costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε: Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, με αυτά που γράψατε έβγαλα άκρη τι θέλει να πει ο Ιταλός στο manual. Αν λέει γεμίσεις το φίλτρο λαδιού, βάλε συνολικά 3,3 αν δεν το γεμίσεις πρέπει να προσθέσεις τα λάδια με οδηγό το min-max στο τζαμακι με βάση τις οδηγίες του ιπτάμενου. Το οποίο σημαίνει οτι είσαι ΟΚ είτε το γεμίσεις λάδι είτε όχι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 Λοιπόν σιγά-σιγά λέω να κλείνω το μοτέρ από το @ρδελο το κατεμάκι. Θα χρειαστώ φλάντζες, καπακιού συμπλέκτη, power valve, βολάν, κυλίνδρου και κάνα δυο ψιλάδια ακόμα καθώς και τσιμούχες κεφαλής. Τα πάχη που θέλω είναι χοντρικά 1mm και 0.5mm Τα κιτ πάνε 70-80€ και τα έχουν όλα έτοιμα αλλά σαν πολλά μΕ φαίνονται, ειδικά αν γίνει καμιά παπ@ριά κατά το μοντάρισμα και φύγει άκλαυτη καμία φλάντζα. Πήγα να ψάξω σήμερα για φύλλο περμανίτη μπας και τις κόψω μόνος μου αλλά πήρα κάτι τιμές... 20-30€/m2 Έχουμε καμιά άποψη, κάποιο κατάστημα και τι θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 Δεν χρειάζεται περμανιτης. Απλό φλατζοχαρτο αγόρασε και κόψε. Τις φλάντζες του κυλίνδρου και του καπακιού, αγόρασε ταις γνήσιες. Αν ξέρεις τις διαστάσεις μπορείς να αγοράσεις μόνος σου και τις τσιμουμες. Αλλιώς τα 70€ είναι πολύ καλή τιμή. Ψάξε και στο ebay μήπως βρεις κάτι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) Έκανα την αλλαγή λαδιών. Δεν πήγαν όλα όπως τα περίμενα... Ζεστανα την μηχανή άνοιξα την βίδα να βγουν τα λάδια το μαγνητακι δεν είχε πολλά γρεζια, σίγουρα πολύ λιγότερα από όσα Ducati έχω δει στο YouTube. Έως εδώ καλά. Συγκρίνω την αλουμινένια ροδέλα της ταπας με την καινούργια και η καινούργια ήταν σαφώς λεπτότερη και λίγο μεγαλύτερη σε διάμετρο, να μην τα πολυλογώ μου φάνηκε υποδεέστερη και αποφάσισα να ξαναβάλω την παλιά. Έως εδώ καλά, πάμε στο φίλτρο τώρα... Βάζω το made in Germany εργαλείο που εφάρμοζε τέλεια στο φίλτρο βάζω δύναμη βάζω κι αλλη τίποτα... Τι σκατα ο Χαλκ το έσφιξε? Βιδωνω μια βίδα να δω την φορά μήπως είναι βράδυ και δεν ξέρω τι κάνω, μπα σωστά γυρνάω...Βάζω ότι έχω και δεν έχω και φυσικά το φίλτρο λύγισε στις άκρες και το εργαλείο γυρνούσε ελεύθερα... Εγκεφαλικό. Παίρνω κατσαβίδι το καρφώνω με σφυρί πέρα ως πέρα και το βγάζω τελικά γεμίζοντας λάδια τα πάντα όλα. Καλά ως εδώ. Καθαρίζω, παίρνω το καινούριο φίλτρο και πάω να το γεμίσω λάδι....μέγα λάθος. Θέλει να το πετύχεις ακριβώς στο κέντρο στην τρύπα αλλιώς γεμίζει λάδι αυτό και τα πάντα όλα. Το χώνω έτσι λαδωμένο και άδειο. Τώρα όμως δεν μπορώ να το σφίξω με το χέρι αφού είναι λαδωμένα τα πάντα. Βάζω το εργαλείο και σφίγγω όσο όσο μην το παρακάνω. Πάω να βγάλω το κλειδί από το φίλτρο αλλά τζιφος, έχει κολλήσει. Παίρνω λαστιχένιο σφυρί χτυπάω σιγά βγαίνει..Τέλος πάντων, γεμίζω λάδι, πήρα ο βλάκας τετραλιτρο μπουκάλι να μην κουβαλάω... άντε να υπολογίσεις.. θυμάμαι την κανάτα με τις διαβαθμίσεις στο σπίτι και πάω να την πάρω. Στα 3.1 γέμισε τελείως το τζάμι έβαλα μπρος να γεμίσει και το φίλτρο, συμπλήρωσα. Όλα καλά 3.3 έλεγε 3.25 πήρε, βέβαια αν κάθεται και στραγγίζει μια ώρα τι θα κάνει? Τσεκ για διαρροή θετικό... δάκρυ και στην τάπα και στο φίλτρο, Βιδωνω την τάπα με το ροποκειδο στο μέγιστο επιτρεπόμενο από 42 σε 46 και το φίλτρο ένα τέταρτο στροφή. Άναμμα την μηχανή πάλι να δουλέψει και τσεκ για διαρροή θετικό! Τουλάχιστον μόνο από το φίλτρο... Καθάρισμα καλό, σφίγγω πάλι ένα τέταρτο και δοκιμή. Πάλι δάκρυ το λάδι, δάκρυ και γω... Δίνω άλλη μισή στροφή , δοκιμή και επιτέλους σταμάτησε... Σφυρί να βγει το εργαλείο. Μάλλον γι'αυτό ήταν τόσο σφιχτά στην αρχή..Συνολικός χρόνος για αλλαγή λαδιών πάνω από δύο ώρες... Αυτά Επόμενο πρότζεκτ αλλαγή ιμάντα χρονισμού!!! Θα γίνει χαμός! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2019 από τον elprimerozen 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος elprimerozen έγραψε: Η καρδιά μου με πιάνει όποτε ανεβάζεις ρε συ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος elprimerozen έγραψε: Επόμενο πρότζεκτ αλλαγή ιμάντα χρονισμού!!! Θα γίνει χαμός! Προτεινω αυτη η εργασια να γινει απο μηχανικο. Θελει κλειδωμα το συστημα σε διαφορα σημεια για να μην αλλάξει ο χρονισμος. Και δεν τα έχεις τα ειδικά εργαλεία και δεν ξέρω αν αξιζει να τα αγοράσεις. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος elprimerozen έγραψε: Επόμενο πρότζεκτ αλλαγή ιμάντα χρονισμού!!! Θα γίνει χαμός! Χαχαχαχα θέλουμε βίντεο. Έπρεπε να μένουμε στην ίδια πόλη :) θα κάναμε υπερπαραγωγή οσκαρικών προδιαγραφών. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Χαχαχαχα θέλουμε βίντεο. Έπρεπε να μένουμε στην ίδια πόλη :) θα κάναμε υπερπαραγωγή οσκαρικών προδιαγραφών. Χαχα! Γελούσαν τα ντουβαρια χτες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Προτεινω αυτη η εργασια να γινει απο μηχανικο. Θελει κλειδωμα το συστημα σε διαφορα σημεια για να μην αλλάξει ο χρονισμος. Και δεν τα έχεις τα ειδικά εργαλεία και δεν ξέρω αν αξιζει να τα αγοράσεις. Ηλία δεν είσαι εντάξει ρε φίλε. Φαντάσου να το ξεκινήσει, τι έχουμε να διαβάσουμε μέχρι να το τελειώσει , θα κάνουμε καινούργιο συκώτι πριν 2 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Χαχαχαχα θέλουμε βίντεο. Έπρεπε να μένουμε στην ίδια πόλη :) θα κάναμε υπερπαραγωγή οσκαρικών προδιαγραφών. Τουλάχιστον να μου έλεγε να πεταχτώ να τραβήξω εγώ , δυο τετράγωνα μακριά είμαστε πριν 10 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε: Χαχα! Γελούσαν τα ντουβαρια χτες! Γιατρέ κλαίω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Προτεινω αυτη η εργασια να γινει απο μηχανικο. Θελει κλειδωμα το συστημα σε διαφορα σημεια για να μην αλλάξει ο χρονισμος. Και δεν τα έχεις τα ειδικά εργαλεία και δεν ξέρω αν αξιζει να τα αγοράσεις. Εδώ ο τύπος κάνει 15 λεπτά να τους αλλάξει! Ούτε κλειδώματα ούτε νεκρά σημεία ούτε τίποτα! Χάνει τον χρονισμό στις κεφαλές αλλά όσο ο στρόφαλος δεν κουνιέται οι βαλβίδες επαναφέρονται στην θέση τους εύκολα. Πόσο να με πάρει εμένα 4-5 ώρες δουλειάς!! Χαχα!!! πριν 5 λεπτά, το μέλος tre έγραψε: Ηλία δεν είσαι εντάξει ρε φίλε. Φαντάσου να το ξεκινήσει, τι έχουμε να διαβάσουμε μέχρι να το τελειώσει , θα κάνουμε καινούργιο συκώτι Τουλάχιστον να μου έλεγε να πεταχτώ να τραβήξω εγώ , δυο τετράγωνα μακριά είμαστε Γιατρέ κλαίω Λοιπόν μέσα! Θα έρθεις και εσύ Γιάννη να το γράψουμε!! χαχαχαχαχαχα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2019 από τον elprimerozen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε: Εδώ ο τύπος κάνει 15 λεπτά να τους αλλάξει! Ούτε κλειδώματα ούτε νεκρά σημεία ούτε τίποτα! Χάνει τον χρονισμό στις κεφαλές αλλά όσο ο στρόφαλος δεν κουνιέται οι βαλβίδες επαναφέρονται στην θέση τους εύκολα. Πόσο να με πάρει εμένα 4-5 ώρες δουλειάς!! Χαχα!!! Λοιπόν μέσα! Θα έρθεις και εσύ Γιάννη να το γράψουμε!! χαχαχαχαχαχα Πες μου να πάρω ρεπό εκείνη τη μέρα , γιατί το κόβω να αργήσουμε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 @elprimerozen επίσης χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, τα BGS δεν είναι ακριβώς Γερμανικά. Στην πραγματικότητα η χώρα παραγωγής είναι Taiwan, Logistics και διανομή από την Γερμανική εταιρεία και πιθανότατα και ποιοτικός έλεγχος. Η ποιότητα τους είναι σαφώς καλύτερη από no-name κινέζικο αλλά είναι ελαφρώς παραπλανητικό να αναφέρονται ως Γερμανικά στα site κάποιων. (πx. του κατά τα άλλα συμπαθέστατου τύπου στο Κορδελιό ) Εγώ γουστάρω πάντως όταν βλέπω κάποιο μέλος του φόρουμ που ψήνεται να "λερώσει νυχάκι". Καλή επιτυχία στις νέες περιπέτειες σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 8 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: @elprimerozen επίσης χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, τα BGS δεν είναι ακριβώς Γερμανικά. Στην πραγματικότητα η χώρα παραγωγής είναι Taiwan, Logistics και διανομή από την Γερμανική εταιρεία και πιθανότατα και ποιοτικός έλεγχος. Η ποιότητα τους είναι σαφώς καλύτερη από no-name κινέζικο αλλά είναι ελαφρώς παραπλανητικό να αναφέρονται ως Γερμανικά στα site κάποιων. (πx. του κατά τα άλλα συμπαθέστατου τύπου στο Κορδελιό ) Εγώ γουστάρω πάντως όταν βλέπω κάποιο μέλος του φόρουμ που ψήνεται να "λερώσει νυχάκι". Καλή επιτυχία στις νέες περιπέτειες σου! Χαχαχαχαχαχα! Κλαίω!!!! Πάντως είναι σίγουρα γερό! Το έλιωσε το φίλτρο!! Από εργασία έχω ρυθμίσει μηχανικό τεντωτηρα καδένας σε Yamaha mt9 γιατί κανένας μηχανικός δεν μου τον κατάφερνε σωστά και εχω αλλάξει και την τρόμπα με τα υγρά στο Ducati. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις πήγαν καλά τα πράγματα.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2019 από τον elprimerozen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) Σύντομη ερώτηση, πάλι δάκρυ από το φίλτρο λαδιού. 1.Το πάω σε μηχανικό γιατί έχει κάποιο πρόβλημα με το Κάρτερ και μου αλλάζει το μισό μοτέρ ή 2. σφίγγω σαν τον Χαλκ όπως το βρήκα? 3. Η περιμένω με συστολές διαστολές από τις θερμοκρασίες να συνέλθει? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2019 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Ελα, μη μου στεναχωριέσαι γι αυτά. Για να σε παρηγορήσω θα σου πω οτι την περασμένη εβδομάδα που άλλαξα λάδια στο Dominator μου πήρε πάνω από τρεις ώρες! Ολα μα όλα πήγαν στραβά. Και το έχω ξανακάνει. Εντάξει, στο NX είναι πολύ πιο περίπλοκη η διαδικασία, αλλά και πάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! Οι ιμάντες δεν φαίνονται για πολύ δύσκολο, οι desmo βαλβίδες όμως.... εκεί να δεις πανηγύρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 49 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε: Σύντομη ερώτηση, πάλι δάκρυ από το φίλτρο λαδιού. 1.Το πάω σε μηχανικό γιατί έχει κάποιο πρόβλημα με το Κάρτερ και μου αλλάζει το μισό μοτέρ ή 2. σφίγγω σαν τον Χαλκ όπως το βρήκα? 3. Η περιμένω με συστολές διαστολές από τις θερμοκρασίες να συνέλθει? Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις το φίλτρο να δεις αν η λαστιχένια φλάντζα είναι εντάξει δεν έχει σκιστεί-αλλοιωθεί από το σφίξιμο. Βάλε το δάχτυλο σου στο "σπείρωμα" του κάρτερ εκεί που βιδώνεις το φίλτρο μήπως έχει υπολείμματα από την παλιά φλάντζα, σκουπίδια ή ανωμαλίες. Γενικά δεν θέλει πολύ σφίξιμο εκεί και μάλλον το έχεις σφίξει ήδη αρκετά. Λάδωμα την λαστιχένια φλάντζα πριν την τοποθέτηση. Σφίξιμο με το χέρι συνήθως είναι αρκετό. Να έχει αρπάξει το κάρτερ μου φαίνεται δύσκολο, το μέταλλο του φίλτρου συνήθως είναι πιο μαλακό. Επίσης η ροδέλα της τάπας λαδιού γενικά θεωρείτε μιας χρήσης. Υπάρχει εκεί για να πάρει όλο το ζόρι. Την επόμενη φορά άλλαξε την, πάνε πάρε με δείγμα από χρώματα - σιδηρικά να έχεις καβάντζα καμιά δεκαριά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Canardo έγραψε: Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις το φίλτρο να δεις αν η λαστιχένια φλάντζα είναι εντάξει δεν έχει σκιστεί-αλλοιωθεί από το σφίξιμο. Βάλε το δάχτυλο σου στο "σπείρωμα" του κάρτερ εκεί που βιδώνεις το φίλτρο μήπως έχει υπολείμματα από την παλιά φλάντζα, σκουπίδια ή ανωμαλίες. Γενικά δεν θέλει πολύ σφίξιμο εκεί και μάλλον το έχεις σφίξει ήδη αρκετά. Λάδωμα την λαστιχένια φλάντζα πριν την τοποθέτηση. Σφίξιμο με το χέρι συνήθως είναι αρκετό. Να έχει αρπάξει το κάρτερ μου φαίνεται δύσκολο, το μέταλλο του φίλτρου συνήθως είναι πιο μαλακό. Επίσης η ροδέλα της τάπας λαδιού γενικά θεωρείτε μιας χρήσης. Υπάρχει εκεί για να πάρει όλο το ζόρι. Την επόμενη φορά άλλαξε την, πάνε πάρε με δείγμα από χρώματα - σιδηρικά να έχεις καβάντζα καμιά δεκαριά. Γενικά δεν το έχω σφίξει ακόμα δυνατά δυνατά. Αλλά 11ροπη λέει που είναι πραγματικά λίγο σίγουρα το έχω πολύ παραπάνω. Δεν νομίζω να σκίστηκε η φλάντζα, εδώ δεν είχε χαλάσει η προηγούμενη. Ροδελες πήρα από την ντουκατι καμία δεκαριά να έχω μια ζωή, επίσης μου τις χάρισαν, μεγαλείο χαχαχαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Γειά σας, Θέλω να παραγγείλω τα παρακάτω αμορτισέρ, αλλά δεν έχω ιδέα από τελωνεία κτλ. https://www.omniaracing.net/en/pair-rear-shock-absorbers-hagon-for-honda-cb250-nighthawk-19902003-p-132669.html Ουσιαστικά θέλω να έρθει Ελλάδα (είναι στην Ιταλία νομίζω). Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η αγορά θα προβεί προβληματική λόγω τελωνείου? Αλλιώς έχω την επιλογή να τα αγοράσω από μαγαζί στην Ελλάδα (+55 ευρώ βέβαια). Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 Από Ιταλία δεν έχει τελωνείο. Είμαστε και οι 2 χώρες στην Ε.Ε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devil's animal 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Optimus Prime έγραψε: Γειά σας, Θέλω να παραγγείλω τα παρακάτω αμορτισέρ, αλλά δεν έχω ιδέα από τελωνεία κτλ. https://www.omniaracing.net/en/pair-rear-shock-absorbers-hagon-for-honda-cb250-nighthawk-19902003-p-132669.html Ουσιαστικά θέλω να έρθει Ελλάδα (είναι στην Ιταλία νομίζω). Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η αγορά θα προβεί προβληματική λόγω τελωνείου? Αλλιώς έχω την επιλογή να τα αγοράσω από μαγαζί στην Ελλάδα (+55 ευρώ βέβαια). Ευχαριστώ προκαταβολικά! οπως σου ειπαν δεν εχει τελωνειο η Ιταλια...αλλα δες και ποσα ειναι τα μεταφορικα για να βγαλεις τελικη τιμη.... κατα την γνωμη μου εισαι οριακα για 55€, να το παρεις απο εξω...ζητα απο το ελληνικο καταστημα μηπως μπορεσει να κανει κατι καλυτερο... ακομα και να μην μπορει τα βαζεις κατω και αποφασιζεις...στην μια περιπτωση ειναι το κοστος στην αλλη περιπτωση ειναι 3 πραγματα: 1ον θα εχεις στηριξει εναν ελληνα, 2ον θα εχει καποιον να απευθυνθεις σε περιπτωση αστοχιας υλικου (εγγυηση) και 3ον αποκτας γνωριμιες σε μαγαζι που αργοτερα μπορει να σου φανουν χρησιμες για κατι αλλο (διαπροσωπικες σχεσεις δλδ)... ξαναλεω..οριακα τα 55€ αν και εφοσον πουμε οτι τα μεταφορικα ειναι μεσα...και εγω απ'εξω ψωνιζω πολλα πραγματα, πολλα χρονια τωρα αλλα να αξιζει ο κοπος...οχι για 20-30€.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Τα μεταφορικά είναι περίπου 15€ και στέλνει με DHL. Έχω κάνει αγορές από αυτό το e-shop χωρίς προβλήματα. Αν αγοράσεις όμως από Ελλάδα είναι πιθανό να πετύχεις καλύτερη τιμή στο κόστος τοποθέτησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 Υπαρχει κατι αντιστοιχο του gοogle maps που να σχεδιαζεις την διαδρομη που θες και να σου υπολογιζει χρονους-αποστασεις? Το google maps δεν βοηθαει και πολυ σε αυτα που εχω στο μυαλο μου γιατι καποιες διαδρομες ειναι κλειστες λογω χιονιου και επισης αν βαλεις την επιλογη για να ξεκινησεις απο αλλη ημερομηνια δεν σου δινει την δυνατοτητα προσθεσης στασεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Υπαρχει κατι αντιστοιχο του gοogle maps που να σχεδιαζεις την διαδρομη που θες και να σου υπολογιζει χρονους-αποστασεις? Το google maps δεν βοηθαει και πολυ σε αυτα που εχω στο μυαλο μου γιατι καποιες διαδρομες ειναι κλειστες λογω χιονιου και επισης αν βαλεις την επιλογη για να ξεκινησεις απο αλλη ημερομηνια δεν σου δινει την δυνατοτητα προσθεσης στασεων. Η ζωή μου όλη. Ή θα βρεις κάτι που θα δουλεύει offline ή θα κεράσεις κανένα freddo espresso σε κανένα όμορφο παλικάρι με gps και θα στο δανείσει να κάνεις τη δουλειά σου μέσω του προγράμματος της συσκευής 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: ή θα κεράσεις κανένα freddo espresso σε κανένα όμορφο παλικάρι Gay post alert Παει, χαλασε και αυτος 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος jimlertas έγραψε: Τα μεταφορικά είναι περίπου 15€ και στέλνει με DHL. Έχω κάνει αγορές από αυτό το e-shop χωρίς προβλήματα. Αν αγοράσεις όμως από Ελλάδα είναι πιθανό να πετύχεις καλύτερη τιμή στο κόστος τοποθέτησης. Εννοείς από το omniaracing που παρέθεσα παραπάνω? Ναι εμένα μου λέει 12 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα. Πληρώνεις με πέηπαλ ή είναι ασφαλές και με κάρτα? Από Ελλάδα αυτός που έχω βρει (και μοναδικός) απλά τα στέλνει, δεν αναφέρει τπτ για τοποθέτηση. Φαντάζομαι ένα καλό συνεργείο γνωρίζει πώς να τα τοποθετήσει με ασφάλεια. Καλού κακού εγώ θα ρωτήσω. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες