Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Kαι το mt10 σαν V4 δουλεύει λόγω crossplane. Άμα δεις την σειρά ανάφλεξης στον χρόνο, είναι ΙΔΙΑ ακριβώς με V4 90 μοιρών με κομβία ανά 180 μοίρες. Το Aprilia η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είναι V90, είναι V65, πράγμα που αλλάζει ΜΟΝΟ 25 μοίρες θέση, τις δυο από τις τέσσερις εκρήξεις σε σχέση με το MT10. Αυτές είναι λεπτομέρειες που δεν τις γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής, πρακτικά ο ήχος τους διαφέρει αρκετά πάντως. Βεβαια ο μόνος Ι4 ήχος που έχω ακούσει κ μου αρεσε είναι του συγκεκριμένου μοτέρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε: Βεβαια ο μόνος Ι4 ήχος που έχω ακούσει κ μου αρεσε είναι του συγκεκριμένου μοτέρ Το s1000r ρε κολλητε δεν σ αρεσε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Οχι, καθόλου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Κλασσικό στριγλιάρικο εν σειρά, γιατι να του αρέσει. Κινητήρες για αυτοκίνητα IMO, όχι για μοτοσυκλέτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 16 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Κλασσικό στριγλιάρικο εν σειρά, γιατι να του αρέσει. Κινητήρες για αυτοκίνητα IMO, όχι για μοτοσυκλέτες. Με πέρασε τάπα στην Β.Σοφίας σήμερα ένα XR με ολόσωμη ακράπα και παραλίγο να σταματήσω στο επόμενο φανάρι και να πυρπολήσω το sh. Μ αρέσει πολύ ο ήχος του εμένα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Με πέρασε τάπα στην Β.Σοφίας σήμερα ένα XR με ολόσωμη ακράπα και παραλίγο να σταματήσω στο επόμενο φανάρι και να πυρπολήσω το sh. Μ αρέσει πολύ ο ήχος του εμένα. Σιγα τη μ@λ@κι@ ....μετα τα 3 min! https://www.youtube.com/watch?v=8j1evEvWvas 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Με πέρασε τάπα στην Β.Σοφίας σήμερα ένα XR με ολόσωμη ακράπα και παραλίγο να σταματήσω στο επόμενο φανάρι και να πυρπολήσω το sh. Μ αρέσει πολύ ο ήχος του εμένα. Η διαφορά στη χροιά του ήχου του V4 με οτιδήποτε εν σειρά (και V2) είναι χαωτική και είναι προσβολή να αναφέρονται μαζί στο ίδιο θέμα. Απλά ενημερώνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Η διαφορά στη χροιά του ήχου του V4 με οτιδήποτε εν σειρά (και V2) είναι χαωτική και είναι προσβολή να αναφέρονται μαζί στο ίδιο θέμα. Απλά ενημερώνω. Πάλι καλά που ενημέρωσες γιατί προς στιγμή νόμιζα πως ήταν θέμα γούστου η όλη φάση Πέρα από την πλάκα, ο ήχος του Tuono για μένα είναι πάνω απ όλους. Από την άλλη, σε βόλτα που βρέθηκα με Crossrunner και Tracer, o ήχος του δεύτερου ήταν κάποιες κλάσεις ανώτερος. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη εκ των προτέρων για την αυθάδειά μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Πάλι καλά που ενημέρωσες γιατί προς στιγμή νόμιζα πως ήταν θέμα γούστου η όλη φάση Πέρα από την πλάκα, ο ήχος του Tuono για μένα είναι πάνω απ όλους. Από την άλλη, σε βόλτα που βρέθηκα με Crossrunner και Tracer, o ήχος του δεύτερου ήταν κάποιες κλάσεις ανώτερος. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη εκ των προτέρων για την αυθάδειά μου Έπρεπε να διευκρινήσω ο ήχος V4 του Aprilia Και μιλάω ο ήχος που βγάζει το μοτέρ παρά η εξάτμιση....μάλιστα δεν θέλει και εξάτμιση με πολλή φασαρία γιατί χαλάει την εμπειρία Αφήνω και μια αμφιβολία για το V4 της Ducati έτσι για να μην είμαι απόλυτος. Αυτά και δεν σηκώνω αντιρρήσεις στο θέμα...άντε ε; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 K στο κινητό μου έχω bluetooth V4.2 Γι' αυτό γ@μεί από ήχο? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Τώρα δα, το μέλος ksino1100 έγραψε: K στο κινητό μου έχω bluetooth V4.2 Γι' αυτό γ@μεί από ήχο? αμα γ@μει να προσεχεις, να μην το βαζεις στα αυτια 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Το κινητό μακριά Μόνο το hands-free στ' αυτιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Πήγα κι εγώ, πέρασα 4 ευχάριστες ωρίτσες και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Φαϊ δεν είχε φέτος είχε όμως αγορές, πήρα γαντάκια, ανοιξιάτικο μπουφανάκι και κράνος, σε καλές και λογικές τιμές. Αν εξαιρέσω 2-3 μηχανάκια που με ενδιέφεραν να δω από κοντά, κάτι άλλο δεν μου έκανε κλικ. Οι τιμές έχουν ξεφύγει σε παράλογα επίπεδα, μα πολύ παράλογα όμως...και του χρόνου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Πηγα κ εγω το σοου με τα σταντ αξιζε απο μονο του ειμασταν τυχεροι κ ειδαμε κ μπακφλιπ του γερμανου με yamaha 450.. Στα των μηχανων ειδα απο κοντα το πολυαναμενομενο ΚΤΜ 790 (ουτε ζεστη ουτε κρυο). Εκανα τεστ ride το τουονο και το ΜΤ09 SP μηχαναρες και τα δυο ομως στην μινιατουρα πιστα γυρναγα με μια δευτερα δηλαδη τι να καταλαβει καποιος? Επισης υπηρχαν καποιοι που κινουνταν τοσο αργα που στο τελος του 3ου γυρου ο πλοηγος ειχε φτασει τον τελευταιο του γκρουπ. Αντε κ του χρονου να οδηγησουμε κανα ντουκατι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες