achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος InTheEnd έγραψε: Το ΚΤΜ έχει φτιαχτεί έχω κάνει και 400χλμ δυστυχώς δεν έχω υπολογιστή αυτές τις μέρες γιαυτο δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία!!! Να το χαρείς όσο γίνεται και πάντα όρθιος! Ασπαστο να είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Λόγω δουλειάς και λόγο του ότι δεν έχω ακόμα υπολογιστή δεν έχω ανεβάσει καμία φωτό... έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο μηχανάκι.... έγινε στρώσιμο 1,500 αλλαγή λαδιών σε Motorex 10-60 πήγε δυναμομετρο και έδειξε 57αλογα ρόδα (σε αυστηρό dyno) χωρίς τον εκκεντροφόρο... τώρα πλέον έχω βάλει Vdb και υπολογίζεται στα 61-62 με στόχο για μένα τουλάχιστον τα 65-66 επόμενη στόχοι είναι λαιμοί εξατμίσεων και αλλαγή της ηλεκτρονικής με Ignitech.... το χω κάνει αρχικουμπαρα αλλά σίγουρα καμία σχέση με πριν.... ακούραστο μηχανή με μπόλικο γκάζι σε όλο το φάσμα τον στροφών!! Έχω υλικό από τα περισσότερα ανυπομονώ να πάρω υπολογιστή στα χέρια μου για να το μοιραστώ μαζί σας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Ωραιος. Με το vdb θα δεις παραπανω αλογα αλλα θα χασεις στα χαμηλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Τον έχω βάλει ήδη... δεν εχασα χαμηλά γιατί εγώ high compression πιστόνι και είναι πιο τσογλανικο στα χαμηλά... απλά τώρα μετά της 5 είναι λες και με κλωτσάει κάποιος και κάνει η σούζα η μπάντα ... δύσκολο να το συνηθίσεις στην αρχή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Λοιπόν βρήκα κονε φανοποιο για να βάψω το μηχανάκι... και περιμένω ιδέες από σας! ... θα τρίψω τα πλαστικά και θα τα πάω για βαφή.... τι χρωμα; Μονής η τριπλής; Ποια η διαφορά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Κι αν απλα τα τριψεις-γυαλισεις και βαλεις ενα σετ αυτοκολλητα μαμα κι απο πανω ενα καλο βερνικι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Δεν γίνεται δουλειά έτσι... είναι σε κακή κατάσταση όλα! Ο κωλος πίσω για κάποιο λόγο έχει στόκο και μια μέρα στο συνεργείο που βρήκα λίγο τοίχο έφυγε κομμάτι... και εκεί έχω απορία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλα παιζει να πηρες το χειροτερο 640 στην Ελλαδα Αλλα σιγα φθηνα ειναι τα πλαστικα απλα αλλαξε τα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2018 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 πριν 15 ώρες, το μέλος InTheEnd έγραψε: Λοιπόν βρήκα κονε φανοποιο για να βάψω το μηχανάκι... και περιμένω ιδέες από σας! ... θα τρίψω τα πλαστικά και θα τα πάω για βαφή.... τι χρωμα; Μονής η τριπλής; Ποια η διαφορά; Σαν το μαμα δεν εχει, να το φερεις σε οσο πιο εργοστασιακη κατασταη μπορεις, μονο τοτε ¨μετρανε¨ τα μηχανακια αυτα, αχουν και καλυτερη μεταπωληση, εγω προσωπικα μηχανακια που ξεφευγουν δεν τα κοιταω καν. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Σαν το μαμα δεν εχει, να το φερεις σε οσο πιο εργοστασιακη κατασταη μπορεις, μονο τοτε ¨μετρανε¨ τα μηχανακια αυτα, αχουν και καλυτερη μεταπωληση, εγω προσωπικα μηχανακια που ξεφευγουν δεν τα κοιταω καν. Δε θα το ελεγα. Μερικες πολυδοκιμασμενες και αξιοπιστες αναβαθμισεις οταν γινεται ανακατασκευη(που ειναι και φθηνοτερες απο το να βαλεις ολα τα μαμα πραγματα) και το να το φερεις εξωτερικα στα μετρα σου(οχι ξεφτιλικια), ειναι η καλυτερη φαση που υπαρχει σε αυτα τα μηχανακια. Γινεται και ευκολα λογω του design και των απλοϊκων πλαστικων τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 πριν 41 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Δε θα το ελεγα. Μερικες πολυδοκιμασμενες και αξιοπιστες αναβαθμισεις οταν γινεται ανακατασκευη(που ειναι και φθηνοτερες απο το να βαλεις ολα τα μαμα πραγματα) και το να το φερεις εξωτερικα στα μετρα σου(οχι ξεφτιλικια), ειναι η καλυτερη φαση που υπαρχει σε αυτα τα μηχανακια. Γινεται και ευκολα λογω του design και των απλοϊκων πλαστικων τους. Το να βαλεις πλαστικα π.χ. Απο ενα νεοτερο μοντελο που να ταιριαζουν ή να βαλεις ενα μοταρντισιο φτερο polisport σιγουρα δεν αποτελει εξευτελισμο, βεβαια τα μοντιφαρισμενα μηχανακια με βαζουν σε υποψιες, πολυ δυσκολα θα επαιρνα πλεον μη μαμα μηχανακι, εγω οταν ειχα βαλει αγγελια το Τownmate με το crypton μοτερ σε τιμη ξεφτιλα για την κατασταση του δεν το δεν το πηρε κανενας, ολοι με παιρνανε τηλεφωνο και με ρωτουσαν λεπτομεριες για το πως το εκανα και να φτιαξουν αυτοι τα δικα τους, το Hornet που πηρα ηταν ολομανισιο, εκεινο εφυγε μεσα στον ιδιο μηνα που το εβαλα αγγελια, και φυσικα σε τιμη πανω απο το μεσο ορο του μοντελου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το να βαλεις πλαστικα π.χ. Απο ενα νεοτερο μοντελο που να ταιριαζουν ή να βαλεις ενα μοταρντισιο φτερο polisport σιγουρα δεν αποτελει εξευτελισμο, βεβαια τα μοντιφαρισμενα μηχανακια με βαζουν σε υποψιες, πολυ δυσκολα θα επαιρνα πλεον μη μαμα μηχανακι, εγω οταν ειχα βαλει αγγελια το Τownmate με το crypton μοτερ σε τιμη ξεφτιλα για την κατασταση του δεν το δεν το πηρε κανενας, ολοι με παιρνανε τηλεφωνο και με ρωτουσαν λεπτομεριες για το πως το εκανα και να φτιαξουν αυτοι τα δικα τους, το Hornet που πηρα ηταν ολομανισιο, εκεινο εφυγε μεσα στον ιδιο μηνα που το εβαλα αγγελια, και φυσικα σε τιμη πανω απο το μεσο ορο του μοντελου. Καμια σχεση το hornet και το townmate με κανιβαλους μοταρντ γενικα. Ουτε εγω θα επαιρνα μη μαμα townmate(περα απο κανεναν πολυδοκιμασμενο και αξιοπιστο υπερκυβισμο) ή "φτιαγμενο" hornet. Αλλιως τη βρισκεις με τα μεν και αλλιως με τα δε. Τα συγκεκριμενα μηχανακια τα κανεις ο,τι θες με πολυ μικρο κοστος εξωτερικα. Φανταζομαι εχεις δει τοσα και τοσα στολισμενα μοταρντ που ειναι και γ@μω. Βεβαια αν παιζει κακογουστος ιδιοκτητης θα τα εχει κανει χαλια αλλα τι να κανουμε. Μοτερικα αν το ανοιξεις, καλυτερα να το φτιαξεις κι' ολας. Οπως ειπα τα aftermarket συχνα ειναι και καλυτερα και φθηνοτερα απο τα μαμα anyway. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 (τροποποιήθηκε) Προς το παρόν θέλω να έρθει και αισθητικά στα γούστα μου... είναι πολύ ταλαιπωρημένο μηχανάκι και προσπαθώ να του δώσω love να καταλάβει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι ρε παιδί μου.... αλλά τώρα λέω αφού θα το βάψω.... όλα έξω άσπρα μαύρα πορτοκαλί και λαχανί είναι... να μη ξεφύγουμε λίγο;.... σκέφτομαι σοβαρά για ανθρακί αλλά και η μαυρίλα ωραία είναι δε ξέρω ρε παιδιά δώστε και εσείς την πινελιά σας!!! και να αντικαταστήσω και το κλασικό λογότυπο αυτοκόλλητο Duke με ένα logo από τα νεότερα Duke που έχουν άλλη γραμματοσειρά όπως του Super Duke 990 η του Duke 690 ... πριν 5 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Καλα παιζει να πηρες το χειροτερο 640 στην Ελλαδα Αλλα σιγα φθηνα ειναι τα πλαστικα απλα αλλαξε τα. Όντως από πολλές πλευρές παίζει να κερδιζε και βραβείο...θα το φέρω στα μέτρα μου όμως που θα πάει...με κόπο χρόνο και χρήμα όλα φτιάχνονται... είμαι ρομαντικός το ξέρω,αλλά πιστεύω απέδειξα ήδη ότι δεν στέκω καλά στα μυαλά μου μετά την ανακατασκευή ... Μαρεσει κιόλας που το τοπικ άνοιξε για να ρωτήσω για φρενα και σε λίγο πάμε για Full Restoring!!Οσο για τα πλαστικά από το Duke δεν είναι καθόλου φτηνά τα πλαστικά έχουν 80-90€ το ένα και αν βρεις.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2018 από τον InTheEnd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Το ανθρακι ειναι το καλυτερο χρωμα πιστευω. Εγω ειμαι απο τους ανωμαλους που τους αρεσει και το λαχανι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος CptAngel έγραψε: Το ανθρακι ειναι το καλυτερο χρωμα πιστευω. Εγω ειμαι απο τους ανωμαλους που τους αρεσει και το λαχανι Και μένα μαρεσει.....να το βλέπω όμως ......σε αλλά μηχανάκια......όχι στο δικό μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 Την 30/7/2018 at 0:28 ΠΜ, το μέλος CptAngel έγραψε: Το ανθρακι ειναι το καλυτερο χρωμα πιστευω. Εγω ειμαι απο τους ανωμαλους που τους αρεσει και το λαχανι λαχανι? χαχα σα γρηγορη σαυρα θα ειναι ρε τρελε μια και μιλατε για πλαστικα τα κιτ που βρησκω στα 350-400 ευρω ειναι καλα ποιοτικα? βρησκω και για 690 στην ιδια τιμη. λενε ειναι φθηνα τα sm σε τυχων ξαπλα, στα καπακια-παπαρακια κτλ βαζεις προστατευτικα-μανηταρια κτλ η τα αλλαζεις με καινουρια (πχ αντιβαρα, μανετες, μαςπιεδες και τετοια φθηνα) με τα πλαστικα τι κανεις ομως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 Αυτό κυρίως ισχύει για τα sm με πλαστικά τύπου enduro που είναι ευλύγιστα και βγάζει ημιτασιόν η polisport/rtech κ.λπ. Για τον δεινόσαυρο το 690 είναι πιο ζόρικη η κατάσταση, αλλά νταξ, χρειάζεται να φας επική σαβούρα για να καταφέρεις να σπάσεις τόσα πολλά πλαστικά που να ξεφύγει τρελά η τιμή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Αυτό κυρίως ισχύει για τα sm με πλαστικά τύπου enduro που είναι ευλύγιστα και βγάζει ημιτασιόν η polisport/rtech κ.λπ. Για τον δεινόσαυρο το 690 είναι πιο ζόρικη η κατάσταση, αλλά νταξ, χρειάζεται να φας επική σαβούρα για να καταφέρεις να σπάσεις τόσα πολλά πλαστικά που να ξεφύγει τρελά η τιμή. σωστος! πλαστικα για mx-enduro παιζει να παιρνεις ολοκληρο σετ με 100$, μουφα φυσικα αλλα στα @@ σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 Μόνο που δεν έχουμε κάτι σε mx η enduro... όποτε τσιμπάνε οι τιμές σε όλα... ειδικά στα πλαστικά κλαις... η λύση είναι βάψιμο και Άγιος ο θεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 Έχε το νου σου τι χρώμα λέει η άδεια, γιατί όσο κοντά και αν είναι ανθρακι με μαύρο στο μάτι, στην άδεια μπορεί να αλλάζει... Και κτεο θα φας πακετακι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: λενε ειναι φθηνα τα sm σε τυχων ξαπλα, στα καπακια-παπαρακια κτλ βαζεις προστατευτικα-μανηταρια κτλ η τα αλλαζεις με καινουρια (πχ αντιβαρα, μανετες, μαςπιεδες και τετοια φθηνα) με τα πλαστικα τι κανεις ομως? Τα πλαστικα του 640 αρχικα δεν παθαινουν τιποτα εκτος αν φυγει κολοτουμπες ή σκασει πουθενα με δυναμη. Σε απλη σαβουρα δεν. Το δικο μου εχει φαει 2 σαβουρες και δεν εχουν ουτε γρατζουνια. Φιλου μου σε τρακαρισμα και σε σαβουρα που χτυπησε και πεζοδρομιο δεν ειχαν παθει τιποτα τα πλαστικα, εκτος απο το μπροστινο φτερο. Ειναι σκληρα και παμφθηνα γενικα. Ενδεικτικα, στο μονομπουκο η μασκα κανει ενα 20ρικο και η ουρα λιγο πανω απο 30(νομιζω 36-37 ευρω βασικα). Το μπροστινο φτερο κανει κανα 30αρι και του τεποζιτου κανα 40αρι και τα δυο μαζι. Θυμαμαι ειχα αλλαξει ολα τα πλαστικα εκτος απο το πισω της ουρας και τα δυο του τεποζιτου με 90 ευρω. Οποτε ολο το κουστουμι αντε να κανει γυρω στα 170-180 ευρω. Original μιλαμε παντα. Στα διμπουκα και τους δουκες υπαρχουν καποιες διαφορες λογω διαφορετικων μασκων και ουρας. Btw μια χαρα ειναι το "λαχανι"(lime green ειναι) duke 640. Πιο ωραιο απο το πορτοκαλι θα ελεγα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2018 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2018 Επιτέλους έχω ξανά υπολογιστή και θα μοιραστώ μαζί σας ξανά την αγάπη μου... Λοιπόν ξεκινάμε.. φώτο πρώτη όταν έμαθα την ζημιά... Φώτο δεύτερη όταν τελείωσε η επέμβαση! Φώτο τρίτη και φαρμακερή... Η πρώτη μας βόλτα όταν βγήκε απο το χειρουργίο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2018 Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας,για άλλη μια φορά καθώς το θέμα είναι λεπτό! Μετά απο αρκετές μπαντοσουζοβόλτες. Έχω βγεί με φιλαράκι όλα ήρεμα όλα ωραία σταματάω παω να σβήσω την μηχανή από το διακόπτη. Τίποτα! Γυρνάει το κλειδί χωρίς αντίσταση δεξιά αριστερά και δεν σβήνει καμία ένδειξη.Το αφήνω το λύνω την επόμενη μέρα(Μάσκα κτλπ) και καταλαβαίνω ότι φύγαν οι βίδες απο το μισό της κλειδαρίας(αυτό το πλαστικό που έχει την φύσα και γυρνάει μέσω του μηχανισμού της κλειδαρίας και βγάζει τις ενδείξεις,νεκρό αναμένο κτλπ). Βρίσκω κάτι βίδες το βιδώνω λέω όλα καλά. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα μαρτύριο,βάζω κλειδί και υπάρχει περίπτωση με το που το γυρίσω να μην γυρίζει και να μην ξεμαγκώνει κιόλας! Και για να ξεμαγκώσει πρέπει να λύσω το μισό της κλειδαριάς ώστε να απελευθερωθεί και να την ξαναδέσω. Την έχω γράσαρει και άλλα πολλά που ΔΕΝ έπιασαν,ενώ δουλεύει ρολόι απλά κάποια στιγμή θα μαγκώσει και λύνε ξανά!(Όταν την έχω δεμένη στα χέρια γυρνάει το κλειδί σαν βούτηρο) δεν ξέρω αν φταίει μήπως το σφήξιμο η κάμια βίδα η έχει γίνει μπουργάνα η κλειδαριά από τις τόσες φορές άνοιξε κλείσε η όταν λύθηκε η κλειδαρία να έφυγε κάποιο κομμάτι από μέσα της που να μην το γνωρίζω. Εντέλη με τα πολλά κάναμε μια προχειροδουλεία ώστε να μπορω να κινηθώ,βγάλαμε το ματζαφλάρι αυτό που πιέζει τον πύρο για να κλειδώσει το τιμόνι και τον πύρο. Απο τα συμπεράσματα μας αυτό καπου καπως για κάποιο λόγο μαγκώνει. Το θέμα μου είναι υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου την φτιάξει; Να μην φύγω για καινούργια,γιατί το κόστος ανέρχετε στα 200ευρώ για καινούργια και 100 για μεταχειρισμένη και θα κάνω συλλογή από κλειδιά γιατί θα είναι διαφορετική! αυτό το τετράγωνο είναι το προβληματικό,και έχει βγεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 Πήγαινε την κλειδαριά σε ένα κλειδαρά, να στην κάνει σωστή. Προφανώς, κάτι έχεις δέσει λάθος και στα κάνει αυτά. Υπόψιν, και άλλη κλειδαριά να πάρεις, παίζει να μπορεί να προγραμματιστεί η νέα κλειδαριά, στο υπάρχον κλειδί σου. Δεν ξέρω τι κλειδαριές βάζει η KTM να σου πω σίγουρα, συνήθως όμως αυτό είναι κάτι που γίνεται. Τέλος, είναι πίρος ή πείρος, και όχι πύρος. Πυρ, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική κ.ο.κ. όλα αυτά έχουν να κάνουν με φωτιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Πήγαινε την κλειδαριά σε ένα κλειδαρά, να στην κάνει σωστή. Προφανώς, κάτι έχεις δέσει λάθος και στα κάνει αυτά. Υπόψιν, και άλλη κλειδαριά να πάρεις, παίζει να μπορεί να προγραμματιστεί η νέα κλειδαριά, στο υπάρχον κλειδί σου. Δεν ξέρω τι κλειδαριές βάζει η KTM να σου πω σίγουρα, συνήθως όμως αυτό είναι κάτι που γίνεται. Τέλος, είναι πίρος ή πείρος, και όχι πύρος. Πυρ, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική κ.ο.κ. όλα αυτά έχουν να κάνουν με φωτιά. Ανθρώποι είμαστε @FlyingInADream κάνουμε και λάθοι συγχώρα με,δεν ήξερα ότι παραμονεύει αστυνόμος της ορθογραφίας τριγύρω να προσέχω περισσότερο! Δεν δένεται λάθος δυστυχώς η κλειδαρία. Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω να πάω σε έναν οποιονδήποτε κλειδαρά,γιαυτώ και ερωτώ εδώ πέρα να με κατατοπίσει κάποιος σε κάποιον γνώστοι. Εδώ το κλειδί από το ΚΤΜ τους πήγα για αντιγραφή και μου τα μασάγανε,θέλει λεπτοδουλεία και άφησε το μου να το στείλω σε ένα συνεργάτη μου που συνεργάζομαι και χίλια δύο... Όχι για ολόκληρη κλειδαριά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες