο απο του daytona? Οσο για το street triple, εαν ηταν να πάω σε naked θα πήγαινα σε GSR 600 ή z 750, δεν μου αρέσουν τα στρόγγυλα φανάρια του triple, αλλα αυτό το δίλημμα έχει λυθεί πλέον και έχω καταλήξει σε supersport! πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Εισαι οριακα νομιζω. Δες κανενα 675 απο κοντα να κατσεις επανω να δεις πώς το νιωθεις. Βλεπω κι ενα πολυ ωραιο κοκκινο στη Θεσσαλονικη... Το δευτερο δεν ισχυει παντως, το 600 ειναι πολυ πιο ανετο μηχανακι. Αν βρισκεις καλο 600 στα λεφτα σου θα ηταν μαλλον πιο πρακτικη αγορα. Απλα οπως ειπα και πριν, νομιζω πως μεχρι 4000 προσεγμενο gixxer 07+ ειναι λιγο δυσκολο. Οχι ακατορθωτο, αλλα δυσκολο. Εννοείται θα τα δώ πρώτα και τα 2! Η λογική λέει εφοσον δεν εχω την πίστα πρώτη προτεραιότητα αλλα την βόλτα, να πάρω το πιο άνετο παρά αυτό που μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά... Το θέμα είναι τώρα να ακούσω την λογική Για το ίδιο κοκκινάκι μιλάμε που είναι ακριβώς στο budget μου και με ελάχιστα χιλιόμετρα! Πρεπει να ειναι πολυ καλή ευκαιρία. Ερωτας ρε γαμωτο αυτο το φανερό υποπλάισιο χωρις πλαστικά "τυπου ducati" ... Το δίνει μια πολυ ιδιαίτερη, άγρια πινελιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.307 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) To Daytona 675 το είχα δανεικό από φίλο που έλειπε στο εξωτερικό, για τρεις μήνες, και ταξίδεψα κιολλας με αυτό. Και σαν δεν έφτανε αυτή η εμπειρία, είχα και άλλο Daytona 675 από μια φίλη μου, που το έπαιρνα κι αυτό. Ο κινητήρας του, αν λειτουργεί όπως πρέπει και δεν είναι κανά νεοελληνικά πειραγμένο, είναι απόλαυση, ροπή παντού, ήχος άγριος γεμάτος παντού, επιτάχυνση παντού, δεν καίει και ιδιαίτερα αν δεν το πηγαίνεις 200ρες, ανεμοκάλυψη καλύτερη από ότι δείχνει το σουλούπι του. Έχει ψηλά την σέλα, χαμηλά το τιμόνι και ψηλά το κέντρο βάρους. Όλα αυτά, το κάνουν κάπως δυσκολοδήγητο για βόλτες, και ακατάλληλο για αστική χρήση. Θα το έπαιρνα αν ήθελα χρήση πίστας και πολεμικές βόλτες αστραπή ή σβέλτο τουρισμό. Δεύτερο άτομο κουβαλάει αν είναι αθλητική και ξέρει που πάει να κάνει τι, αρκετά καλύτερα από ότι υπόσχεται το σουλούπι του, η δικιά μου ας πούμε ήταν ψηλή και μια χαρά βολευόταν πίσω, αλλά ήταν οδηγός κι η ίδια. Για μπάνιο στην Χαλκιδική, γύρο δεύτερο πόδι και τέτοια (που εκεί είσαι αν θυμάμαι καλά), λογικά*, θα σε κουράσει γρήγορα. Για μπάνιο δεν κάνουν ΓΕΝΙΚΑ οι μοτοσυκλέτες, μπάνιο και οδήγηση είναι πολύ αντιφατικές δραστηριότητες, κι ακόμα περισσότερο σε μια μοτοσυκλέτα σαν το Daytona, κι ακόμα χειρότερα για τους επαρχιακούς δρόμους που πάνε σε παραλίες π.χ. τριστινίκα. *Από την άλλη, αν θυμάμαι καλά, έχεις ζήσει με δίχρονο 250 ss, οπότε το Daytona μπορεί να σου φανεί και πολυθρόνα συγκριτικά και ''τι εύκολο που είναι αυτό'', οπότε βρες, κάτσε, κάνε μια βόλτα, και αποφάσισε μόνος σου. Άλλος το τρώει και δροσίζεται, άλλος το τρώει και ζορίζεται λέει μια παροιμία. Αν σου βγει λάθος αγορά, το δίνεις στα λεφτά που το πήρες πάνω κάτω, οπότε πλην ταλαιπωρείας, δεν χάνεις και πολύ να το δοκιμάσεις. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ μην έχει κρυμένα κουσούρια, πράγμα που αναιρεί την προηγούμενη παράγραφο. Μίζα, ανόρθωση, γεννήτρια, έλεγξε τα καλά μην έχει κανά θέμα, και πρέπει να βάλεις χέρι στην τσέπη για να τα φτιάξεις. Τσέκαρε αν έχει μαμά εξάτμιση => αν δουλεύει σωστά η βαλβίδα των εξατμίσεων (exup), πολλοί το καταργούσαν το σύστημα, με διάφορους τρόπους και διάφορες συνέπειες. Τσέκαρε επίσης μην έχει σοβαρή κατανάλωση λαδιού, τα Daytona το τσιμπάνε ελαφρά το λάδι τους και αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά μην είναι και στο στάδιο που να το μυρίζεις-βλέπεις. Ψάξε ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ το πλαίσιο για ρωγμές, με μεγενθυτικο φακό και ψάξτο όλο, μερικά βγάλανε θεματάκια. Αν έχει πονεμένα πλαστικά, προσοχή κοστίζουν, μην μπεις στον κόπο να αναλάβεις εσύ να τα φτιάξεις (στις αριστερές πτώσεις σπάει εύκολα το δοχείο εκτόνωσης του ψυγείου, αν το δεις κολλημένο...) Αυτά και καλοτάξιδο ότι και αν πάρεις. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2020 από τον FlyingInADream 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 14 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Και το 636 μου αρέσει είναι η αλήθεια αλλα θα προτιμούσα gixxer εαν ηταν να πάω τελικά σε κάποιο απο τα 4κύλινδρα 600άρια. Βασικά θα προτιμήσω οποιο απο τα 2 βρώ στην καλύτερη κατάσταση στο budget μου. Δεν θα με βολέψει απο άποψη μοτέρ η θέσης οδήγησης? Ταξιδάκι 100 χιλιομέτρων ούτε? Γιατί τόσο χάλια ρε γμτ?? Απο οτι εχω καταλάβει το μοτέρ του daytona βολεύει περισσότερο στην βόλτα λόγο ροπής απο πιο χαμηλά αλλα η θέση οδήγησης του GSXR βολεύει περισσότερο απο του daytona? Οσο για το street triple, εαν ηταν να πάω σε naked θα πήγαινα σε GSR 600 ή z 750, δεν μου αρέσουν τα στρόγγυλα φανάρια του triple, αλλα αυτό το δίλημμα έχει λυθεί πλέον και έχω καταλήξει σε supersport! εγω παλι δεν θα το εβγαζα το 636 ειναι πιο γεματο μοτερ απο το 600 αλλα οκ δικο σου το γουστο... εχω οδηγησει το 600 και 636, εχω το daytona. Tο 600 ειναι ενα λιγο πιο σκυφτο cbr600f. Στο 675 θα πας μονο αν ξερεις που πας και τι κανεις. Ειναι για πιστα και γρηγορες βολτες. τπτ αλλο. Φιλος με ιδια χρονολογια με αυτο που ψαχνεις, στα ιδια κυβικα με σενα το εκανε απο daytona street, αφου δεν εβρισκε να το πουλησει... Αν εχεις ορεξη για σερρες ειναι τελειο αν οχι δεν ξερω.... παντως σε μενα ουτε για ρυσιο δεν κανει γιαυτο και πηρα rs125.... Για την θεση οδηγησης μιλαω. γενικα πως ειναι στημενο το μηχανακι. Τωρα τα μοτερ νομιζεις οτι θα καταλαβεις καμια διαφορα στο ταξιδακι? Δεν νομιζω. Δεν ειναι αυτο που κατα κυριο λογο το κανει να ξεχωριζει απο τα αλλα στην πραξη. Ρε @FlyingInADream τι σχεσει εχει το 250? εχει κολλητος το rgv και μια χαρα βολευεσαι και για βολτες.... τελος παντων καλες αγορες ελπιζω να παρεις τελικα αυτο που θα σου αρεσει... υ.γ. επειδη φαινεσαι οτι εχεις ηδη αποφασισει απλα ζητας την συγκαταθεση του τυπου ''μου αρεσει το daytona για βολτες και all around αλλα και να μην συμφωνειτε παλι θα το παρω'' εδω ειμαστε και εγω και ο πετρος απο πανω να σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις μιας και ειμαστε απο την ιδια πολη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2020 από τον giorgos.boun 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα μεχρι τώρα! Οσο για την συμβίωση μου με RS 250, πέρα οτι το είχα απο τα 17 μέχρι 19 χρονών - αν διαβάζουν νέοι ΟΧΙ, να μην πάρετε μοτο χωρίς δίπλωμα, εμείς είμασταν καθυστερημένη καγκουρο-γενιά και τυχερή που δεν έγινε καμια στραβή (10 χρόνια πριν δηλαδη που ήμουν και 30 κιλά ελαφρύτερος) δεν το είχα SS οπως ειναι μαμα με τα πλαστικά του και τα clip on αλλα streetfighter με ψηλο τιμόνι και μάσκα μπροστά acerbis κτλπ (η καγκουριά στο μεγαλειο της) και μετά απο το RS είχα μόνο enduro και motard, οποτε δεν μετράει! Το μόνο που είχα SS ηταν το RS 50 πρώτο μου μηχανάκι στα 16, αλλα το κράτησα μόνο 2 μήνες! Θα κοιτάξω εξονυχιστικά τα παραπάνω που αναφέρθηκαν πριν προβώ στην αγορά. Θα ενημερώσω κιόλας οταν με το καλό τελειώσει η καραντίνα και πάω να δω ενα GSXR και ενα daytona απο Θεσσαλονίκη για να σας πώ την πρώτη μου εντύπωση. Δεν πάω για βιαστική αγορά, δεν με πειράζει να πάρει και 1 μήνα παραπάνω ακόμα και 2 να γίνει δηλαδή αρκεί να αποφασίσω σωστά και να μην το μετανιώσω σε όποιο απο τα 2 και να καταλήξω, αλλα να είναι και σε καλή κατάσταση αυτό που θα πάρω. Και εννοείται, κανονίζουμε και κανένα Ρύσιο ή και Σέρρες οταν με το καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 αρχικα, η χρηση τετοιον μοτο δεν ειναι ταξιδια και παραλιες. σε ολα τα ss δε μπορεις να κουβαλησεις πραγματα, παρα μονο ενα μικρο σακιδιο πλατης. συνεπιβατης θα βολευτει καπως σε ss, αλλα δε ειναι καποιο απο τα 2 που θελεις (ειναι το cbr 600rr). φυσικα και μπαινει τριβαλιτσο και πας και nordcap αν γουσταρει ο οδηγος, αλλα εισαι απο τους "σκληρους" που θα το κανουν? σε αυτα τα λεφτα κοιτας 600αρι gixxer 06-07 για να πεις οτι θα ειναι καποιο καλο, 08+ σε τετοια τιμη θα θελει 1-1.5κ να γινει μηχανακι (και αν θα γινει). το 06-07 ειναι ψιλο οκ απο θεση οδηγησης (στο 08+ που εχω, εισαι χαμηλοτερα δηλ "μεσα" στο μηχανακι και οχι "πανω"). πανω στο μοτο εισαι στα cbr 600 και r6, γιαυτο ειναι και λιγο πιο ανετα σε "καθημερινη μετακινηση". μοτερ, ψοφιο μεχρι 10λ στροφες, κατω απο 8κ νομιζεις πως ειναι παπι crypton, αξιοπιστα πολυ (αλλα υπαρχουν καποιοι που τα εχουν σπασει, ναι αληθεια). λαδι-φιλτρο καθε 6κ, βαλβιδες ανα 24κ, μπουζι καθε 12κ. καταναλωση παιζιεις στα 7-9λ/100, εγω ημουν και στα 15λ καποιες φορες τα γνωριζω καλα τα μηχανακια αυτα. αν καταληξεις εκει ρωτας οτι θελεις, βαλε φωτο, αγγελιες κτλ . απο 675 δεν εχω ιδεα, μονο στατικα εχω δει 1-2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 Δεν με πειράζει και το 2006 να είναι, του 2005 και πριν να μην ειναι με τον παλιό κώλο τον μυτερό. Οσο για τα ταξίδια, γι αυτό είπα το πολύ καμια χαλκιδική... ενα backpack για ένα μπάνιο αυθημερόν η μάξιμουν κανένα 2ήμερο. Εχω κάνει και πολύ χειρότερα, δικάβαλο ταξίδι 300 χιλόμετρα σε husqvarna te 410e και η ανωμαλία ήταν οτι το ευχαριστήθηκα κιόλας και ας κατέβηκα μουδιασμένος μέχρι την ψυχή, ε δεν νομίζω ρε γαμώτο να κολλήσω στα 45 λεπτά/1 ώρα ταξίδι με supersport... Εδώ Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη με παπί address 125 + 50 κιλά φορτίο εχω κάνει και το ευχαριστήθηκα .... τι να πω ίσως να πήγε κάτι στραβά μαζί μου αλλα εαν μετά απο αυτά έχω όντως θέμα στο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική με supersport ε θα πουλήσω μέχρι και το παπί και θα παω να παρω κανενα toyota prius απο τώρα τελειώνει η ιστορία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 Τα gixxer σε σχέση με τα 636 έχουν καμια ουσιαστική διαφορά σε θέση οδήγησης? Βλέπω ενα τωρα που τα ψάχνω λιγο απο Βέροια, τα χιλιόμετρα δείχνουν ΟΚ νομίζω εαν ειναι αληθινά για την χρονολογία του, και φαίνεται πολύ προσεγμένο εξωτερικά πάντα και ότι διακρίνεται απο τις φώτο. Η αγγελία είναι αυτή και η φάση έιναι οτι το έχει έτοιμο έτσι οπως είχα στο μυαλό μου να το κάνω, μαύρο με χρυσή λεπτομέρεια και χρυσές ζάντες ρε γμτ ο σατανάς .... Εαν είναι σε καλή κατάσταση μετα απο έλεγχο εαν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά λέτε αξίζει τα λευτά του? Παντώς μπορώ να διακρίνω αρκετά εξτρά όπως την εξατμισούλα του, μανιτάρια, φιμέ ζελατίνα αλλα και αλλα ασήμαντα αλλα κόστίζουν και αυτά όπως κατι μανέτες βλέπω, χειρολαβες, αντίβαρα, δοχείο υγρών και φαίνεται να έχει βάλει και το κλασσικό φιμέ φανάρι που βάζουν οι περισσότεροι με τα ενσωματωμένα φλάς, φαίνεται να έχει μεράκι επάνω... πέρα απο καθρεπτάκια και μια βάση πινακίδας που βλέπω να λείπουν, αλλα αυτο δεν ειναι και κατι, εξαλλου μπορει να τα εχει κιολας και να τα δινει μαζι με την μοτο, δεν εχω μιλήσει ακόμα με τον κάτοχο. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/30837362-kawasaki-ninja-zx-6-r Πώς το βλέπετε? Εμφανισιακά στα μάτια μου είναι μια κούκλα και η αλήθεια είναι οτι στα 2.800 με ελαφρύνει αρκετά καθώς ξόδεψα και 450 ευρώ για εξοπλισμό (μπουφάν και μποτάκια) τα οποία είναι καθ΄οδόν καθώς ήθελα να τα πάρω πρίν πάρω την μηχανή.. και με αυτά που περισσέυουν θα μπορέσω να κάνω και ότι τυχών θα χρειαστεί όπως λάστιχα η τιποτα αλλα αναλώσιμα που και στα gsxr με 4.000 παιζει να χρειαζόταν ετσι κι αλλιώς... Δεν ξέρω, λέω... αν πιστεύετε πως είναι απίθανο να είναι σε καλή κατάσταση σε αυτά τα χρήματα δεν θα χαλαστώ κιόλας, θα ψάξω κάτι άλλο με 4.000! Αξίζει όμως να πάω να το δώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2020 636 ειχα δυο (04 & 06). Σε σχεση με το 675 ειναι σαφως πιο ανετο, προσωπικα ομως το 600 μου φανηκε καλυτερο σε εργονομια. Πολυ καλα μηχανηματα κι αυτα, με το +5% του κυβισμου να δινει αυτο το κατι λιγο εξτρα. Ψιλομαπα κιβωτιο (και στα δυο ειχα βαρεθει να βρισκω false neutrals) και γενικα λεγεται οτι υστερουν σε αξιοπιστια. Αυτο φαινεται και στις τιμες τους. Τωρα ειδικα το συγκεκριμενο που λες... 3 χερια, 60000 χλμ, φιμε στοπ, εξατμιση ebay... Δε λεω, μπορει να ειναι και καλο, αλλα εμενα η πρωτη εντυπωση δε με πειθει. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα για το βιβλιο σερβις που λεει οτι εχει, μου προκαλει μεγαλη εντυπωση να υπαρχει μετα απο τοσους ιδιοκτητες ενημερωμενο βιβλιο. Ειδικα οταν το συγκρινω με το 675 που λεγαμε παντως (1/3 χιλιομετρων, πρωτο χερι, νοικοκυρεμενη αγγελια γενικοτερα), νυχτα με τη μερα. Καμια φορα το φθηνο μας βγαινει ακριβο ξερεις. Σε 636 θα βεις πολυ πιο φθηνα μηχανακια παντως, το 06 το ειχα παρει 3000, το 04 1900. Ψαξ'το καλα και σιγουρα καλο ελεγχο σε μαστορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 578 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2020 Τα supersport δεν έχουν καμία μα καμία λογική. Είναι άβολα, δεν μπορείς να κουβαλήσεις σχεδόν τίποτα, ο δεύτερος αναβάτης/ια βλαστημάει, έχουν πολύ γκάζι κτλ κτλ. Γιατί λοιπόν τα αγοράζουμε?Για τα συναισθήματα που σου ξυπνούν όταν τα καβαλάς. Πήγαινε λοιπόν και δες το gixxer και το triumph. Σε όποιο από τα 2 κατέβεις και καθώς θα φεύγεις θα γυρίσεις να το ξανακοιτάξεις αυτό και να αγοράσεις. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 224 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2020 Την 28/11/2020 at 8:59 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Εισαι οριακα νομιζω. Δες κανενα 675 απο κοντα να κατσεις επανω να δεις πώς το νιωθεις. Βλεπω κι ενα πολυ ωραιο κοκκινο στη Θεσσαλονικη... Το δευτερο δεν ισχυει παντως, το 600 ειναι πολυ πιο ανετο μηχανακι. Αν βρισκεις καλο 600 στα λεφτα σου θα ηταν μαλλον πιο πρακτικη αγορα. Απλα οπως ειπα και πριν, νομιζω πως μεχρι 4000 προσεγμενο gixxer 07+ ειναι λιγο δυσκολο. Οχι ακατορθωτο, αλλα δυσκολο. Τα 600κ 750 έχουν χώμα τιμές Πέτραν τα 1000 κρατάν μεταπώληση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε: Τα 600κ 750 έχουν χώμα τιμές Πέτραν τα 1000 κρατάν μεταπώληση Αυτα που εχουν χωμα τιμες Ανδρεα δε θες να τα πλησιασεις. Δε μιλαω για μηχανακια που τα πηρε ενας πιτσιρικας 3800, τα ξεσκισε για δυο χρονια χωρις να αλλαξει ουτε λαστιχα και τωρα τα πουλαει 3500. Για κατι προσεγμενο (με βιβλιο σερβις, να μην εχει αλλαξει πολλα χερια, κτλ) οι τιμες που εβρισκα παιζαν γυρω στα 4500. Δυο φορες εχω κανει την αναζητηση στα τελευταια τεσσερα χρονια, αυτη ηταν η εμπειρια μου. Και οπως ειδες δεν πηρα gsxr γιατι κι εγω κοιτουσα με χαμηλοτερο μπατζετ. Anyway, μακαρι να βρεθει κατι προσεγμενο σε αυτα τα λεφτα κι ας βγω λαθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 224 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 17 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Αυτα που εχουν χωμα τιμες Ανδρεα δε θες να τα πλησιασεις. Δε μιλαω για μηχανακια που τα πηρε ενας πιτσιρικας 3800, τα ξεσκισε για δυο χρονια χωρις να αλλαξει ουτε λαστιχα και τωρα τα πουλαει 3500. Για κατι προσεγμενο (με βιβλιο σερβις, να μην εχει αλλαξει πολλα χερια, κτλ) οι τιμες που εβρισκα παιζαν γυρω στα 4500. Δυο φορες εχω κανει την αναζητηση στα τελευταια τεσσερα χρονια, αυτη ηταν η εμπειρια μου. Και οπως ειδες δεν πηρα gsxr γιατι κι εγω κοιτουσα με χαμηλοτερο μπατζετ. Anyway, μακαρι να βρεθει κατι προσεγμενο σε αυτα τα λεφτα κι ας βγω λαθος. Πετραν δεν εχεις κ αδικο αλλα επειδη οι εποχες εχουν ευκαιριες φιλη (1.5 μετρο με τ χερια στην αναταση κ 45 κιλα) πηρε 600 πριν κανα 3 μηνο στα 3300 το μηχανακι πενα φιλε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2020 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 29/11/2020 at 11:13 ΜΜ, το μέλος graves έγραψε: Τα gixxer σε σχέση με τα 636 έχουν καμια ουσιαστική διαφορά σε θέση οδήγησης? Βλέπω ενα τωρα που τα ψάχνω λιγο απο Βέροια, τα χιλιόμετρα δείχνουν ΟΚ νομίζω εαν ειναι αληθινά για την χρονολογία του, και φαίνεται πολύ προσεγμένο εξωτερικά πάντα και ότι διακρίνεται απο τις φώτο. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/30837362-kawasaki-ninja-zx-6-r το 636 σα τις αγγελιας σου, ειναι πιο αργα σε σχεση με το gixxer. παρομοια θεση οδηγησης εχουν με το gsxr 06-07. το συγκεκριμενο εχει βαμμενα η αλλαγμενα φερινγκ. ταλαιπωρημενοι δισκοι, εξατμιση στο πλαϊ ενω κανονικα ειναι κατω απο την ουρα, κατεβασμενη τιμονοπλακα κα. κοιτα κατι αλλο καλυτερα. ενδεικτικα (δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη, κρινω μονο απο οτι βλεπω στις φωτο) αυτο φενεται καλο. ωραιο μηχανακι, ωραια θεση οδηγησης (μεσα στο μοτο, οχι πανω), καλα στημενο και δυνατο μοτερ. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/29761212-kawasaki-ninja-zx-6-r Την 30/11/2020 at 2:46 ΜΜ, το μέλος Antreasss έγραψε: Πετραν δεν εχεις κ αδικο αλλα επειδη οι εποχες εχουν ευκαιριες φιλη (1.5 μετρο με τ χερια στην αναταση κ 45 κιλα) πηρε 600 πριν κανα 3 μηνο στα 3300 το μηχανακι πενα φιλε καταλαβαινεις πως αυτο που γραφεις δεν ειναι ο κανονας ετσι. μπορει οντως να ετυχε ευκαιρια στη τυπισα, οπως επισης μπορει να ειναι χρεπι και να μην εχει παρει γραμμη τπτ (για πες τι πηρε, βαλε καμια φωτο αν θες)... λογο φιλων-γνωστων, ειμαι σε αναζητηση ss τα τελευταια 2 χρονια. η κατασταση στα μηχανακια πριν το 2012 ειναι τραγικη. τα περισσοτερα τα εχουν λιωσει-ξαπλωσει και επισκευασει οπως οπως για να τα βλεπει ομορφα το απειρο ματι και να γουσταρει. με διαφορα, η χειροτερη κατηγορια για αγορα. δυνατα και απολυτα μηχανακια στα οποια βαζεις βαθεια, πολυυυ βαθεια το χερι στην τσεπη για επισκευη-συντηρηση. πραγματα τα οποια τα τελευταια χρονια, πολυ λιγοι τα κανουν... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2020 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: το 636 σα τις αγγελιας σου, ειναι πιο αργα σε σχεση με το gixxer. παρομοια θεση οδηγησης εχουν με το gsxr 06-07. το συγκεκριμενο εχει βαμμενα η αλλαγμενα φερινγκ. ταλαιπωρημενοι δισκοι, εξατμιση στο πλαϊ ενω κανονικα ειναι κατω απο την ουρα, κατεβασμενη τιμονοπλακα κα. κοιτα κατι αλλο καλυτερα. ενδεικτικα (δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη, κρινω μονο απο οτι βλεπω στις φωτο) αυτο φενεται καλο. ωραιο μηχανακι, ωραια θεση οδηγησης (μεσα στο μοτο, οχι πανω), καλα στημενο και δυνατο μοτερ. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/29761212-kawasaki-ninja-zx-6-r καταλαβαινεις πως αυτο που γραφεις δεν ειναι ο κανονας ετσι. μπορει οντως να ετυχε ευκαιρια στη τυπισα, οπως επισης μπορει να ειναι χρεπι και να μην εχει παρει γραμμη τπτ (για πες τι πηρε, βαλε καμια φωτο αν θες)... λογο φιλων-γνωστων, ειμαι σε αναζητηση ss τα τελευταια 2 χρονια. η κατασταση στα μηχανακια πριν το 2012 ειναι τραγικη. τα περισσοτερα τα εχουν λιωσει-ξαπλωσει και επισκευασει οπως οπως για να τα βλεπει ομορφα το απειρο ματι και να γουσταρει. με διαφορα, η χειροτερη κατηγορια για αγορα. δυνατα και απολυτα μηχανακια στα οποια βαζεις βαθεια, πολυυυ βαθεια το χερι στην τσεπη για επισκευη-συντηρηση. πραγματα τα οποια τα τελευταια χρονια, πολυ λιγοι τα κανουν... Εχεις απόλυτο δίκαιο, ωραία άκυρο το πρώτο, αρκετη καγκουριά μαζεύτηκε είναι η αλήθεια, θα ψάξω κάτι πιο κοντά στα 4.000 τότε! Αλλα ρε γαμώτο, για ss του 2012+ θέλεις 6 - 7κ το λιγότερο... Εαν όντως δεν παίζει να υπάρχει κατι σε καλή κατάσταση με ταβάνι τα 4.000, δεν θα ξενερώσω αλλα σε αυτή την περίπτωση εαν δεν βρίσκω κάτι καλό, προτιμώ να αλλάξω κατηγορία, να παω σε κανενα naked 4κύλινδρο που βρίσκεις λογικα σε καλυτερη κατασταση στο budget μου... Αλλα μόνο εφόσον δεν βρίσκω κάτι σε καλή κατάσταση. Παντως μεχρι τώρα καλύτερη αγγελία απο το daytona εδω στη Θεσσαλονίκη που προ-αναφερθηκε δεν εχω δει: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/28202999-triumph-daytona-675 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: το 636 σα τις αγγελιας σου, ειναι πιο αργα σε σχεση με το gixxer. παρομοια θεση οδηγησης εχουν με το gsxr 06-07. ενδεικτικα (δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη, κρινω μονο απο οτι βλεπω στις φωτο) αυτο φενεται καλο. ωραιο μηχανακι, ωραια θεση οδηγησης (μεσα στο μοτο, οχι πανω), καλα στημενο και δυνατο μοτερ. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/29761212-kawasaki-ninja-zx-6-r Το 636 είναι πιο αργό απο το gixxer? Ελπίζω να μην εννοείς απο το 600αρι.... Το zx6r 07-08 οντως πολυ καλο συνολο ΕΚΤΟΣ απο το μοτερ που μονο δυνατο δεν το λες. Ναι αυτο ειναι πιο αργο απο το τζιξερ και απο το r6 αλλα ακομα και απο το cbr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος graves έγραψε: Αλλα ρε γαμώτο, για ss του 2012+ θέλεις 6 - 7κ το λιγότερο... Εαν όντως δεν παίζει να υπάρχει κατι σε καλή κατάσταση με ταβάνι τα 4.000, δεν θα ξενερώσω αλλα σε αυτή την περίπτωση εαν δεν βρίσκω κάτι καλό, προτιμώ να αλλάξω κατηγορία, να παω σε κανενα naked 4κύλινδρο που βρίσκεις λογικα σε καλυτερη κατασταση στο budget μου... Αλλα μόνο εφόσον δεν βρίσκω κάτι σε καλή κατάσταση. Παντως μεχρι τώρα καλύτερη αγγελία απο το daytona εδω στη Θεσσαλονίκη που προ-αναφερθηκε δεν εχω δει: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/28202999-triumph-daytona-675 Αφού ειναι εντός του μπάτζετ σου και σ'αρέσει γιατί το σκέφτεσαι ακόμα γι αυτό το daytona ? Επίσης. Γιατι δεν κοιτάς και CBR600rr του 07 και μετά? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2020 από τον Thanos89 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 224 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 10 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: το 636 σα τις αγγελιας σου, ειναι πιο αργα σε σχεση με το gixxer. παρομοια θεση οδηγησης εχουν με το gsxr 06-07. το συγκεκριμενο εχει βαμμενα η αλλαγμενα φερινγκ. ταλαιπωρημενοι δισκοι, εξατμιση στο πλαϊ ενω κανονικα ειναι κατω απο την ουρα, κατεβασμενη τιμονοπλακα κα. κοιτα κατι αλλο καλυτερα. ενδεικτικα (δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη, κρινω μονο απο οτι βλεπω στις φωτο) αυτο φενεται καλο. ωραιο μηχανακι, ωραια θεση οδηγησης (μεσα στο μοτο, οχι πανω), καλα στημενο και δυνατο μοτερ. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/29761212-kawasaki-ninja-zx-6-r καταλαβαινεις πως αυτο που γραφεις δεν ειναι ο κανονας ετσι. μπορει οντως να ετυχε ευκαιρια στη τυπισα, οπως επισης μπορει να ειναι χρεπι και να μην εχει παρει γραμμη τπτ (για πες τι πηρε, βαλε καμια φωτο αν θες)... λογο φιλων-γνωστων, ειμαι σε αναζητηση ss τα τελευταια 2 χρονια. η κατασταση στα μηχανακια πριν το 2012 ειναι τραγικη. τα περισσοτερα τα εχουν λιωσει-ξαπλωσει και επισκευασει οπως οπως για να τα βλεπει ομορφα το απειρο ματι και να γουσταρει. με διαφορα, η χειροτερη κατηγορια για αγορα. δυνατα και απολυτα μηχανακια στα οποια βαζεις βαθεια, πολυυυ βαθεια το χερι στην τσεπη για επισκευη-συντηρηση. πραγματα τα οποια τα τελευταια χρονια, πολυ λιγοι τα κανουν... Είπα εγώ οτι είναι κανόνας ;;να βάλω φίλης μηχανάκι καταλαβαίνεις ότι δε γινεται ..ελέγχθηκε απ' τ αγόρι της μηχανικός μοτοσυκλετών ..k7 600 πηρε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2020 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2020 Ρε παιδιά, τι ψάχνουμε τώρα στα 5-7 άλογα διαφορά ενώ όλα έχουν ήδη τα 120 minimum ... Aς είναι 5 αλογα λιγοτερα, δεν με πειραζει καθολου, απο husqvarna TE 410 ερχομαι, οτι και να παρω πυραυλος θα μου φανει. Οσο για τα CBR δεν ξερω, η αληθεια ειναι κοιταω μερικα και μου αρεσουν και αυτα εμφανισιακα και λογικα ειναι και το πιο "βολικο" ss σε σχεση με ολα τα υπολοιπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 Καλησπέρα ξανά! Είναι λίγο περίεργη η φάση καθώς μίλησα και με τον μηχανικό μου αλλα και με 2 φίλους που είχαν SS και τα πούλησαν, και οι 3 μου είπαν οτι ακομα και για την βόλτα που το θέλω αλλα και για την θάλασσα το καλοκαίρι να μην πάω σε supersport και πόσο μάλλον σε 600cc γιατι βόλτες εντός πόλης είναι μαρτύριο καθως στα χαμηλά η ροπή είναι ανύπαρκτη και οτι θα βαρεθώ να αλλάζω ταχύτητες και γενικά οτι τα 4 κύλινδρα 600άρια ss δεν ειναι για τίποτα Μου πρότειναν όλοι οτι αν παω σε ss να παω τουλάχιστον σε 750 η 1000cc για να εχω μια αξιολογη ροπη απο πιο χαμηλες στροφες. 750 η 1000 ss δεν θέλω όμως γιατι το θεωρώ υπερβολή τόσα άλογα, ηδη τα 600 ειναι υπερβολή Μου πρότειναν να κοιτάξω κατι σε δικύλινδρο η εαν θελω οπως και δηποτε τετρακύλινδρο 600άρι να μην είναι supersport αλλα να κοιτάξω κανένα naked, hornet, gsr, Z 750 κτλπ. Τι σκατά ρε γμτ? Τόσο τάφοι είναι στα χαμηλά τα 600άρια ss και όντως θα βαρεθώ να αλλάζω ταχύτητες η τα παραλένε λίγο? Παντώς οτι είχαν SS και τα έδωσαν γι αυτό τον λόγο είναι αλήθεια! Εσείς τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) Το ταφος στα χαμηλα εχει να κανει ξεκαθαρα με την εμπειρια που εχει ο καθενας πχ αν ερχεσαι απο απο 2κ 1000αρι ε προφανως ειναι πιο αδυναμο. Εγω για παραδειγμα ειχα aprilia pegaso 660 strada 1κ με αρκετη ροπη και παρολα αυτα το bandit 650 δεν μου φαινεται ψοφιο χαμηλα. Υπερβολες του τυπου χαμηλα ειναι σαν crypton x ειναι αβασιμες δες για παραδειγμα ενα διαγραμμα ροπης. Οντως ενα 600αρι ss μεσα στην πολη ειναι ακριβως στον αντιθετο χωρο απο αυτον για τον οποιον προοριζεται. Κατα τα αλλα οντως για την χρηση σου ενα 2κ ή 3κ ή ενα 4κ αλλα οχι ss ειναι καλυτερες επιλογες αντικειμενικα. Εγω κοιτωντας hornet, gsr και λοιπά naked εβαλα στην εξισωση και το shiver. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2020 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες