Jump to content
BlackDiamond

Καινούργια Μοντέλα Daytona ( X310 / R310 )

Recommended Posts

πριν 50 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Ο φίλος Ιωάννης είναι 100 φορές πιο πειστικός από τις λογοδιάρροιες του Ακατανόμαστου. Τώρα τι λέει αυτό και για τον έναν και για τον άλλον...

ε καλα, οσο κι αν διαφωνω, και ειχα αλλη αισθηση, προφανως ο Ιωαννης δεν εχει σχέσει με τον ακατανομαστο!! 

Επίσης αν ισχύει αυτό που λεει οτι εχει αναμονη για δευτέρο δίσκο, δεν ειναι καθόλου κακό

Η καημένη η Γεωργια βέβαια θα καθεται στη σχάρα μου φαίνεται!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 16 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε:

Σε περίπτωση που βαριέστε να δείτε όλο το βίντεο, στο φινάλε του έχει την καλύτερη περιγραφή υψίσυχνου ήχου που έχω ακούσει. Θεός ο Ιωάννης.

Κλαίω :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στην θεση του θα σας εκανα μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση. Πολυ hate προς το προσωπο του.

https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Taksinomhseis-Maioy-Top-ana-kathgoria_125697.asp?fbclid=IwAR3xi4qjkJucM1NmDcQJZewOWgRWjlK7WbrvSUA7NtzdNpDtD2Yo742alYE

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σχέση έχει ο Αντον με τις πωλήσεις ταξινομήσεις του Zontes ?

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος AbyssD έγραψε:

Εγω στην θεση του θα σας εκανα μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση. Πολυ hate προς το προσωπο του.

https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Taksinomhseis-Maioy-Top-ana-kathgoria_125697.asp?fbclid=IwAR3xi4qjkJucM1NmDcQJZewOWgRWjlK7WbrvSUA7NtzdNpDtD2Yo742alYE

Καλα. Μάθε τι είναι η συκοφαντική δυσφήμηση πρώτα, και μετά πάρε και ζοντες να ησυχάσουμε. 

:thumbsdown:

Υγ Άντον εσύ; 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Μόνο εγώ βρήκα ενδιαφέρον από όλο το βίντεο...την Γεωργία;

:_innocent:

Ψηλο κοριτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 310 ειναι το νεο vfm smartphone που αγοραζει ολος ο κοσμος , αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ειναι στην πρωτη θεση το v-strom ενω το tracer 700 πουθενα ,  rent a bike τα αγορασαν τοσα v-strom  ; 

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Είναι πολλά κυβικά μάνα μου! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα αλλο με ανησυχει. 

Το οτι ολοι θεωρουμε οτι 4000 ευρω για 300 κυβικα ειναι λιγα αυτο καπου με κανει να τρομαζω. 

Το οτι επισης θεωρουμε π.χ καλα λεφτα 13.000 ευρω για ενα gs800 παλι με κανει να τρομαζω. 

Το οτι ακομα η honda εβγαλε παπι με 3000 ευρω αυτο δε με τρομαζει με στελνει Χαιδαρι. 

Μια παρενθεση ολο αυτο γιατι καταντησαμε να θεωρουμε λιγα τα 4000 ευρω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Εμενα αλλο με ανησυχει. 

Το οτι ολοι θεωρουμε οτι 4000 ευρω για 300 κυβικα ειναι λιγα αυτο καπου με κανει να τρομαζω. 

Το οτι επισης θεωρουμε π.χ καλα λεφτα 13.000 ευρω για ενα gs800 παλι με κανει να τρομαζω. 

Το οτι ακομα η honda εβγαλε παπι με 3000 ευρω αυτο δε με τρομαζει με στελνει Χαιδαρι. 

Μια παρενθεση ολο αυτο γιατι καταντησαμε να θεωρουμε λιγα τα 4000 ευρω....

Σε παγκόσμιας-δυτικής κοινωνίας πρότυπα, λίγα είναι. Είναι σχεδόν ένα καλούτσικο μηνιάτικο σε χώρες του εξωτερικού.

Στα δικά μας τα ελληνικά δεδομένα, που ο νέος θα πάει τάχα μου 4ωρο, πραγματικά 8ωρο, και θα πάρει 250 ευρώ να ζήσει, ε ναι, είναι ΠΑΡΑ πολλά. Μην ξεχνάμε ότι με την μετάβαση από δραχμή σε ευρώ, η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ αγοραστική αξία, πήγε πολύ γρήγορα, από ότι αγόραζες 100 δραχμές, να το αγοράζεις 1 ευρώ, οπότε ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ αγοραστική αξία σε δραχμές του 1999 τα 4000 ευρώ, είναι 400.000 δραχμές, που δεν είναι δα και κανά υπερποσό, αφού τότε ένας καλούτσικος μισθός ήταν 200.000 δρχ. Δεν είναι ακριβό το Zontes  στα 4000 ευρώ, ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 18/6/2019 at 4:55 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

:_innocent:

Γυναικαρα. 

Χρονια τωρα 

Να την χαιρεται ο Γιάννης 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Ο τυπος καλο θα ηταν να δει λιγο Ryan F9 να παρει μερικες ιδεες για παρουσιαση.  Ο 'μιλαω σε 3 χρονα σιγα και ομορφα' τροπος ειναι αρκετα κουραστικος. Επισης καλο θα ηταν να υπαρχει και λιγο αντικειμενικοτητα. Μιλα για ανταγωνιστες, σημεια που ειναι καλθτερη κτλ. Παρουσιασεις- Μαρκετινιστικες βλακειες ειναι κουραστικες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και Τ310Ι

https://www.daytonamotors.gr/model/310t1/#after_section_3

Οι διαφορες που βλέπω ειναι μονομπρατσο, εγχρωμη οθονη και μεγαλυτερο δισκόφρενο. Τωρα αν εχει κατι αλλο δε ξερω... 

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 52 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Και Τ310 TΙ

https://www.daytonamotors.gr/model/310t1/#after_section_3

Οι διαφορες που βλέπω ειναι μονομπρατσο, εγχρωμη οθονη και μεγαλυτερο δισκόφρενο. Τωρα αν εχει κατι αλλο δε ξερω... 

πριν 6 λεπτά, το μέλος stavros-2stroker έγραψε:

και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ

Kαι κατι ακομα που δε ξερω αν ισχυει, λενε οτι το νεο εχει καποια λιγα κυβικα παραπάνω τα οποια σε ανεβαζουν κλιμακα στα τελη απο 22 στα 55.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έως 299 κυβικά είναι 22€, από 300 είναι 55€. Το zontes βγαίνει στα 312 ( έτσι λέει στην σελίδα ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Kαι κατι ακομα που δε ξερω αν ισχυει, λενε οτι το νεο εχει καποια λιγα κυβικα παραπάνω τα οποια σε ανεβαζουν κλιμακα στα τελη απο 22 στα 55.

ήταν και είναι 312cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4500 ευρώ;;;;;;;;; 

Παίρνουν κάτι εκεί στο γκοργκολέικο;;; 

Συγνώμη αλλά δεν... 

Τα Daytona ήταν καλά όταν σαν παπια είχαν λίγο πιο πάνω από 1k ευρώ. Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να ξεφεύγουν στην τιμή. Ήδη, τα sprinter πάνε στο 1.5k. Νομίζω ότι είναι πολλά τα χρήματα για αυτό που πουλάνε. Πόσο μάλλον για το Zontes. 

Να εξηγούμαι, όμως. Δεν λέω ότι είναι κακά μηχανάκια. Δεν έχω Zontes και δεν σκοπεύω να αποκτήσω. Ούτε sprinter, dy. Από την άλλη, έχω κινέζικο παπί και μια ιδέα για την κινεζική φιλοσοφία παραγωγής την έχω. Τα κινέζικα για να γίνουν ελκυστικά στην αγορά βασίζονται στη χαμηλή τιμή (αν και νομίζω ότι στην Ελλάδα ο εισαγωγέας του έβγαλε ολίγον τα μάτια). Αυτό σημαίνει χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής. Το κλου είναι, σε ποιο σημείο αποφάσισε ο κινέζος παραγωγός να κάνει έκπτωση... Από την άλλη, θα μου πείτε ότι και επώνυμες εταιρείες έχουν βγάλει προβλήματα. Οπότε ερχόμαστε στο σοβαρότερο θέμα, κατά τη γνώμη μου: στο after sales service. Επειδή όλα τα μηχανάκια κάτι θα βγάλουν (πόσο μάλλον ένα με το βεβαρυμένο παρελθόν της καταγωγής του) ποια η διασφάλιση ότι η τεχνική υποστήριξη του θα υπάρχει απρόσκοπτα στο μέλλον; Τι δίκτυο διάθεσης και διανομής έχει αυτή η Zontes; Αν ο Γκοργκολης σταματήσει να υπάρχει /υποστηρίζει το μοντέλο, τι θα γίνει από ανταλλακτικά; Υπάρχει δυνατότητα παραεισαγωγης; Υπάρχει δυνατότητα (εύκολης) επαφής με το εργοστάσιο; Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα μηχανάκια επί το πλείστον φτιάχνονται φασον. Η γραμμές παραγωγής αλλάζουν διαρκώς. Το brand Daytona είναι ένα εγχώριο σήμα που το βάζει ο Γκοργκολης στα μηχανάκια που εισάγει και δεν λέει τίποτα (όπως TCB είναι το σήμα του δικού μου κινέζου, εργοστάσιο κατασκευής αναφέρεται ένα τσιν τσον κάτι). Οπότε, τι διαφύλαξη υπάρχει ότι αγοράζοντας αυτό το μηχανάκι, στο μέλλον δεν θα καταστεί άχρηστο, όχι γιατί δεν βγήκε αξιόπιστο σαν μηχάνημα αλλά γιατί δεν θα έχει υποστήριξη. 

Γιατί 4500 ευρώ είναι πολλά λεφτά... 

Τροποποιήθηκε από τον CRX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα